ludiluka Objavljeno Junij 11, 2014 Opozori Objavljeno Junij 11, 2014 (popravljeno) Heroj sej ne da sem dobil enake odsevne široke na ebaju za 5.8 funta in poštnina 1,95 funta http://www.ebay.co.uk/itm/REFLECTIVE-MOTORCYCLES-WHEEL-RIM-TAPE-7mm-10mm-/221416132008?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item338d6e0da8 Popravljeno Junij 11, 2014. Popravil ludiluka cikadina 1
Ervin93 Objavljeno Junij 11, 2014 Opozori Objavljeno Junij 11, 2014 Ce se pa komu caka pa tudi od kitajcev za tvojo postnino angleskih
Ervin93 Objavljeno Junij 11, 2014 Opozori Objavljeno Junij 11, 2014 Ce se pa najde kdo ki jih izdeluje tako da se sam odlocis kaksne ter kaksen napis hoces pa le na dan z besedo
logarr Objavljeno Junij 11, 2014 Opozori Objavljeno Junij 11, 2014 20€ je kar dost, glede na to da je meter folije kok, ene 8€?
rado7rado Objavljeno Februar 3, 2015 Opozori Objavljeno Februar 3, 2015 Pozdravljeni.Rabil bi en del za zadnje platišče od suzukija in nevem kako se mu po slovensko reče (angleško je rear sprocket hub) zato vas prosim če mi lahko pomagate in mi poveste kako se temu po slovensko reče.Prilagam vam dve sliki tega dela. Rabim ta del kot je na slikah Za to platišče Vsaka pomoč je dobrodošla. lp
Lukec1 Objavljeno Februar 3, 2015 Opozori Objavljeno Februar 3, 2015 Pozdravljeni.Rabil bi en del za zadnje platišče od suzukija in nevem kako se mu po slovensko reče (angleško je rear sprocket hub) zato vas prosim če mi lahko pomagate in mi poveste kako se temu po slovensko reče.Prilagam vam dve sliki tega dela. Rabim ta del kot je na slikah Za to platišče Vsaka pomoč je dobrodošla. lp Torej potrebuješ PESTO? vsaj na kolesu tak rečemo :grim
rado7rado Objavljeno Februar 3, 2015 Opozori Objavljeno Februar 3, 2015 Aha to naj bi bilo pesto.To je slovenski izraz?Mogoče gdo ve kje bi se dalo dobit ta del?Lahko je nov ali rabljen v glavnem da je nepoškodovan.
Bmflar Objavljeno Februar 3, 2015 Opozori Objavljeno Februar 3, 2015 Aha to naj bi bilo pesto.To je slovenski izraz?Mogoče gdo ve kje bi se dalo dobit ta del?Lahko je nov ali rabljen v glavnem da je nepoškodovan. Na E-bayu najdeš vse mogoče in nemogoče : http://www.ebay.de/itm/Suzuki-Bandit-400-Rear-Drive-Hub-Bearings-Seals-Cush-/160348523566?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2555844c2e
moto rider Objavljeno Februar 3, 2015 Opozori Objavljeno Februar 3, 2015 Vprašaj Jureta (na Dolgem mostu) 051-615-853
trebor Objavljeno Februar 3, 2015 Opozori Objavljeno Februar 3, 2015 Tudi na Moto spirit iz Hajdine se lahko obrneš. http://www.motospirit.eu/ LP Robert
Matori Hanzo Objavljeno Februar 4, 2015 Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 Če gre za platišče od suzukija GSX750F letnik '95, poglej TULE, kaj sploh rabiš, pa boš lahko iskal dalje po kataloški številki dela. Če ni pravi model mopeda, pač poišči pravega.
rado7rado Objavljeno Februar 4, 2015 Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 Hvala vsem za pomoč in informacije. thumper, Bostjan L, ciciban in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Februar 4, 2015 Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 Hvala vsem za pomoč in informacije. Špricer pijem thumper 1
semering Objavljeno Februar 4, 2015 Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 Hvala vsem za pomoč in informacije. Tako hvaležnih in olikanih, je pa na temle forumu presneto malo. Čestitke - rado7rado!! ...bi najraje videl, da še kaj vprašaš (hecam se!)
franc Objavljeno Februar 4, 2015 Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 Drugače po slovensko je to "nosilec zobnika" (ne verjamem pa da to kaj pomaga). lp Nearrain 1
rado7rado Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Da nebom odpiral nove teme bom vprašal kar tukaj.Namreč rabil bi osovino za to platišče in bi jo dal delat.Pa me zanima če mogoče gdo ve točen premer same osovine?Ležaj ima luknjo 20mm.pa me zanima kolko bi mogla bit osovina da gre normalno not kot mora.
moto rider Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 (popravljeno) To je pa najbolje, da se oglasiš pri kakem mehaniku (ali lastniku - samo, če ti jo "spuli"), da ti jo posodi za mero in ti strugar naredi drugo. - Jaz sem tako naredil za mojo Africo Twin. Moraš se pa izjasniti za točno kateri model Suzukija gre. Potem začni iskati osovino pri njihovih dilerjih (mehanikih.) Zadeva je pa kočljiva kajti, v mojem primeru smo izdelali osovino, ki je (po dolžini osi) varirala za 0,7 mm in je bil problem za vedno saniran. Popravljeno Marec 5, 2015. Popravil moto rider
rado7rado Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Problem je ker nevem točnega modela.Pač sem poceni prišel do platišča vendar nisem vprašal za model.Zdaj pa so problemi ker nevem kako sploh najti model.Sicer so na platišču neke oznake ki so razvidne tudi na slikah ampak nevem če to kaj sploh pomeni.Sem mislil da mogoče gdo ve kakša dimenzija premera mora bit za ležaj 20mm zato sem vprašal.
thumper Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 načeloma lahko to pomeriš z mikrometrom na eni dobri osi - pa vseeno kateri in kakšmega premera ..za ležaje ti piše na netu v katalogih v kakšnem tolerančnem območju je luknja .. aksa mora biti pa malo manjša - logično..daš pdrejat akso in jo poboljšaš potem pa jo zbrusiš do toliko , da gre brez upora v ležaj..
trojan69 Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 (popravljeno) Pozdrav, tole je plastišče od starejšega gsxr-a oz. bandita. Imaš PM Popravljeno Marec 5, 2015. Popravil trojan69
rado7rado Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 Še naprej iščem koga ki ima podobno platišče.Ni nujno da je suzuki važno je le da imajo ležaji premer luknje 20mm.In bi prosil če lahko premeri osovino da bom lahko dal to izdelat.
ludiluka Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 Še naprej iščem koga ki ima podobno platišče.Ni nujno da je suzuki važno je le da imajo ležaji premer luknje 20mm.In bi prosil če lahko premeri osovino da bom lahko dal to izdelat. Sam res kompliciraš naredi tako osovino da bo šla čim bolj točno v ležaj in je problem rešen
rado7rado Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 ludiluka glej ni vseeno kako gre osovina not.Nekaj delat "od oka" je čista bedarija.Zato pa prosim če mi lahko gdo pomeri da bom vedel.
trojan69 Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 (popravljeno) Vprašaj tukaj: https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CDUQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.gixxer.com%2F&ei=qab9VJSVJcOvUciFgyA&usg=AFQjCNGvQ9yMraaVZh5TBxJNmHRzp7YIIA&sig2=kQTGbwY217bHmRH8JrvnnQ Drugač ti bom pa jast pomeru. Ta os mora nekje bit, ampak moram najt.. Drugač pa pri osi pomoje ni nekih natančnih toleranc, tko da ni treba preveč komplicirat. Aja pa če boš slučajno rabu enako sprednje kolo bi ga tud moral imet nekje.. Popravljeno Marec 9, 2015. Popravil trojan69
ludiluka Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 ludiluka glej ni vseeno kako gre osovina not.Nekaj delat "od oka" je čista bedarija.Zato pa prosim če mi lahko gdo pomeri da bom vedel. nevermind
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se