Butnglavc Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Al je pa avtomobilska :headbang:
SCMC Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Ti...eno glupo vprašanje...Kako si jo pa nalepil na notranjo stran, če ima vinjeta za motorna kolesa na hrbtni strani lepilo...(je zunanja) :oops: Se opravičujem na glupem vprašanju nisem te hotu užalit. Drugače pa kot je k0ci napisu nalimano je na ohišje števca.
rrrr Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 :oops: Se opravičujem na glupem vprašanju nisem te hotu užalit. Drugače pa kot je k0ci napisu nalimano je na ohišje števca. Saj odgovor si pa tudi dobil - šipo dol, pol pa gre. Sam lanske sploh nisem dol spravljal - je šla kar letošnja čez. rrrr
Frips Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 :oops: Se opravičujem na glupem vprašanju nisem te hotu užalit. Drugače pa kot je k0ci napisu nalimano je na ohišje števca. Saj me nisi hehehehe :)
nk84 Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Js je nimam, mam jo sam na avti, me pa zanima kako je če te ustavijo za pregled, ker a jim morm ustavit al sem dolžan ustavit samo uradnim osebam (vojska, policija, carina)?
andi1 Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 ¸... me pa zanima kako je če te ustavijo za pregled, ker a jim morm ustavit al sem dolžan ustavit samo uradnim osebam ... Ni problema, mirno pelji naprej.
trebor Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Da se spet vrnemo v temo pokaži vinjeto, prilagam fotko vinjete na moji lubici. Je še lanska, letošnja pride na njeno mesto. LP Robert
rdeci_vragec Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Da se spet vrnemo v temo pokaži vinjeto, prilagam fotko vinjete na moji lubici. Je še lanska, letošnja pride na njeno mesto.LP Robert Ko vidim tole zeleno grdobo kako tako izstopa, me kr srce zaboli :unsure:. Jst pa nimam poguma, da bi jo zalimau, čeprav že vem kam :glare: Se bojim, da mi bo pol motor zameru :blush: Ko zberem pogum bom pa prilimal slikco :photo:
Guest Brumer Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Js je nimam, mam jo sam na avti, me pa zanima kako je če te ustavijo za pregled, ker a jim morm ustavit al sem dolžan ustavit samo uradnim osebam (vojska, policija, carina)? Saj so uradne osebe,samo oni ne ustavljajo ampak kontrolirajo tam kjer je promet popolnoma upočasnjen in te v skrajni sili potegne z motorja dol ali si zapiše številko tvoje tablice in predno boš doma bojo policaji pri tebi.Največkrat kontrolirajo kar skupaj s cariniki,ali promet v eni koloni peljejo preko benzinske črpalke,na raznih zoženjih kot npr.ko se AC konča(Karteljevo pri Nm ali Lj.- Nm pred Trebnjem in tudi na plačilnih postajah kjer je omejitev 40 Km.Tako,da ti priporočam Maja kupi poletno vineto za 17,50 EU in ti velja do konca oktobra bo najcenejša varijanta v primerjavi z kaznijo. :hmm:
trebor Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Ko vidim tole zeleno grdobo kako tako izstopa, me kr srce zaboli :unsure: . Jst pa nimam poguma, da bi jo zalimau, čeprav že vem kam :glare: Se bojim, da mi bo pol motor zameru :blush: Ko zberem pogum bom pa prilimal slikco :photo: Res je grda, jo je pa dobro imeti nalepljeno, če se kdaj pelješ po AC. Predvsem zvečer, če dežuje in bi rad prišel čimprej domov. LP Robert
Frips Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Da se spet vrnemo v temo pokaži vinjeto, prilagam fotko vinjete na moji lubici. Je še lanska, letošnja pride na njeno mesto.LP Robert
bernardek Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 letos pa še oranžno :blink:
nk84 Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 Saj so uradne osebe,samo oni ne ustavljajo ampak kontrolirajo tam kjer je promet popolnoma upočasnjen in te v skrajni sili potegne z motorja dol ali si zapiše številko tvoje tablice in predno boš doma bojo policaji pri tebi.Največkrat kontrolirajo kar skupaj s cariniki,ali promet v eni koloni peljejo preko benzinske črpalke,na raznih zoženjih kot npr.ko se AC konča(Karteljevo pri Nm ali Lj.- Nm pred Trebnjem in tudi na plačilnih postajah kjer je omejitev 40 Km.Tako,da ti priporočam Maja kupi poletno vineto za 17,50 EU in ti velja do konca oktobra bo najcenejša varijanta v primerjavi z kaznijo. :hmm: Sprašujem zato ker so ta teden punco ustavl ko je zapelala dol z avtoceste na izvozu ljubljana center. Ona je sicer imela vinjeto, js se pa z motorjam ne vozm po avtocest, sm pa dvakrat šel od tega izvoza do šentjakoba ker se mi je mudil. Sm pa danes enga policaja vprašu pa je reku da sicer ne ve, ampak da morajo imet ta pooblastila ker sicer nebi smel te ustavt.
Frips Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 Nč bat...imajo pooblastila. Sicer so pa tako al tako, več al manj, v spremstvu s štrumfi. Pri motorju te pa itak mora vstavit popolnoma, če hoče preverit ali imaš vinjeto ali ne.
rdeci_vragec Objavljeno Februar 28, 2009 Opozori Objavljeno Februar 28, 2009 Danes je bil DanD :wacko: . No sej ne zgleda tako hudo, zgleda pa da bom mogu vsako leto letno kupovat, oranžna še še, ma....zelene ni šans da gor nalimam :evilgrin:
DESIM Objavljeno Februar 28, 2009 Opozori Objavljeno Februar 28, 2009 .... :krneki: .....yeb.j ga ..nimam druge fotke.. :krneki:
jama1100 Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Če koga zanima v Domžalah na OMV imajo še letne vinjete za motor po 27eur + še neki centov čez.
motofrik Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Če koga zanima v Domžalah na OMV imajo še letne vinjete za motor po 27eur + še neki centov čez. ...pa saj taka je cena povsod. Ali pa se motim?
gusti Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Če koga zanima v Domžalah na OMV imajo še letne vinjete za motor po 27eur + še neki centov čez. In imeli jih bodo po taki ceni do 1. julija. Prav tako polletne vinjete po 17,5€.
simonsi Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 koliko bo potem za moped po 1. juliju?
Hornet Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 (popravljeno) Da se ne boste zgražali nad barvami vinjet:lol1: Popravljeno April 5, 2009. Popravil Hornet
DESIM Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 (popravljeno) Da se ne boste zgražali nad barvami <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/novice/barvne_vinjete_za_motoriste-22804.aspx" target="_blank">vinjet</a>:lol1: ....če si mislil na ČLANEK IZ RAVIJE MOTO MAGAZIN ...mislim da je prvoaprilska šala...!!! :unsure: Popravljeno April 5, 2009. Popravil DESIM
Hornet Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Ja ta članek je bil in vem da je... šala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se