StArII Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 LOOOL ziher mas speedfight2 :OK: za SFje je ze stock tam kao vdrto zarat stendera ni tu nic narobe z rorom .)
Faster Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Ja StarII točn tko je ja :D :D . Sm jim na scooterkit pisov, pa so mi prov načrte puslal da je tm kao vdrt :D . Sam sm se pa res ustrašu an :D, k sem ne lup čakat spet 14 da ga dubim :D, sam zj je ql :OK: :OK:
DrummY Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 VALCKI: teli modri so valcki te kroglce:) zravn so fedrcki tm gor je pa salca kjer so valcki not tisti beli :) [attachmentid=82877] tole je sicer offtopic, ampak iz kirga skuta je pa to, k ma tok valčkov not :blush: ? LP
k0ci Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 to ni serijski variator ampak polini evolution, vsaj po sliki sodeč :? lahk ga daš pa na skoraj vsak scoot
Cilindr Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 ja polini je ..speed control..tanov se mi zdi ja :) valckov ma 9 ---->>sestej 3+3+3=9:)
stajerc Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Lp. Mene pa zanima ali ima kdo iskusnje z zx-om na gileri runner 180 pa kolk gramski valcki in kateri fedri za v kuplongo so tapravi za ta izpuh.
_rac3r_ Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Men je frend reku nej dam 3 valjčke ven 3 pa nej pustim noter pa da svinjsko potegne sam še nisn uspeu probat, zdej bom tak nove kupu k tti orginal so pretezki (pa nekje čist na začetku sm gledu k je nekdo napisu d so prevlki valjčki uni 16x13 so za gilera/piaggio ponavadi koker js vem =) LP Jure vem da kle u Lj ce misls novga kupvt bos dou tm okol 35 jurjev za ZX...... TT je pa cenejsi uzun se ga prodaja za 99 € ..ZX je pa uzun 125 € tko da nevem no jst bi ti osebno raj priporocu TT PS: stari TT cisto malo zaostaja po preformancih ne dosti pa se je prou narejen za 50 ccm... Tko da fnt raj kup TT to je moje mnenje ...cenej te pride , lepsi je , pa razlika je skoraj ne opazna med ZX in RR ( po performancih-Zmoznostih) Odlocitev je pa vekakor tvoja :) VALCKI: teli modri so valcki te kroglce:) zravn so fedrcki tm gor je pa salca kjer so valcki not tisti beli :) [attachmentid=82877] mal offtopic kolk pa pride polini speed control ??? to je tanov nde ce ma 9 valjčkov???
Red Arrow Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Lp. Mene pa zanima ali ima kdo iskusnje z zx-om na gileri runner 180 pa kolk gramski valcki in kateri fedri za v kuplongo so tapravi za ta izpuh. prvič čujm da bi šou zx na 180ccm... :blink: a ni 180cc štiritaktr?
k0ci Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Men je frend reku nej dam 3 valjčke ven 3 pa nej pustim noter pa da svinjsko potegne sam še nisn uspeu probat, zdej bom tak nove kupu k tti orginal so pretezki (pa nekje čist na začetku sm gledu k je nekdo napisu d so prevlki valjčki uni 16x13 so za gilera/piaggio ponavadi koker js vem =) LP Jure mal offtopic kolk pa pride polini speed control ??? to je tanov nde ce ma 9 valjčkov??? ja 3 valčke pustiš noter če nimaš drugih (lažjih seveda) ali jih ne moreš kupit (ni dnara) :D , drugače pa to sigurno ni dobro za motor ta nov polini ja....ni speed control ampak ima novo ime: polini super speed, ima pa res 9 valčkov :eek: , stane pa tolko ko stari control (okoli 16k)... EVO LINK DO VARIATORJA prvič čujm da bi šou zx na 180ccm... :blink: a ni 180cc štiritaktr? ja ne vem če je 4T tudi, ampak za 2T sem siguren da je, res pa je da ima zvok kot 4T
Fric Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 ja ne vem če je 4T tudi, ampak za 2T sem siguren da je, res pa je da ima zvok kot 4T kokr jst vem je 2T
stajerc Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Ma jaz imam 2T runnerco 180. Obstajajo pa zx za maxi scoterje samo pri nas jih skoraj da ni. Jaz se, ga na nemskem ebayu vbodo malo rablenega pa za mali denar. Sedaj bi se moral samo druge valjcke nabavit pa ne vem tocno kaksno gramazo.ker original ima ta zx, 11,5g valjcke zraven in trse federce za sklopko. Nekdo pa je tukaj gor napisal da naj bi bili ti valjcki prelahki ??????
StArII Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 1-1,5g lazje rabis kot so orginal mislim da, pa kolko vem so 13,5g orginal valcki.. tak da 12-12,5 .)
stajerc Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 No jaz pa imam informacijo da so v runnercah 180 original 15,5 g ali 14,5g mera pa 20x17mm
JeRn3j Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 prvič čujm da bi šou zx na 180ccm... :blink: a ni 180cc štiritaktr? 125 sam 2T 180 sam 2T 200 sam 4T .)
B-O-S Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 125 in 180 sta tudi 4T. Drugače pa zx naj nebi bil preveč dober na 180tki.
sayo Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Eno vprašanje mam za skuteraše: Sinu sem kupu auspuh Leovince TT, predno sem ga dal gor sem dal iz začetka krivine ven eno 2 cm dolgo cevko s čisto majhno luknjo, ne vem zakaj pa sem zraven dobil še dva kompleta valjčkov ene po 6 gr ene pa 5,3 gr in še tri komade svetlo modrih fedrov?? Ima pa enega starega Typhona let. 95 , zdaj gre po števcu malo čez 80 :? L.P.
k0ci Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 to dobiš zraven ker motorju menjavo izpuha ˝podreš˝ krivuljo moči in navora . s tem izpuhom ima motor večjo moč in navor (original izpuh je narejen, da ima moč in navor porazdeljeno čez skoraj celo območje delovanja, športen izpuh pa ima višjo moč v visokih obratih, ampak pri nizkih obratih deluje slabše kot original) . torej moraš na sklopki zamenjat fedre,..... zraven si dobil svetlo modre, ki so trši od originalnih, zato da motor spelje pod višjimi obrati, zgoraj sem povedal zakaj....... kar se pa tiče valčkov: ko motor spelje, fedrčki končajo svojo nalogo, tukaj pa pridejo na vrsto valjčki, ki so pomembni za pospeševanje, lažji ko so valjčki, z več obrati bo motor vlekel do končne hitrosti, ampak če pa so prelahki, lahko da motor vrti bolj v prazno kot ne, tazo si zraven dobil 2 kompleta različnih, to pa najbolje da probaš kateri bodo boljši.....eni od teh sigurno delajo odlično z izpuhom, ampak kateri pa ne vem
Cilindr Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 za valcke bos mogu probavat...sam to ce nisi mehanik in nimas orodja raje peli k serviserju in to bo naredit to hitro=) Am kar se tice pa cevke v ktibini tist dej vn da bo celu tko k je treba k to je blokada ...ce se ne morm bo mela tut eno podlozko tist dej tut vn... :) da bos dobu iz auspuha tist kar more dt vn :D LP(ODLICNO DARILO...k bi men fotr kupu tut kej tacga :D sam sknga 4raceja :D )
k0ci Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 dej cilinder nauč se brat no, saj je že reku da je dal tisto cevko ven, in če jo je že dal potem ve zakaj je tista cevka sploh noter
sayo Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 za valcke bos mogu probavat...sam to ce nisi mehanik in nimas orodja raje peli k serviserju in to bo naredit to hitro=) Am kar se tice pa cevke v ktibini tist dej vn da bo celu tko k je treba k to je blokada ...ce se ne morm bo mela tut eno podlozko tist dej tut vn... :) da bos dobu iz auspuha tist kar more dt vn :D LP(ODLICNO DARILO...k bi men fotr kupu tut kej tacga :D sam sknga 4raceja :D ) A rabš kakšno posebno orodje za zamenjavo valjčkov :?
k0ci Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 A rabš kakšno posebno orodje za zamenjavo valjčkov :? ja v cilinder zašraufaj eno večjo svečo, ali pa v eno ki je ne rabiš zavrtaj šrauf noter, da se bat ustavi, ker drugače ne boš mogel odšraufat variomata, ker se gred vrti
Cilindr Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 (popravljeno) drgac pa ce mas PLEOMATSKO pistolo...to k majo vulkanizerji...to ka<r je koci reku je tut uredu sam mau poskodujes glavo bata sam ni pa nc hudga dela se vedno brez problema;) :OK: U bistvu je se neki.....to jst prakticerm....uzames najvecjo gedora kaj jo mas ...in potem prsrazfas gor lepo in uzemes kladivo in udaris po gedor hitro in mocno...in se tut odstaufa....(tko k pleomarska pistola ..kao..ma moment deluje) zberi kar cs;) sam k bos razdru vario ga isto nazaj sestav...pa fedrce bos tezko sam zamenu.... Popravljeno Januar 7, 2007. Popravil Cilindr
ts007 Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 (popravljeno) Am pnevmatska pištola se reče :D Popravljeno Januar 7, 2007. Popravil ts007
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se