CVIČKAR1 Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 Ali tudi drugim internet šteka?Včasih zvečer neha delat,to me zanima.
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 Oi jaz sem bil danes nesramen do sestre,kako ji naj dokažem da mi je žal?
rdeci_vragec Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 Oi jaz sem bil danes nesramen do sestre,kako ji naj dokažem da mi je žal? Cvičko, iskrenost je vrlina, ki jo v današnjem svetu močno pogrešamo. Lepo je videt, da ti sestra veliko pomeni, in da ti je žal, predvsem pa da priznaš svojo napako. Že to je vredno spoštovanja. Da si bil nesramen do nje res ni lepo. Z vsako punco je potrebno ravnat tako, da se bo vedno počutla kot princesa. Dobro se z dobrim poplača. Sestra te najbrž pozna najboljše na tem svetu, in če ji poveš, da ti je žal, in se ji opravičiš, bo zagotovo zadostovalo. Pa povej ji tudi to kar je itak očitno, da jo imaš rad, kljub temu, da to že ve, je vseeno lepo slišat. Fajn bodi...ciao.
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 Sm ji povedal,pa je rekla "a res ti je žal?"pa sm jst reku "res mi je ."Tak da sma se pobotala.
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 Na lokalno aktualno lahko vidite moje slike od besreče,pa bi vas vprašal če je vredno motor popravt ali po delih prodat.
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 (popravljeno) Tle mate pe slike od moje nesreče.http://www.lokalno.si/si/aktualno/kronika/?id=11042 Popravljeno Junij 4, 2009. Popravil CVIČKAR1
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 (popravljeno) http://www.lokalno.si/si/aktualno/kronika/?id=11042Upam da sm sedaj. Linka ne znam dat. Popravljeno Junij 4, 2009. Popravil CVIČKAR1
ZD€N€ Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 Tle mate pe slike od moje nesreče.http://www.lokalno.si/si/aktualno/kronika/?id=11042 zgledalo je zelo srhljivo in kr kocine so mi šle pokonci. Sodeč po fotkah, si jo kr dober odnesu,... lahko bi bilo drugače,.....
TONTO Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 Dober dan prjatu kako kaj napreduje tvoje zdravje, upam da kar dobro. Pozdravi domače!!!! Mogoče se kaj vidimo.
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 Ali je nato vreden popravila ali po delih prodat?To me zanima.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 Ali je nato vreden popravila ali po delih prodat?To me zanima. Po mojem je bl švoh varianta ... pogojno bi bil agregat lahk ok, pa še to bl težko ...
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Bom ga odpelu na delta team pa bom vidu ka bojo rekli.
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 pozdravljen Martin OOOOOOOOOOO Pozdravljen zlati kak gre kaj motor?
Mutika Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Ojla, Cvičko, dober dan! Brrrrrr ... kako grozljive slike nesreče. Verjetno se nam vsem niti približno ne sanja, kakšno srečo si imel, dečko dragi, da si še vedno tukaj in da celo pišeš ter se pogovarjaš preko foruma ... mladost in volja, to te rešuje. Pogumno naprej, mislimo nate in ti držimo pesti!
zlati Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 OOOOOOOOOOO Pozdravljen zlati kak gre kaj motor? za zdaj me še uboga,čeprav sva oba bolj trmasta
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Jst sm zalublen v XTjko,kaj naj naredim?
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 (popravljeno) Če kdo pozna krivca,naj mu pove da mi mora kupt XTjko,k mi jo je uniču. PA prizanesel mu bom,ko bo recesija končana. Popravljeno Junij 10, 2009. Popravil CVIČKAR1
TONTO Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Dobro jutro Martin. :zzz: :zzz: A ti ne spiš ponoči?? Viodim da si mal po forumu ob pol noči čekiru! AJD ČAV in UŽIVAJ
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Jst tak al tak skos čekiram ponoči k ne morm spat,pač neki moram delat.
Mutika Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Jst sm zalublen v XTjko,kaj naj naredim? Ojla, Cvičko! Saj je prav tako. Ko boš lahko spet na motorju, boš pa kakšno drugo XT-ejko poiskal, seveda boš. Kako si kaj?
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Jaz sm dobro pa mama me sprašuje zakaj sm tak tečen glede XTjke,pač čutim povezanost.
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 Kako si kaj? Jaz sm dobro pa sam na vožnjo z XTjko mislim,pa še ena punca mi gre po glavi,sma bla pred poškodbo skup.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se