fico182 Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Poglej malo po netu glej 1000 strani je takih ko ti pokažejo. pri avspuhu pa je bol komplicirano ker moraš slepo cev bek vrezat pa pol nazaj švasat. pa ne delaj ničesar sam pelji ga na servis tam ko si ga kupo da ti to oni naredijo ker ti bo šla garancija !!!!
fico182 Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 To kar si prej napiso da oni ne smejo sploh ni res ker so oni ravno za to da ti odstranijo blokade. Polek tega morš vedet da ko daš 1x vun blokade morš na novo nastavit celotn fergazer ter dizo. raje te stvari prepusti strokovnjakom!
zziga Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 kje je na izpuhu blokada.kako jo odstranim in seveda na frgaterju? ta mrežica na fergu je blokada dol vzameš pa zgleda takole
danes Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 evo šou sem na servis uprašat kako je z blokadami in garancijo.reki so mi da če oni naredijo vse to (odstranijo blikado na variomatu,na frgazerju z dizo vret ter nov izpuh leovici ZX z valjčki in fedrcami) da ni panike za garancijo.cena ta takšno opravljeno delo bi znašala 190 e . Kaj menite.V naprej se zahvaljujem za nasvete. Lp.
fico182 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 hahahahahhaha in še 1x hahahahahah. stari ti veš kaj je to 190 €. tolko niti tomo v mb ne računa za menjavo gredi pa cilindra pa je edn bolših serviserov. z tem kaj bi ti oni menjali je največ 1 - 1.5h dela tak da je najbolše da ga pelješ na piaggio servis v lj al pa mb. 190€ je res vrtoglava cena. aja pa ne pozabi zaj ko je še skuter nov ga ne teraj puni gas ampak samo 3/4 tuji ko maš blokade vun! aja pa izpuh raje zberi laser x pro ti priporočam =) xceno 1
zziga Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 js sem ga pa razumel da za odstranjevanje blokad + nov avspuh leovince da 190€ - zx = 130€
andro007 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Sej tako je napisal, sam če se pa površno bere pa se drugače razume.
fico182 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 aja pol je pa druga pesem jas, samo bolše vseeno da sam kupiš laser x pro pa njijm tja neseš da ti narejijo gor.
danes Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 (popravljeno) Ja vse skupaj bi znašalo 190e.Odstranitev vseh treh blokad.Odstranitev prstana,Diza,izpuh zx z valjčki in fedrcami (160e) ter prvi servis.Pravi da končna hitrost mora biti 90 km/h prav tako dobri pospeški. Popravljeno December 1, 2009. Popravil danes
fico182 Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 samo tak ti bom reko. ni nobene šanse da ti bo org skuter z zxom šel 90 ker sem mel jas na svojem še kaj več ko to pa mi je šel 85 pa ne poštevcu ampak realnih. razn tega pa če maš ti sport kit lepo naštelan pa vse dobiš pa lahko z njega vun 9 hp končna pa je lahko največ 105 kmh. tak da nemorš pol rečt da ti bo šel org 90 km/h
danes Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 če je motor u nulo naštalan bi mogu it.zakaj ne?vrtel se bo z 11-12 tisoč obratov na min.
Mikey Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 če je motor u nulo naštalan bi mogu it.zakaj ne?vrtel se bo z 11-12 tisoč obratov na min. gilera runner z zxom po števcu 95km/h ... nek do 100 z hrbtim vetrom to je.. 80++ realnih. Sicer pa sem bil z radarjem pri 95km/h po števcu zmerjen na 86km/h.
DoLLi224 Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 Tkole nism točno vedu v katero temo naj dam tole. Imam pugeot speedfight 2 in rad bi: Odstranil blokado, Zamenjal izpuh, Menjal ogledala, merilnik, ročke, menjal pohodno pločevino, menjal luči in dodal nov body kit. Ali morda kdo ve kje in kdo bi mi lahko vse to storil in koliko bi me to približno prišlo? Hvala, Lp
PeterFortuna Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 Tkole nism točno vedu v katero temo naj dam tole. Imam pugeot speedfight 2 in rad bi: Odstranil blokado, Zamenjal izpuh, Menjal ogledala, merilnik, ročke, menjal pohodno pločevino, menjal luči in dodal nov body kit. Ali morda kdo ve kje in kdo bi mi lahko vse to storil in koliko bi me to približno prišlo? Hvala, Lp menjavo izpuha in odstranitev blokade ti lahko naredijo na servisu....čeprov je ceneje, če imaš kakšnega frenda, k to rihta in se pri njemu oglasš pa zrihtata. glede styling delov je najbolje, da si za cene ogledaš na skuterist .si in pa na cilinder .si (brez presledka). najceneje te pride, če vse sam narediš, nasvete pa itk tle delimo andro007 in bajkr88 1 1
DoLLi224 Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 Okei hvala za nasvet:) Bom probal sam in če mi kaj ne bo šlo pridem po novo pomoč x) Lp
rpm Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 (popravljeno) Jaz imam pa na svojem malagutiju xsm 50 supermoto športni števec in gre ko nevem kaj, razmišljal sem še o nakupu nove troblje..Hecam se Moja 80 kubična mašinca se sestoji iz cilindra top performances due plus (80 ccm) dellorto phbn 19(moral bi biti večji) bgm evolution?gred(moram pogledat na škatlo) menjani ležaji v mašini ter vsi prenosi ko bo dnar bo še en vredu izpuh. Končna 112 po števcu tj. 95-100 optimističnih.nisem se pa še meril z gps-em. najbolj pomemben del opreme? MEHKE GUME IN DOBRE ZAVORE pa seveda zaščitna oprema ki jo imam na sebi. Uživancija fantje in dekleta, po pamet po cest!!!! Važno pa da gre dobro na tazadnega Popravljeno Marec 8, 2010. Popravil rpm
marko33 Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 mene zanima če kdo ve kje so v yamahi tzr blokade
Izprijenec Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 v auspuhu imas taki tulec tisto mores vstran odrezat!!! tulec je tam kjer je auspuh vkup zašraufan!!!
Roky994 Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 Jaz imam pa na svojem malagutiju xsm 50 supermoto športni števec in gre ko nevem kaj, razmišljal sem še o nakupu nove troblje..Hecam se Moja 80 kubična mašinca se sestoji iz cilindra top performances due plus (80 ccm) dellorto phbn 19(moral bi biti večji) bgm evolution?gred(moram pogledat na škatlo) menjani ležaji v mašini ter vsi prenosi ko bo dnar bo še en vredu izpuh. Končna 112 po števcu tj. 95-100 optimističnih.nisem se pa še meril z gps-em. najbolj pomemben del opreme? MEHKE GUME IN DOBRE ZAVORE pa seveda zaščitna oprema ki jo imam na sebi. Uživancija fantje in dekleta, po pamet po cest!!!! Važno pa da gre dobro na tazadnega A si ti dejansko iz žabnice, pr notranjih goricah ?
666 Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 mene zanima če kdo ve kje so v yamahi tzr blokade aspuh pa večja diza in to je to
raca Objavljeno April 23, 2010 Opozori Objavljeno April 23, 2010 Mene zanima če ve kdo slučajno kje vse ima blokade motor GENERIC 49 ccm in kako se jo da dol ... ? Na internetu zau nisem nic najdu ... Zelo bi bil zadovoljen z odgovorom .. Hvala Lp..
burn Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 mene pa zanima, kako bi se dalo pobrati blokade iz rieju rrx 50? pa kok bi letelo prbližn? kva pa rieju smx 50? lp in hvala za odgovore
burn Objavljeno Maj 23, 2010 Opozori Objavljeno Maj 23, 2010 zgleda odgovora za prejšnjo uprašanje ni, zato me zanima naslednje: ali ima motor leo pard longbo lb50y-5b blokade in kje so, če so? saj je motor štiri takten lp
weedboy Objavljeno Maj 23, 2010 Opozori Objavljeno Maj 23, 2010 itak sm novga roxa kupu tko da bo tehničn šele čez pet let do takrat pa že omejevalc obratov nataknem zaenkrat pa blokade na variu ni več in notr je TPR vario zdej pa ne vem al zx al laser ker ne vem če bi menju cyl. jest nobenga ne poznam k bi mu na tehničnem vzeli moped... jih pa poznam velik k so ga policaji odpeljal zaradi radarja kako primitivno razmišljanje kolk avtomobilistov bo vozilo za tabo 45 ki majo od 75 do 150 kw al pa še več NITI EDEN rajš te bo s ceste zrinu al pa pred tebe rinu še butast tovornjakar (poklicni šofer) je rinu vame ko sm mel blokado not...
konkreten Objavljeno Maj 26, 2010 Opozori Objavljeno Maj 26, 2010 itak sm novga roxa kupu tko da bo tehničn šele čez pet let do takrat pa že omejevalc obratov nataknem zaenkrat pa blokade na variu ni več in notr je TPR vario zdej pa ne vem al zx al laser ker ne vem če bi menju cyl. jest nobenga ne poznam k bi mu na tehničnem vzeli moped... jih pa poznam velik k so ga policaji odpeljal zaradi radarja kako primitivno razmišljanje kolk avtomobilistov bo vozilo za tabo 45 ki majo od 75 do 150 kw al pa še več NITI EDEN rajš te bo s ceste zrinu al pa pred tebe rinu še butast tovornjakar (poklicni šofer) je rinu vame ko sm mel blokado not... no glede izpuha.... na aeroxu se najbolše odnese laser (sam ga imam+ vario in nova sklopka= 95mh/h) no drgače pa če misliš 70 dat notr kupi pa kaj močnejšega npr. yasuni r ali kej podobnega no js bom v mojga dau še sam frgazor večji (zdj je 12) vrjetn 17.5 Dellorto. če želiš met gor 70 ti priporočam DR evo ali pa TopPreformance Trophy, pa še fergazorja ti ni treba menjat kr maš itak 17.5 gor sam dizo. če sm kej narobe povedu naj me kdo popravi Lp ninjaxx in celeia1 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se