BRANE Objavljeno September 14, 2015 Deli Objavljeno September 14, 2015 Jest pa mam tudi 50, pač str prdec in včeraj sm biu na furi, pa me še danes vse boli za krepat. Pa še blizu vikiburgerja smo bli... DAMI34, Efendi in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno September 14, 2015 Deli Objavljeno September 14, 2015 Na žalost! Bil je katastrofalen vikend, kar se nesreč tiče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 14, 2015 Deli Objavljeno September 14, 2015 Piše, da je motorist na cesti od Tržiča proti Ljubelju zapeljal v skupino, ki je peljala proti Ljubelju. Jaz razumem tako, da se je nesreča zgodila na cesti Tržič-Ljubelj. Nemci so se očitno vračali z izleta po Sloveniji proti Baškemu jezeru, Slovenec pa je (po mojem mnenju) peljal navzdol, bil prehiter in v tunelu, ki rahlo zavija v desno, očitno zašel na drugi pas in trčil v njih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno September 14, 2015 Deli Objavljeno September 14, 2015 Iz Trzica proti LJubelju prides samo do Celovca, na cesti iz Trzica do Ljubelja pa tudi do Trzica, ane. Sej ni enosmerna. Logika je hudic, vcasih je 1 in 1 tud 3. Pa brez zamere. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno September 14, 2015 Deli Objavljeno September 14, 2015 Ja mladina divja nimas kaj,poznam par taksnih :grimjs hodim cele dneve gor za upecat karmen a nje ni.. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 Ja mladina divja nimas kaj,poznam par taksnih :grimjs hodim cele dneve gor za upecat karmen a nje ni.. :kva2: Včasih pa sem :grrr . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 Nič ne bom pripomnila, ampak zdi se mi, kot da so skoraj vse letošnje smrtne žrtve bile osebe v malo zrelejših letih (nekje okoli ali nad 50)? Kaj lahko s tem sklepamo? Da ni dobro sest na motor, ko si tam okoli 50. Kaj pa vsi tisti mulci "neodgovorni divjaki"? Ni jih tako malo na naših cestah. Pravzaprav vedno več. ... Ti mulci "neodgovorni divjaki" so se postarali in so sedaj tam okoli 50. Tresoče roke in zamegljen vid od silne popite kave in slinjenja okoli mladih motoristk. DAMI34, TakeALookAround, KARMEN1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 Sem prav morala pogledati tvoj profil :grim . Sedaj počakaj na reakcije nekaterih :closedeyes: . bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 jaz sem že nekaj časa mrtev pa žal še tega ne vem! Samo v špegu se poglej : DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 Sem prav morala pogledati tvoj profil :grim . Sedaj počakaj na reakcije nekaterih :closedeyes: . So se me že navadili in me ne jemljejo več resno. Še posebej ne v neresnih temah. KARMEN1, builder in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 Samo v špegu se poglej : tu imam samo kožo malo razpokano! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 ... sem se jest tut pogledu u špegu... ... pa sem si reku... .... še dobr da to ni moj špegu....da to nisem jest. bobi1001, SLVR in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 To me spominja na tisto pravljico, ko medved najde ogledalo in ga pokaže sinkotu medvedku; "Poglej kako velik in močan medved je na sliki" ... Sinček pa mu odgovori "Ati, pa saj je vendar mali medvedek". "Sinko, verjetno vidiš majhnega medvedka, ker imaš še majhne oči!" :grim builder in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 So se me že navadili in me ne jemljejo več resno. Še posebej ne v neresnih temah. Seveda ne,sploh pa mi tam okoli 50,pa ne sekeri se sej tud drugih ne jemlemo resno Kmet2, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 Iz Trzica proti LJubelju prides samo do Celovca, na cesti iz Trzica do Ljubelja pa tudi do Trzica, ane. Sej ni enosmerna. Logika je hudic, vcasih je 1 in 1 tud 3. Pa brez zamere. noup.. do Tržiča prideš po cesti z ljubelja prot tržiču... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 ... jest sem po isti cesti enkrat pršu clo do Trsta... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 res je, vse poti vodijo v Rim :grim Zivnorc, UnionJack, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 vse ceste vodijo preko rid do kala KARMEN1, bobi1001, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 Točno tako . bobi1001 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno September 21, 2015 Deli Objavljeno September 21, 2015 Srne so postale stalnica zjutraj. Jih kar redno vidim med Koprom in Bertoki... zanimivo bi jih pričakoval bistveno več in mnogo pogosteje Bazovica - Lokev pa na srečo nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno September 21, 2015 Deli Objavljeno September 21, 2015 Tudi jaz jih srečam vsako jutro, ko grem v službo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno September 21, 2015 Deli Objavljeno September 21, 2015 Tudi jaz jih srečam vsako jutro, ko grem v službo. kje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 21, 2015 Deli Objavljeno September 21, 2015 js sm tut včeri, zarad par "srnic", skor s ceste zapelu :P js sm srne (une taprave, ki majo kosmate noge) vidu že sred dneva na kalu, na ridah, na precej odsekih na poti LJ - Kal ... srečo sem meu, da nism nubene še, namest šmrkla, dobu na balanco. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 21, 2015 Deli Objavljeno September 21, 2015 srne na cest...ja groooza .... mestna deca, še dobr da vas ne motjo drevesa ob cest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 21, 2015 Deli Objavljeno September 21, 2015 srne na cest...ja groooza .... mestna deca, še dobr da vas ne motjo drevesa ob cest Drevo ti ne skoči na cesto in te zbije po tleh. Divjad je najnevarnejša ob mraku zvečer, ko gre na pašo in zjutraj, ko se vrača s paše. Se pa zadnja leta pojavlja tudi čez dan v okolici cest. Očitno se več ne bojijo ljudi in vozil. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se