Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

pred eno uro, IZTOK pravi:

Slika pove vse, kjer se oselj valja tam dlako pusti. Pa laho ima zaradi mene Maybacha, ostal bo navaden primitivec.

100%....

Nekajkrat šel z frendi z 150.000+ eu z avtom kam...takoj me motilo zakaj moram vsaj 100m peš in ne parkira tam ku bi jz....plus vidu bi avto...Opravičujejo svojo hojo z nepoškodbami na avtu...

Naveden poln sam sebe in ponosen na svoj pleh pa parkira pred vhod,čez dva parkinga....kazen ze takšno parkiranje dajmo na 500eu me zanima kdu se bo še kurčo...sploh,ker jih večina takih z muko plačuje leasing...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, IZTOK said:

Poglej si sliko, cisto dovolj sirok parking. Glede tvojih opravicil o praskanju barve itd no comnent. Ce taksno parkiranje opravicujes, a zato ker sam enako pocnes?

Slika pove vse, kjer se oselj valja tam dlako pusti. Pa laho ima zaradi mene Maybacha, ostal bo navaden primitivec.

Napisal sem samo dejstva. Kako pa jaz parkiram.. na osebno raven se ne mislim spuscati :D 

Sem pa v BTCju dnevno, in sem videl in dozivel vse. Sploh pa kaj smo tukaj pametni, saj nevemo niti ali je tako zanalasc parkiral ali zato ker ga je nekdo drug dal na crto.

Lizingi niso vec znak ‘revscine’..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 51 minutami, ukica pravi:

Lizingi niso vec znak ‘revscine’..

Verjetno zato dnevno odvzetih tuk avtov,ki so na leasing?zaradi bogastva nakup brez pologa z debilnimi obrestmi po treh meseci oz 4 pa brez avta in se lažejo,da je na servisu?Ta primer ima mercedes vito verjetno že 6let na servisu..zato .Doživeto!

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

18 minutes ago, sesir said:

Verjetno zato dnevno odvzetih tuk avtov,ki so na leasing?zaradi bogastva nakup brez pologa z debilnimi obrestmi po treh meseci oz 4 pa brez avta in se lažejo,da je na servisu?Ta primer ima mercedes vito verjetno že 6let na servisu..zato .Doživeto!

Ce ti poznas en tak primer, ok. Ga tudi jaz, pa je bil avto vreden mogoce 5k ob nakupu. 

Me res zanima koliko avtomobilov, kjer je vrednost nad cca 30k zaplenijo - mogoce kaksen procent. Je pa procent visji pri avtomobilih do ranga 10k, saj so razni Bmw/Merc/Audiji relativno poceni, stroski vzdrzevanja pa isti kot za novega..

Popravljeno . Popravil ukica
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsi, ki so jim odvzeti avti ali jih imajo na servisu, ali doma v garaži, nas ne ogrožajo, take mam najrajši. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, sesir pravi:

Naši novinarji so res veleumski lažnivi,nabijači...

Al to kaka danes ali včeraj nova firma motociklov?

Ruski Kamaz ima segment motociklov KMZ

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Snecer pravi:

Ruski Kamaz ima segment motociklov KMZ

mal so se zatipkali, sicer pa vsi vemo kaj je KMZ :P

Ampak se je že začelo....upam da črno siva kronika ostane čimvečasa prazna, paste nase, folk je blesav :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 urami, JamesTheMan pravi:

Glih tuhtam da ne bi bilo butasto takšen avto s telefonom poslikati. Da če te že kdo pol napade, da mu pokažeš, da le nisi tak huligan kot se sprva zdi. ;)

20171230_154048.thumb.jpg.8c7ef3e1e09afc7a6a840def829524ef.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 27 minutami, thumper pravi:

20171230_154048.thumb.jpg.8c7ef3e1e09afc7a6a840def829524ef.jpg

Taki si pa s potiskanim avtomobilom naredijo dobro "reklamo".

Sem pred časom to omenil prijatelju, ki ima tudi na ta način označen služben avto in parkira marsikje, kjer ne bi smel, pa je bil kar malo užaljen. To je skoraj tako, kot bi na invalidski parking postavil svojo osebno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

13 hours ago, DAMI34 said:

Ampak se je že začelo....upam da črno siva kronika ostane čimvečasa prazna, paste nase, folk je blesav :(

Ker se tvoj post nanaša na novico o prometni nesreči s Šmartinske, naj samo dodam, da se po takšnih cestah, kot so Šmartinska, Celovška, Dunajska itd. pač ne vozi 100 km/h. NE VEM, če je bilo tako tudi v danem primeru, samo povem, da je previdnost na takšnih cestah še toliko bolj na mestu. Ne gre samo za to, da je folk "blesav", gre tudi zato, da je pločevine enostavno že toliko na cesti, hitrosti pa višje, kot so bile nekoč, zato do trčenj pride "tik-tak". 

Drug problem so pa tile hebeni mobilniki v rokah, še posebej pri babah, pa brez zamere do nežnejšega spola. Za primer, kako vožnja z mobilnikom RES vpliva na zbranost in kvaliteto vožnje (pri ženskah še bolj), potrjuje spodnji video (od 1:45 - 2:38):

Popravljeno . Popravil Kawalir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tale v videu gleda in snema druge kako delajo napake in je cel  pameten.... sam je pa se najvecji idiot.... s kolesarji vozi uštric in si daje roke in provocira ostale ce grejo dirkat itd...  nmors vrjet ker wosu, taki so sele nevarni v prometu ja...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5 minutes ago, Rogerg said:

tale v videu gleda in snema druge kako delajo napake in je cel  pameten.... sam je pa se najvecji idiot.... s kolesarji vozi uštric in si daje roke in provocira ostale ce grejo dirkat itd...  nmors vrjet ker wosu, taki so sele nevarni v prometu ja...

Ah, to je zajebancija, tip izgleda na mopedu precej skuliran in kot vem, še ni imel nesreče, je pa zajebant in se gre različne fore, verjetno tudi zaradi gledanosti kanala, nisem pa dobil vtisa, da je dirkač, bolj komedijant. :P Ima pač neke svoje fetiše s tem pozdravljanjem s kolesarji, ampak, kot si videl, nikjer nikogar ni s tem ogrožal, zato verjamem, da ve, kdaj se takole pozdravlja. Pač, uživa na motorju, se ne samo vozi. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se je zgodilo po vaše? Tehnična napaka na mopedu, spolzko cestišče (pesek) ali "objestnost"? Glede na to, da naj bi SILOVITO trčil v betonsko ograjo, ki je bila na drugi strani cestišča bi sklepal o slednjem. Škoda... :cry:

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/zaradi-hujse-nesrece-zaprta-cesta-pri-logu-v-bohinju.html

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole zgleda nek Suzuki bandit?? Sam je pa mogu fajn prpizdit k tm nekega ovinka ni se lohka zlo hit tm peles.... Res skoda prelep dan za smrt.... R.I.P. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Začelo se je zelo "krvavo". Slika k' ti da mislt kam lahko pripelje brezglavo divjanje. Da ti samo še noge gledajo iz kanalizacije? Ne hvala.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

42 minutes ago, Whiskey said:

Začelo se je zelo "krvavo". Slika k' ti da mislt kam lahko pripelje brezglavo divjanje. Da ti samo še noge gledajo iz kanalizacije? Ne hvala.

Na motorju, ki zdrsne je lahko "brezglavo divjanje" tudi samo 100 km/h. :cool: Toliko pa, kot vem, vozi VSAK. Kaj to pomeni: da vsi motoristi "brezglavo divjajo", pa dok ide ide, kad ne prođe, hebi ga"? Ne veš natančno, kaj se je zgodilo in zakaj je končal v kamniti brežini!  

In kaj je tebi konkretno dala misliti ta slika? :hmm: Boš od danes naprej zaradi teh slik vozil kaj drugače, kot si do sedaj? Dvomim! Psi lajajo, karavana gre dalje. Učimo se samo iz LASTNIH izkušenj, ker bi sicier polovica mopede prodala, druga polovica pa vozila po predpisih tudi tam, kjer ne bi bilo treba. :cool:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozabil si na tiste, ki odpirajo take slike in posnetke in pametujejo s kavča :doze:!

Za vsakega upam le, da je umrl srečen :blush:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm, kako pa lahko UMREŠ srečen? :hmm: Saj razumem, kaj si hotela povedat, samo sliši se malo čudno. :winkiss: V bistvu še najbolj srečen lahko umreš, če te med seksom rukne infarkt. Takrat je telo preplavljeno s hormoni sreče... :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne mešaj motorizma s sexom :smoke:.

Ta nekatere je motor način življenja in to jih resnično osrečuje.

Jaz sem napr. na  motorju vedno zelo srečna in to nima veze z ničemer drugim :010.

Naj vprašam Radirko, ali tisto temo o črni kroniki sploh potrebujemo na tem forumu :doze:?

V bistvu ne vem, čemu služi in ali je produktivna ali le sama sebi namen?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Snecer pravi:

Gume gor so touring, ne vem kaj je to za ena suza, zgleda nekaj starejšega. gsx 600f?

čudno vse skupaj, ni bil nek ovinek

6f6243f575_62057309.thumb.jpg.095e9d81361b9a8f13ca78810cd9d45d.jpg433ddaa78d_62057313.thumb.jpg.f3118d18f706a9ccf3db9b67b24a5d66.jpgac64706c19_62057310.thumb.jpg.34ceecfb1c523ee101d6a0ac8d3bdda6.jpg

tudi jaz sem že včeraj gledl, da ni nekega ovinka...sicer je pa vse možno od tega, da je zaspal, da ga je infarkt, zdrs, počena guma...pitaj boga. Sicer o prehitevanju niso pisali v medijih. Pravzaprav so zelo skope informacije. Počasi pa tudi ni šlo, vsaj iz slik ni videti. :(

Pravkar, KARMEN1 pravi:

Ne mešaj motorizma s sexom :smoke:.

Ta nekatere je motor način življenja in to jih resnično osrečuje.

Jaz sem napr. na  motorju vedno zelo srečna in to nima veze z ničemer drugim :010.

Naj vprašam Radirko, ali tisto temo o črni kroniki sploh potrebujemo na tem forumu :doze:?

V bistvu ne vem, čemu služi in ali je produktivna ali le sama sebi namen?

sem že večkrat v tisti temi napisal. Je samo za osnovne informacije, pametujemo pa potem dalje tukaj :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!