Barracuda Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 takole je izgledalo na sv-ju: takole pa izgleda na fazerju: Punca če še ti noben ni povedal... to ni fazer
xenon900 Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 Še sreča, da je bil kontrolor mlajši od mene, da se je lahko zadost prpognil Še rajš bi vidu da bi bla kontrolorka ane da ? :lol:
rosse20 Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 (popravljeno) Punca če še ti noben ni povedal... to ni fazer so povedali. ok. ni panike. se opravičujem za narobe napisane besede... fz6 n Popravljeno Junij 15, 2009. Popravil ross|e20
Barracuda Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 so povedali. ok. ni panike. se opravičujem za narobe napisane besede... fz6 n ni panike
mig72 Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 Tkole zleda pri meni-kaj bojo pa DARSOVCI rekli pa sporočim.
damjan77 Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 Tkole zleda pri meni-kaj bojo pa DARSOVCI rekli pa sporočim. Glede na tvojo vožnjo po avtocesti, ne bojo rekli nič.
Aless Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 (popravljeno) evo letošnjo...če bo kdaj situacija da bo treba na avtocesto,čeprav jih nimam rad... nekaj me zanima...malo prej sem opazil da sem izgubil vinjeto pa me zanima, če lahko jaz to kam pokličem in dobim drugo s spodnjim delom vinjete in računom? Popravljeno Junij 25, 2009. Popravil aless
simonsi Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 izgubit jo ne moreš. Lahko pa dobiš drugo ko pokažeš uničeno oz. poškodovano in s spodnjim delom vinjete.
Aless Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 izgubit jo ne moreš. Lahko pa dobiš drugo ko pokažeš uničeno oz. poškodovano in s spodnjim delom vinjete. bla je gor...zdaj je pa več ni-drugiga kot dol past oz odlepit se ni mogla...jutr bom poklical pa videl ka bojo rekli...spodnji del vinjete je še vedno pod sedežem prleplen
jetman Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Kako se pa lahko vinjeta odlepi, mi pa ni jasno Prej je težava, da je ne moreš enostavno odlepit, kot da se sama od sebe odlepi.
Guest Brumer Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 nekaj me zanima...malo prej sem opazil da sem izgubil vinjeto pa me zanima, če lahko jaz to kam pokličem in dobim drugo s spodnjim delom vinjete in računom? Če boš kaj dosti zahteval bo še "kazen" ker SIGURNO vinjeta ni bila pravilno nalepljena ali si kako drogače z njo manipulliral. Sicer je večji problem, kot je bilo že omenjeno odstranit PRAVILNO prilepljeno vinjeto. Ps; ni mi pa jasno zakaj vinjeto lepo ne nalepite na predpisano mesto (spredaj desno)saj je vsakemu lahko v ponos, da se nešverca in da da nekaj za naš tako dolgo pričakovan AC križ.Npr. sam sem letos kupil dve vinjeti za motor in eno za avto en avto pa nima vinjete je samo za lokalno uporabo.
trojan69 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Najbolš da pokličeš pa vprašaš. Glede kazni pa nič ne skrbi jo 100% ne boš dobil.
rosse20 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Najbolš da pokličeš pa vprašaš. Glede kazni pa nič ne skrbi jo 100% ne boš dobil. se strinjam. vse kar boš moral narediti je to, da boš moral kupiti novo.
Aless Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 bla je naleplena gor...je vidno na eni strani nazaj...če pa kdo ne verjame pa lahko dam sliko da je več NI...odlepit je pa nisem šo, slucajno sem danes vido da je več ni,...v nedeljo sem se še po avtocesti pelo,...če ne bojo hotli nove dat se bom pač brez vozo, še enkrat je ziher NE bom kupo, mam odrezek da sem jo že enkrat
simonsi Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 vsak te bo čudno gledal, ker so vedno problemi kako odstranit vinjeto.
motofrik Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 Sama se ni odlimala dol, ni variante da bi se. Al so ti jo mulci na kakem parkingu, ali pa... so temne sile na delu (če sem lahko malo zloben).
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 izgubit jo ne moreš. Lahko pa dobiš drugo ko pokažeš uničeno oz. poškodovano in s spodnjim delom vinjete. bla je gor...zdaj je pa več ni-drugiga kot dol past oz odlepit se ni mogla...jutr bom poklical pa videl ka bojo rekli...spodnji del vinjete je še vedno pod sedežem prleplen Če jo je pa šel nalimat na mašino oziroma v bližino mašine ... to pa vsi vemo, da se vinjeto odstrani tako, da jo s fenom segrevaš xyznanixyz 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 Sama se ni odlimala dol, ni variante da bi se. Al so ti jo mulci na kakem parkingu, ali pa... so temne sile na delu (če sem lahko malo zloben). Njemu se je xyznanixyz 1
Aless Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 bla je na okvirju...okvir se res da segreje, potem posledica dezja da se je mogoce "splazila" dol...lahko pa tud da so mi jo kje spizdli...vglavnem naenkrat sem opazo da je vec ni, ni pa nic videt ostanka lepila, tak da ne vem
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 bla je na okvirju...okvir se res da segreje, potem posledica dezja da se je mogoce "splazila" dol...lahko pa tud da so mi jo kje spizdli...vglavnem naenkrat sem opazo da je vec ni, ni pa nic videt ostanka lepila, tak da ne vem Sprijazni se s strašansko izgubo in kupi novo. xyznanixyz 1
motofrik Objavljeno Junij 29, 2009 Opozori Objavljeno Junij 29, 2009 Aja, če je bila na mestu, kjer se segreje, je pa čisto možno, to pa ja. Jo je potem eden čisto z lahkoto dol potegnil in se sedaj veselo vozi. Poskusi, če ti bodo dali novo -na osnovi računa in ostalega kupona. Samo, če ti ne bodo komplicirali, da se pa ja ve, da je predvideno mesto na rezervoarju. Kdo jo bo pa tja tiščal, da skazi cel motor...
Aless Objavljeno Junij 29, 2009 Opozori Objavljeno Junij 29, 2009 ni neka strašanska izguba...drugač pa do nove nisem upravičen, ker del na katerem je bla nalepljena ni bil poškodovan oz zamenjan... za vinjeto je samo predvideno da se nalepi na desno stran, ne pa kam
motofrik Objavljeno Junij 29, 2009 Opozori Objavljeno Junij 29, 2009 Torej teoretično ti lahko vsak dan kdo ukrade vinjeto... pa nič. V avtu je na notranji strani. Za motorje bi morale biti brezplačne avtoceste, pa amen. Koliko se pa obremenjujejo ceste z motorji...? Pa tako plačamo cestno takso.
bmwslo Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Za prihodnje leto, je vsaj barva "malo" boljša
Frips Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Za prihodnje leto, je vsaj barva "malo" boljša Kakšna?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se