juree Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Men je pa zal, ker sem jo res šalabajzersko nalepil Sicer mi je vseeno, ampak je grdo za pogledat... Aja, dol sem jo pa spravil tako da sem nekaj spraskal, drugo je šlo pa z vapom dol
stuhec Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 kolk je zdaj cena ? se bo v kratkem spremenila ?
Frips Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) Zaenkrat , letna 27,5€, polletna 17€. Sprememba predvideva s 1.7., čeprav se spet nekaj koljejo okol tega. Popravljeno April 16, 2009. Popravil Frips
Strominator Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 na zadnji strani prednjega blatnika. zmeraj preden nalepim vinjeto jo prvo polepim po sebi, da se nabere nekaj umazanije na njej. in jo šele potem nalepim kamor jo je treba (naj bo avto ali motor). in ker je umazano lepilo, gre tudi lažje dol - z lansko pol letno nisem imel težav.
GregaSLO Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Evo, takole sm pa jst uštimal zadevo... Je na vidnem delu, ni na lahko odstranljivem delu itd... Se jo pa da zelo lepo spucat tako da ne ostane nič od nje
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 kolk je zdaj cena ?se bo v kratkem spremenila ? jaz bom 12 kosov polletnih kupil na zalogo za 6 let, da bo mir, da mi ne bi slučajno 1. julija cene dvignali! Evo, takole sm pa jst uštimal zadevo...Je na vidnem delu, ni na lahko odstranljivem delu itd... Se jo pa da zelo lepo spucat tako da ne ostane nič od nje Ker je zelo blizu cestišča se lahko tudi zelo poškoduje ... in takrat bo treba kupit novo. :evilgrin:
Barracuda Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Bom pa folijo čez nalimu Nalepi srebrno folijo bo pasalo k barvi švinge.
stuhec Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 je kaka "zapoved" kam vse lahk nalepiš vinjeto na motorju ?
Barracuda Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 je kaka "zapoved" kam vse lahk nalepiš vinjeto na motorju ? Če jo kupiš ti celo na njej piše. Pa de je neboš rabil kupovat, ti lahko napišem: Nalepko lahko nalepiš na del motocikla ki ni lahko snemljiv, in to na desni strani. Nalepka mora biti nalepljena na ravno površino in mora biti vidna. Točno ti piše na internetni strani od DARS-a lp
paris2 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Če jo kupiš ti celo na njej piše. Pa de je neboš rabil kupovat, ti lahko napišem: Nalepko lahko nalepiš na del motocikla ki ni lahko snemljiv, in to na desni strani. Nalepka mora biti nalepljena na ravno površino in mora biti vidna. Točno ti piše na internetni strani od DARS-a lp hahah, ta je dobra!!! Še vedno menim, da bi lahk nalepke limal tam kjer je grb na tablici ...pol k bomo mel take plahte k jih imajo hrvati za tablce!
Frips Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Na tablco ne smeš nič limat Btw, še zmer mi ni jasn, ker butl se je spomnil, da mora bit nalepka za motor na desni strani :hmm:.....saj kontrolor stoji z leve strani....vsaj do sedaj je :hmm:
GregaSLO Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Zato ker jo imaš na levi strani ne bo noben težil in sicer zato, ker če dejansko hoče preverit ali je veljavna te mora itak ustavt...
Frips Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Ja vem, da ne bo težil....sam razmišljam na glas.
Aless Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 evo letošnjo...če bo kdaj situacija da bo treba na avtocesto,čeprav jih nimam rad...
gusti Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Ena frišna novica glede vinjet. Polletne vinjete za motorna kolesa ostajajo Citiram del članka iz siol.net: "Še vedno pa bodo v prodaji polletne vinjete za motorna kolesa, saj je treba upoštevati, da motoristična sezona traja v bistvu zgolj pol leta." Nč pa ne piše o tem a bodo stale enako kot sedaj in ali bodo za motorna kolesa tudi mesečne in tedenske? http://www.siol.net/Gospodarstvo/2009/05/S...no_vinjeto.aspx
gumby Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 "...saj je treba upoštevati, da motoristična sezona traja v bistvu zgolj pol leta." Kateri pametnjakovič je to izjavil?
bmwslo Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Kateri pametnjakovič je to izjavil? Tiho bodi, da kak še večji pametnjakovič tega ne prebere. Verjetno bo kar velikemu številu motoristov prišla prav tale 1/2 prav :evilgrin:
Frips Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Uspešno prestal kontrolo pred par dnevi Madona si je skril... Itak da prestal kontrolo, ker si "resen" "star" gospod. Mene bi kot mulca sigurn nahrulu hehe
bmwslo Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Madona si je skril... Itak da prestal kontrolo, ker si "resen" "star" gospod. Mene bi kot mulca sigurn nahrulu hehe Še sreča, da je bil kontrolor mlajši od mene, da se je lahko zadost prpognil
rosse20 Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 takole je izgledalo na sv-ju: takole pa izgleda na fazerju:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se