Skoči na vsebino

Razlogi za poroko???

Priporočene objave

Objavljeno

Kdo ve........ :roll: :roll: .....če bojo vsi pogoji izpolnjeni, zakaj pa ne... :wink: :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Alla

Objavljeno
Kdo ve........ :roll:  :roll:  .....če bojo vsi pogoji izpolnjeni, zakaj pa ne... :wink:  :D  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  

Alla

Pogoji.....a se tuki kakšni pogoji po tanovem postavlajo........madona se vid,d sem čist izven ....ajme ajme

U mojih časih je šlo to drgač......ma sej sem o tem že pisal.....sam ne vem več kje.....kao neko osvajanje al neki tazga hahahahaaa :oops:

Objavljeno
No, bom poskusila malo na Gregsa pritisnit, mogoče se pa lahko še letos poročiva, pol boš pa taprvi povabljen..... :D  :D  :D  :D  

Alla

... se pravi ... jutri gresta na generalko. potem pa ... sporočita, kdaj in je bo fešta ... :P

BTW: ... in Gregs po stari dobri navadi verjetno o tem še nič ne ve ... :lol:

Objavljeno

... pa še nekaj ... trenutni rezultat ankete je 33% za poroko ... kar se sklada z % motosvetovk ... čudno in zanimivo ... :lol:

Objavljeno
... pa še nekaj ... trenutni rezultat ankete je 33% za poroko ... kar se sklada z % motosvetovk ... čudno in zanimivo ...  :lol:

od kod pa tebi podatek o procentu motosvetovk? Sicer pa to ne more bit relevantno, ker jst sploh še nisem glasovala. Torej je moral bit tut kak tip ZA.

Objavljeno

Mačica, tebe je server tam doli v Velenju kar avtomatsko štel ZA, ti ni treba nič glasovati. :wink: :)

Objavljeno
Kdo ve.  .....če bojo vsi pogoji izpolnjeni, zakaj pa ne...

:shocked!: :shocked!: :shocked!:

Pogoji?! Kaksni pogoji?! Poroka?! Kaksna poroka?! A moram kaj vedeti?! :twisted:

Objavljeno

Pogoji?! Kaksni pogoji?! Poroka?! Kaksna poroka?! A moram kaj vedeti?!  :twisted:

Ne, ne, Gregsi, ti kar naprej pančkaj.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Alla

Objavljeno
Mačica, tebe je server tam doli v Velenju kar avtomatsko štel ZA, ti ni treba nič glasovati. :wink:  :)

Zakaj že? 8)

Objavljeno
Mačica, tebe je server tam doli v Velenju kar avtomatsko štel ZA, ti ni treba nič glasovati. :wink: :)

Zakaj že? 8)

... morda zato, ker so ogrevane ročke zakon? :wink:

Objavljeno

Kaj pa obratno? Moja stara dva sta poročena 25 let pa v vsem tem cajtu nista živela skupaj neprekinjeno več kot 3 dni.

Objavljeno
Kaj pa obratno? Moja stara dva sta poročena 25 let pa v vsem tem cajtu nista živela skupaj neprekinjeno več kot 3 dni.
:?: :?: :?:
Objavljeno

Do 15. leta sem živela z mamo in je fotr hodu "na obisk", potem pa pri fotru in od takrat mama hodi "na obisk". Je... ga. Kr funkcionira.

Objavljeno

a poročena sta pa že cel čas ... hmmm ... zanimivo

Objavljeno
Do 15. leta sem živela z mamo in je fotr hodu "na obisk", potem pa pri fotru in od takrat mama hodi "na obisk". Je... ga. Kr funkcionira.

Valda.....on nje ne posluša kako cel dan sitnari......ona njega kako cel dan smrči,prdi,riga in preklinja.......... :D :D :D :D :D :D

Objavljeno

Valda.....on nje ne posluša kako cel dan sitnari......ona njega kako cel dan smrči,prdi,riga in preklinja.......... :D :D :D :D :D :D

Idealen zakon.... :D :D :D :D :D :D

Alla

Objavljeno

A je ker rabu državljanstvo :?:

Objavljeno

poroka, ni govora razen če podpiše predporočno pogodbo

PS.: keshpička

Drugače je poroka kr vredu fešta sam nekatiri jo imajo za potrditev ljubezni al pa da folk ne teži da so otroc nezakonski:

Objavljeno
al pa da folk ne teži da so otroc nezakonski:

WTF :?:

Dokler ima otrok očeta in mater, ki skupaj skrbita zanj - koga briga?

PS

Itak - koga briga?

Objavljeno

uuuuh po vaseh stare koke to kar dobro raznosijo po celi vasi (cerkvena oblast)

Se pa definitivno strinjam, če je otrok iz zakonskega stanu, še ne pomeni, da ima dobra starša!

Objavljeno
... al pa da folk ne teži da so otroc nezakonski:

Mislim, da so ljudje danes to že prerasli in se ne obregujejo več v to. Morda še kje na vasi kakšna stara tercialka zmajuje z glavo, vendar mislim, da je bolj osamljena.

Objavljeno

Idealen zakon.... :D  :D  :D  :D  :D  :D  

Ok....

Objavljeno

ni nujna poroka je pa nuja za ženski del para.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!