maus Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Vejica razen ... Točno to je. maš prav .. v razvrvanosti sem naredil kakšno napakico, vendar sem veseu, da si dojel poanto pred 1 minuto, Borutt pravi: Vse povej ?
Snečer Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 pred 3 minutami, maus pravi: zate berem, da se po plaži voziš tam, kjer je prepovedano ... gusar jedan .. te bom borutu povedu takrat ni bilo prepovedano ne piratstvo, ne vožnja po pesku, plaži maus 1
Borutt Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: maš prav .. v razvrvanosti sem naredil kakšno napakico, vendar sem veseu, da si dojel poanto Res si star postal ?. Sem samo napisal, da je točno to, kar si napisal za vejico. Si dojel?? pred 2 minutami, Snečer pravi: takrat ni bilo prepovedano ne piratstvo, ne vožnja po pesku, plaži Fant ima modro čelado? ?
maus Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 pred 2 minutami, Borutt pravi: Res si star postal ?. Sem samo napisal, da je točno to, kar si napisal za vejico. Si dojel?? Jaz sem dojel, ampak tudi pred tem, je vse točno, ker točno navedeni lahko predlagajo zakon ... torej, je točno tudi vse pred vejico, katere ni ... ampak ... še enkrat preberi, pa dojami še tisto, kar sem prej napisal ... boš dojel poanto p.s. če bereš na glas, lahko tudi slišiš napisano solorider 1
ukica Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 On 9/23/2019 at 12:44 PM, Zivnorc said: ...mislim da imajo ameri narejeno tako, da ko vse stoji na avtocestah ali obvoznicah, mora biti en pas frej za interventna vozila...in pa (ne me držat za besedo/jezik/jajca...to je rekla-kazala) za tiste avtomobile, kjer so v njih vsaj štirje potniki. O.K. .... pri nas nimamo večpasovnic, da bi si lahko privoščili kaj takega...je pa temu namenjen (samo za interventna vozila!!!) ta pas med vrstami kolone. ...sem pa že mnogokrat videl, kako se kak avto pelje za reševalcem na nujni vožnji čez vse rdeče semaforje...prehitevanja...itd.... Ce se ne motim imajo americani na teh 4 pasovnicah tako, da se po eni lahko vozis samo v primeru ce so v avtu trije ali vec.. Kmet2 1
thumper Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 pred 6 urami, mladench pravi: No saj ni vse slabo pri filtriranju, se je pa potrudil in naredil en korak. Daj en list, še za dvojne ograje podpišemo. Povej pa gremo pred parlament. a tako kot l.2009?? dej no .. vsaj jaz lahko izjavim - pussyji .. Kugelschreiber in ligenjček 1 1
Borutt Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 pred 2 urami, maus pravi: Jaz sem dojel, ampak tudi pred tem, je vse točno, ker točno navedeni lahko predlagajo zakon ... torej, je točno tudi vse pred vejico, katere ni ... ampak ... še enkrat preberi, pa dojami še tisto, kar sem prej napisal ... boš dojel poanto p.s. če bereš na glas, lahko tudi slišiš napisano Bo treba dojeti, kdo sprejme zakon in ne kdo ga predlaga
Kmet2 Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 pred 15 urami, Borutt pravi: Vidiš, ko preveč površno in na hitro prebereš. Namen je pomemben in ne cilj. In to politiku. Ker, če bi on imel za cilj zmanjšati sranje na cestah, pa ga nima, bi izbral drugo temo ali zadevo in ne nekaj, s čimer ne naredi prav ničesar za večjo varnost, kar bi pomenilo tudi čisto drugi namen. Ker sedaj je njegov namen vsak dan jasnejši. In to ni varnost, temveč točke. In, kako jih lažje dobiti, kot z neko obljubo ciljni skupini. To je, kot reklama za nujno potrebno nepotrebno stvar, kjer je pomembno zapravljene. V tem primeru pa podpisovanje. Sranja na cesti s tem ne bodo zmanjšali, lahko pa preprečijo veliko hudih poškodb in smrti. Zame je tudi to nekaj, pa naj nabira točke al pa kar hoče..... Bolje, kot nič narediti. Se pa strinjam z napisanim o politiki a kot si me učil imaš politiko nekje drugje...bo šlo twom, maus in ligenjček 1 1 1
maus Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 pred 9 urami, Borutt pravi: Bo treba dojeti, kdo sprejme zakon in ne kdo ga predlaga če ga noben ne predlaga, nimajo kaj sprejet ... torej je pomemben predlagatelj in posledica predloga je sprejetje ... bo šlo v vrvico med ušesi pred eno uro, Kmet2 pravi: ...bo šlo ma nau mu šlo ligenjček, thumper in Kmet2 3
jskrablin Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 (popravljeno) pred 14 urami, Borutt pravi: Si razumel, Zlovenec, da je politika mlatenje prazne slame? Spet. Hvala za tole. Si me uspešno prepričal da si še sam za na na listo blokiranih uporabnikov. Adijo. Popravljeno September 25, 2019. Popravil jskrablin
Borutt Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Sranja na cesti s tem ne bodo zmanjšali, lahko pa preprečijo veliko hudih poškodb in smrti. Zame je tudi to nekaj, pa naj nabira točke al pa kar hoče..... Bolje, kot nič narediti. Se pa strinjam z napisanim o politiki a kot si me učil imaš politiko nekje drugje...bo šlo Z vijuganjem med vozili bo še večje sranje. Nisem pisal o politiki, ampak sem omenil politika. Lahko bi napisal tudi predlagatelj, Prekmurec ali kako drugače. Bo šlo? pred 47 minutami, jskrablin pravi: Hvala za tole. Si me uspešno prepričal da si še sam za na na listo blokiranih uporabnikov. Adijo. Naj to razumem, kdor ni z njim, je proti njemu? dr.looney 1
Kmet2 Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 pred 4 urami, Borutt pravi: Z vijuganjem med vozili bo še večje sranje. Nisem pisal o politiki, ampak sem omenil politika. Lahko bi napisal tudi predlagatelj, Prekmurec ali kako drugače. Bo šlo? Naj to razumem, kdor ni z njim, je proti njemu? Jaz sem samo omenil da s tem ne bodo zmanjšali sranja(odbojne ograje) temveč pomagali omiliti hude poškodbe in smrti. Kar se tiče filtriranja alo odcejanja al.......... o tem nisem pisal, ko sem ti repliciral.
Borutt Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 (popravljeno) pred 2 urami, Kmet2 pravi: Jaz sem samo omenil da s tem ne bodo zmanjšali sranja(odbojne ograje) temveč pomagali omiliti hude poškodbe in smrti. Kar se tiče filtriranja alo odcejanja al.......... o tem nisem pisal, ko sem ti repliciral. Če se že nekaj zgodi, naj bodo vsaj posledice milejše. Ravno včeraj sem v gimnaziji Koper dijakom pokazal, kaj naredi stebriček ograje telesu. Torej, sem za dvojne ograje. Pies; smo imeli enega modela, ki je bil proti tem dvojnim ograjam. Ker naj bi dajale občutek lažne varnosti in s tem nekako povzročale ali spodbujale divjanje, dirkanje in ostala prehitra premikanja po cesti. Popravljeno September 25, 2019. Popravil Borutt Kmet2 1
ligenjček Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 pred 4 urami, Borutt pravi: Pies; smo imeli enega modela, ki je bil proti tem dvojnim ograjam. Ker naj bi dajale občutek lažne varnosti in s tem nekako povzročale ali spodbujale divjanje, dirkanje in ostala prehitra premikanja po cesti. pa kje najdete te paciente?
Borutt Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 pred 24 minutami, ligenjček pravi: pa kje najdete te paciente? Je že bil, ko sem jaz prišel. Pa še inštruktor. Naš, seveda. ligenjček 1
Vin Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 5 hours ago, Borutt said: Pies; smo imeli enega modela, ki je bil proti tem dvojnim ograjam. Ker naj bi dajale občutek lažne varnosti in s tem nekako povzročale ali spodbujale divjanje, dirkanje in ostala prehitra premikanja po cesti. Imate tudi modele, ki so prepričani, da dobre ceste dajejo občutek varnosti in spodbujajo divjanje in dirkanje, zato je dobro, da imamo čim bolj za en kurac ceste. gusar, ligenjček, thumper in 1 other 1 3
Borutt Objavljeno September 25, 2019 Opozori Objavljeno September 25, 2019 pred 2 urami, Vin pravi: Imate tudi modele, ki so prepričani, da dobre ceste dajejo občutek varnosti in spodbujajo divjanje in dirkanje, zato je dobro, da imamo čim bolj za en kurac ceste. Te si pa menda ti spoznal.
Darko3g Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 (popravljeno) pred 12 urami, Vin pravi: Imate tudi modele, ki so prepričani, da dobre ceste dajejo občutek varnosti in spodbujajo divjanje in dirkanje, zato je dobro, da imamo čim bolj za en kurac ceste. To deloma drži. Če bi bile ride ali Rakitna poglodani, tam ne bi več kolenčkali ali pa vsaj bistveno počasneje, varnost pa ne bi bila bistveno slabša. Popravljeno September 26, 2019. Popravil Darko3g ligenjček 1
maus Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 pred 16 urami, Vin pravi: Imate tudi modele, ki so prepričani, da dobre ceste dajejo občutek varnosti in spodbujajo divjanje in dirkanje, zato je dobro, da imamo čim bolj za en kurac ceste. objestnežem neurejene ograje in bankine dol visijo, ker imajo občutek, da se pa to njim ne more zgoditi ligenjček, DAMI34 in Kaldu 3
jskrablin Objavljeno September 30, 2019 Opozori Objavljeno September 30, 2019 Ob 26. 9. 2019 ob 10:50, Darko3g pravi: Če bi bile ride ali Rakitna poglodani, tam ne bi več kolenčkali ali pa vsaj bistveno počasneje, varnost pa ne bi bila bistveno slabša. Slabša cesta = slabša varnost za vse udeležence v prometu. V tem primeru tudi nekdo, ki ni pretiraval pa je naletel zgolj na slab splet okoliščin ali naredil nenamerno napako, le-to plača precej dražje, kot bi jo v koliko bi cesta s spremljajočimi objekti bila v dobrem stanju. Kretenov pa to ne bo ustavilo. Najbolj učinkovito anti kolenčakanje je sfrezati cesto, tako kot je bilo kaki dve leti nazaj cel odsek po Jadranki. Sam ne vem če je to lih sprejemljivo za dnevne uporabnike taiste ceste, na dolgi rok. Namerno pohabit cesto zato da se ne bi divjalo je slaba ideja. In ja, črte na Rakitni spadajo v tako namerno pohabljanje, zaradi njih je cesta bolj nevarna, kot je bila prej. DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno September 30, 2019 Opozori Objavljeno September 30, 2019 pred 2 urami, jskrablin pravi: Slabša cesta = slabša varnost za vse udeležence v prometu. V tem primeru tudi nekdo, ki ni pretiraval pa je naletel zgolj na slab splet okoliščin ali naredil nenamerno napako, le-to plača precej dražje, kot bi jo v koliko bi cesta s spremljajočimi objekti bila v dobrem stanju. Kretenov pa to ne bo ustavilo. Najbolj učinkovito anti kolenčakanje je sfrezati cesto, tako kot je bilo kaki dve leti nazaj cel odsek po Jadranki. Sam ne vem če je to lih sprejemljivo za dnevne uporabnike taiste ceste, na dolgi rok. Namerno pohabit cesto zato da se ne bi divjalo je slaba ideja. In ja, črte na Rakitni spadajo v tako namerno pohabljanje, zaradi njih je cesta bolj nevarna, kot je bila prej. Sfrezana cesta, kot jo je del pred Starimgradom ne zmanjšuje objestnosti, vsaj pri nas, ki vemo, da je oprijem skoraj povsem enak oz, dober. Kugelschreiber, KARMEN1 in DAMI34 1 1 1
KARMEN1 Objavljeno September 30, 2019 Opozori Objavljeno September 30, 2019 Sfrezana cesta je, ker na takih izpostavljenih odsekih pozimi poledeni. Enako je cesta sfrezana skoraj po celi notranjosti Hrvaške Istre.
DAMI34 Objavljeno September 30, 2019 Opozori Objavljeno September 30, 2019 pred 7 minutami, Kmet2 pravi: Sfrezana cesta, kot jo je del pred Starimgradom ne zmanjšuje objestnosti, vsaj pri nas, ki vemo, da je oprijem skoraj povsem enak oz, dober. skoraj, je zelo raztegljiv pojem. Sfrezana cesta je prasica, če je mal vlažna (vsaj meni)
Kmet2 Objavljeno September 30, 2019 Opozori Objavljeno September 30, 2019 pred 1 minuto, KARMEN1 pravi: Sfrezana cesta je, ker na takih izpostavljenih odsekih pozimi poledeni. Enako je cesta sfrezana skoraj po celi notranjosti Hrvaške Istre. Vozim celo leto in še sem živ. Ne morem vrjet. pred 1 minuto, DAMI34 pravi: skoraj, je zelo raztegljiv pojem. Sfrezana cesta je prasica, če je mal vlažna (vsaj meni) Men je prasica z LT vse kar je vlažno, al sfrezano al luknjasto DAMI34 1
KARMEN1 Objavljeno September 30, 2019 Opozori Objavljeno September 30, 2019 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: Vozim celo leto in še sem živ. Ne morem vrjet. Men je prasica z LT vse kar je vlažno, al sfrezano al luknjasto Jaz tudi ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se