.... Objavljeno Maj 5, 2019 Deli Objavljeno Maj 5, 2019 pred 4 urami, Borutt pravi: Upam, da ne bo nikoli dobila "privilegija" biti invalid. Krava. Imamo doma invalida, ki gre lahko max 100m, pa že noge klečijo, da se mora že usest in počivat vsaj pol ure da gre nazaj tistih 100m pa ne dobimo dovolilnice za parkiranje na invalidskem, ker osebi manjka 10% telesne okvare, da bi bila upravičena do "privilegija". Če meni oz nam vsem v družini ni težko parkirat 200m stran (hvala bogu za voziček), potem naj tudi ta ne jamra. Če si invalid v glavo, si pač invalid. Drugega za take ne morem rečt. Kje so časi, ko so morali hodit 5km peš do šole, trgovine, banke, pošte,...pa niso niti 1% toliko jamrali kot jamrajo današnji "nepriviligiranci". Akito, Kremenčkovi, Quest in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 4 urami, Arzen pravi: Upam, da ne bo nikoli dobila "privilegija" biti invalid. Krava. Imamo doma invalida, ki gre lahko max 100m, pa že noge klečijo, da se mora že usest in počivat vsaj pol ure da gre nazaj tistih 100m pa ne dobimo dovolilnice za parkiranje na invalidskem, ker osebi manjka 10% telesne okvare, da bi bila upravičena do "privilegija". Če meni oz nam vsem v družini ni težko parkirat 200m stran (hvala bogu za voziček), potem naj tudi ta ne jamra. Če si invalid v glavo, si pač invalid. Drugega za take ne morem rečt. Kje so časi, ko so morali hodit 5km peš do šole, trgovine, banke, pošte,...pa niso niti 1% toliko jamrali kot jamrajo današnji "nepriviligiranci". Si lahko misliš, koliko takšnih idiotov je na cestah? In niso idioti samo pri parkiranju, ampak tudi pri vožnji. To pa niso več heci, to pa lahko boli. ALEŠ M, sesir, Joker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 7, 2019 Deli Objavljeno Maj 7, 2019 Ampak tole ima se nadaljevanje ... ni to vse. Tukaj ... https://www.facebook.com/emakurentastrologija/posts/10156402423314010?__tn__=-R sicer pa sem naredil se screenshot, za vsak slucaj, ce izgine vsebina. Quest in ciciban 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno Maj 7, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 7, 2019 Resnična anekdota na zgornjo temo. Poznam veliko paraplegikov. Z njimi sem se začel družiti, ko sem vozil ATV-štirikolesnik. Edino z njim in trajki se lahko vozijo. Pa greva s prijatlom iz ene take furce ponoči domov eden za drugim po Postonjski avtocesti. On vozi kombi v katerem ima ATV naložen jaz v mojem s prikolico za njim. Čisto vse naredi sam. NAloži ATV ga zloži ven iz kombija. Možak ima tudi obrt in dela cele dneve. In me pokliče na mobitel. Se oglasim in pravi, če se lahko vstaviva za trenutek.(imel sem prostoročno telefoniranje v avtu). Parking nikjer žive duše in ga vprašam, ali je kaj narobe. Pravi, ali mu lahko podam iz zadnjega zica jakno v kateri ima denarnico, da bo lahko plačal cestnino.Takrat se je še plačevalo z gotovino na mitncah. Mu podam in greva naprej. Razmišljam kolikšen problem bi prijatelj imel, če bi bil sam. Na parkingu razložiti voziček, se presest na njega, zapeljati 1 meter nazaj, vzeti jakno jo dat na prednji sedež, ponovno zlesti na voznikov sedež, zložiti in pospraviti voziček. Takale jakna na zadnjem sedežu za zdrave ni noben problem. Na mitnci potegneš ročno in se stegneš na zadnji sedež. Njemu bi vzelo vsaj pol ure in en kup matranja. Tole pišem, ker sem šele ob njem videl s kakšnimi problemi se soočajo. Tudi spremljevalci invalidnih oseb imajo enake probleme. Nikoli nisem in nikoli ne bom parkiral na mestu za invalide, ker vem kaj jim to pomeni. Sem moral tole spesniti, ker me je tole pisanje prizadelo. Če človeku ne moreš pomagati ga vsaj pusti pri miru. Če človeku nočeš pomagati, mu vsaj ne škodi. Frenk 67, TakeALookAround, skalar36 in 22 others 17 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Maj 7, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 7, 2019 Z veseljem se posvetim mentalnim invalidom z vozilom na parkingu za invalide. Vedno. skalar36, maus, Akito in 16 others 14 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 7, 2019 Deli Objavljeno Maj 7, 2019 Ob 26. 4. 2019 ob 18:01, Vin pravi: Zunanja meja šengenskega območja je šengenska meja in na tej meji se izdaja šengenska viza, ki velja za celotno šengensko območje. fizična ali administrativna zunanja šengenska meja? kajti administrativne zunanje šengenske meje obstajajo fizično znotraj vseh držav članic.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 8, 2019 Deli Objavljeno Maj 8, 2019 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/mopedi.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Maj 8, 2019 Deli Objavljeno Maj 8, 2019 https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/clanek/cesta-zaprta-policija-javlja-da-gre-za-hudo-nesreco-178896 ??? maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Maj 8, 2019 Deli Objavljeno Maj 8, 2019 Za tole obejo so najbolj odgovorni starši in njihova vzgoja. Tule na vasi opažam, kako starši ne marajo svojih otrok. Froci 12-16 let z nereg mopedi, brez čelad itd. Ker ni policije ( najbližji 15km ) je to pač texas. Očitno se jim j.. za svoje otroke. Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 benti srne http://www.primorske.si/kronika/pred-srno-z-motorjem-v-potok tomaz69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 Kaj srne, včasih je dovolj že mlad mačk da gre spredn kolo po svoje...da mu nabijem tistih njegovih devet življej... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: benti srne http://www.primorske.si/kronika/pred-srno-z-motorjem-v-potok Še dobro, da sta bili priči. Če ne mu nihče ne bi verjel, kajne. Bi spet pisalo, da se je izstrelil iz ovinka. sesir in .... 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 4 minutami, Buschi pravi: Kaj srne, včasih je dovolj že mlad mačk da gre spredn kolo po svoje...da mu nabijem tistih njegovih devet življej... Nekje učijo, da do višine kolesa ali nekje do višine nekega srednjega velikega psa voziš naravnost. Šele za večje mrcine naj bi se uporabil manever izogibanja. Človeška psiha pa vemo kakšna je. Še posebej zablokira, če je presenečenje in, če ni telo vadilo izogib. Pa je sranje. nejc74 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 4 minutami, Buschi pravi: Kaj srne, včasih je dovolj že mlad mačk da gre spredn kolo po svoje...da mu nabijem tistih njegovih devet življej... Tole pa težko verjamem. Masa motorja + žiroskopski efekt vrtečega se kolesa... dvomim da te lahko mačka spravi z motorja, če lih sam kaj ne zakvačkaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 10 minutes ago, Borutt said: Še dobro, da sta bili priči. Če ne mu nihče ne bi verjel, kajne. Bi spet pisalo, da se je izstrelil iz ovinka. Kdo tocno mu ne bi verjel? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 3 minutes ago, Kugelschreiber said: Kdo tocno mu ne bi verjel? @Snečer.... Za njega so vsi divjaki... DAMI34, sesir in Zok 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 12 minutami, jskrablin pravi: Tole pa težko verjamem. Masa motorja + žiroskopski efekt vrtečega se kolesa... dvomim da te lahko mačka spravi z motorja, če lih sam kaj ne zakvačkaš. Mačk ni prletu prečno na prednje kolo, ampak vzdolžno...je neki cajta letel zraven prednjega, potem pa skočil pod njega. jasno sem takrat stsnil prednjo zavoro in mačka kake dva metra svaljkal pod kolesom. Dost, da mi je prednje kolo 9restavlo u za ene pol metra v desno. Padel nisem, črtica je pa bla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 26 minutami, Borutt pravi: Še dobro, da sta bili priči. Če ne mu nihče ne bi verjel, kajne. Bi spet pisalo, da se je izstrelil iz ovinka. vse lahko zapišejo, tako kot pri kakem drugem udeležencu, ki ga je napadel drog cestne razsvetljave pred 15 minutami, Kugelschreiber pravi: Kdo tocno mu ne bi verjel? pa neki je moral napisat, da mi zateži No, srn se kar bojim, to prileti kot izstrelek iz gozda, včasih ni časa niti reagirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 14 minutami, C eagle pravi: @Snečer.... Za njega so vsi divjaki... 97-98% 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 21 minutami, Kugelschreiber pravi: Kdo tocno mu ne bi verjel? Tisti, ki bi ga poslušali in imeli v rokah svinčnik in papir. Ker se tudi to dogaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 28 minutami, Snečer pravi: 97-98% a jest tut? Kaj pa @maus? On vozi SS raketo (sampuvem) sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 32 minutami, Buschi pravi: Mačk ni prletu prečno na prednje kolo, ampak vzdolžno...je neki cajta letel zraven prednjega, potem pa skočil pod njega. jasno sem takrat stsnil prednjo zavoro in mačka kake dva metra svaljkal pod kolesom. Dost, da mi je prednje kolo 9restavlo u za ene pol metra v desno. Padel nisem, črtica je pa bla. Če se ti kdaj kaj takega ponovi... ne bremzaj. Če že - dodaj mal gasa, da se sprednje kolo razbremeni. Mačka bo sfurala al pa ne bo, sebe razsut zaradi ene mačke pa res nima smisla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 pred 18 minutami, DAMI34 pravi: a jest tu? Kaj pa @maus? On vozi SS raketo (sampuvem) js diujak sm ne Bmflar, sesir in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 Žvali so nepredvidljive. Edin krava. Krava je predvidliva. ustavit moraš. ona se ne bo. ne ustavla, ne umaknila. Zok, vuk76 in bajkr88 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Maj 13, 2019 Deli Objavljeno Maj 13, 2019 36 minutes ago, Kugelschreiber said: Žvali so nepredvidljive. Edin krava. Krava je predvidliva. ustavit moraš. ona se ne bo. ne ustavla, ne umaknila. Krava je za v lonec ne pa za na cesto. Ok, če jo prej obesiš za kak mesec gre tud na žar. Ampak tudi žar ni cesta. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se