Alla Objavljeno September 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2002 Brrrm, pomesal si... Optimisticni realist... in... in... se nekaj zraven.... :wink: :twisted: :D NEKAJ :?: :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: Alla
Gregs Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 NEKAJ :?: :?: Hmnjaa... ljubica zlatica... kaj pa vem, kaj naj napisem zraven... A ti ves?! :o :twisted: :D Pa napisi.... :wink:
Alla Objavljeno September 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2002 Karkol, sam ne nekaj..... :roll: A nimaš nč domišlije???? :? :) Alla
Gregs Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Karkol, sam ne nekaj..... :roll: A nimaš nč domišlije???? : Recimo: predano ljubeca?! :oops: 8) :D
Alla Objavljeno September 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2002 Karkol, sam ne nekaj..... :roll: A nimaš nč domišlije???? : Recimo: predano ljubeca?! :oops: 8) :D Saj sem vedela, da boš pravilno napisal.... :wink: :D :D :D :D :D Alla
Avatar Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Nisem prebral vseh pisem,tko da če je blo že kaj o tme napisano se opravičujem. Razlogi za poroko: - So ljudje, ki se dejansko bojijo biti sami. Zatorej vidjo v poroki tudi eno obliko varnosti. Mislim da gre za bolj ali manj izrazito psihično motnjo. No kakorkoli. - Se nekateri zaljubijo (jaz vedno nesrečno...zato na koncu vedno pristanem s takšnimi v katere nisem zaljubljen..sm pač preklet, kaj nej) in potem ravnajo impulzivno in emocionalno..ne racionalno(razumsko). V nekaterih primerih je tudi po 20 letih vse vredu, spet v drugih pa ne..kr zaljubljenost pa v večini primerov enkrat mine). - Materialne koristi :wink: - Zaradi pritiska družbe in okolice. V velikih mestih to ni tako izrazito, na deželi pa je tuliko bolj (tam gledajo postrani neporočene). - Nekateri si želijo družino (ki jo veže zakon(po možnosti cerkvena poroka)). - zdej mi pa zmanjkuje idej. NO če se bom kdaj poročil, upam da se bom zaradi druge in tretje alineje :D
Alla Objavljeno September 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2002 Tretja alineja!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Ervina Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Tretja alineja!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Alla :lol: Točno to! :twisted:
Alla Objavljeno September 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2002 Patetično.... Ja, ja, ja...... :silly: :twisted: Alla
klimbra Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Gregs......jao...jao....takoj vse prihranke prestaviti v tujino :twisted: :twisted:
easyrider Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Ja, ja, ja...... :silly: :twisted: ... tipični primerek, ki kvari povprečje romantike ... :twisted:
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Klimbra, easy.... se POPOLNOMA strinjam z vama... ze pazim... :wink: :twisted: :D
easyrider Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... Gregs ... se pravi, da sva z Klimbro zadela ... dobro ... in za nagrado nama le povej, kam in kdaj naj prideva na fešto ... :twisted:
Alla Objavljeno September 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2002 Dragi moji (predvsem Gregs): 1. Nikoli nisem trdila da sem romantična (trdim ravno nasprotno) 2. Kako so že včasih rekli? Tujega nočem, svojega ne dam!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Alla
easyrider Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Dragi moji (predvsem Gregs): 1. Nikoli nisem trdila da sem romantična (trdim ravno nasprotno) 2. Kako so že včasih rekli? Tjega nočem, svojega ne dam!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Alla ... ooooo ..... dober dan ... 8)
Alla Objavljeno September 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2002 Se mi zdi, da se je danes še tako mala možnost (če je sploh kdaj obstajala) za poroko odplavala nekam daleč stran..... Tko, da tele fešte še kar ne bo.....:evil: :evil: :evil: Alla
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...... :D :D :D :rofl: :onfire: Alla je jezna, Alla je huda...
Climber Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Preden se sploh začnemo spraševati o poroki bi se morali ljudje naučiti vspostaviti resničen odnos, ki temelji na brezpogojni ljubezni. Ko znaš to, pa tako ali tako poznaš tudi odgovore na takšna in podobna vprašanja.
Alla Objavljeno September 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2002 Ja, je, pa to ni ravno smešno..... No, pa saj boš to prej ali slej izkusil..... :evil: :evil: :evil: :evil: Alla
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Preden se sploh začnemo spraševati o poroki bi se morali ljudje naučiti vspostaviti resničen odnos, ki temelji na brezpogojni ljubezni. Ko znaš to, pa tako ali tako poznaš tudi odgovore na takšna in podobna vprašanja. Sem cakal en trezen odgovro, ne pa samo zafrkancije.. in je prisel... Celado dol pred tabo, o Climber... 8)
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Ja, je, pa to ni ravno smešno..... No, pa saj boš to prej ali slej izkusil..... Ne se jezit.. nic slabega nisem mislil, no.... popiham?! :)
Alla Objavljeno September 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2002 Se mi zdi, da bom samo jaz pihala..... od jeze.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
matic Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Alla, Gregs! Ja, kaj naj rečem. Včasih pridem sem gor na ta del foruma in kaj vidim? Vajino tekmovanje, kdo bo koga. Lepo, kar nadaljujta . :x :x :x (ostali se pa smejejo). :!: LP matic
Alla Objavljeno September 25, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 25, 2002 No, saj ni tako hudo..... Včasih imam pač slab dan in se potem to takole odraža. Drugače pa je še vse v najlepšem redu, a ne?! :wink: :D :D :D :D :D Alla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se