Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
A-a to pa ne bo šlo zarad zdravja pa dnarja.Sploh pa zdravja

Dober dan, dragi Cvičko!

:winkiss:

Hja, pametna odločitev ... pa potrpljenje. Veliko dela te še čaka, da boš spet zdrav, a ti boš to zmogel. Le potrpljenje. :worship:

Potem boš pa spet obiskoval prijatelje po celi Sloveniji in še kje.

Objavljeno

Dober dan Cvičko,

sedaj se pa že nekaj časa nisem oglasila kar ne pomeni, da ne spremljam to temo. Videla se pa tudi nisva že dolgo - zadnjič tik preden si zapustil Ljubljano.

Vesela sem, da ti gre že tako dobro. Pa to, da si se veliko stvari spomnil je tudi super, čeravno ti nekatere stvari povzročajo jezo (kar pa res ni dobro :angry: ). Upam, da doma nadaljuješ z rehabilitacijo in da boš kmalu "fit" :D .

Kako pa ti kaj poteka dan? Sedaj so že lepi dnevi - kaj kej počenjaš?

Če bom z družbo kaj na tvojem koncu se ti javim in te mogoče pridem pogledat. Do takrat pa se imej čim bolje in ne se sekirat, če še ne moreš vozit motorja. Vse po vrsti in počasi. Sej si še zelo mlad in imaš še veliko časa za preživet - tudi na motorju. To ti ne bo pobegnilo. Do takrat pa se čim bolje "pocajtaj" in če se prav spomnim, te tudi šola nekje čaka.

Lep pozdrav tebi in vsem tvojim (predvsem mami) - M.

Objavljeno

MDR dan mi poteka dobro,pa sprehajam se dostiu kolk lahko.

Objavljeno

25. popoldne grem jst u hrvaško.tako da ne morete pridit.žal.če ste nameravali.

Objavljeno
25. popoldne grem jst u hrvaško.tako da ne morete pridit.žal.če ste nameravali.

Ej, dragi moj mladi prijatelj. Dnevi tako hitro minevajo v tej norišnici, da bi najraje sedel na motorček in ga vžgal nekam huuudo daleč. Pa ne gre. Treba je porihtat za nazaj mnogo odprtih stvari, zaključit marsikaj in gasa v nove zmage. Pol pa bo čas za še kaj lepega...

Pozdravi domače in drži se :friend2: !

Objavljeno

Lahko noč, Cvičko!

:winkiss:

Lepo spi.

Objavljeno

ALA spat, jutr pa nov dan, ki ga je treba čim bolje porabit! :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

Sm se zbudu pa mam eno vprašanje,ali bom dubu odškodnino za motor nov?

PA kakga agenta z zavarovalnice ADRIATIC bom nabrcu če mi ne bo dal poštene odškodnine.

Objavljeno

PA kakga agenta z zavarovalnice ADRIATIC bom nabrcu če mi ne bo dal poštene odškodnine.

A tole so tvoje nočne more :naughty: :naughty: .... Pojdi lepo spat in se lepo spočij, ker je že danes pred tabo lep in čisto mlad dan !

Čao stari moj

Lp MI4JE :whistle:

Objavljeno

pojdi do odvetnika in ti naj on svetuje kako in kaj.

v tvojem primeru ne bi reševala nič brez odvetnika.

Objavljeno

Ok.Bom najel odvetnika.

Objavljeno

E pa grem jst u Kamnik na birmo.

Objavljeno

Dns dopoldne sm te pa pred kliničnim vidla z mamo vrjetn, ste se glih odpravljali, men se je pa glih gor mudil, tk d nism nč mahala ;)

Objavljeno

a-a jst pa nism bil v kliničnem,ampak bom mogel it.

Objavljeno

Oj, Cvičko, kako si?

Višina odškodnine je odvisna od tega, kako si imel urejeno zavarovanje.

Ni pa toliko od agenta oziroma zastopnika odvisno, da bi lahko kogarkoli nabrcal.

Prav presenečaš me, Cvičko, s to agresivnostjo, resnično te ne poznam takega.

In rossje20 ima zelo prav. Nič ne urejaj brez odvetnika. Vse mu prepusti, tako bo tudi dogovarjanje z zavarovalnico najbolje potekalo.

Želim ti lahko noč in mirno spi.

Objavljeno

Ok bom najel odvetnika,pa v šoli sm se zavaroval za največjo vsoto.

Objavljeno

Zdj sm na rit pal doma na blato.Auč.

Objavljeno (popravljeno)

E jutr bom šov na kliničnega tako da motoristi po 12.uri me lahko pridete pogledat.V osmem nadstropju sm.kao bi mogu bit.

Popravljeno . Popravil CVIČKAR1
Objavljeno

PA do sobote bom tam gor.

Objavljeno

živijo cvičkar!

želim ti čimprejšno okrevanje in čimboljšo odškodnino!

za odvetnika na dolenjskem ti predlagam -irt zvone- je eden dobrih odvetnikow im me je potegniv iz marsi katerega dreka. sam sem mev podobno nesrečo in sem s tem odvetnikom potegnu kar dobro vsoto denarja. je zelo "drečkast" zato zmeraj kaj zmuti z zavaravalnicam.

midva z odvetnikom smo se zmenila 10% mojga dobička da dam njemu, kaj je zelo ugodno.

pa prvo ponudbo odškodnine od zavarovalnice ne sprejet, zato ker druga bo višja. ta odvetnik je zmutiv 3x večjo odškodnino kot je bila prvič predlagana. tako da ti res priporočam tega odvetnika.

l.p matic

Objavljeno

Ok ga bom najel.

Objavljeno
živijo cvičkar!

želim ti čimprejšno okrevanje in čimboljšo odškodnino!

za odvetnika na dolenjskem ti predlagam -irt zvone- je eden dobrih odvetnikow im me je potegniv iz marsi katerega dreka. sam sem mev podobno nesrečo in sem s tem odvetnikom potegnu kar dobro vsoto denarja. je zelo "drečkast" zato zmeraj kaj zmuti z zavaravalnicam.

midva z odvetnikom smo se zmenila 10% mojga dobička da dam njemu, kaj je zelo ugodno.

pa prvo ponudbo odškodnine od zavarovalnice ne sprejet, zato ker druga bo višja. ta odvetnik je zmutiv 3x večjo odškodnino kot je bila prvič predlagana. tako da ti res priporočam tega odvetnika.

l.p matic

splača se prvo in drugo zavrnit, tretjo pa sprejet. ker tako dobiš denar v doglednem času. če pa zavrneš tretjo ponudbo, potem grem vse naprej na sodišče in zna trajat.

v vsakem primeru pa odvetnik predlaga, kdaj se splača ponudbo sprejet.

Objavljeno

Samo da se boste spomnili kako po novem zgleda naš Martin :whistle:

da ne bo slučajno kdo preveč presenečen... :rolleyes:

Srečno Cvičko....

post-85-1240503557_thumb.jpg

Objavljeno

Srečno Cvičko....

a to je podbradek :unsure:

Ebat ga!

sam, da si na pravi poti

:worship:

Objavljeno
splača se prvo in drugo zavrnit, tretjo pa sprejet. ker tako dobiš denar v doglednem času. če pa zavrneš tretjo ponudbo, potem grem vse naprej na sodišče in zna trajat.

v vsakem primeru pa odvetnik predlaga, kdaj se splača ponudbo sprejet.

Zelo odvisno, kakšna je ponudba.

Če je druga ponudba dovolj visoka, je lahko že zavrnitev te druge ponudbe začetek neskončnega kompliciranja ... zato pa je najbolje, da najameš zanesljivega odvetnika, ki bo znal svetovati, kot si že napisala, rossi.

Torej, Cvičko, pametno izberi odvetnika.

Srečno Cvičko....

O, lepo si se k sebi spravil, Cvičko naš!

Tudi nasmešek je že sproščen in bolj vesel.

:worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!