Skoči na vsebino

Razlogi za poroko???

Priporočene objave

Objavljeno
A veste kaj je pogoj za ločitev? :naughty:

Čoper? :?

Objavljeno
govorim seveda o poroki, kakršno so cenili naši babice in dedki...

hahahahahahahaha!!!!!!! :lol1:

Objavljeno
hahahahahahahaha!!!!!!! :lol1:

določeni posti so napisano zato, da se berejo v kontekstu.... ko kaj izvzameš, pa tako ti kot jaz-oba izpadeva bedaka :evilgrin: in prav je tako... živeli bedaki! :kva2:

Objavljeno
buellina = desc :blink:

ne...tranzi sem...ker se večinoma oblačim v kikle :rolleyes:

Objavljeno

mislim, da ste malo zgrešili temo :) sicer se bo pa itak vsak odločil kakor mu pač paše... meni ni bilo žal in mi še vedno ni !!! drugače pa greš lepo na občino in oddaš prošnjo za ločitev... cerkveno itak nisem poročen,... če vas pa skrbi za razne tožbe in deljenje premoženja itd,... pa obstaja tudi tukaj rešitev, ki se ji reče predporočna pogodba...

lp modri

aja, pa kar nekaj vas je ''pametnih''..poročte se, pol pa pametujte kako zgleda zakon in zakaj se slabo... ne morte rečt, da je slabo, če tega ne izkusite.. :worship:

Objavljeno (popravljeno)
ne...tranzi sem...ker se večinoma oblačim v kikle :rolleyes:

mogoče ..... škot goden za poroko? :naughty:

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno
mislim, da ste malo zgrešili temo :) sicer se bo pa itak vsak odločil kakor mu pač paše... meni ni bilo žal in mi še vedno ni !!! drugače pa greš lepo na občino in oddaš prošnjo za ločitev... cerkveno itak nisem poročen,... če vas pa skrbi za razne tožbe in deljenje premoženja itd,... pa obstaja tudi tukaj rešitev, ki se ji reče predporočna pogodba...

lp modri

aja, pa kar nekaj vas je ''pametnih''..poročte se, pol pa pametujte kako zgleda zakon in zakaj se slabo... ne morte rečt, da je slabo, če tega ne izkusite.. :worship:

ja tud jaz nisem verjel,dokler se nisem poročil! aja, česa? ja ,tega de je dobr pa slab. sam ne bi blo nč bolš , če ne bi bil

poročen . a razlog? hmm, ja provzaprov , kva pa vem, bi mogu našo vprašat pa ne upam, ha,ha! :lol1::lol1::lol1:

Objavljeno
... pa obstaja tudi tukaj rešitev, ki se ji reče predporočna pogodba...

Samo tako, v vednost. Predporočna pogodba je v Sloveniji nična (ne velja po domače). Da ne boš presenečen ob ločitvi in delitvi premoženja :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Samo tako, v vednost. Predporočna pogodba je v Sloveniji nična (ne velja po domače). Da ne boš presenečen ob ločitvi in delitvi premoženja :whistle:

po domač se reče predporočni popis osebnega premoženja in ta ob ločitvi ne gre v delitev skupno pridobljenega premoženja v času zakona. in če je en od zakoncev lastnik svoje firme, pa v času trajanja zakona drugi ni soudeležen pri samem lastništvu firme (če je zaposlen itak prejema plačo), tudi firma ne pade pod delitev premoženja.

no potem pa že bolj malo ostane - samo tisto premoženje ,ki je bilo ustvarjeno za časa zakona, s tem ,da se vložek recimo v novo večjo hišo , ki se pridobi s prodajo stare,ki je bila v lasti enega od zakoncev že pred poroko(predporočna?)

odšteje od ocenjene skupne vrednosti te hiše.pa še računi ,ki ne štejejo kot življenski stroški.

ja , predporočna pogodba je nična, popis premoženja pa je dejanski dokaz,koliko lastnega premoženja te sledi ob ločitvi

brez da bi ta podlegel delitvi skupnega premoženja.

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno
po domač se reče predporočni popis osebnega premoženja in ta ob ločitvi ne gre v delitev skupno pridobljenega premoženja v času zakona. in če je en od zakoncev lastnik svoje firme, pa v času trajanja zakona drugi ni soudeležen pri samem lastništvu firme (če je zaposlen itak prejema plačo), tudi firma ne pade pod delitev premoženja.

no potem pa že bolj malo ostane - samo tisto premoženje ,ki je bilo ustvarjeno za časa zakona, s tem ,da se vložek recimo v novo večjo hišo , ki se pridobi s prodajo stare,ki je bila v lasti enega od zakoncev že pred poroko(predporočna?)

odšteje od ocenjene skupne vrednosti te hiše.pa še računi ,ki ne štejejo kot življenski stroški.

ja , predporočna pogodba je nična, popis premoženja pa je dejanski dokaz,koliko lastnega premoženja te sledi ob ločitvi

brez da bi ta podlegel delitvi skupnega premoženja.

Pr nas in nasploh v razviti evropi (kjer zna zadeva bit še hujša) imamo tko fajn zakone da baba s povprečnim odvetnikom itak doseže nadpovprečne rezultate. :lol1: Skoraj kar se ji zahoče. Po moje bi moral sodišča ukint, naj vlada močnejši :whistle:

Nobena pogodba ni varna pred sodiščem ki je izrazito naklonjen ženskam sploh če so tu še otroci in ona ni lih pijanka ali narkomanka. Edina pametna varianta je če si tolk faca de se "dama" boji za svoj življenje, edino tako maš loh mir. (do naslednjega popadka)

Objavljeno

ja cela groza, no..

Objavljeno
Pr nas in nasploh v razviti evropi (kjer zna zadeva bit še hujša) imamo tko fajn zakone da baba s povprečnim odvetnikom itak doseže nadpovprečne rezultate. :lol1: Skoraj kar se ji zahoče. Po moje bi moral sodišča ukint, naj vlada močnejši :whistle:

Nobena pogodba ni varna pred sodiščem ki je izrazito naklonjen ženskam sploh če so tu še otroci in ona ni lih pijanka ali narkomanka. Edina pametna varianta je če si tolk faca de se "dama" boji za svoj življenje, edino tako maš loh mir. (do naslednjega popadka)

đizus, pa kaj so tebi babe naredile, da jih tako ceniš? :blink:

Al to kr tko mal posplošuješ, ko TV gledaš? :trance_33_sleep:

Objavljeno

Al to kr tko mal posplošuješ, ko TV gledaš? :trance_33_sleep:

dej se zdej fino delat, pa lepo priznaj, da si vse svoje bivše obrala do kosti.

Objavljeno (popravljeno)
:whistle:

Bom raje tiho.

le glej :naughty:

..da ne bomo začel o kakih številkah razglabljat

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno (popravljeno)

Bl k tole berem, bl izpade, da je edini razlog za poroko ločitev in pri tem delitev premoženja :SS kje pa ste najdl sodišče, ki je izrazito naklonjen ženskam? Bi mrbit še kej spremenila :naughty:

Popravljeno . Popravil Tamau
Objavljeno

Kteri normaln pa te babe ceni, prosim te lepo!? O:-)

Objavljeno

sam je pa v veliki večini primerov to res. je neka raziskava zaključenih postopkov pokazala,da tudi sodniki moškega spola

presojajo većinoma v korist žensk.

k***a pa pjanka? ni pogoj de bi se za moškega končalo pozitivno.

Objavljeno
da tudi sodniki moškega spola presojajo većinoma v korist žensk.

So že mele dober ustni zagovor...

k***a pa pjanka?

A zdaj boš pa trdil, da kurba ne more bit fajn mama al kaj? Če je lahko drugače fajn, zakaj ne bi mogla bit še kot mama?

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno
Kteri normaln pa te babe ceni, prosim te lepo!? O:-)

kteri dedc pa je sploh normalen? :unsure:

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Se strinjam z tabo :BUA:

js tut s tabo ... zato mam pa raj ženske :P

Objavljeno

dva se poročita zato, da lahko lažje rešujeta skupne probleme...ki jih ne bi bilo če ne bi bila skupaj...whistle.gif

dobra stran poroke, seveda od drugih je ta, da je na poroki precej "omehčanih" bab. se da kej peljat za vogal z manj truda kot ponavadi whistle.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!