denZ Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 pol mondeo še najbolj laže B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 pol mondeo še najbolj laže B) Hja, do neke mere res :) Končno hitrost pa kar primerno kaze tistim tovarniskim podatkom (195km/h), po stevcu 200km/h. Zdaj, ko je malo "razvozen" rad pokaze se malo vec :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 Večina avtomobilov kaže za 5% preveč, ker premalo ne smejo kazat števci, te bi se že lahko vozniki zgovarjali, da vozijo po omejitvah, ker bi jim števec manj kazal kot je dejanska hitrost. Pa še nekaj, če si na avtu menjate felne (date večje gor), se zgodi, da vam kaže manj od realne hitrosti, ker je kolo večje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 BMW-ji so meli ta feler, da si peljal 50 po stevcu, realno pa si sou 58km/h. To so kasneje popravli ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T|Len Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 Z blokadami noben skuter več kot 50 km/h ne leti ker ne sme, po novem naj bi jih celo omejili na 45km/h.Drugače pa jaz mam zunaj eno blokado pa mi po števcui skuter leti 65km/h in mi točno kaže ker so mi ga dali na progo zmerit ker enega tam poznamo.Tak da mislim da je to relna hitrost. :yea2: :P :o :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 pa na daelimih itq ne laže... :rolleyes: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se