sas005 Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 @cilindr: a si ti sprobu ze oba2 auspuha(zx in tt) na istem motorju z istim setupom?
Cilindr Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 ne sam frend mi je povedu da je isti kurac..pa tut po obliki poglej....frend k se s tem resno ukvarja....pa ZX so jajca
ticmantl Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 zakaj jajca? pol pa mej Team-a na 50cc celindru! Team ni jajca
Dr_gh3rg4 Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 (popravljeno) da naun nove teme odpiru mi povejte kake auspuhe kj uporablate..no jst mam leovinčejevo koleno pa polinijev denfer stvar full dobr laufa. :OK: Popravljeno September 30, 2006. Popravil Dr_gh3rg4
StArII Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 dusilec sploh nima veze .) drugace pa trenutno ne uporablam nic hehe, sn pa mel ze laser xpro (BOMBA na minarelli 50cc majkemi), roost mid race, RR, c16.. zaj na high end pa nevem keri ror bo .) zx ni jajca za 50cc je cist kul samo mene moti da je tak pogost.. zato sn se ko sem kupoval izpuh tut sam odloco za neke drugacnega, torej lasera, katerega se noben ni mel vsaj na minarelli ne, in povem lahko da me niti malo ni razocaral..
Cilindr Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 men gre tut full naziuce k je tok pogost....ZX in RR drgac uporablam arrowa...in sem zadovoljen...supr je :D (sam ne kupujte ga prevec k pol neu vec tko redk :OK: hehe) ce bi kej kupu od LeoVincija bi uzeu LeoVinve 70 titanium :OK:
StArII Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 toti leovince 70 je dalec precenjen za performanse.. ne splaca se.. dobis za dosti majn dnara dosti bolsi ror
Red Arrow Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 men gre tut full naziuce k je tok pogost....ZX in RR drgac uporablam arrowa...in sem zadovoljen...supr je :D (sam ne kupujte ga prevec k pol neu vec tko redk :OK: hehe) ce bi kej kupu od LeoVincija bi uzeu LeoVinve 70 titanium :OK: in zakaj ti gre na živce če je pregost? RR in ZX sta super izpuha za začetek tunanja in sta očitno zelo dobra in cenovno dostopna, če sta tako na gosto posejana po skuterjih... si upam trdit, da je ZX najbolj prodajan izpuh za skuterje kdajkoli... ko boš kj tazga dosegu se pa men... LeoVince 70 je pa potrata denarja, za to raje kupiš R1200 ali pa celo R1400 ali pa kakšno Carrero... aja, pa cilindr... mimgrede, tuning se očitno piše samo z dvema N-jema... torej TUNING in ne TUNNING :D
k0ci Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 .....in da bi zdy na velko kupoval arrowe se tut ne rabš bat :devil:
Red Arrow Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 .....in da bi zdy na velko kupoval arrowe se tut ne rabš bat :devil: Ja, s to izjavo se pa več kot samo strinjam... še res je :lol1: :D
Cilindr Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 (popravljeno) hehe ok fant je cist ste mi zbil moralo z tem k praute da je arrow za en K... HEHEE Red arrow...vem da je tunning;) sam to k hitr pises pa se mi ne da pisat tok :P pa ZX je najbolj prodajan izpuh do sedaj Popravljeno Oktober 1, 2006. Popravil Cilindr
Matijek Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Ok! TNX za vse kr ste mi povedal. Lp Matija.
Red Arrow Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Red arrow...vem da je tunning;) sam to k hitr pises pa se mi ne da pisat tok :P pa ZX je najbolj prodajan izpuh do sedaj dj se nauč brt... ni tunning ampak je tuning :D in arrow je res jajc
_rac3r_ Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 hey fantje mene pa neki zanima bi pasu leovince ZX na moj piaggio zip 2T letnik 2001 ??? uživite ayd
sas005 Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 (popravljeno) zakaj pa nebi? a je kksn "special edition" ta tvoj zip? :slap: Popravljeno Oktober 1, 2006. Popravil sas005
StArII Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 itak da pase, samo mores met piaggio/gilera verzijo .)
Cilindr Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 (popravljeno) zakaj pa nebi? a je kksn "special edition" ta tvoj zip? :slap: AHAHA :lol: :lol1: Kok se splaca dt na polini corso Polini evolution auspuh???k vem da je evolution za mau bolse kite.. Popravljeno Oktober 2, 2006. Popravil Cilindr
StArII Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 AHAHA :lol: :lol1: Kok se splaca dt na polini corso Polini evolution auspuh???k vem da je evolution za mau bolse kite.. ne vprasaj kaj je delala tunned corsa + evo ror + 21ka, multivar to je blo to menda pri buheju... trgalo gate .) samo je vseeno malo premocn evo ror.. za na corso bi kaka c16ka znala bit vredu alpa rs70, 4race tak neki .)
Cilindr Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ja bomo vidl u 5tk vm bom povedu ce to kej trga...17,5 polini corso , speed control, pa evolution aja pa malissi ojnca
SiMoN` Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Vplinjač daj večji pa bo mogoče trgalo :) . Lp
Cilindr Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ni to moj skuter sam bomo vidl kaj se da naredit :OK:
StArII Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ce hoces max. iz tega izstisnit pol definitivno vsaj 19ka se bolse pa 21ka .)
Cilindr Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 ja...se strinjam z vami bomo probal pa povem kako bo slo :)
Faster Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Dons sm dobil auspuh Zx an. Pa sam da sm udpru škatlo mi je u glavo padl k je pr strani udrt notr in to ravno na zananji strani. Zanima me če je to kakšen velik problem, da je kaj narob. Drugače se pa naročal na scooterkitu. Prosm za pomoč. .)
GP MASTER Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 ojooj :slap: ..prvo ti predlagam, da pokličeš na skuterkit pa naj ti zamejajo auspuh.. ..ta vdrtina se bo sigurno poznala (odvisno od velikosti)..a je vdrto na cevi tm k so prekati ali je vdrt dušilec.? ..V vsakem primeru bi jest na Skuterkit poklicou pa se zmenu, da ti ga zamenajo..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se