miran10 Objavljeno Junij 27, 2009 Opozori Objavljeno Junij 27, 2009 Zanima me ali je že predelan oziroma odblokiran 50 ccm skuter možno z nekakšno elektroniko začasno vrniti nazaj na njegovo prvotno hitrost 50 km. (samo zaradi tehničnega). O tej elektroniki sem nekje bral pa ne vem kje. Pisalo je, da se ta elektronika z nekakšnim gumbom vklopi in ne dovoli motorju razviti določeno višjo hitrost kot je ... Tudi ne vem na kaj bi morala biti zvezana. PS Mogoče po je to vse skupaj bluz
zziga Objavljeno Junij 27, 2009 Opozori Objavljeno Junij 27, 2009 reče se mu omejevalec obratov http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=29994
Barracuda Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Malaguti F12 PHANTOM. Blokade??? Kje, kak nesve tkaj se še splača drugega poštimat da bi mal več šel. Sicer ga prodajejem a vseen, da bo vsaj do takrat letelo malo več. hvala
15kristjan15 Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Kje se pa to da nabavit na cilinder.si jih maš pod ''elektrika'' maš take na gunb, daljinc (sam tejle so mal dražji) pa tut take d jih upraulaš z bremzami (se mi zdi ) al pa na skuterist.si se mi zdi d sm jih tut že vidu....
xceno Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 zdravo! mene zanima kje vse ima blokade Leo Pard Longbo. l.p.
dadovejzo Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Živjo! Mene pa zanima a je možno da so na gileri runner 50 .... odstranjene blokade v variomatu + El. blokada ..... ( izpuh je original .. zablokeran ) .... pa da negre moto0r več k 60 ???
zziga Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 a ti si uzel iz variomata vn pa elektronsko tut? če si to naredu bi motor mogu it več ko 60. al sm jst zmeden zdle pa nism razumel ka si napisu.
dadovejzo Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 a ti si uzel iz variomata vn pa elektronsko tut? če si to naredu bi motor mogu it več ko 60. al sm jst zmeden zdle pa nism razumel ka si napisu. ja lej men je ta prejšni lastnik reku da je dou iz motorja 2 blokadi ..... (avspuha se ni dotiku ) ........ ubistvu je lastnica pa nima pojma o motorju
andro007 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 ja lej men je ta prejšni lastnik reku da je dou iz motorja 2 blokadi ..... (avspuha se ni dotiku ) ........ ubistvu je lastnica pa nima pojma o motorju Iz avspuha ven dej pa bo.
dadovejzo Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 A te blokade v avspuhu so une dve slepe cevi k so gor ??? .... al je še ke not v avspuhu kej ??? :evilgrin:
betmen113 Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Jest mam en uprasanje mam malaguti xsm 50 pa nwem ce mam se ksno blokado not uno na auspohu je vn sam nwem za elektronsko ce je uzun pa bi prasu kuko se odstarn.. k ko presalatm u 6 prestavo mi ga kr mal zamori in mi gre sam ene 5 kmh hitrej k pa s 5 pa se v sesti mam v končni ful nizke obrate??? a do kej ve o tem??
uros94 Objavljeno Julij 18, 2009 Opozori Objavljeno Julij 18, 2009 No tukaj postavljajte vprašanja o odstranjevanju blokad, za skuterje, cestake, endurce, vse...... evo mene pa zanima glede Cpi Aragon. Kje so vse blokade, kolko bi bila končna hitrost, pa kakšna poraba je po odstranjenih blokadah...hvala za vse odgovore P.S: pa upam da ta tema že ni kje odprta :unsure:
T0xiic Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Mene pa zanima kako se odstrani blokada iz airboxa na tomos racingu. pa če ma kdo kako sliko kako se to nardi. Hvala že vnaprej
honda16 Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 živjo..am jez mam hondo cbr 125r (2008) pa me zanima kolk bi bla končna hitrost in pa kolk konjeu bi meu motor če bi ga dau odpret pa gor dau arrow izpuh ? Lp, nejc
tilkoo Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Lp! Torej imam Generica (Supermoto), inimam odstranjene blokade. Torej zdaj imam tehničnega in me zanima če bodo tam kaj konplicirali glede blokad, oz. če jih je možno vstavit nazaj noter? lp.
jonathan Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Katere blokade ima pa Tomos Streetmate 25?
xceno Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Lp! Torej imam Generica (Supermoto), inimam odstranjene blokade. Torej zdaj imam tehničnega in me zanima če bodo tam kaj konplicirali glede blokad, oz. če jih je možno vstavit nazaj noter? lp. Motor more biti omejen na 45km.h ...... Najbolše da ga daš zablokirat...
LiXo Objavljeno Avgust 30, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2009 Živijo, ali morda kdo izmed vas ve, kje ima Peda Shotgun 50 (motor je Jonway, štiritakten) blokade? Trenutno gre Med 45 in 50 km/h in verjamem, da se da še kaj malega narediti. Najlepša hvala za odgovor.
LiXo Objavljeno Avgust 30, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2009 Živijo, ali morda kdo izmed vas ve, kje ima Peda Shotgun 50 (motor je Jonway, štiritakten) blokade? Trenutno gre Med 45 in 50 km/h in verjamem, da se da še kaj malega narediti. Najlepša hvala za odgovor. Se opravičujem. Našel temo. Prosim za izbris post-a.
colD000 Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 (popravljeno) Lep pozdrav. Mene zanima pri sym orbitu (25km/h) kje lahko vzamem blokade ven, ne da bi škodoval suterju, oziroma kje sploh so... Popravljeno September 12, 2009. Popravil colD000
danes Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 imam novo gilero runner in me zanima kje so vse blokade.Na variomatu sem jo vzeu ven .kje so še ostale če zaenkrat še pustim org. izpuh. Gilera2004 1
fico182 Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Na fergazerju pa avspughu. pa nea sam jemlji dol blokad če še maš garancijo ker ti bo šla !. aja pa pol ko boš dal vse blokade vun še valda morš dat večjo dizo ker je org 52
danes Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 (popravljeno) kje je na izpuhu blokada.kako jo odstranim in seveda na frgaterju? Popravljeno November 28, 2009. Popravil danes
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se