thumper Objavljeno Maj 26, 2018 Opozori Objavljeno Maj 26, 2018 pred 12 urami, Borutt pravi: Glede nadzora nimaš pojma. Ker nisi v tej firmi. Kar se pa tiče policista, pa si preberi spodnje tvoje besede. Piše izdelava izdelka. da tudi policistu v uniformi zavrnem njegovo zahtevo (ne prvič in verjetno ne zadnjič) po izdelavi izdelka Policija ima pooblastilo pisati globe. Podaj predlog za spremembo zakona. Kasira za prekrške. imam pojma o nadzoru v vaši firmi.. rezultati so vsem vidni v vsakdanjem dogajanju. in ti rezultati dajejo dejansko sliko nečesa , ki ni uspešno.. beseda je bila o upoštevanju pravil in predpisov pri opravljanju svojega dela in nalog.. obesil si se na "izdelek" čeprav je bistvo tisto okoli njega.. s tem zadnjim se čisto strinjam.. plače pa so kladne z uspešnostjo ..in vi želite plače , ki bi presegale vašo delovno uspešnost in poslovne rezultate.. plače dobite iz skupne malhe pa kakorkoli se drugače temu tudi reče - če ukinemo državo boste na cesti prepuščeni sami sebi brez socialne in druge pomoči.. ker pa drugega kot špilat žandarje v teh časih ne znate delat bi brez države pocrkal od lakote.. en lep izrek je - država so ljudje.. in mi smo ljudje . torej smo mi država.. potemtakem te dejansko mi plačujemo .. bi bil čas da si vi trije /štirje , ki delujete na tem nick-u nehate zatiskati oči.. pred 12 urami, Borutt pravi: Kdo ste vi? Mene plačuje država. In vi oziroma ti me ne plačuješ. kdo smo mi???? dej si u glavo - ljudje.. točno tisti , katerim nabijaš iz dneva v dan , da lahko kaj spremenijo.. in obenem si želiš , da nihče od nas ne bi tega resno vzel , ker točno vep kaj bi se zgodilo s tabo in tebi enakimi.. pred 11 urami, hajamoto pravi: Boruttttov je pa zgleda ene par, ker sam en bi težko napisov tolk traparij. tudi stili pisanja se razlikujejo .. to sem opazil že par let nazaj pa mi ni nihče verjel. ta nick se je pa na to odzval z "ti povsod vidiš samo zarote" .. polcajska klasika ko gradijo policajsko državo..bv.... pred 2 urami, Borutt pravi: Ti mene ne plačuješ. Niti kdo drugi osebno. Kekec? potem pa ti državo prisili , naj mi vrne vplačan denar.. pred eno uro, hajamoto pravi: Vse kar jest plačam od plače gre v mavho iz katere ti dobiš plačo. Če tega ne razumeš, vprašaj Mojco, ona to ve. še enkrat boš žalil poštene osebe kot sta kekec in mojca s tako primerjavo jih boš dobil... SF 1
Gaunar Jokl Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 Če nekoga ne poznaš osebno, si ponavadi mnenje o njem ustvariš preko njegovega načina komuniciranja in kulture izražanja, ki je večinoma premosorazmerna z IQ dotične osebe oz. splošno razgledanostjo osebka. basbas, thumper in .... 3
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 v bistvu da zaključim tole debato: Blagor ubogim v duhu. In tistim k v levi ovinek (jadranski zaliv) prehitevajo šleper z osebnim avtom...nasproti pa jest...sej ne vem kako sem se zmazal, šlo je pa za milimetre. Vse sm vidu, ampak prehitevanja z avtom takole pa še ne Ja vem, sam sem si kriv, ker nisem predividel, sem se kar odloču, da naslednji ovinek bom predvidel vlak, pa me ne bo nič presenetilo thumper 1
C eagle Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 9 minutes ago, DAMI34 said: v bistvu da zaključim tole debato: Blagor ubogim v duhu. In tistim k v levi ovinek (jadranski zaliv) prehitevajo šleper z osebnim avtom...nasproti pa jest...sej ne vem kako sem se zmazal, šlo je pa za milimetre. Vse sm vidu, ampak prehitevanja z avtom takole pa še ne Ja vem, sam sem si kriv, ker nisem predividel, sem se kar odloču, da naslednji ovinek bom predvidel vlak, pa me ne bo nič presenetilo Viš, to je pa ku rineš na jadranko... Če bi šel s pastirjem na GG, ne bi srečal avta na svojem pasu mimo šleperja... Ps: važno da je blo dovolj mm.... in da si cel sesir in DAMI34 1 1
Borutt Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 pred 43 minutami, DAMI34 pravi: v bistvu da zaključim tole debato: Blagor ubogim v duhu. In tistim k v levi ovinek (jadranski zaliv) prehitevajo šleper z osebnim avtom...nasproti pa jest...sej ne vem kako sem se zmazal, šlo je pa za milimetre. Vse sm vidu, ampak prehitevanja z avtom takole pa še ne Ja vem, sam sem si kriv, ker nisem predividel, sem se kar odloču, da naslednji ovinek bom predvidel vlak, pa me ne bo nič presenetilo Ni bila cesta kriva?
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 pred 9 minutami, Borutt pravi: Ni bila cesta kriva? najbrž, ker je ubogemu avtomobilu zapirala pogled, pravzaprav cestna ograja je bila kriva, da me ni videl. Pa mogoče kakšen grmiček ob cesti, ki me je zakrival. Če ti pa brez šale odgovorim, tam se še z motorjem ne da prehitet, kaj šele z avtom, in če se ne bi tip zagozdil s prvim koncem pod šleper, bi jaz bil "ne vem kje", in to je ena redkih zadev, ki me je v lajfu tako spravila s tira, da sem pomislil, dovolj imam mopeda. ps. vozil po psju...najbrž celo pod 50km/h, k sreči, pa dvomim da je moja zasluga, prej bi reku vesolje se je tako odločilo, sem se po prvem sprijaznjenju z usodo, fak spet bo počilo, prisil dotakniti oziroma tako popumpati prvo zavoro, da sem zadnji konec zasukal in se izmaknil avtu, katerega sem zagledal par metrov pred sabo, ko je že rinil v sredino šleperja. In k sreči vse ovinke jemljem na široko, tako da sem lahko bolje zavil. izibajker in thumper 1 1
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 pred 49 minutami, C eagle pravi: Viš, to je pa ku rineš na jadranko... Če bi šel s pastirjem na GG, ne bi srečal avta na svojem pasu mimo šleperja... Ps: važno da je blo dovolj mm.... in da si cel sem jih že velik srečal na mojem pasu, kako sekajo (se umaknem jaz, se umakne on, včasih gre res na knap), nisem pa še srečal prehitevanje šleperja v moj desni 360 stopinjski oziroma njegov levi ovinek. ps. jadranka ni nič kriva!!! tule na spodnji sliki, pa vzemi v obzir da je kamera fotke višja kot gledišče motorista si predstavlja 10-15m naprej šleper, nato si predstavljal srečanje z njim, šele nato na sredini šleperja siv avto NA TVOJEM PASU!!! Ima da nardiš črtico C eagle 1
XTR Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 5 minutes ago, DAMI34 said: in če se ne bi tip zagozdil s prvim koncem pod šleper, bi jaz bil "ne vem kje", in to je ena redkih zadev, ki me je v lajfu tako spravila s tira, da sem pomislil, dovolj imam mopeda. On se je dejansko zabil v šlepar ali je šlo samo na milimetre?
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 To je kot vožnja po AC v nasprotno smer, pizda od kje človeku logika da se bo izšlo. pred 3 minutami, XTR pravi: On se je dejansko zabil v šlepar ali je šlo samo na milimetre? Če ti povem pošteno sem slišal kako je podrsal, meni je bok obrnil, torej se mi je umikal, kamion je trobil in norel, še nekaj časa potem, ko sem odpeljal naprej. Men ni bilo jasno odkje sem izvlekel moč, da sem tiste pol metra ob ograji odpeljal kot profesioalen stuntman (sem napisal vesolje se je tako odločilo) Presenetil me je itak na mrtvo, ker gledaš šleper, pa mal vodo..nikakor pa ne pričakuješ avtomobila. In se nisem ustavil do Karlobaga, samo gas...debele oči in čudna glava....ni fajn, res ni fajn. Potem po nekaj kratkih, rečeš bilo pa prošlo, bom pozabil...do naslednjič, majku da mu nabijem
Borutt Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 pred 26 minutami, DAMI34 pravi: najbrž, ker je ubogemu avtomobilu zapirala pogled, pravzaprav cestna ograja je bila kriva, da me ni videl. Pa mogoče kakšen grmiček ob cesti, ki me je zakrival. Če ti pa brez šale odgovorim, tam se še z motorjem ne da prehitet, kaj šele z avtom, in če se ne bi tip zagozdil s prvim koncem pod šleper, bi jaz bil "ne vem kje", in to je ena redkih zadev, ki me je v lajfu tako spravila s tira, da sem pomislil, dovolj imam mopeda. ps. vozil po psju...najbrž celo pod 50km/h, k sreči, pa dvomim da je moja zasluga, prej bi reku vesolje se je tako odločilo, sem se po prvem sprijaznjenju z usodo, fak spet bo počilo, prisil dotakniti oziroma tako popumpati prvo zavoro, da sem zadnji konec zasukal in se izmaknil avtu, katerega sem zagledal par metrov pred sabo, ko je že rinil v sredino šleperja. In k sreči vse ovinke jemljem na široko, tako da sem lahko bolje zavil. Kaj sem napisal v sredo? Tebi, ja. Veš, kdo je kriv? Politiki, ker so vse pokradli. Zdaj te končno razumem. Politiki so krivi za tvoj skorajšnji karambol. Zdaj bom veliko lažje zaključil Zapisnik o ogledu kraja prometne nesreče. Zakaj me nisi že prej spravil na pravo pot? Vse ovinke jemlješ na široko? Verjetno po temeljiti analizi fotografij in video posnetkov. So bili vsaj za nekaj koristni. pred 26 minutami, DAMI34 pravi: To je kot vožnja po AC v nasprotno smer, pizda od kje človeku logika da se bo izšlo. Če ti povem pošteno sem slišal kako je podrsal, meni je bok obrnil, torej se mi je umikal, kamion je trobil in norel, še nekaj časa potem, ko sem odpeljal naprej. Men ni bilo jasno odkje sem izvlekel moč, da sem tiste pol metra ob ograji odpeljal kot profesioalen stuntman (sem napisal vesolje se je tako odločilo) Presenetil me je itak na mrtvo, ker gledaš šleper, pa mal vodo..nikakor pa ne pričakuješ avtomobila. In se nisem ustavil do Karlobaga, samo gas...debele oči in čudna glava....ni fajn, res ni fajn. Potem po nekaj kratkih, rečeš bilo pa prošlo, bom pozabil...do naslednjič, majku da mu nabijem Ti rečem, kradljivi politiki so krivi.
XTR Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 (popravljeno) 32 minutes ago, DAMI34 said: Men ni bilo jasno odkje sem izvlekel moč, da sem tiste pol metra ob ograji odpeljal kot profesioalen stuntman (sem napisal vesolje se je tako odločilo) Presenetil me je itak na mrtvo, ker gledaš šleper, pa mal vodo..nikakor pa ne pričakuješ avtomobila. In se nisem ustavil do Karlobaga, samo gas...debele oči in čudna glava....ni fajn, res ni fajn. Mi je znano, sem rešil situacijo z dotikom, pa še sam ne vem kako (menda mi je ob trku odneslo zadnji konec za pol metra). S stopalkami in izpuhom sem pri ~85 km/h podrsal odbijač na vozilu, ki je pikiralo name bočno s stranske ceste. Samo sem bil delno sam kriv. Debele oči, čudna glava... to je normalno. Če bi se ustavil pa bi se ti tresla kolena, jaz sem komaj stal. Nauk za v bodoče, na jadranko do sredine maja in od oktobra naprej, pa še to med tednom. V času turistične sezone pa se ji izogibaj. Popravljeno Maj 27, 2018. Popravil XTR DAMI34 in Grut 2
jama1100 Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 Še nekaj iz moje strani.Včeraj se vračam iz Hvara vmes tudi po jadranki in zanimivo omejitev je več ali manj 60 km na uro.Kar nekaj avtomobilov in kamionov se je držalo omejeitev kar pa ne bi mogel reči za projektile z Slo tablicami.V glavnem v škarje in polna črta.Mogoče glih ne razumem take vožnje ker imam polizdelek firme HD. Grut, dr.looney, izibajker in 1 other 2 2
Lipstick Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 2 hours ago, DAMI34 said: v bistvu da zaključim tole debato: Blagor ubogim v duhu. In tistim k v levi ovinek (jadranski zaliv) prehitevajo šleper z osebnim avtom...nasproti pa jest...sej ne vem kako sem se zmazal, šlo je pa za milimetre. Vse sm vidu, ampak prehitevanja z avtom takole pa še ne Ja vem, sam sem si kriv, ker nisem predividel, sem se kar odloču, da naslednji ovinek bom predvidel vlak, pa me ne bo nič presenetilo Kva si pa diwjow, bi šou bl počas, pa bi zamudu ...... DAMI34 1
maus Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 js sm preživu k so po men in motorčku kaplaste kaplce kaplale ... in sm preživu ... edin jeba je, k po mokrem asfaltu iskrice ne užgejo ... u glaunem ... veseu sm za vas ... za skor use sm veseu gusar, aichmb, DAMI34 in 1 other 2 2
Borutt Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 pred 23 minutami, jama1100 pravi: Še nekaj iz moje strani.Včeraj se vračam iz Hvara vmes tudi po jadranki in zanimivo omejitev je več ali manj 60 km na uro.Kar nekaj avtomobilov in kamionov se je držalo omejeitev kar pa ne bi mogel reči za projektile z Slo tablicami.V glavnem v škarje in polna črta.Mogoče glih ne razumem take vožnje ker imam polizdelek firme HD. To pa sploh ni mogoče. Vozniki so pravilno vozili, samo cesta je šla drugam. gusar 1
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 pred 13 urami, Borutt pravi: Kaj sem napisal v sredo? Tebi, ja. Veš, kdo je kriv? Politiki, ker so vse pokradli. Zdaj te končno razumem. Politiki so krivi za tvoj skorajšnji karambol. Zdaj bom veliko lažje zaključil Zapisnik o ogledu kraja prometne nesreče. Zakaj me nisi že prej spravil na pravo pot? Vse ovinke jemlješ na široko? Verjetno po temeljiti analizi fotografij in video posnetkov. So bili vsaj za nekaj koristni. Ti rečem, kradljivi politiki so krivi. Ni poanta, kaj si ti napisal, poanta je in še vedno ostajam za mojim zapisom, kako se je v času tranzicije infrastruktura gradila. Za vse ostalo Borut, kar mi rad napišeš in kar naprej gor mečeš, si žal že zdavnaj izgubil kompetence. Ko ga userjem pa itak vem da sem ga in to tudi priznam. ps. Zgodbico sem pa napisal, da malce prekinem prejšnjo debato obračunavanja s policijo in nesmiselnega klobasanja. Pa brisal sem tudi jaz in odbrisat se ne da. pred 12 urami, Lipstick pravi: Kva si pa diwjow, bi šou bl počas, pa bi zamudu ...... Kmet je kriv, da nisem diujau, ker sem ga čakal, pa bluzil po jadranki, gledal vodico, pa kamiončke, pol pa en siv avtoček Zlo nizka brzina, ovinek je pa tisti iz Senja malce pred Kaličem, ko se cesta čez ovinek z moje strani spusti v dolino.
Kmet2 Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 pred 13 urami, Borutt pravi: To pa sploh ni mogoče. Vozniki so pravilno vozili, samo cesta je šla drugam. Ti pa on prodajta motorje, pa se vozita v koloni v avtu za avtobusi, tak, kot ti znaš najbolje in to tako dobro, da še potrpežljivi Cartman vun pade skalar36, DAMI34, sesir in 1 other 4
Popularna objava exclan Objavljeno Maj 28, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 je kaj za komentirat? 3nity, Mavti, Kor13 in 8 others 10 1
maus Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 pred 3 minutami, exclan pravi: je kaj za komentirat? a ti se nisi šu nikol raubarje in žandarje sesir, solorider, Mavti in 3 others 6
Borutt Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: Ni poanta, kaj si ti napisal, poanta je in še vedno ostajam za mojim zapisom, kako se je v času tranzicije infrastruktura gradila. Za vse ostalo Borut, kar mi rad napišeš in kar naprej gor mečeš, si žal že zdavnaj izgubil kompetence. Ko ga userjem pa itak vem da sem ga in to tudi priznam. ps. Zgodbico sem pa napisal, da malce prekinem prejšnjo debato obračunavanja s policijo in nesmiselnega klobasanja. Pa brisal sem tudi jaz in odbrisat se ne da. Kmet je kriv, da nisem diujau, ker sem ga čakal, pa bluzil po jadranki, gledal vodico, pa kamiončke, pol pa en siv avtoček Zlo nizka brzina, ovinek je pa tisti iz Senja malce pred Kaličem, ko se cesta čez ovinek z moje strani spusti v dolino. Če še vedno nisi ugotovil, da opozarjam na idiotizme idiotov, potem ti ponovno pišem, da se spomni mojih besed, ko boš naslednjič glumil pilota. Zdaj je šlo skozi.
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 pred 1 minuto, Borutt pravi: Če še vedno nisi ugotovil, da opozarjam na idiotizme idiotov, potem ti ponovno pišem, da se spomni mojih besed, ko boš naslednjič glumil pilota. Zdaj je šlo skozi. si bil zraven? A veš kako sem vozil? Nisi, nimaš pojma niti blage veze, pa že nekoga okarakteriziraš za "glumca". Zato lahko opozarjaš na idiotizme v primeru, da so ti znani neki podatki, slike itd, nikakor pa ne moreš, pa niti ti ne bom več dovolil, da klobasaš o nečem, kjer te ni bilo zraven. thumper 1
Borutt Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 pred 26 minutami, DAMI34 pravi: si bil zraven? A veš kako sem vozil? Nisi, nimaš pojma niti blage veze, pa že nekoga okarakteriziraš za "glumca". Zato lahko opozarjaš na idiotizme v primeru, da so ti znani neki podatki, slike itd, nikakor pa ne moreš, pa niti ti ne bom več dovolil, da klobasaš o nečem, kjer te ni bilo zraven. Preberi še enkrat. Ker pišeš neumnosti.
VS800 Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 pred 56 minutami, maus pravi: a ti se nisi šu nikol raubarje in žandarje Smo se šli ja, sam si nismo nikol pulivinilastih kiklc delal..... 3nity, Mavti, TakeALookAround in 4 others 7
Kawl Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 (popravljeno) Učer na magistralki sem mislu da sem hiter pa sem hmal ugotovu da zdej po dolgih letih pa nisem več "najhitrejši" na cesti, kljub temu da se še kar za silo peljem Res pa je da so gume bolj proti koncu.Za mano pa je bilo že okoli 500km ovinkov... Popravljeno Maj 28, 2018. Popravil Kawl
exclan Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 pred 3 urami, maus pravi: a ti se nisi šu nikol raubarje in žandarje ja sem se šu ampak pri svojih 5 letih ta pa jih krepko presega! maus in 3nity 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se