Popularna objava maus Objavljeno Oktober 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 (popravljeno) pred 21 minutami, DAMI34 pravi: v petek, pri Postojni...izsiljevanje...stric s klobukom? http://www.primorske.si/kronika/motorist-oblezal-na-avtu tole je objavil "Nisem prise v na kostan picknik[ sori sm sev v hotel." tole je pa objavil pred 1 minuto in mi dela konkurenco pr medicinskih sestrcah Popravljeno Oktober 15, 2018. Popravil maus fazerčk, notranc, DAMI34 in 9 others 8 3 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 31 minutami, maus pravi: tole je objavil "Nisem prise v na kostan picknik[ sori sm sev v hotel." tole je pa objavil pred 1 minuto in mi dela konkurenco pr medicinskih sestrcah pismu ja...jesen, srebrn moped, nizko sonce, kreteni domači za volanom...boga mati. Lojz ni bil neki diujak, tak da...in na tistem križišču skozi poka, pa ne da bi kaj naredili. maus 1
D.J. Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 Ob 9. 8. 2018 ob 16:40, BRANE pravi: Ma sm čul ses prve roke, da s ciljem šparanja ne rabjo oni menjat prve pomoči kukr mi, navadni smrtniki.. sam pa res študiram kej v smeri nove nalepkice... Če da kdo za biro al dve... rabijo, preden preteče, se menja
Zivnorc Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 @DAMI34 .....glede sonca.... so sence na sliki v desno, torej je bil dobro osvetljen od sonca in viden. sonce je bilo na kontra strani. Prej bi rekel, da je bil Lojz zaslepljen s soncem. Glede nizkega sonca in vidljivosti: 95%folka ima umazana stekla iz notranje strani....ne očistijo stekel po celo leto ali nikoli! .....in ravno to je smrtno nevarno!...ko ti nizko sonce naredi steklo (ki je iz notranje strani zaprašeno in umazano) dobesedno mlečne barve in se praktično ne vidi nič. thumper, MiNa, dr.looney in 3 others 4 2
Borutt Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 6 urami, DAMI34 pravi: pismu ja...jesen, srebrn moped, nizko sonce, kreteni domači za volanom...boga mati. Lojz ni bil neki diujak, tak da...in na tistem križišču skozi poka, pa ne da bi kaj naredili. Motor ima luč. Sonce je bilo še visoko (glej uro karambola) in bi motilo edino motorista (glej sence). Kreteni za vsemi vrstami krmil (boge mati). Lojz je kamikaza. Torej ga ne poznaš. Leta ga j... Imaš statistiko karambolov tistega križišča? Mogoče veš, katero križišče je? Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 11 minutami, Borutt pravi: Motor ima luč. Sonce je bilo še visoko (glej uro karambola) in bi motilo edino motorista (glej sence). Kreteni za vsemi vrstami krmil (boge mati). Lojz je kamikaza. Torej ga ne poznaš. Leta ga j... Imaš statistiko karambolov tistega križišča? Mogoče veš, katero križišče je? Sem ravno hotel napisat, pa sem se ugriznil v jezik. Jaz sem se z Lojzom vozil ....in ja "boga mati" več ne bom razpredal. Naj hitro okreva!
Borutt Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 17 minutami, Kmet2 pravi: Sem ravno hotel napisat, pa sem se ugriznil v jezik. Jaz sem se z Lojzom vozil ....in ja "boga mati" več ne bom razpredal. Naj hitro okreva! Ti si po moje že brez jezika ukica, sesir, Zok in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 12 urami, Zivnorc pravi: @DAMI34 .....glede sonca.... so sence na sliki v desno, torej je bil dobro osvetljen od sonca in viden. sonce je bilo na kontra strani. Prej bi rekel, da je bil Lojz zaslepljen s soncem. Glede nizkega sonca in vidljivosti: 95%folka ima umazana stekla iz notranje strani....ne očistijo stekel po celo leto ali nikoli! .....in ravno to je smrtno nevarno!...ko ti nizko sonce naredi steklo (ki je iz notranje strani zaprašeno in umazano) dobesedno mlečne barve in se praktično ne vidi nič. ja, povedal sem hipotetično, da je vidljivost za enega ali drugega slabša, če je sonce nizko. Lojz je verjetno videl avto (le ta je temne barve) avto pa velik slabše Lojza, ker je siv. Siva barva hitro postane podobna asvaltu. Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 12 urami, Borutt pravi: Motor ima luč. Sonce je bilo še visoko (glej uro karambola) in bi motilo edino motorista (glej sence). Kreteni za vsemi vrstami krmil (boge mati). Lojz je kamikaza. Torej ga ne poznaš. Leta ga j... Imaš statistiko karambolov tistega križišča? Mogoče veš, katero križišče je? pa si pogledal sliko? Kamikaza ni preveč hudo udarila v avto, torej nehite nabijat spet, kdo je letu. Valda je Lojz že v letih in vem da so refleksi že počasnejši. Da motor ima luč. In večini avtomobilistov se prav jebe za tisto brljivko. Kdo je potem koga izsili? A je Lojz presenetil avto? Za statistiko ne vem, mislim pa da je bilo tule, če se ne motim, in tule kar redno poka. https://www.google.si/maps/@45.7715679,14.1390161,17.25z?hl=sl
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 12 urami, Kmet2 pravi: Sem ravno hotel napisat, pa sem se ugriznil v jezik. Jaz sem se z Lojzom vozil ....in ja "boga mati" več ne bom razpredal. Naj hitro okreva! Recimo, da spustimo ime voznika in ga ne poznamo, kaj bi iz te slike lahko zaključil? Da je motorist napadel avto? Da motorist ni hotel zavirati in dati prednost budali? Jaz vem da je lahko voznik nespreten, pa star, pa ima počasnejše reflekse, ampak v dotičnem primeru, ga je avto presenetil in izsilil. ps. v podobnem primeru sem jaz letel 10m, lojz pa padel na havbo. Kamikaza je bil a ne sesir in thumper 2
.... Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: Recimo, da spustimo ime voznika in ga ne poznamo, kaj bi iz te slike lahko zaključil? Da je motorist napadel avto? Da motorist ni hotel zavirati in dati prednost budali? Jaz vem da je lahko voznik nespreten, pa star, pa ima počasnejše reflekse, ampak v dotičnem primeru, ga je avto presenetil in izsilil. ps. v podobnem primeru sem jaz letel 10m, lojz pa padel na havbo. Kamikaza je bil a ne Mater, jaz sem trenutno še mladič, torej potencialni dirkač, Lojze pa star in brez refleksov? Kaj so tisti vmes? Če že policaj pove, da je motorist vedno nekaj najhujšega ne glede na leta, potem vem kaj lahko pričakujem, če se mi kaj zgodi. Avtomatsko kriv. Nič čudno, da je potem taka klima tudi pri "nemotoristih". Gonca, Miha1985 in MiNa 3
Vin Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 Zemljevid nesreč: http://nesrece.avp-rs.si/ Če so vnesene vse nesreče, potem točno v tem križišču v zadnjih letih ni bilo nesreče, pri kateri bi posredovala policija.
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 O jooooj. Lojz je ponovu svojo kaskadersko tocko?!!? Ce je oblezal na havbi zelo hitro ni slo, upam de je dec cel. Ce se ne motim, se tle profi kaskader ni pojavil, in je Lojz uskocil. Prostovolno.
Zivnorc Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 Točno tak primer je najslabše, kar se ti lahko zgodi. Avto spelje pred tabo, te izsili, zaviraš, med tem študiraš, kam se boš ognil oviri...in se sprašuješ: 1. ali te je voznik opazil in bo ustavil...in greš mimo pred njegovim nosom.. (če je recimo napol na "tvoji" cesti...napol na stranski cesti) 2. ali te voznik ni opazil in bo speljal....in študiraš, ali ga boš obvozil za njim ...tretje točke ne bom napisal, ker ni časa...ker si že v avtu. Podobno se je zgodilo meni. Pred menoj je nekdo polkrožno obračal čez cesto.... zaviram... sem zavzel linijo po desni strani mimo njega....on pa me je opazil in prenehal z obračanjem, se umaknil desno .....in mi zaprl pot. Maline. DAMI34 1
jskrablin Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 37 minutami, DAMI34 pravi: Kamikaza ni preveč hudo udarila v avto, torej nehite nabijat spet, kdo je letu. Valda je Lojz že v letih in vem da so refleksi že počasnejši. Bom malo hudičevega advokata zaigral. 10 km/h manj na začetku zaviranja in bi komot ustavil pred avtom... z ene 3 metri rezerve. Če je v letih (glede na fotko je) se to splača upoštevati. Omejitev v ovinku prej (smer vožnje od Postojne proti Hruševju) 70 km/h. In točno v tem križišču me je 'podaljšanje' omejitve rešilo na dobesedno zadnji vožnji s CB-jko, ko sem jo pelal v Koper prodat. Stric, klobuk... in vklopljen ABS. Ko sem ga besno natrobil je pa skor v jarek zapelal z avtom. Se pravi me sploh ni opazil. Sem se vzel 'od nikoder' s čisto 'podivjanih' ~ 70 km/h. Ker je križišče narejeno tako kot je, večina, ki zavija v smeri proti Hruševju z desne strani samo malo poškili v levo in pogumno po gasu na cesto. Stop znak pa za okras, se razume. Sej je pregledno, mone. Tako da tule kr verjamem, da je avtomobilist motorista izsilil. Se je enostavno tam mimo pripeljati na polno... sam če bi motorist pelal na polno, trka ne bi preživel. DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 44 minutami, DAMI34 pravi: Recimo, da spustimo ime voznika in ga ne poznamo, kaj bi iz te slike lahko zaključil? Da je motorist napadel avto? Da motorist ni hotel zavirati in dati prednost budali? Jaz vem da je lahko voznik nespreten, pa star, pa ima počasnejše reflekse, ampak v dotičnem primeru, ga je avto presenetil in izsilil. ps. v podobnem primeru sem jaz letel 10m, lojz pa padel na havbo. Kamikaza je bil a ne Tu je mislim stvar jasna in se strinjam s teboj . Moj post se ni nanašal ,da je kriv ,ampak da vozi po celi cesti , seka itd .....drugače je dec na mestu in ga spoštujem . Vozi pa žal ne preveč varno . DAMI34 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 .... a ni ravno tu lani (ali celo letos).. motorist trčil v konja?
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 (popravljeno) Kar se pa ceste/krizisca tice. Tam ni cist bezveze omejitev 70. V par 100m imas na levi dva izvoza, na desni ene 4. Previdnost je nujna. Glede na prizorisce karambola je bil motorist precej zmeren na gasu. Ne vem. Kurc je tole. @jskrablin, za vkljucitav je krizisce hudo cudno. Ce hoces videt levo, mors zapelat kar na cesto. Talne oznake so borne, oziroma se jih ne spomnim cist. Tud ko peljes prot glavni, nimas filinga de si zavtom ze na prednostni, me znam tocno pojasnit. @Zivnorc, ne, tista tragedija je bla pa na drugi strani Hrasc, blizu parkirisca za tovornjake. Popravljeno Oktober 16, 2018. Popravil Kugelschreiber
Borutt Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: pa si pogledal sliko? Kamikaza ni preveč hudo udarila v avto, torej nehite nabijat spet, kdo je letu. Valda je Lojz že v letih in vem da so refleksi že počasnejši. Da motor ima luč. In večini avtomobilistov se prav jebe za tisto brljivko. Kdo je potem koga izsili? A je Lojz presenetil avto? Za statistiko ne vem, mislim pa da je bilo tule, če se ne motim, in tule kar redno poka. https://www.google.si/maps/@45.7715679,14.1390161,17.25z?hl=sl Lepo počasi si še enkrat preberi, pa boš mogoče v drugo razumel napisano. Ker tvoje razumevanje mojega zapisa je pač popolnoma zgrešeno.
jskrablin Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 6 minutami, Kugelschreiber pravi: Kar se pa ceste/krizisca tice. Tam ni cist bezveze omejitev 70. V par 100m imas na levi dva izvoza, na desni ene 4. Previdnost je nujna. Glede na prizorisce karambola je bil motorist precej zmeren na gasu. Ne vem. Kurc je tole. @jskrablin, za vkljucitav je krizisce hudo cudno. Ce hoces videt levo, mors zapelat kar na cesto. Talne oznake so borne, oziroma se jih ne spomnim cist. Tud ko peljes prot glavni, nimas filinga de si zavtom ze na prednostni, me znam tocno pojasnit. Vem da je čudno. Z glavne ceste mi zgleda kot da daje lažen občutek preglednosti? Kot da postavitev vzpodbuja voznike da se malo na horuk vključujejo. Težko pojasnit...
Borutt Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 47 minutami, Arzen pravi: Mater, jaz sem trenutno še mladič, torej potencialni dirkač, Lojze pa star in brez refleksov? Kaj so tisti vmes? Če že policaj pove, da je motorist vedno nekaj najhujšega ne glede na leta, potem vem kaj lahko pričakujem, če se mi kaj zgodi. Avtomatsko kriv. Nič čudno, da je potem taka klima tudi pri "nemotoristih". Ne sklepaj prehitro, ker hitrosti še ne obvladuješ. Nekateri poznamo Lojza in bom stal za svojo trditvijo. Ampak za karambol ni kriv. pred 37 minutami, Vin pravi: Zemljevid nesreč: http://nesrece.avp-rs.si/ Če so vnesene vse nesreče, potem točno v tem križišču v zadnjih letih ni bilo nesreče, pri kateri bi posredovala policija. Dami pravi, da v tistem križišču nonstop poka in, da nihče nič ne naredi. .... 1
Borutt Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 37 minutami, Kugelschreiber pravi: O jooooj. Lojz je ponovu svojo kaskadersko tocko?!!? Ce je oblezal na havbi zelo hitro ni slo, upam de je dec cel. Ce se ne motim, se tle profi kaskader ni pojavil, in je Lojz uskocil. Prostovolno. Prav imaš.
Borutt Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 17 minutami, Zivnorc pravi: .... a ni ravno tu lani (ali celo letos).. motorist trčil v konja? Nje. Je bilo od Hrašč proti Postojni in sicer na prvem ovinku pred tisto luknjo s polno črto.
Borutt Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 21 minutami, Kugelschreiber pravi: Kar se pa ceste/krizisca tice. Tam ni cist bezveze omejitev 70. V par 100m imas na levi dva izvoza, na desni ene 4. Previdnost je nujna. Glede na prizorisce karambola je bil motorist precej zmeren na gasu. Ne vem. Kurc je tole. @jskrablin, za vkljucitav je krizisce hudo cudno. Ce hoces videt levo, mors zapelat kar na cesto. Talne oznake so borne, oziroma se jih ne spomnim cist. Tud ko peljes prot glavni, nimas filinga de si zavtom ze na prednostni, me znam tocno pojasnit. @Zivnorc, ne, tista tragedija je bla pa na drugi strani Hrasc, blizu parkirisca za tovornjake. Omejitev 70 je pred tem. Na mestu trčenja je 90. Tam sta samo dve cesti in sicer levo in desno. Videti je, da ni šlo hitro. Iz Londona je videti v obe smeri. Katere talne oznake so borne? pred 15 minutami, jskrablin pravi: Vem da je čudno. Z glavne ceste mi zgleda kot da daje lažen občutek preglednosti? Kot da postavitev vzpodbuja voznike da se malo na horuk vključujejo. Težko pojasnit... Marsikatero križišče je varljivo pregledno oziroma je pregledno ob pravilni postavitvi in ustavitvi pred prednostno cesto. Ampak marsikdo nima časa ustavljati in gledati in kar zapelje. In je potem “ga nisem videl”. DAMI34 in jskrablin 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 37 minutami, Kmet2 pravi: Tu je mislim stvar jasna in se strinjam s teboj . Moj post se ni nanašal ,da je kriv ,ampak da vozi po celi cesti , seka itd .....drugače je dec na mestu in ga spoštujem . Vozi pa žal ne preveč varno . da, samo na podlagi tega, kako vozi...sej veš, Kmet je diujak, pa Dami tudi. Sem prevečkrat prebral tule na MSju. Če bi Lojz šel v graben bi bil lesen, če ga je pa avto izsilil....no, na izsiljevalce sem alergičen pred 58 minutami, Vin pravi: Zemljevid nesreč: http://nesrece.avp-rs.si/ Če so vnesene vse nesreče, potem točno v tem križišču v zadnjih letih ni bilo nesreče, pri kateri bi posredovala policija. če je točno tam, kjer sem jaz dal link, je že bil izsiljen motorist. Celo tule nekje sem objavil. Dopuščam možnost da je bilo drugje. Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se