DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 2 urami, Snecer pravi: nenavadno, da imajo motosvetofci vinjeto, saj se itak noben ne vozi po ac... jaz jo sicer limam na vilice noben, mamo jo za vsak slučaj....na vilicah, srebrn del maus 1
maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 16 urami, Snecer pravi: nenavadno, da imajo motosvetofci vinjeto, saj se itak noben ne vozi po ac... jaz jo sicer limam na vilice nekateri jo rabmo za obvoznico okoli Ljubljane ... pa zato, ker nimamo km drugam več dnarja dat, pa kupmo letno vinjeto jaz je itak ne rabim, ampak jo mam ... tko za foro sesir, GoBobi in DAMI34 3
Snečer Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: nekateri jo rabmo za obvoznico okoli Ljubljane ... pa zato, ker nimamo km drugam več dnarja dat, pa kupmo letno vinjeto jaz je itak ne rabim, ampak jo mam ... tko za foro verjetno jo itak dobiš... jaz je še nimam, se ne mudi
maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 52 minutami, Snecer pravi: verjetno jo itak dobiš... kje se jo verjetno dobi .. jo grem iskat GoBobi in sesir 2
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 13 minutami, maus pravi: kje se jo verjetno dobi .. jo grem iskat Po @Snecer vsi z SS motorji divjaki,vse ženske tumaste in za štedilnik,prehitevanja v škarje in čez polno črto varna vožnja..res misliš,da ti bo kaj kar bi ti koristilo znal povedat? GoBobi 1
Snečer Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 Zakaj pa so SS motorji? da si jajca na tanku masiraš?
maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 7 minutami, sesir pravi: Po @Snecer vsi z SS motorji divjaki,vse ženske tumaste in za štedilnik,prehitevanja v škarje in čez polno črto varna vožnja..res misliš,da ti bo kaj kar bi ti koristilo znal povedat? če bom rabil kakšno pravno pomoč, se sigurno nanj obrnem čeprau še nima vinjete Pravkar, Snecer pravi: Zakaj pa so SS motorji? da si jajca na tanku masiraš? mhm sesir 1
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred eno uro, Snecer pravi: Zakaj pa so SS motorji? Po tvoje?Da se v naselju vedno voziš v prvi prestavi 165km/h,da se izven naselja pelješ vsaj v tretji ali četrti do blokade/255 do 285) po avtocesti vedno 299 km/h.Da nikakor nikoli NE prehitevaš v škarje saj si potem že varen voznik lahko... Po lastnikovo... Tisoč ljudi dva tisoč razlogov!
Snečer Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 Povem, kar pač vidim na cesti. SS motorje vidim v čredah, ko se naganjajo, dirkaški izleti od kafiča do kafiča brez prtljage, ker takšna vožnja očitno utrudi. Lokalno so omejeni na svoj prostor in določen odsek, kjer se nadmudrivajo. Še nisem videl, da bi kdo na SS vozil normalno. solorider 1
maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 6 minutami, Snecer pravi: Še nisem videl, da bi kdo na SS vozil normalno. nisi še mene vidu glej počasne posnetke DAMI34 in sesir 2
NumLock Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 (popravljeno) pred 8 urami, maus pravi: nekateri jo rabmo za obvoznico okoli Ljubljane ... pa zato, ker nimamo km drugam več dnarja dat, pa kupmo letno vinjeto jaz je itak ne rabim, ampak jo mam ... tko za foro Jaz sem se odloču, ker DARS tak slabo stoji (glede na stanje avtocest), da bom dve (2) kupil, tko za foro. Popravljeno April 14, 2017. Popravil DL650 sesir in GoBobi 2
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 2 minutami, DL650 pravi: Jaz sem se odloču, ker DARS tak slabo stoji (glede na stanje avtocest), da bom dve (2) kupil, tko za foro. Za vsak cilinder eno...hehe NumLock 1
NumLock Objavljeno April 29, 2017 Opozori Objavljeno April 29, 2017 Ob 14. 4. 2017 ob 16:26, NumLock pravi: Jaz sem se odloču, ker DARS tak slabo stoji (glede na stanje avtocest), da bom dve (2) kupil, tko za foro. Evo, človek dejanj in ne praznih besed. Verjetno bom dal na vsako vilco eno, bom še videl. Quest in Mavti 2
ArcaneWater Objavljeno Maj 16, 2017 Opozori Objavljeno Maj 16, 2017 Evo prvič jo bom rabil in sem jo pripopal čist zgoraj pri vilci tako kot je imel @maus na prejšni Kawi, ni glih nekej fejst vidna Upam da nebo problemov če bom na kakšno kontrolo naletu
izibajker Objavljeno Maj 16, 2017 Opozori Objavljeno Maj 16, 2017 pred 11 minutami, ArcaneWater pravi: ..ni glih nekej fejst vidna Upam da nebo problemov če bom na kakšno kontrolo naletu Jaz sem enkrat klical na Dars in jih spraševal ravno to. Pa mi je bilo rečeno, da je na motorjih vseeno, kje je prilepljena, samo da je nekje na vidnem mestu, na levi strani motocikla. Itak, ko delajo kontrolo, te morajo zaustavit in od blizu pogledat datum. Ne pa kot pri avtomobilih, ko že z daljnogledom na daljavo čekirajo barvo nalepke...
maus Objavljeno Maj 16, 2017 Opozori Objavljeno Maj 16, 2017 pred 24 minutami, ArcaneWater pravi: Evo prvič jo bom rabil in sem jo pripopal čist zgoraj pri vilci tako kot je imel @maus na prejšni Kawi, ni glih nekej fejst vidna Upam da nebo problemov če bom na kakšno kontrolo naletu nau problemou itak pa najdeš povsod kretenko al kretena .. tko kt na pošti al pa u trgovini js jo mam pod križem na vilci .. pa će prletim 300 jo zihr nau vidu .. itak te ustaujo pa pogledajo, če majo kakšne dvome Bmflar in ArcaneWater 2
maus Objavljeno September 25, 2017 Opozori Objavljeno September 25, 2017 to leto so modre http://www.24ur.com/novice/slovenija/vinjete-z-letnico-2018-bodo-modre-barve.html Bmflar 1
Quest Objavljeno September 25, 2017 Opozori Objavljeno September 25, 2017 Je ne bom kupu. Bo barvno neusklajena z mojim mopedom. A se ne bi dalo barvo sam izbirati. Modna policija pa to... maus 1
Bmflar Objavljeno September 25, 2017 Opozori Objavljeno September 25, 2017 pred 1 uro, maus pravi: to leto so modre http://www.24ur.com/novice/slovenija/vinjete-z-letnico-2018-bodo-modre-barve.html A zdej moram pa modrobelga Bmfla kupit maus in Quest 2
maus Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 ne nasedajte nagradni igri, ki je na FB-ju ... DARS nima nagradne igre VS800 1
Borutt Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 pred eno uro, maus pravi: ne nasedajte nagradni igri, ki je na FB-ju ... DARS nima nagradne igre Seveda jo ima. Samo ti noces, da bi se kdo drugi dobil nagrado . maus, GoBobi in GO_Tomi 3
maus Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 http://www.24ur.com/novice/slovenija/ne-nasedajte-dars-ne-podarja-vinjet.html
VS800 Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 Sam za nas prjatle bi pa ti meu loh kaksno nagradno, ane
maus Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 pred 3 minutami, VS800 pravi: Sam za nas prjatle bi pa ti meu loh kaksno nagradno, ane sj jo mam lahko ... vsak, ki pri meni vplača 150 € lahko sodeluje v nagradni igri "ZADENI VINJETO" ... izžrebani dobi novo vinjeto do konca decembra 2017 z veljavnostjo za leto 2018 ... mamljivo kajne dr.looney in VS800 2
VS800 Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: sj jo mam lahko ... vsak, ki pri meni vplača 150 € lahko sodeluje v nagradni igri "ZADENI VINJETO" ... izžrebani dobi novo vinjeto do konca decembra 2017 z veljavnostjo za leto 2018 ... mamljivo kajne Jest mam rt adrenalin...kje lohka vplačam.... maus, dr.looney, gretzky in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se