Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Danes bil na obisku pri Cvičkotu. Ker je pri obiskih staršev in sestre pozitivno reagiral pri omenjanju imena nas mariborčanov, sem na željo in z dovoljenjem njegovih šel na obisk. Dečko se mora zbuditi in vidi se želja po prebujanju. Bili smo pri njem cca urco (ata, mama in Gabi). Ob prigovarjanju je reagiral, celo odprl očke in spogledala sva se. Prijetno presenečenje za vse nas. Imel sem občutek, da me je prepoznal. Bo povedal. Reagiral je na imena Mutika, Vapo, Penzl, Linza, Motoristek, Zlati, Igor,...s solzami. Trenutno mu tudi zbijajo vročino. Upajmo na čimprejšnjo reakcijo in popolno prebuditev.

Pomembna stvar. Cvičko je na intenzivni negi v šok sobi, kjer ni sam. Obiski niso dovoljeni z izjemo najbljižjih. Zaradi nevarnosti vnosa kakšnih virusov ali bakterij od zunaj, je vsako razširjanje obiskov zanj in druge v sobi zelo rizično. Starši izredno cenijo skrb vseh nas, ki ga poznamo, vendar jih ne smemo postavljati v neprijeten položaj z željo iti Cvičkota obiskat. Spoštujmo zahtevan red. O ordnungi v šok sobi bi lahko Tati kaj dodala.

Kakor hitro pa bo Cvičko preseljen v normalno sobo, bodo obiski zaželeni, saj mu bodo pomagali prebroditi to težko stanje.

Da pa smo vsi na tem forumu v tako velikem številu zanj zaskrbljeni in zanj navijamo, je za vse prizadete balzam na čustveno rano. Tudi število ogledov je presenetljivo veliko :worship: !

Navijajmo dalje za našega Cvička.

LP.

Objavljeno

Cvičko, še malo zdrži....

Objavljeno

Odlično Martin,vsak dan si bolš,kar tako naprej. :OK:

Drži se kolega.

Objavljeno

Spodbudne in obetajoče besede ataIBA :OK:

Sicer sam CVIČKOTA ne poznam, držim pesti, da bo tudi po tem, ko se prebudi, imel čim manj posledic te nesreče. Še boljše pa, če posledic ne bo.

Objavljeno
Danes bil na obisku pri Cvičkotu. Ker je pri obiskih staršev in sestre pozitivno reagiral pri omenjanju imena nas mariborčanov, sem na željo in z dovoljenjem njegovih šel na obisk. Dečko se mora zbuditi in vidi se želja po prebujanju. Bili smo pri njem cca urco (ata, mama in Gabi). Ob prigovarjanju je reagiral, celo odprl očke in spogledala sva se. Prijetno presenečenje za vse nas. Imel sem občutek, da me je prepoznal. Bo povedal. Reagiral je na imena Mutika, Vapo, Penzl, Linza, Motoristek, Zlati, Igor,...s solzami. Trenutno mu tudi zbijajo vročino. Upajmo na čimprejšnjo reakcijo in popolno prebuditev.

Pomembna stvar. Cvičko je na intenzivni negi v šok sobi, kjer ni sam. Obiski niso dovoljeni z izjemo najbljižjih. Zaradi nevarnosti vnosa kakšnih virusov ali bakterij od zunaj, je vsako razširjanje obiskov zanj in druge v sobi zelo rizično. Starši izredno cenijo skrb vseh nas, ki ga poznamo, vendar jih ne smemo postavljati v neprijeten položaj z željo iti Cvičkota obiskat. Spoštujmo zahtevan red. O ordnungi v šok sobi bi lahko Tati kaj dodala.

Kakor hitro pa bo Cvičko preseljen v normalno sobo, bodo obiski zaželeni, saj mu bodo pomagali prebroditi to težko stanje.

Da pa smo vsi na tem forumu v tako velikem številu zanj zaskrbljeni in zanj navijamo, je za vse prizadete balzam na čustveno rano. Tudi število ogledov je presenetljivo veliko :worship: !

Navijajmo dalje za našega Cvička.

LP.

Hvala ti, ataIBA, za te informacije.

Hvala, da si šel k njemu; vedela sem, da bodo tebe spustili do njega, kar je sicer na intenzivni negi nemogoče.

:worship:

In se strinjam s teboj; zadnjič, ko so fantje napisali, da so šli k njemu, sem si mislila, kapo dol dečkom, da so šli k našemu Cvičkotu! Ampak jih niso spustili do njega. Zato ne smemo biti prehitri. Ko pa nas bo lahko prenesel vse, ki bi želeli k njemu na obisk, pa menim, da bodo morali v bolnici scoprati pravi pravcati urnik obiskov. Ali pa ga nastaniti v največji sobi, ki jo premorejo.

Cvičko naš dragi ... glej, koliko nas je, ki sleherni dan namenimo na kupe misli zate. Saj to se mora nekje poznati! Če nas motoristov bog ravno ne čisla preveč, si ob vsej tej pozitivni energiji, ki jo usmerjamo k tebi iz vse Slovenije, in tudi Hrvaške, in tudi od drugod, preprosto ne more več zatiskati oči!

Verjamem, dragi dečko, da se bomo kmalu videli. Verjamem!

Objavljeno

vsaj nekoga da so spustili k njemu :worship: :worship: :worship: :worship:

to mu bo ogromno pomenilo!!!!! na žalost nas niso spustili v sobo . . . . . a smo ga uspeli videti z vrat . . . . vsaj nekaj!

čvičko . . . . . . DRŽI SE!!!

še bomo prišli . . . . . ne daj se!

Objavljeno

Nekaj dni me ni blo in seveda NAJPREJ pogledat za Cvičkota

:yes:

Vesel in po pričakovanju stvari grejo v pravo smer :worship:

še mal pa gremo na cviček k Cvičkotu :yea1:

(pa tolk let ga nisem pil-do pred kratkim) :wub:

Objavljeno

bemti... toti naš Cvičko ne bo našel dovolj velikega placa, da naredi piknik za vse nas, ki mislimo na njega in vsak dan preverjamo kaj je novega. Pa nekaj mi pravi, da bo na tem pikniku spoznal morje novih ljudi...

Go Cvičkooooooooo!!!

Objavljeno

Cvičkar še ga bomo skupaj :OK: :OK:

post-5241-1219656133_thumb.jpg

Objavljeno

Cvičkar. Tudi jaz te ne poznam in si nemorm niti predstavljati, kako se v teh trenutkih počutite njegovi bližnji, vem pa da je težko.

Upam, samo, da bo prišel čas, ko boš spet zaživel in ko bo zate in za tvoje bližnje to le še spomin.

Objavljeno

SAMO korajžno naprej, vse bo še v najlepšem redu

SE VIDIMO in to upam da čim prej.

Objavljeno (popravljeno)

Cvičkar :OK:

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno

cvičkar zdaj pa že (pre)dolgo berem tole temo in mislim da je res že cajt da se nehaš zajebavat in se prebudiš. Boš naredil uslugo vsem prijateljem in svojcem.

:unsure:

Objavljeno

Martin,ti moram povedat,da počasi pačem izpit! Pol pa tist moped,ko sma se pogovarjala o njem!

Držim pesti zate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK:

Objavljeno

Informacije in novosti spremljamo vsak dan in čakamo, da se prebudiš. Vsi smo s tabo :friend1:

Objavljeno (popravljeno)

Cvičkar čeprav te tudi jaz ne poznam si tudi v sanjah ne predstavljam, kakšni hudi trenutki so to za starše, prijatelje, ki ti stojijo ob strani in te spodbujajo, ter ti želijo, da se prebudiš in se vrneš med njih :worship:

uspelo ti bo :)

Popravljeno . Popravil GP-1
Objavljeno

CVIČKAR ZBUD SE ČIMPREJ!!! Lej kok nas je k navijamo zate...

Objavljeno
Informacije in novosti spremljamo vsak dan in čakamo, da se prebudiš. Vsi smo s tabo :friend1:

Jaz tud vsak dan spremljam temo in čakam, da se zbudiš. DRŽI SE!!! :OK:

Objavljeno

Dejmo Cvičkar...še mal.....Črna gora čaka......!!!!! mormo jet spet kam pa kekšn kozarček obrnt al pa 2.... (litra) :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno

Držimo pesti zate CVIČKAR :friend1: :friend1:

Objavljeno (popravljeno)

Upam da te kmalu čaka nekaj podobnega in da te bodo potem še dolgo spremlajali in te vzpodbujali

post-85-1219733154.jpg

Popravljeno . Popravil Hanzi
Objavljeno

Prou res... mene tut ni blo nekaj dni zdele doma in prvo sem pršou pogledat če je kaj novga, videm da gre na boljš tko da stisen Cvičkar in se zbud, da pridemo k teb na cvičk :worship: :worship:

Objavljeno

lih s šihta pa takoj pogledat če je že kej novga

Martin dej odpri učke :rolleyes: PROSIM

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!