KARMEN1 Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 Jaz dam gas, da gre čimprej mimo ??.. Ne moti, normalno vozim v brazdah. Hrvaška Istra ima ponekod cele odseke tako zrezkanega. To naredijo zaradi poledice pozimi. Raavi 1
Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2019 Opozori Objavljeno Junij 8, 2019 Še začeli niso maratona pa že porivajo . Stanje tehnike in to službene je tako , kot je opisal Borutt . Doma vsi glancajo in vzdržujejo , službeno pa gas, pa ko jebe vse skup ...... lukec, Raavi, Frenk 67 in 2 others 1 3 1
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2019 Opozori Objavljeno Junij 8, 2019 pred 12 urami, Raavi pravi: Ej kako se vam vidi asfalt ki je zrezan, to kaj je par km pred paklenico. Meni daje občutek koda bi motor drsel in nimam popolnega nadzora. Vam? I zk to sploh delajo? frezan asfalt, če je čist je ok, če je pa na njem pesek, ki rad ostane po opravljenem delu je pa groza, ker se slabo vidi. Občutek na frezah je smotan, ampak ne boš padel, pač mal zmika moped. Običajno kar znižam za 20-30% tempo in čez ovinke poiščem najlepše in gladke dele. Ko se ga (tistega pred Paklo) navadiš in točno veš kje it, potem pa sploh ne nižam več. Raavi 1
Joker Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 Ob 7. 6. 2019 ob 11:20, Snečer pravi: pri nas ni predpisov o starosti gume, ki je še lahko nameščena na vozilo, so pa predpisi o vzdrževanju cestišč itd., nenazadje plačujemo nadomestilo za uporabo cest, ki gre v železnice...zanimivo V zadnjih letih (od nastopa potrebe po dodatnih sredstvih za reševanje SŽ) se temu reče: "Letna dajatev za uporabo vozila v cestnem prometu!" Ta formulacija pa že omogoča drugačno razporeditev nabranega denarja, kot nekoč, ko je bila to enostavno "Cestna taksa"...
Borutt Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 Ob 7. 6. 2019 ob 11:20, Snečer pravi: pretežni vzrok za zdrs je bila pri njem stara guma in uničeno cestišče pri nas ni predpisov o starosti gume, ki je še lahko nameščena na vozilo, so pa predpisi o vzdrževanju cestišč itd., nenazadje plačujemo nadomestilo za uporabo cest, ki gre v železnice...zanimivo Ti je že nekdo odgovoril, kako se imenuje predpis in, kam gre lahko denar. To bi pa ti res moral vedeti. Ali samo zavajaš za publiko?
Snečer Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 1 minuto, Borutt pravi: Ti je že nekdo odgovoril, kako se imenuje predpis in, kam gre lahko denar. To bi pa ti res moral vedeti. Ali samo zavajaš za publiko? spraševal sem o predpisu, ki določa starost gum, kar bi ti lahko stresel iz rokava, ker ga poznaš ali pa bi vsaj moral poznati, če obstaja, ne pa da mi X krat odgovarjaš nekaj povsem drugega, kar ni bilo vprašanje torej še enkrat, ime predpisa, ki določa najvišjo dovoljeno starost gum na vozilo Možni odgovori: 1. poznam, imenuje ........ Ur.list.RS..... 2. ne poznam 3. ga ni p.s. saj davku na gorivo pa čikom itd. tudi rečemo "trošarino", da ne bi prišlo do dvojne obdavčitve, poleg nabitega DDVja letna dajatev, cestna taksa, = povsem enaka vsebina že leta, le telovadba s poimenovanjem Ob 8. 6. 2019 ob 8:08, Kmet2 pravi: Še začeli niso maratona pa že porivajo . Stanje tehnike in to službene je tako , kot je opisal Borutt . Doma vsi glancajo in vzdržujejo , službeno pa gas, pa ko jebe vse skup ...... miličnik na levi, prva fotka nima tečaja, ima noge dol... Bg, DAMI34 in Kmet2 2 1
Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 7 minutami, Snečer pravi: spraševal sem o predpisu, ki določa starost gum, kar bi ti lahko stresel iz rokava, ker ga poznaš ali pa bi vsaj moral poznati, če obstaja, ne pa da mi X krat odgovarjaš nekaj povsem drugega, kar ni bilo vprašanje torej še enkrat, ime predpisa, ki določa najvišjo dovoljeno starost gum na vozilo Možni odgovori: 1. poznam, imenuje ........ Ur.list.RS..... 2. ne poznam 3. ga ni p.s. saj davku na gorivo pa čikom itd. tudi rečemo "trošarino", da ne bi prišlo do dvojne obdavčitve, poleg nabitega DDVja letna dajatev, cestna taksa, = povsem enaka vsebina že leta, le telovadba s poimenovanjem miličnik na levi, prva fotka nima tečaja, ima noge dol... Od njega dobiš korekten odgovor, če ga kontaktiraš privat, tu gor pa komentira ............boga mati ........ DAMI34, C eagle in ukica 3
Snečer Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 8 minutami, Kmet2 pravi: Od njega dobiš korekten odgovor, če ga kontaktiraš privat, tu gor pa komentira ............boga mati ........ vidim, da je vse pretežko pa da so otročji odgovori meni se je zdelo normalno, da to pozna, ko npr. ustavi kakšnega, se skloni, pogleda DOT in reče, hopla model, ti pa imaš prestare gume, prekršek, že piševa...
Borutt Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred eno uro, Snečer pravi: spraševal sem o predpisu, ki določa starost gum, kar bi ti lahko stresel iz rokava, ker ga poznaš ali pa bi vsaj moral poznati, če obstaja, ne pa da mi X krat odgovarjaš nekaj povsem drugega, kar ni bilo vprašanje torej še enkrat, ime predpisa, ki določa najvišjo dovoljeno starost gum na vozilo Možni odgovori: 1. poznam, imenuje ........ Ur.list.RS..... 2. ne poznam 3. ga ni p.s. saj davku na gorivo pa čikom itd. tudi rečemo "trošarino", da ne bi prišlo do dvojne obdavčitve, poleg nabitega DDVja letna dajatev, cestna taksa, = povsem enaka vsebina že leta, le telovadba s poimenovanjem miličnik na levi, prva fotka nima tečaja, ima noge dol... Zanima te predpis, ki ga ni in kar sam veš in hkrati omenjaš predpis, kateri se imenuje drugače, kot omenjaš in se sprašuješ nekaj, kar bi ti moral že vedeti, ampak nekaterim, s tem spraševanjem, prilivaš olje na ogenj, ker so že tako ali tako ves čas na obratih in komaj čakajo neko novico, da plezajo še višje, ker jim resničnost novice sploh ni važna, ker samo potrebujejo nekaj, da skačejo v zrak. V enem stavku. pred eno uro, Kmet2 pravi: Od njega dobiš korekten odgovor, če ga kontaktiraš privat, tu gor pa komentira ............boga mati ........ Zdaj pa napiši, da me morate privat še nahraniti in napojiti Kmet2, ukica in Miha1985 3
Snečer Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 preprosto bi odgovoril: 3. ga ni Lej, vsega pa res ne vem, ti to delaš vsak dan. Me pa skrbi, ker imam na avtu DOT iz leta 94, na tehničnem nikoli nič ne rečejo, policija pa me še ni dobila. Hvala za odgovor, na katerega sem čakal 4 dneve ---------------------------- http://www.di.gov.si/si/delovna_podrocja_in_podatki/ceste_in_promet/letna_dajatev_za_uporabo_vozil_v_cestnem_prometu/ Citiraj 3. člen (proračunska pripadnost prihodkov) Prihodki od letne dajatve in dajatve za odjavljeno vozilo so prihodek proračuna Republike Slovenije, kot namenska sredstva za izvedbo investicij in vzdrževanje javne prometne infrastrukture v Republiki Sloveniji dajatev, davaj, davaj, davaj... 50%+ se steka v železnice, čeprav je to namenska dajatev po imenu, a se steka v skupno blagajno, ki se potem olomasti
Bg Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 (popravljeno) pred 16 minutami, Snečer pravi: https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-prometni-nesreci-na-bovskem-se-je-hudo-poskodoval-56-letni-avstrijski-motorist.html https://mariborinfo.com/novica/kronika/foto-in-video-zivljenje-izgubil-50-letni-motorist-iz-maribora/223802 Samo kak je pa tak fejst ven letel? Sej neki strašni ovinek to ni, ali? ? Mi fejst smrdi po tem da bi lahko kako nasprotivozeče vozilo bilo soudeleženo... Popravljeno Junij 11, 2019. Popravil Bg bajkr88 1
MdAzz Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 Al pa po strašno hitrem tempu... ajaj... Pa avstrijci spet s prehitevanjem "na pamet"... pa to ni normalno - valjda so planeti v nekem čudnem neravnovesju, da je tako veliko sranja na cestah.
Snečer Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 17 minutami, Bg pravi: Samo kak je pa tak fejst ven letel? Sej neki strašni ovinek to ni, ali? ? Mi fejst smrdi po tem da bi lahko kako nasprotivozeče vozilo bilo soudeleženo... https://goo.gl/maps/koanAwADAd28Rk4B6 tu je to
jskrablin Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 20 minutami, MdAzz pravi: valjda so planeti v nekem čudnem neravnovesju, da je tako veliko sranja na cestah. Niso planeti nič krivi, vozniki/voznice pa precej. bajkr88 1
Bg Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 34 minutami, Snečer pravi: https://goo.gl/maps/koanAwADAd28Rk4B6 tu je to sem ravno včeraj vozil tukaj, pa se mi ni zdelo da bi bil ravno nek težek ovinek za zvozit..? Razen če je res mel na cajgerju 130km/h... Nevem no... Se mi zdi da ga je res lepo moralo izstreliti ven...
MdAzz Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 Lahko je bilo karkoli, ampak upal bi si pa ugibat, da 60 ni vozil. Tudi 70 verjetno ne... Pa 6.20 zjutraj.... itak spet splet okoliščin...
Borutt Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 5 urami, Snečer pravi: preprosto bi odgovoril: 3. ga ni Lej, vsega pa res ne vem, ti to delaš vsak dan. Me pa skrbi, ker imam na avtu DOT iz leta 94, na tehničnem nikoli nič ne rečejo, policija pa me še ni dobila. Hvala za odgovor, na katerega sem čakal 4 dneve ---------------------------- http://www.di.gov.si/si/delovna_podrocja_in_podatki/ceste_in_promet/letna_dajatev_za_uporabo_vozil_v_cestnem_prometu/ dajatev, davaj, davaj, davaj... 50%+ se steka v železnice, čeprav je to namenska dajatev po imenu, a se steka v skupno blagajno, ki se potem olomasti Menda si blizu Avstrije. Kako imajo pa tam rešeno?
vandrovec Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 Udeleženci Gumball 3000 pa ne poznajo hitrostnih omejitev, danes že celo popoldne žvižga skozi naselje. Nekateri skozi strnjen del naselja še malo zmanjšajo, po omejitvah ne pelje nobeden, drugi pa peljejo kot na tekmovanju. Pa ta trasa proti Idriji sploh ni bila predvidena verjetno, ker ni omenjena? https://siol.net/avtomoto/novice/pozor-po-tej-cesti-danes-cez-slovenijo-razvpiti-gumball-3000-499825
DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 1 minuto, vandrovec pravi: Udeleženci Gumball 3000 pa ne poznajo hitrostnih omejitev, danes že celo popoldne žvižga skozi naselje. Nekateri skozi strnjen del naselja še malo zmanjšajo, po omejitvah ne pelje nobeden, drugi pa peljejo kot na tekmovanju. Pa ta trasa proti Idriji sploh ni bila predvidena verjetno, ker ni omenjena? https://siol.net/avtomoto/novice/pozor-po-tej-cesti-danes-cez-slovenijo-razvpiti-gumball-3000-499825 4 ferarije sem srečal, vsi isto hitro kot jaz (hitrost vstavi sam ) ampak lej, važno da "akcije" nisem srečal nobene
Kričač Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 3 urami, Snečer pravi: https://goo.gl/maps/koanAwADAd28Rk4B6 tu je to Lahko, da mu je kdo iz stranske ven pripeljal ali pa kdo zavijal k Calypsu in se je ustrašil in padel, avtomobilist pa odpeljal. Ker dvomim, da bi lahko kakor koli bil kriv sam za nezgodo. Lahko, da se motim, ampak druge razlage skoraj ni.
TakeALookAround Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 Lahko je pa pac zaspal in ruknil....
ukica Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 3 hours ago, MdAzz said: Lahko je bilo karkoli, ampak upal bi si pa ugibat, da 60 ni vozil. Tudi 70 verjetno ne... Pa 6.20 zjutraj.... itak spet splet okoliščin... Fantje brat do konca.. on se je vozil tam mimo okoli 23h, policisti so bili obvesceni ob 6.20.. si sploh ne zelim razmisljati o tem..
Borutt Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 pred 9 urami, jskrablin pravi: https://www.delo.si/novice/crna-kronika/motorist-umrl-na-kraju-nesrece-194134.html Je kdo prebral opis karambola? Kaj so ugotovili, da je ali ni naredil?
Kugelschreiber Objavljeno Junij 11, 2019 Opozori Objavljeno Junij 11, 2019 (popravljeno) 8 hours ago, Borutt said: Zdaj pa napiši, da me morate privat še nahraniti in napojiti Se bols! Bone ti damo. Porabis kjerkoli. De nimas kakih tezav s “prejemanjem daril”, gredo preko ministarstva. Vas morm pa prav pohvalit. Zadnje cajte garate k crne zvine. Titova, Reska v PO, Reska v Prestranku, na Trzaski, ze vn z mesta, merli prot rondoju, res ste garali prejsn tedn. Respekt. S polcijo nasl9neno na table za konc naselja, torej na “kriticnih mestih” in helikopterji nad glavo se res varno pocutim. 7 hours ago, Snečer said: 50%+ se steka v železnice, čeprav je to namenska dajatev po imenu, a se steka v skupno blagajno, ki se potem olomasti Jez ne vidim nobenga problema, de se rihta tud zelezniska infrastruktura. Tezko pa razumem, de je pr nas se vedno vse so 80’s. Zeleznice so katastrofa, ceste malenkost manj slabe, javnega potniskega prometa se ne da jemat resno.....zanc sm se nalozu na bus za LJ. 1h5min in 6€. Ajd, vzamemo kot hec, a ne. Nakar pride gospa z dvema adolescentoma. 18€. Ce so hotli se domow, 36€. A smo vsi nori? Popravljeno Junij 11, 2019. Popravil Kugelschreiber
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se