ftp Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 8 minutes ago, Andrejcer said: Ko boš rabil policijo ali gasilce jim to povej, ko boš bolan, pa te veterinarji tudi lahko pogledajo. Sploh nisi razumel kaj sem napisal. Kmet2 1
ftp Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 18 minutes ago, Borutt said: Vsaj dvigni nam plačo, če nas že plačuješ. Da bo za tretji ali četrti avto in motor. Ne zmoreš pokazati, kar trdiš? Sploh nisem dvomil. Poznaš naše delo? Si policist? Se mi je zdelo, da ne. Zakaj potem pametuješ o nečem, kar ne poznaš? Še vedno ne veš, kdo kaj dela. In tako bo ostalo. Si ne zaslužite. Sploh nisi razumel Poznam vaše rezultate. je rekel najpametnejši, zato stopicate na mestu
Kugelschreiber Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 3 hours ago, Primosio said: Tale npr. Še kakšnega? In ja, je v Sloveniji, in ja, sem prijavil ( čeprav bi lahko tudi policisti), in ja, so popravili, torej je bilo postavljeno narobe in nelogično. 1 hour ago, Borutt said: To ni nelogično, ampak idiotsko. Menda je znano, kdo postavlja prometne znake. Si mogoče videl, kolikokrat so šli policisti mimo znakov? Če si jih, pa jih vprašaj, kaj so gledali in naredili. Just now, Borutt said: Si našel, kje sem napisal, da niso nič naredili? Ali samo nabijaš, ker nimaš drugega dela? Je dober razgled na cesto? V odgovoru na primosiov post. Interpretacija zapisa (nekdo ni delal kar bi moral) je nedvomuna. Ni mi dolgčas, na žalost je moja delavnička v kleti, zato razgleda na cesto NI.
thumper Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 1 uro, Borutt pravi: Manjkam. Sem na dopustu. Bomo mi začeli na oko meriti hitrost in pisati kazni. Ker si ti menda sposoben izmeriti hitrost na kilometer natančno. Ali samo nabijaš? Glede dela policije in njenega nadzora si bos. Izdelavo izdelka si omenil. To se vidva zmenita. jebeš tak dopust. oceniti ..ta beseda se tebi zapiše velikokrat v njenih sopomenkah ali oblikah.. koliko vozijo pa res še nekaj časa ne bomo mogli dokazati. tak nadzor kot ga imate vi v policiji ni vreden piškavega oreha ker temelji na političnih igricah in ne na strokovnosti ter poštenju. ne gre se za izdelavo izdelka..policist je prišel in hotel dobiti nekaj za kar bi moral vedeti , da ne more dobiti - ne izdelka in ne pooblastila za prevzem tega izdelka.. zdaj ali je prišel zaradi želje po nepooblaščenem izdelku ali pa so ga mogoče njegovi šefi poslali v preverjanje dobavitelja.. pa ni bilo prvič - je bilo pa zadnjič.. mene ne bodo več zahebavali med delom.. posledice neupoštevanja pravil naj si pripišejo sami sebi. kako že ti rečeš ? nepoznavanje predpisov , zakonov in pravil ne izključuje odgovornosti.. pred eno uro, Borutt pravi: Preberi kakšen moj zapis. Boš vse zvedel. Tudi o čem oziroma o kakšnih idiotizmih pišem. Da ne boš spet nekaj na pamet pisal; »etilometer« je merilna naprava za ugotavljanje množine alkohola v izdihanem zraku; (3) Količina alkohola v organizmu je določena s koncentracijo alkohola v krvi ali tej ustrezno koncentracijo alkohola v izdihanem zraku. Ali boš še vedno trdil, da merimo z indikatorjem? Mogoče Zakon o meroslovju omenja indikator? množina je mnogokratnik količine.. pred eno uro, Andrejcer pravi: Ko boš rabil policijo ali gasilce jim to povej, ko boš bolan, pa te veterinarji tudi lahko pogledajo. gasilci in zdravstveno osebje ne more nič pokasirati - posledično sem prispeval parkrat za reševalni motor pa vsako leto gasilcem stisnem pred novim letom soliden znesek prispevka za koledar. policija pa kasira - torej služijo denar za v skupno blagajno , čeprav mi v to blagajno že prispevamo potom davkov , dohodnine in ostalih dajatev. in še ena zanimivost - policisti v večini primerov zraven napišejo tudi kakšno kazen .. gasilci in reševalci pa ne .. SF 1
DAMI34 Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 17 urami, Borutt pravi: Da je slovenski voznik takšna ovca, da mu mora ves čas nekdo kazati pravo smer in ga učiti obnašanja? V glavnem po tvoji teoriji je 99procentov slovenskih voznikov nevarnih, neumnih itd...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 9 minutes ago, DAMI34 said: V glavnem po tvoji teoriji je 99procentov slovenskih voznikov nevarnih, neumnih itd... Paaaa to ni delč od resnice. C eagle 1
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 Ahhhh ..... Kugelschreiber, C eagle, Igi Pop in 1 other 3 1
MdAzz Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 7 urami, Borutt pravi: Ti vidiš eno stvar. Ker gledaš od zunaj. Jaz tvojega dela ne komentiram. Pač ga ne poznam. Kje so postavljeni znaki nelogično? Daj kakšen primer. Pa še pojasni, kaj je to nelogično postavljen znak... Sej jest sem na tvoji strani Borut, skor vedno, ampak tegale mi po moje ne znas razlozit...
aichmb Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 28 minutami, MdAzz pravi: Sej jest sem na tvoji strani Borut, skor vedno, ampak tegale mi po moje ne znas razlozit... Fotoshop Andrejcer 1
MdAzz Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 Tole je bla kar live slika, ko sem se peljal domov. aichmb 1
.... Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 5 urami, Borutt pravi: Manjka se takšnih napak. Še veliko jih boš našel. pred 5 urami, Borutt pravi: Ti trdiš, ti pokaži. Zdaj se pa odloči...kako veš, da jih bo še veliko našel, če si pred tem dejal, da on trdi in naj pokaže? Torej veš, da so, ampak se delaš budalo iz človeka, češ pokaži. No, še to, povej ti nam kdo te plačuje, če ne mi. Kugelschreiber, aichmb in Kmet2 2 1
Borutt Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 8 urami, ftp pravi: Si ne zaslužite. Sploh nisi razumel Poznam vaše rezultate. je rekel najpametnejši, zato stopicate na mestu Si mogoče policist? Nisi? Kako potem vse tako dobro veš, če sploh nisi policist? Baba čula, baba rekla? Zelo verjetno. pred 8 urami, Kugelschreiber pravi: V odgovoru na primosiov post. Interpretacija zapisa (nekdo ni delal kar bi moral) je nedvomuna. Ni mi dolgčas, na žalost je moja delavnička v kleti, zato razgleda na cesto NI. Jaz sem vprašal, če jih je videl. Si nisi zapomnil tega?
Kremenčkovi Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 Nič sekirat, ne bomo ga dolgo plačevali Kmet2 1
Borutt Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 7 urami, thumper pravi: jebeš tak dopust. oceniti ..ta beseda se tebi zapiše velikokrat v njenih sopomenkah ali oblikah.. koliko vozijo pa res še nekaj časa ne bomo mogli dokazati. tak nadzor kot ga imate vi v policiji ni vreden piškavega oreha ker temelji na političnih igricah in ne na strokovnosti ter poštenju. ne gre se za izdelavo izdelka..policist je prišel in hotel dobiti nekaj za kar bi moral vedeti , da ne more dobiti - ne izdelka in ne pooblastila za prevzem tega izdelka.. zdaj ali je prišel zaradi želje po nepooblaščenem izdelku ali pa so ga mogoče njegovi šefi poslali v preverjanje dobavitelja.. pa ni bilo prvič - je bilo pa zadnjič.. mene ne bodo več zahebavali med delom.. posledice neupoštevanja pravil naj si pripišejo sami sebi. kako že ti rečeš ? nepoznavanje predpisov , zakonov in pravil ne izključuje odgovornosti.. množina je mnogokratnik količine.. gasilci in zdravstveno osebje ne more nič pokasirati - posledično sem prispeval parkrat za reševalni motor pa vsako leto gasilcem stisnem pred novim letom soliden znesek prispevka za koledar. policija pa kasira - torej služijo denar za v skupno blagajno , čeprav mi v to blagajno že prispevamo potom davkov , dohodnine in ostalih dajatev. in še ena zanimivost - policisti v večini primerov zraven napišejo tudi kakšno kazen .. gasilci in reševalci pa ne .. Glede nadzora nimaš pojma. Ker nisi v tej firmi. Kar se pa tiče policista, pa si preberi spodnje tvoje besede. Piše izdelava izdelka. da tudi policistu v uniformi zavrnem njegovo zahtevo (ne prvič in verjetno ne zadnjič) po izdelavi izdelka Policija ima pooblastilo pisati globe. Podaj predlog za spremembo zakona. Kasira za prekrške. pred 7 urami, DAMI34 pravi: V glavnem po tvoji teoriji je 99procentov slovenskih voznikov nevarnih, neumnih itd... To ti trdiš. Jaz sem pa čisto nekaj drugega napisal. Preberi si.
Borutt Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 5 urami, MdAzz pravi: Sej jest sem na tvoji strani Borut, skor vedno, ampak tegale mi po moje ne znas razlozit... (1) Udeleženci cestnega prometa morajo ravnati v skladu z omejitvami, prepovedmi in obveznostmi, izraženimi s prometno signalizacijo. Tako morajo ravnati tudi tedaj, ko je to v nasprotju s prometnimi pravili.
Borutt Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 4 urami, Arzen pravi: Zdaj se pa odloči...kako veš, da jih bo še veliko našel, če si pred tem dejal, da on trdi in naj pokaže? Torej veš, da so, ampak se delaš budalo iz človeka, češ pokaži. No, še to, povej ti nam kdo te plačuje, če ne mi. Zakaj zavajaš in moja dva odgovora združuješ, čeprav veš, da sta bila namenjena različnima članoma? Kdo ste vi? Mene plačuje država. In vi oziroma ti me ne plačuješ.
MdAzz Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 Pa ce pravim, da nimam jaz problema s tabo in se v vecini strinjam, a se ti ne strinjas, da se tule prometna signalizacija izkljucuje med seboj in je posledicno nelogicna. Ne na prvo zogo rencat name...
hajamoto Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 23 minutami, Borutt pravi: Zakaj zavajaš in moja dva odgovora združuješ, čeprav veš, da sta bila namenjena različnima članoma? Kdo ste vi? Mene plačuje država. In vi oziroma ti me ne plačuješ. Od kod državi gnar, Kekec. ...., Kmet2, thumper in 1 other 1 3
hajamoto Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 pred 30 minutami, Borutt pravi: Zakaj zavajaš in moja dva odgovora združuješ, čeprav veš, da sta bila namenjena različnima članoma? Kdo ste vi? Mene plačuje država. In vi oziroma ti me ne plačuješ. Boruttttov je pa zgleda ene par, ker sam en bi težko napisov tolk traparij. Kmet2 in SF 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 1 hour ago, Borutt said: Si mogoče policist? Nisi? Kako potem vse tako dobro veš, če sploh nisi policist? Baba čula, baba rekla? Zelo verjetno. Jaz sem vprašal, če jih je videl. Si nisi zapomnil tega? Vcasih dobim obcutek, da tisti vic, zakaj delate v paru, sploh ni vic. Poklic se unga druzga, de ti prevere. Ti si ocitno pisoca polovica. Stari, z moje strani je nek zezanja, nek nabijanja, pa mal podjebavanja. Ti se samo sprenevedas. Ni duhovito, nit zabavno, u bistvu, pritrjujes kritizerjem. SF 1
.... Objavljeno Maj 26, 2018 Opozori Objavljeno Maj 26, 2018 pred 9 urami, Borutt pravi: Zakaj zavajaš in moja dva odgovora združuješ, čeprav veš, da sta bila namenjena različnima članoma? Kdo ste vi? Mene plačuje država. In vi oziroma ti me ne plačuješ. A res? Vsi vemo od kod javnemu sektorju denar. Kar tolaži se, da nisi plačan od nas. Ampak toliko da veš, velik policistov poznam pa ni noben tako podcenjevalen kot ti, tudi žaljiv ne. Če bi jaz v svojem sektorju kot bolničar (ne delam sicer tega več), bil takšen kot ti in bi svoje varovance ali bolnike imel za zmazke ter nekoga, ki je dober samo za kasirat, bi me bilo sram. Spoštovanje si je treba zaslužiti, ti si ga definitivno ne. Pa ne rečem, na žalost je veliko takih tudi v mojem bivšem poklicu, a verjamem v karmo. Niso ljudje krivi za naše slabe plače in za to, da kdaj pa kdaj nimajo spoštovanja, ampak zato ne rabiš tudi ti bit nespoštljiv. Samo upam, da si v realnosti drugačen kot tukaj, ker resno, mene srce zaboli, ko se nekdo izraža z besedo zmazek. Tu si me zadel v živo in takih ne presenem. thumper 1
Borutt Objavljeno Maj 26, 2018 Opozori Objavljeno Maj 26, 2018 pred 9 urami, MdAzz pravi: Pa ce pravim, da nimam jaz problema s tabo in se v vecini strinjam, a se ti ne strinjas, da se tule prometna signalizacija izkljucuje med seboj in je posledicno nelogicna. Ne na prvo zogo rencat name... Kako se prometna signalizacija izključuje? Kaj pa, če ne bi bilo sredinske črte? Ne me pa spraševati, zakaj je tako narejeno. pred 9 urami, hajamoto pravi: Od kod državi gnar, Kekec. Ti mene ne plačuješ. Niti kdo drugi osebno. Kekec? pred 8 urami, Kugelschreiber pravi: Vcasih dobim obcutek, da tisti vic, zakaj delate v paru, sploh ni vic. Poklic se unga druzga, de ti prevere. Ti si ocitno pisoca polovica. Stari, z moje strani je nek zezanja, nek nabijanja, pa mal podjebavanja. Ti se samo sprenevedas. Ni duhovito, nit zabavno, u bistvu, pritrjujes kritizerjem. Hvala enako.
Borutt Objavljeno Maj 26, 2018 Opozori Objavljeno Maj 26, 2018 pred 23 minutami, Arzen pravi: A res? Vsi vemo od kod javnemu sektorju denar. Kar tolaži se, da nisi plačan od nas. Ampak toliko da veš, velik policistov poznam pa ni noben tako podcenjevalen kot ti, tudi žaljiv ne. Če bi jaz v svojem sektorju kot bolničar (ne delam sicer tega več), bil takšen kot ti in bi svoje varovance ali bolnike imel za zmazke ter nekoga, ki je dober samo za kasirat, bi me bilo sram. Spoštovanje si je treba zaslužiti, ti si ga definitivno ne. Pa ne rečem, na žalost je veliko takih tudi v mojem bivšem poklicu, a verjamem v karmo. Niso ljudje krivi za naše slabe plače in za to, da kdaj pa kdaj nimajo spoštovanja, ampak zato ne rabiš tudi ti bit nespoštljiv. Samo upam, da si v realnosti drugačen kot tukaj, ker resno, mene srce zaboli, ko se nekdo izraža z besedo zmazek. Tu si me zadel v živo in takih ne presenem. Ti mene ne plačuješ. Niti kdo drugi osebno. Bo šlo sedaj? Ne poznaš ne mene ne mojega dela.
hajamoto Objavljeno Maj 26, 2018 Opozori Objavljeno Maj 26, 2018 pred eno uro, Borutt pravi: Kako se prometna signalizacija izključuje? Kaj pa, če ne bi bilo sredinske črte? Ne me pa spraševati, zakaj je tako narejeno. Ti mene ne plačuješ. Niti kdo drugi osebno. Kekec? Hvala enako. Vse kar jest plačam od plače gre v mavho iz katere ti dobiš plačo. Če tega ne razumeš, vprašaj Mojco, ona to ve.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se