DAMI34 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pesek po cesti, motoristi en kup, nedeljski avtomobilisti (praznik) pa je recept za pizdarije, katerih danes ni malo, žal in škoda. Na odcepu za Hrenovice, malo pred Postojno verjetno izsiljen motorist. , pravkar berem da po Vikijem tudi (prehitevanje direk pod avto baje) Ella, pik1 in Kawalir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 1 hour ago, Kawalir said: Si bil? Daj malo napiši, kako je bilo... Dolgčas, ti povem... polovica GS-ov in en SX za vzorec... (morda je bil še kje kakšen skrit). Pofirbcal motorje, če mi jih že privlečete v domači kraj, potem pa en krog do Kočevja. Še bo pokalo, po današnjih vtisih s cest. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: pesek po cesti, motoristi en kup, nedeljski avtomobilisti (praznik) pa je recept za pizdarije, katerih danes ni malo, žal in škoda. Na odcepu za Hrenovice, malo pred Postojno verjetno izsiljen motorist. , pravkar berem da po Vikijem tudi (prehitevanje direk pod avto baje) Nažalost ga ni več med nami... Kawalir, sesir in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 1 minuto, Ciko86 pravi: Nažalost ga ni več med nami... po slikah sodeč je bilo takoj jasno. RIP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Jap..patrik počivaj v miru.. sesir, C eagle, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Dva v dneh dneh. Pa še ni konec dneva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 (popravljeno) pred 38 minutami, DAMI34 pravi: po slikah sodeč je bilo takoj jasno. RIP Kuk je pa po vaše ta pripeljal 450 kmh glede nato,da pravite za unga s cbr v resilca 150... Naj mu bo zemlja lahka... Popravljeno April 2, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 2 minutami, sesir pravi: Kuk je pa po vaše ta pripeljal 450 kmh glede nato,da pravite za unga s cbr v resilca 150... Čelno je šal v avto, ki je pripelal nasproti, pol pa se je še odbil od avta, ki ga je malo pred tem prehitel. Definitivno je prigonil, ne pripelal. https://www.primorske.si/kronika/v-nesreci-je-umrl-mladi-motorist-iz-kopra Kawalir in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Začetek sezone, dva v dveh dneh. Verjetno sledi kaksna akcija policije, koncentrirana na enosledna vozila. Ampak tu, v tej in podobnih temah, bodo seveda policaji p..de.! Eh, že vse videno..... Fazer03, MARE 65 in maxxim 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 1 minuto, Tedybear pravi: Začetek sezone, dva v dveh dneh. Verjetno sledi kaksna akcija policije, koncentrirana na enosledna vozila. Ampak tu, v tej in podobnih temah, bodo seveda policaji p..de.! Eh, že vse videno..... Mogoče niso? Ravno zato. ker ne kaznujejo prekrškarjev za vse prekrške, ampak le tiste, ki so tisti dan v akciji, so v širši javnosti postali prepoznani kotnajvečji gererator lažne skrbi za red in premoženje davkoplačevalcev, predvsem pa kot garant za udobje elit, katerim se vdano priklanjajo že od l. 45 naprej. Zaradi tovrstne "prostitucije" in popolne nedoslednosti jih nihče več ne jemlje resno, njihov ugled je na dnu, laskavi naziv "pizde" pa trdno v njihovih rokah.... Kmet2, thumper, exclan in 3 others 2 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Ga sicer osebno nisem poznal, sem ga pa parkrat videl na Kalu.. RIP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 37 minutami, SF pravi: Mogoče niso? Ravno zato. ker ne kaznujejo prekrškarjev za vse prekrške, ampak le tiste, ki so tisti dan v akciji, so v širši javnosti postali prepoznani kotnajvečji gererator lažne skrbi za red in premoženje davkoplačevalcev, predvsem pa kot garant za udobje elit, katerim se vdano priklanjajo že od l. 45 naprej. Zaradi tovrstne "prostitucije" in popolne nedoslednosti jih nihče več ne jemlje resno, njihov ugled je na dnu, laskavi naziv "pizde" pa trdno v njihovih rokah.... Zanimiv pogled. Rekel bi, da policaji kot policaji niso glih vsi p...e, jih pa v to sili in pelje sistem - druzba, politika, lobiji,.....itd. Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 38 minutes ago, SF said: Mogoče niso? Ravno zato. ker ne kaznujejo prekrškarjev za vse prekrške, ampak le tiste, ki so tisti dan v akciji, so v širši javnosti postali prepoznani kotnajvečji gererator lažne skrbi za red in premoženje davkoplačevalcev, predvsem pa kot garant za udobje elit, katerim se vdano priklanjajo že od l. 45 naprej. Zaradi tovrstne "prostitucije" in popolne nedoslednosti jih nihče več ne jemlje resno, njihov ugled je na dnu, laskavi naziv "pizde" pa trdno v njihovih rokah.... A leta 1837 pa policija ni delala po navodilih oblasti? Pa leta 1916? Pa leta 1941? Aja, takrat so samo prepevali. jskrablin, maxxa in Kawalir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred eno uro, Tedybear pravi: Začetek sezone, dva v dveh dneh. Verjetno sledi kaksna akcija policije, koncentrirana na enosledna vozila. Ampak tu, v tej in podobnih temah, bodo seveda policaji p..de.! Eh, že vse videno..... Jaz začnem z akcijo v soboto. Sem pač največja p..., ker se ukvarjam z motoristi in to zastonj. Ne leti nate. Kar tako razmišljam. bobi1001, C eagle, alen1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred eno uro, SF pravi: Mogoče niso? Ravno zato. ker ne kaznujejo prekrškarjev za vse prekrške, ampak le tiste, ki so tisti dan v akciji, so v širši javnosti postali prepoznani kotnajvečji gererator lažne skrbi za red in premoženje davkoplačevalcev, predvsem pa kot garant za udobje elit, katerim se vdano priklanjajo že od l. 45 naprej. Zaradi tovrstne "prostitucije" in popolne nedoslednosti jih nihče več ne jemlje resno, njihov ugled je na dnu, laskavi naziv "pizde" pa trdno v njihovih rokah.... Še nekdo, ki več ve o delu drugih, kot tisti, ki to počnejo. Če bi se brigal zase, bi največ naredil zase in za ostale. Fazer03, maxxim in alen1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 10 minutes ago, Borutt said: Jaz začnem z akcijo v soboto. Sem pač največja p..., ker se ukvarjam z motoristi in to zastonj. Ne leti nate. Kar tako razmišljam. Tvoje delo je častno in požrtvovalno, in daleč od tega, da nekoristno, pa vendar se sprašujem, kako bo vijuganje med stožci in osmice na parkirišču preprečile prometne nesreče s smrtnim izidom, pri katerih je evidentno problem HITROST! V oddaji na kanalu A je bil na pogovoru Danijel Andolšek, reševalec na motorju, ki je prav tako izpostavil ta problem (torej, to ni samo "teza" policajev), ko je med drugim dejal: "Po pravici me prometna nesreča motoristov ne pretrese nič bolj, kot prometna nesreča, kjer so udeleženi v vozilu, pretresejo me predvsem ta BREZGLAVA DIVJANJA PO CESTAH. Ni potrebno biti znanstvenik, da ugotoviš, da smo po večini motoristi PREHITRI. Tudi sam se velikokrat zalotim, da sem prehiter, in takoj, ko začnem razmišljati o tem, zmanjšam plin." Tukaj bi bilo potrebno začeti z delom, če vprašaš mene. Vsekakor je hitrost lepa, ampak hitrost po pameti. Zavedam pa se tudi, da veliko motoristov živi v svojem svetu in ne slišijo opozoril, ali pa jih podcenjujejo. Dvomim, da lahko kazni rešijo ta problem, te bodo samo še bolj zapirale ušesa tistih, ki so jim namenjena opozorila, prepad med obema stranema pa se bo (še) povečeval. mcresnik in MARE 65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 2 urami, Ciko86 pravi: Jap..patrik počivaj v miru.. Bear, sranje TakeALookAround, vuk76, sesir in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Počivaj v miru prijatu moj C eagle in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 53 minutami, Borutt pravi: Še nekdo, ki več ve o delu drugih, kot tisti, ki to počnejo. Če bi se brigal zase, bi največ naredil zase in za ostale. Moraš bit res raketni znanstvenik, da opaziš, kako miličar obrne glavo stran, ko pred njegovimi očmi tip zapelje v križišče pri rdeči luči, miličarju pa se ne da jebat z njim, ker ni akcija rdeča luč, ampak telefon, on pa brez kančka avtoritete... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Bear počivaj v miru C eagle in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 9 urami, Kawalir pravi: Klobuk, verjetno si pozabil, da SEM že vozil nekaj let, sedaj sem imel pa tri leta pavze, to je vse. Razen, če moram še enkrat izpit delat zaradi tega, to pa ne vem... Možakar, res ne vem, o čem govoriš. O nikakršnih "obupnih poskusih" izpasti pameten ne govorimo, pač pa o komentiranju, do katerega imam enako pravico, kot ti, se ti ne zdi? O smetenje o lažni preventivi in sočutju pa povej vsem tistim, ki so sedaj pod rušo. Moja glava je pospravljena, ker še nisem doživel padca ali nesreče, pa tudi nimam za sabo samo 100 km na mopedu. Če enako lahko rečeš tudi zase, svaka ti čast, sicer pa boš očitno moral ti pospraviti svoj pisker in bo moje "smetenje" zate lahko še kako koristno, zato ti priporočam, da vse POZORNO še enkrat prebereš. Morda ti bo kdaj kje prišlo prav. Riziko, ki ga vožnja prinaša je lahko zelo velik, ali pa zelo majhen. Ko berem tebe, očitno voziš s precejšnjim rizikom, zato bi se dalo razpravljati, kdo bolj koga ogroža na cesti. Za začetek si pa lahko ogledaš spodnji video, ki ga je prispeval nekdo, ki ima nedvomno več izkušenj od mene, morda celo od tebe, tega ne vem. Bravo.. full izkusen vozi na zacetku videa 73 po stevcu v naselju.. SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 5 minutes ago, thumper said: Bravo.. full izkusen vozi na zacetku videa 73 po stevcu v naselju.. Vozi med 48 in 73 km/h, če smo že natančni. Ves čas spreminja hitrost in jo prilagaja razmeram na cesti. Kot lahko vidiš, lepo sledi dinamiki prometa, saj avto pred njim prav tako vozi hitreje, in ko ga dohiti, ga ne prehiteva ali kaj podobnega, ampak vozi lepo za njim. Celo še več: ko se le-ta ustavi, se tudi sam ustavi in POČAKA, da avto spet spelje, ga torej ne prehiteva besno po levi, čeprav bi ga lahko obšel, ker je deljena črta, ne polna. Meni osebno je tole precej kulturna vožnja, ko pa ga vendarle nekje malo stisne, je to z namenom poudarka vsebine, ki jo razlaga, ko govori o tem, kako se nekateri, vsi "napaljeni" naslednje jutro vračajo z moto zbora in gas, gas, gas. Ampak tudi takrat, spet precej hitro umiri tempo. Pa ima močno mašino pod ritjo, bi ga lahko pritiskal kot žival. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Ne seri..prekoracitev hitrosti je prekoracitev..ce ga zagovarjas se motis... vozi v prometu in ne na zaprti cesti pod kontroliranimi pogoji. maxxim, C eagle, Joker in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Madonca si pa natančn ratu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Včeraj popoldan, v bližini Dolskega. Ovinek je bil bolj odprt, tip na supersportaku je prigonil kot da je na gp-ju. Večji problem je bil, ker se je jasno videlo, da ovinka ni dobro zastavil, zelo nesuvereno je izpadel v tisti krivini, ga je kar malo ven neslo... Sem dobil občutek, da mu je bila pomembna hitrost, potem pa hitrost in na koncu še enkrat hitrost... Ma hvala bogu, da ni s ceste zletu.... Kawalir in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se