Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 21 minutami, Borutt pravi:

In ti so to videl? Se mi je zdelo. 

Poiščem tvoje zapise o dunji? Ker bom potem nabijal, kot ti sedaj, da si bil pijan na cesti. Ker si v tem primeru isti, kot on. 

a si ti videl, da nisi videl?

ne kritiziraj dunje je sveta stvar, te prec zbrišem s portala, tu pa ni šale :jezik:

ps. tip je diujak, prekrškar, malomanež in premala barabca, zato so ga pa u rit sunli :D

pred 19 minutami, Snečer pravi:

danes pa je priletela objava v novicah

kaj je s tem mislil?

da je huda borba za ablast in priskledništvo, ter sesanje javnega denarja. Al pa da so vsi pijanci..ne vem, nisem videl, preden me Borči kaj vpraša.

Objavljeno
pred 17 minutami, Borutt pravi:

Si že ugotovil, da je javnost lačna škandaloznosti in, da jih dejstva sploh ne zanimajo? 

Ta javna oseba ni mehanik, da bi popravil tiste praske. Se razumeva? Za popravila so zadolženi drugi. In tudi to, da ima nekdo poškodovan avto, bi lahko šefi višje uredili z nadomestnim vozilom. Kaj je on povedal svojim šefom, ne bomo mi zvedeli. To je politika in igrice v ozadju. 

počasi boš moral razumeti, da nisi samo ti brihten ampak še marsikdo med nami (ajd mene spusti) in da znajo brati med vrsticami, ter razumeti sranje, ki se dogaja v politiki.

ps. ne vem kok drugih politikov ali pomembnežev pusti avto na parkirišču z zjebano gumo in feltno, ter izginejo za nekaj časa, res ne vem. Že to je neodgovorno ravnanje. Prav tako kot samopašništvo Erjavca v prometni gneči, ko malodane izbija avte pred seboj....jp, škodoželni novinarji so tudi to zapisali.

Objavljeno
pred 25 minutami, maus pravi:

to sploh ni važno .. če novinarji javnega funkcionarja sprašujejo, mora odgovoriti ... tko se je pa skriu ..

vsakemu se lahko zgodi nesreča .. malo nepozornosti, ali kaj drugega ...  

zakaj tam avto pustil ... lahko bi reku bilo kaj .. tko je pa poniknu .. in s tem dal možnosti vsem možnim teorijam zarote ;)

prej je za vsak jajc bil na televiziji .. pa kritiziru vse po vrst kako divjajo po cesti ... vozijo pijani .. zagovarju 00 promila ... 

samo za to gre ... nič drugega .... itak je verjetno komu šel na živce in ga je na tak način - preko medijev lažje odstranil 

Točno za to gre; kaj je naredil, da mora pojasnjevati? 

pred 23 minutami, Snečer pravi:

to je odgovor na vsa vprašanja, ki tarejo @Borutt

ni pojasnil, torej nekaj prikriva

prikrivanje pa je razlog za odstrel

on ve in ne pojasni

mi pa vidimo samo fotografije

nam mora pojasnit, ne zavarovalnici

Kaj je naredil z vozilom, da mora tebi to pojasniti? Razloži. 

Prazno gumo vidiš? Ostale poškodbe so že prijavljene zavarovalnici. Torej, kaj mora tebi pojasniti? 

Objavljeno
pred 22 minutami, Snečer pravi:

"lep pozdrav, xy dne mi je spustil guma in sem nato vozilo parkiral pred Pošto ter počakal na vleko, saj nisem imel rezervne gume, da bi jo lahko zamenjal"

konec...al pa tudi ne

Oprostite, gume sem izrabil. Parkiral sem pri vulkanizerju. Si ugotovil, kako smešen si s temi svojimi forami. Verjetno kdo še pade na njih. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, Borutt pravi:

Tudi če ni nič naredil, če ga novinarji sprašujejo, mora pojasnjevati .. a lahko to razumeš ;) .. pač pojasni, da ni nič naredil

on je javni funkcionar 

ko bi ti vedel, na kakšna vprašanja javnosti, pri pojasnjevanju razpisne dokumentacije, moram odgovarjati...

če ne odgovorim, je že nekaj sumljivo .. nekaj prikrivam :P  

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

a si ti videl, da nisi videl?

ne kritiziraj dunje je sveta stvar, te prec zbrišem s portala, tu pa ni šale :jezik:

ps. tip je diujak, prekrškar, malomanež in premala barabca, zato so ga pa u rit sunli :D

da je huda borba za ablast in priskledništvo, ter sesanje javnega denarja. Al pa da so vsi pijanci..ne vem, nisem videl, preden me Borči kaj vpraša.

Ti trdiš, da je 3x zadel pločnik. Razumeš razliko? 

Ali ste pa na 100 konjih in več sami divjaki. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 7 minutami, Borutt pravi:

Kaj je naredil z vozilom, da mora tebi to pojasniti? Razloži. 

Prazno gumo vidiš? Ostale poškodbe so že prijavljene zavarovalnici. Torej, kaj mora tebi pojasniti? 

vozilo je moje, pojasniti mora dogodek

Popravljeno . Popravil Snečer
Objavljeno
pred 16 minutami, DAMI34 pravi:

počasi boš moral razumeti, da nisi samo ti brihten ampak še marsikdo med nami (ajd mene spusti) in da znajo brati med vrsticami, ter razumeti sranje, ki se dogaja v politiki.

ps. ne vem kok drugih politikov ali pomembnežev pusti avto na parkirišču z zjebano gumo in feltno, ter izginejo za nekaj časa, res ne vem. Že to je neodgovorno ravnanje. Prav tako kot samopašništvo Erjavca v prometni gneči, ko malodane izbija avte pred seboj....jp, škodoželni novinarji so tudi to zapisali.

Res še nisi ugotovil, da mene zanima, kaj je naredil z avtom, da mora sedaj pojasnjevati tebi in ostalim tukaj in ne politika ter njihove igrice? Ker se mi zdiš fajn brihten, boš verjetno znal odgovoriti, če je bila prometna nesreča, če jo je kdo prijavil, ce je kdo zahteval obravnavo, če je bil pijan, ...

Torej, kaj je naredil, da mora tebi pojasniti? Pa ne pozabi, da Snečer trdi, da ni bila prometna nesreča. 

pred 13 minutami, Snečer pravi:

Še vedno nisi napisal, kaj je šef AVP-ja naredil z avtom, da mora potem to tebi pojasniti. 

Objavljeno
pred 7 minutami, Borutt pravi:

itak da so .. razn tistih, ki so pod 170 in majo sivo brado :P

Objavljeno
pred 6 minutami, maus pravi:

Tudi če ni nič naredil, če ga novinarji sprašujejo, mora pojasnjevati .. a lahko to razumeš ;) .. pač pojasni, da ni nič naredil

on je javni funkcionar 

ko bi ti vedel, na kakšna vprašanja javnosti, pri pojasnjevanju razpisne dokumentacije, moram odgovarjati...

če ne odgovorim, je že nekaj sumljivo .. nekaj prikrivam :P  

Prazna guma? To je treba pojasniti? Ker za ostale poškodbe že vsi vedo, kje so nastale.Torej, kako je zrak ušel iz gume. 

pred 10 minutami, Snečer pravi:

vozilo je moje, pojasniti mora dogodek

Vozilo ni tvoje. Kakšen dogodek mora pojasniti? 

pred 4 minutami, Snečer pravi:

podrsan in sprednje kolo

ni pojasnil... 

zato je letel

Poškodbe so že prijavljene zavarovalnici. Prazna guma te zanima? 

Objavljeno

zanima me, kako so nastale poškodbe, kdo, kje, zakaj

do danes ni bilo odgovorov

ded se je potuhnil, zato je letel

Objavljeno
pred 57 minutami, Snečer pravi:

zanima me, kako so nastale poškodbe, kdo, kje, zakaj

do danes ni bilo odgovorov

ded se je potuhnil, zato je letel

Poškodbe so bile že pred časom prijavljene zavarovalnici, kar so tudi tam potrdili. Torej nimajo veze s tem tvojim lovom. 

Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Ti trdiš, da je 3x zadel pločnik. Razumeš razliko? 

točno tako, saj ti tudi tako počneš...preber si mal svoje objave, je ni teme, da ne privlečeš takega in podobnega sranja, pa ne samo o samih diujakih, celo konkretno o meni, ker drugače ne znaš pojasniti.

Kar jaz trdim sem pojasnil ene 40 strani nazaj. Pa še marsikdo je marsikaj pojasnil, od takih, ki imajo moč, zato g. Velov ni več šef AVP.

Zlata ribica efekt? :P

mogoče pa je res nedolžen :D

https://www.24ur.com/novice/slovenija/velov.html

od tule dalje pa lahko prebereš še 1x vso zgodbico, ki smo jo zapisali, med drugim tudi svoje zapise o hrbtenici :P

pa hudo nespreten voznik je to pa lahko dokažemo :D, ki ne ve da ima tudi asistenco v vozilu.

Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

Res še nisi ugotovil, da mene zanima, kaj je naredil z avtom, da mora sedaj pojasnjevati tebi in ostalim tukaj in ne politika ter njihove igrice? Ker se mi zdiš fajn brihten, boš verjetno znal odgovoriti, če je bila prometna nesreča, če jo je kdo prijavil, ce je kdo zahteval obravnavo, če je bil pijan, ...

Torej, kaj je naredil, da mora tebi pojasniti? Pa ne pozabi, da Snečer trdi, da ni bila prometna nesreča. 

jaz se ne sprašujem o prometni nesreči. Ti se preveč sprašuješ, jaz si lahko iz dogodka ustvarim svoje mnenje in gladko nabijam dalje. Sploh če ga kdo ne pojasni ravno najbolje ali pa sploh ne.

Sicer pa saj poznaš, Clinton tudi ni sexal, ko ji ga je dal v gofljo.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 52 minutami, Borutt pravi:

Poškodbe so bile že pred časom prijavljene zavarovalnici, kar so tudi tam potrdili. Torej nimajo veze s tem tvojim lovom. 

priče so potrdile, da je kazal znake vinjenosti

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

točno tako, saj ti tudi tako počneš...preber si mal svoje objave, je ni teme, da ne privlečeš takega in podobnega sranja, pa ne samo o samih diujakih, celo konkretno o meni, ker drugače ne znaš pojasniti.

Kar jaz trdim sem pojasnil ene 40 strani nazaj. Pa še marsikdo je marsikaj pojasnil, od takih, ki imajo moč, zato g. Velov ni več šef AVP.

Zlata ribica efekt? :P

mogoče pa je res nedolžen :D

https://www.24ur.com/novice/slovenija/velov.html

od tule dalje pa lahko prebereš še 1x vso zgodbico, ki smo jo zapisali, med drugim tudi svoje zapise o hrbtenici :P

pa hudo nespreten voznik je to pa lahko dokažemo :D, ki ne ve da ima tudi asistenco v vozilu.

Več, kot očitno je, da mešaš zadeve in, da sploh ne razumeš prebrano. Ti trdiš, da je 3x zadel pločnik. In s tem tvojim sranjem oziroma temi tvojimi trditvami serješ povsod. Samo, da potem vedno pišeš o nečem drugem oziroma zavajaš s čisto neko drugo zadevo, ko ti nekdo postavi ogledalo. Delaš se finega in se izogibaš dejstvom. Torej dajmo ostati pri tvoji trditvi, da je 3x zadel pločnik. In tukaj je spet nekaj o tebi, ker ti nekaj trdiš. Ampak pojasniti tako ali tako ne znaš, kot nam je vsem znano iz tvojih prejšnjih zapisov. 

Nic nisi pojasnil, čeprav veliko trdiš. Nič novega. Tebi se še zlata ribica reži, ker takšne neumnosti pišeš. 

Si prebral moj zapis ali samo spet zavajaš in nabijaš iz nevednosti? Preberi, kar je napisano v drugem odstavku. Ena, dva. Tisti. Pa še ne boš razumel. 

Dokaži svojo trditev. 

pred eno uro, DAMI34 pravi:

jaz se ne sprašujem o prometni nesreči. Ti se preveč sprašuješ, jaz si lahko iz dogodka ustvarim svoje mnenje in gladko nabijam dalje. Sploh če ga kdo ne pojasni ravno najbolje ali pa sploh ne.

Sicer pa saj poznaš, Clinton tudi ni sexal, ko ji ga je dal v gofljo.

Ti vedno nabijaš. Predvsem iz neznanja, nerazgledanosti in iz razloga se nekje pokazati, da boš s svojim zapisom nekdo in nekaj. Smešiš se. 

Objavljeno
pred 45 minutami, Snečer pravi:

Zdaj ni več problem poškodba na vozilu, temveč izjava nezanesljive priče, kot jih imenuješ? Da niso slučajno potrdile, da ga je kazal. 

Objavljeno

še enkrat

model ni pojasnil, se je potuhnil in si sam skopal jamo

pameten kot si in glede na indice lahko samo ugibamo, zakaj se je potuhnil brez pojasnila

zavarovalnica je gospodarska družba

pojasniti bi moral javnosti, ministrici, svetu agencije, pa ni

ok, zato nosi posledice

če bi pojasnil, ne bi bilo te debate... 

bolj preorosto ne more biti

Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

priče so zelo nezanesljive

lp

B

Objavljeno
pred 55 minutami, Borutt pravi:

Zdaj ni več problem poškodba na vozilu, temveč izjava nezanesljive priče, kot jih imenuješ? Da niso slučajno potrdile, da ga je kazal. 

glede prič je to šala, da so nezanesljive

slišali so pok kot da bi kdo v robnik priletel, nato videle opotekajočega šoferja in ga prepoznale

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

priče so zelo nezanesljive

lp

B

kakšna kamera na objektiu in okoli bi bila tudi zanimiva

Objavljeno
pred 52 minutami, Borutt pravi:

Dokaži svojo trditev. 

evo dokaz:

nekdo, ki ne zadene parkirnega prostora ampak bankino vozi nezanesljivo..

bo šlo? :P

pa še nekaj, meni ni treba nič dokazovat, karkol lahko serjem iz te zgodbe

Pravkar, Snečer pravi:

glede prič je to šala, da so nezanesljive

slišali so pok kot da bi kdo v robnik priletel, nato videle opotekajočega šoferja in ga prepoznale

kakšna kamera na objektiu in okoli bi bila tudi zanimiva

saj vemo vsi razn Boruta, še dobro so vse skupaj prikrili.

Objavljeno

Kak je že tisto, vrana vrani ne izkljuje oči...

Objavljeno
pred 4 minutami, J.a.m.e.s pravi:

Kak je že tisto, vrana vrani ne izkljuje oči...

Itak, ampak saj nismo od včeraj.

Trening varne vožnje na avtocestni bazi Postojna 2019

na desni prepoznavna oseba..

tekst spodaj v članku pa

Citiraj

Obenem bi se želel zahvaliti vsem organizatorjem, zaposleni trojici na DARS-u, policistoma iz PPP Koper, medicinske pomoči Postojna, gasilcem in Javni agenciji za promet (AVP).

v glavnem, zato ga brani in se je pripravljen ponižati...

tu se je zgodba končala za Borutta.

Vendar dejstvo ostaja:

model ni pojasnil in se je potuhnil, zato je letel

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!