Zok Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 Policaji so Slovenski... @DAMI34?
MiNa Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 pred 4 minutami, mladench pravi: Ovink iz Zemona? Frenk? Izgleda kot tale ovinek?
vandrovec Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 (popravljeno) morda to: https://www.primorske.si/kronika/zaradi-nesrece-je-zaprta-glavna-cesta-ilirska-bist to je bilo verjetno kasneje ....lahko se premakne v cestnočrno nabijanje Popravljeno Oktober 19, 2018. Popravil vandrovec
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 pred 4 urami, Snecer pravi: ob sobotah se hodi, takrat je v redu petki so za en kurc pred 3 urami, Xebec pravi: šofer OK? kakšen poznan? Frenka je snel en čiča ki je zavijal h gostilni pred 22 minutami, mladench pravi: Ovink iz Zemona? Frenk? v bistvu pri Zemonski vagi. Frenk je trenutno na slikanju tako da še nimam informacij. Po tem kar so mi povedali (jaz sem bil mal naprej pa nisem videl) je leva noga pod kolenom zlomljena, nekaj toži za vrat in kolk. Več bomo vedeli jutri. Dršte pesti zanj. maus, izibajker, Zok in 16 others 19
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 Ob 19. 10. 2018 ob 17:53, vandrovec pravi: morda to: https://www.primorske.si/kronika/zaradi-nesrece-je-zaprta-glavna-cesta-ilirska-bist to je bilo verjetno kasneje ....lahko se premakne v cestnočrno nabijanje to ni to, Frenk je imel nezgodo nekje po 13 uri (izsiljevanje) https://www.google.si/maps/place/Okrepčevalnica+Zemonska+vaga+Andrej+Primc,+s.p./@45.5411968,14.2462437,15.54z/data=!4m8!3m7!1s0x4764b37b59859b6b:0x59359eec91978434!5m2!1s2018-11-12!2i2!8m2!3d45.5397406!4d14.2492059?hl=sl
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 Jeba. Frenk67? Se mi zdi de sm ga se vidu na omv. Kurc je tole. Folk za volanom pogosto ni pri stvari. Upam de bo dec ok. Frenk 67, lukec in C eagle 2 1
a79 Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 Jebemu mater.. Luna ima tle sigurn vpliv, bliz polne je... Upam, d bo OK.
Snečer Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 pred 25 minutami, DAMI34 pravi: petki so za en kurc Frenka je snel en čiča ki je zavijal h gostilni v bistvu pri Zemonski vagi. Frenk je trenutno na slikanju tako da še nimam informacij. Po tem kar so mi povedali (jaz sem bil mal naprej pa nisem videl) je leva noga pod kolenom zlomljena, nekaj toži za vrat in kolk. Več bomo vedeli jutri. Dršte pesti zanj. nekaj smo o Zemonu govorili?
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 6 minutes ago, Snecer said: nekaj smo o Zemonu govorili? Zemono je bil Lantierijev lovski dvorec, v vipavi, Gorni, Dolni Zemon in Zemonska vaga so pa kraji na cesti iz il bistrice prot meji. med Kosezami in Dolenjami. Ko gres dol, mas na desni gostilno Zemonsko vago, par lepih ovinkov in prides na ravnino, z gostilno z velikim parkingom na levi. Potok se mi zdi. DAMI34 1
sbp Objavljeno Oktober 19, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: petki so za en kurc Frenka je snel en čiča ki je zavijal h gostilni v bistvu pri Zemonski vagi. Frenk je trenutno na slikanju tako da še nimam informacij. Po tem kar so mi povedali (jaz sem bil mal naprej pa nisem videl) je leva noga pod kolenom zlomljena, nekaj toži za vrat in kolk. Več bomo vedeli jutri. Dršte pesti zanj. Držim pesti ,da bo vse uredu. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 20, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2018 @Frenk 67je živ. Dobro jo je odnesel...no ja dobro glede na situacijo. Zaenkrat bo verjetno operacija medenice. Ostalo zvem jutri ko grem mimo. Trenutno leži v Izolski bolnišnici, potem pa predvidoma v kc na operacijo. Moram pa pohvalit folk, ki je hitro in pravilno reagiral. Namreč nesreče nisem videl, sem bil 2 ovinka naprej, in ker nisem več videl njegovih meglenk (da tudi te je imel prižgane) sem par minut čakal ob cesti, potem pa obrnil. Seveda, ko sem videl situacijo sem bil čisto paf...najprej podoživiš svojo nesrečo, šele potem začneš razmišljat bolj realno. Namreč kaj lahko narediš, ko kolega leži na cesti, komaj pri zavesti, k sreči je imel že medicinko pri sebi, ampak vseen mu moraš težit z blesavimi vprašanji. Kje maš foun? Kje maš zavarovanje? Imaš asistenco? Itd.... zdravstvena, kje je? Stari, bom vse zrihtal, ti sam ostan živ. Tako da sem prav sedaj pri sebi vse uredil. Prometno, asistenca, zdravstvena, vse na enem mestu, če se kdaj kaj zgodi. Tako da, v par minutah je bil tam rešilec, policaji so prišli direktno na nesrečo (1 patrulja, potem so klical prometnike) medicinka iz sosednje hiše je takoj priskočila k njemu, fantje iz moto kluba so takoj ponudili pomoč, za spravilo motorja. nemo, Joker, lukec in 15 others 4 1 13
Popularna objava Borutt Objavljeno Oktober 20, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 20, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: @Frenk 67je živ. Dobro jo je odnesel...no ja dobro glede na situacijo. Zaenkrat bo verjetno operacija medenice. Ostalo zvem jutri ko grem mimo. Trenutno leži v Izolski bolnišnici, potem pa predvidoma v kc na operacijo. Moram pa pohvalit folk, ki je hitro in pravilno reagiral. Namreč nesreče nisem videl, sem bil 2 ovinka naprej, in ker nisem več videl njegovih meglenk (da tudi te je imel prižgane) sem par minut čakal ob cesti, potem pa obrnil. Seveda, ko sem videl situacijo sem bil čisto paf...najprej podoživiš svojo nesrečo, šele potem začneš razmišljat bolj realno. Namreč kaj lahko narediš, ko kolega leži na cesti, komaj pri zavesti, k sreči je imel že medicinko pri sebi, ampak vseen mu moraš težit z blesavimi vprašanji. Kje maš foun? Kje maš zavarovanje? Imaš asistenco? Itd.... zdravstvena, kje je? Stari, bom vse zrihtal, ti sam ostan živ. Tako da sem prav sedaj pri sebi vse uredil. Prometno, asistenca, zdravstvena, vse na enem mestu, če se kdaj kaj zgodi. Tako da, v par minutah je bil tam rešilec, policaji so prišli direktno na nesrečo (1 patrulja, potem so klical prometnike) medicinka iz sosednje hiše je takoj priskočila k njemu, fantje iz moto kluba so takoj ponudili pomoč, za spravilo motorja. Ti, maneken, bi se lahko malo umaknil. Ker si na vseh naših slikah Frenk leži na postelji s pogledom na morje in uživa v morskem zraku . Sestre so pa takšne, da sem mislil kar malo leči in se pustiti crkljati krucymucy, bojc84, DAMI34 in 8 others 11
krucymucy Objavljeno Oktober 20, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2018 32 minutes ago, Borutt said: Ti, maneken, bi se lahko malo umaknil. Ker si na vseh naših slikah Al je bil pa fotografu vsec. Dami je lep fant. DAMI34, sesir, C eagle in 2 others 3 2
Borutt Objavljeno Oktober 20, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2018 pred 22 minutami, krucymucy pravi: Al je bil pa fotografu vsec. Dami je lep fant. Fotografinja je bila C eagle, krucymucy, DAMI34 in 2 others 1 4
krucymucy Objavljeno Oktober 20, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2018 2 minutes ago, Borutt said: Fotografinja je bila Potem ni cudno da je na vseh fotkah. sesir in DAMI34 1 1
Borutt Objavljeno Oktober 20, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2018 pred 6 minutami, krucymucy pravi: Potem ni cudno da je na vseh fotkah. Ni to čudno, temveč njegove poze DAMI34, sesir, Zok in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 20, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2018 pred 2 urami, Borutt pravi: Ti, maneken, bi se lahko malo umaknil. Ker si na vseh naših slikah Frenk leži na postelji s pogledom na morje in uživa v morskem zraku . Sestre so pa takšne, da sem mislil kar malo leči in se pustiti crkljati Kr nej vejo da so pod nadzorom. Vsaka slika z mano ima dodano vrednost o kvaliteti zdravstvenega osebja bom pa jutri sam presodil pred 2 urami, krucymucy pravi: Al je bil pa fotografu vsec. Dami je lep fant. iiiiiiiiiiiii pred 1 uro, Borutt pravi: Ni to čudno, temveč njegove poze sem se delal da delam sesir 1
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 20, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2018 Se mi zdi, de sm danes dvakat srecal sivo paneuropean. Enkat me je prehitela na avtocesti med ajdovscino in vogarskim, naslednic, pa na poti domow cez kako uro. v kroziscu med gorico in kromberkom. Blo je tud precej polcije okrog. Upam de je vse relativno ok.
lukec Objavljeno Oktober 22, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2018 @frenk67 držim pesti da se čim prej zrihtaš Frenk 67 in DAMI34 1 1
dr.looney Objavljeno Oktober 22, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2018 @Frenk 67 ..... drži se..... Mogoce samo tole dajte si v telefonu urediti ICE .... vsi pametni telefoni imajo to rubriko.... sem napisete telefonske tistih ki zelite, da se jih obvesti , ce se vam kaj zgodi. pik1, sesir, DAMI34 in 1 other 2 2
Frenk 67 Objavljeno Oktober 22, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2018 Ob 20. 10. 2018 ob 19:05, Kugelschreiber pravi: Se mi zdi, de sm danes dvakat srecal sivo paneuropean. Enkat me je prehitela na avtocesti med ajdovscino in vogarskim, naslednic, pa na poti domow cez kako uro. v kroziscu med gorico in kromberkom. Blo je tud precej polcije okrog. Upam de je vse relativno ok. Moj sosed, z zjebanim kolkom lezi v Sežani. Je žena klicala, če lahko pridem do njih pomagat razlozit motor, ko so ga pripeljali domov. Statisticno skor nemogoce, dva v eni ulici v dveh dneh padeta z motorjem in zjebeta kolk. Njega je snel en ki je z notranjega pasu zavil ven direkt v njiju, pol je pa se spizdu. @Borutt, upam da ste ga našli? maus, DAMI34, Mavti in 7 others 10
Borutt Objavljeno Oktober 22, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2018 pred 17 minutami, Frenk 67 pravi: Moj sosed, z zjebanim kolkom lezi v Sežani. Je žena klicala, če lahko pridem do njih pomagat razlozit motor, ko so ga pripeljali domov. Statisticno skor nemogoce, dva v eni ulici v dveh dneh padeta z motorjem in zjebeta kolk. Njega je snel en ki je z notranjega pasu zavil ven direkt v njiju, pol je pa se spizdu. @Borutt, upam da ste ga našli? Kje in kdaj? sesir 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 22, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2018 Tole kar je Kugelschreiber omenil, v soboto popoldne v enem kroziscu pri Gorici s Paneuropeanko.
Frenk 67 Objavljeno Oktober 22, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2018 Ob 20. 10. 2018 ob 13:37, Borutt pravi: Frenk leži na postelji s pogledom na morje in uživa v morskem zraku . Sestre so pa takšne, da sem mislil kar malo leči in se pustiti crkljati Na zalost se mi je stanje iznenada zelo poslabsalo. Preselili so me v pritlicje, gledam v zid, pa tud sestre niso tisto kar so ble zgornje. sesir, pik1, Gonca in 9 others 1 2 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se