Popularna objava gsxf750 Objavljeno Marec 10, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 Jp, trdim, da tudi od sreče. Kako zmanjšati ta% sreče???? To je nagradno vprašanje. Trdim, da tudi s tem ko stalno tumbamo, da naj vsi pazijo na šibkejše. 3x poglej ne spreglej (in lahko bo kdo tudi mene rešil in mojo napako popravil, ko bom falil) Jp, sreča! Doživel v živo. Vrhniški klanec, spuščanje proti Vrhniki, zadnji ravni odsek (daljši od kilometra) najprej križišče s kockami tlakovanim (bivšim tankovskim prehodom) z omejitvijo 60, zatem pa daljši ravni spust, ki je v zadnjem delu v skalnatem useku in se zaključi z desnim ovinkom in tablo Vrhnika: dolga ravnica z tremi prikritimi odcepi za levo, ki pa so s tablami jasno označeni. Sem pri tlakovcih zmanjšal na omejeno hitrost in po predpisih v koloni za avtomobili. Za menoj se je pripeljal črn naked, ki ga višje gor precej zaostal med ovinki in nekje na polovici med prvim in drugim odcepom za levo na polno po gasu, na levi pas me prehiti in nadaljuje po levem pasu v prehitevanje celotne kolonice! Ob tem pa prvi v koloni vključi levi smernik in da bi zavil v levo!!! Sem že videl nakeda na polno v levi bok avta !!!!!! NE, voznik avtomobila je ugasnil smernik in ni zavil levo in se ni niti ustavil, ampak nadaljeval naravnost v smeri spuščanja do prvega križišča, (že za tablo Vrhnika (ca 1 km)), kjer je obrnil v križišču. Ko sva se peljala mimo, sem debelo pogledal! Bila je VOZNICA. KAPO DOL sem si rekel. Odlična reakcija. Črni je imel IZREDNO SREČO. Kaj takega sem v živo videl prvič! Upam, da bo številka takih avtomobilistov zrastla in ČRN-ih motoristov upadla. igorkr, DXR16, Pips in 27 others 30
semering Objavljeno Marec 11, 2014 Opozori Objavljeno Marec 11, 2014 (popravljeno) Jp, sreča! Doživel v živo. Vrhniški klanec, spuščanje proti Vrhniki,............... NE, voznik avtomobila je ugasnil smernik in ni zavil levo in se ni niti ustavil, ampak nadaljeval naravnost v smeri spuščanja do prvega križišča, (že za tablo Vrhnika (ca 1 km)), kjer je obrnil v križišču. Ko sva se peljala mimo, sem debelo pogledal! Bila je VOZNICA. KAPO DOL sem si rekel. Odlična reakcija. Črni je imel IZREDNO SREČO. Kaj takega sem v živo videl prvič! ........... Temu se strokovno reče; "Pametnejši popušča!!" Za dotičnega pa je to mogoče SAMO ENKRAT v življenju!???! Popravljeno Marec 11, 2014. Popravil semering gsxf750 1
ciciban Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Ravnokar v Krškem vidu na cesti razbito Hondico. Ve kdo kaj več?
Popularna objava Borutt Objavljeno Marec 13, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 13, 2014 Danes sem se malo sončil na enem takem lepem in zelo nepreglednem križišču. Nič posebnega ni to križišče. Pač navadno T križišče z omejitvijo 50 km/h, prej in potem je pa 90 km/h, ker je izven naselja. Vendar je zelo nepregledno, če je kdo spregledal v prvem stavku. Vsi poznate to križišče, ker je med Postojno in Senožečami. Če se malo posvetimo poteku ceste, katera je prednostna, gledano iz smeri Postojne proti Senožečam, lahko rečemo ali napišemo, da le-ta poteka v ravnini, katera se rahlo dviguje in v križišču prehaja v levi nepregledni ovinek preko kuclja pod avtocesto. Na cesti je omejitev 90 km/h, katera je nato s prometnim znakom, pred križiščem, omejena na 50 km/h. Gledano iz druge strani poteka cesta iz smeri Senožeč proti Postojni izpod avtoceste v rahlem klancu navzgor v desni nepregledni ovinek preko kuclja. Tudi tukaj je pred križiščem postavljen prometni znak za omejitev hitrosti na 50 km/h. V tem primeru so konstruktorji tega neverjetnega cestnega objekta izživeli svoje mokre sanje. Pač, naredili so zelo nepregledno križišče, katero je na vrhu kuclja in sicer na notranji strani ovinka. Torej ima nekdo, kateri se želi vključiti na glavno cesto, en velik problem s preglednostjo. Večinoma jih gre na slepo oziroma kar preveč zaupajo postavljenim ogledalom. Pa sploh ni takšen problem to vključevanje, kadar nekdo na glavni cesti upošteva omejitev hitrosti in vozi 50 km/h. V primeru izsiljevanja lahko nežno zavira in problem je rešen. Vendar sem pri opazovanju današnjih motoristov pri marsikaterem opazil, da se nimajo preveč radi. Preveč radi je zaradi tega, ker jih malo upošteva prometno signalizacijo, katera jih opozarja na bližino križišča in omejitev hitrosti. Še hujše je pa to, da večina, kateri ne upoštevajo prometno signalizacijo, poznajo cesto, njen potek in zelo nepregledno križišče. Najlažje se je jeziti na nekega nonota ali strica s klobukom, da lahov sploh ne omenjam, ker zapeljejo na cesto tik pred motorista. Ne vem ali se nekdo počuti prikrajšan, če spusti plin in na takem nepreglednem delu vozi po omejitvi ali pa je tisti vražiček v malih možganih ali pa v pirhih toliko vpliven, da zamegli um. Kolikšna je verjetnost za izsiljevanje pri 50 km/h ali pa pri 100 km/h ? Verjetno je večja pri večji hitrosti. Kaj nekomu pomaga, če izvedenec prometne stroke ugotovi, da je bila hitrost motorja ob trku točno 50 km/h, ker je pač zaviral, če bo pa v neki znani ustanovi vegetiral ali pa na taki majhni in lični parceli služil za gnojilo trave nad njim. Opran krivde se bo znotraj sebe nasmihal in se sploh ne bo zavedal, da samo to zmore. Je res toliko vredno na enem takem zaj... delu ceste ne popustiti plin ? Mogoče kdo ne more zaspati zvečer, če ne "leti" skozi nepregleden ovinek s križiščem na sredini ? To je samo malo v razmislek. malakai, pik1, markII in 12 others 15
TakeALookAround Objavljeno Marec 13, 2014 Opozori Objavljeno Marec 13, 2014 A je kaksna slika tega krizisca, ker iz glave si ga ne znam priklicat.....? Prosim lepo....
pajkica Objavljeno Marec 13, 2014 Opozori Objavljeno Marec 13, 2014 tole pa ne bo dober... z nonoti pa to pa ja so zmer oni krivi lej ga velka noč bo pa res hmau, pa bo velik jajc naokol.... :spider:
gsxf750 Objavljeno Marec 13, 2014 Opozori Objavljeno Marec 13, 2014 Danes sem se malo sončil na enem takem lepem in zelo nepreglednem križišču. ... Je govora o tem križišču? https://www.google.si/maps/place/6225+Razdrto/@45.7594892,14.074403,14z/data=!4m2!3m1!1s0x477b3a554327c2b7:0x4be7aa5d3812d3f1
Kmet2 Objavljeno Marec 13, 2014 Opozori Objavljeno Marec 13, 2014 Če je pa tako lepo nabijat DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 (popravljeno) Mama ti je nono. Po današnjih 400kmjih, v 4 kolesnem dostavniku, še vedno z gotovostjo trdim, jebenti nonote s klobuki, tete z očali in mamice z mobiteli Zdj grem pa na moped. Fukite se :-D Popravljeno Marec 14, 2014. Popravil DAMI34 malakai, Dadi, Kmet2 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Tulk nabijamo, da sta celo uradna motsvetovca pršla mau nabijat na RIDE B-) thumper 1
Snečer Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Na zelenici stoji, mu bo Borut dal položnico
moto rider Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Na zelenici stoji, mu bo Borut dal položnico Nekje sem videl vzgojen rek; "Hoja po travi - 50 sklec!!" :yes: gsxf750 1
krucymucy Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 CP Razdrto. Jp, tam je treba gas spustit ja. http://tinyurl.com/m8jdgwe Pa se proti Postojni. http://tinyurl.com/kg43ofa gsxf750 in kamionar 2
motolover Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Ta je imel popoldne smolo in ga je kombi naskočil.
gsxf750 Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Jp, sreča! Doživel v živo. Vrhniški klanec, spuščanje proti Vrhniki, zadnji ravni odsek (daljši od kilometra) najprej križišče s kockami tlakovanim (bivšim tankovskim prehodom) z omejitvijo 60, zatem pa daljši ravni spust, ki je v zadnjem delu v skalnatem useku in se zaključi z desnim ovinkom in tablo Vrhnika: dolga ravnica z tremi prikritimi odcepi za levo, ki pa so s tablami jasno označeni. Šest jih je tipa T in en tipa + (prvi s tlakovci) z Vrhniške strani v glavnem povsem nepregledni, niti vsi označeni omejitev pa samo pri tlakovcih 60 kmh Tu zapestje ne zdrži več v horizontali, ga gravitacija prec zmaga Pišuka, naslednjič grem to z biciklom v detajle prečekirat !!!!!!
Snečer Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Ta je imel popoldne smolo in ga je kombi naskočil. Vozniki kombijev so najbolj nevarni šoferji.
motofrik Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Ne vem, če so ravno najbolj nevarni šoferji...najbolj se jim pa res mudi.
Snečer Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 To dvoje je v izjemni vzročni zvezi
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 (popravljeno) Vozniki kombijev so najbolj nevarni šoferji.ni res. Strici s klobuki, tete z očali in mamice z mobiteli so!!!! Popravljeno Marec 14, 2014. Popravil DAMI34 Dadi, Kmet2 in TakeALookAround 3
SLVR Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Ta je imel popoldne smolo in ga je kombi naskočil. Temule LJ■THINK pa tud ni za zaupat, telefonira med vožnjo ... Courtney in Snečer 2
Kolen Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Temule LJ■THINK pa tud ni za zaupat, telefonira med vožnjo ... Verjetno je moral takoj vsem sporočit kakšna nesreča je na Celovški....
Popularna objava krucymucy Objavljeno Marec 14, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Mopedist je divjal vzvratno. DXR16, thumper, domina in 9 others 12
Kmet2 Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Ja tej v kombijih so sami objestneži,jih poznam Zivnorc, SLVR, DAMI34 in 2 others 5
DXR16 Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Ta je imel popoldne smolo in ga je kombi naskočil. Da ni pa motor šlepau kombi kot prikolico Zivnorc 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se