Spasku Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 12 minutes ago, maus said: zdaj sem bil na robu zakona .. 8 minut pred 21,00 sem ven nesel smeti Si diujajo Spasku in maus 2
maus Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 Pravkar, Snečer pravi: človek je enak, jaz se naboju ne uspem izognit, kamnu pa morda ker nimaš prijatlov, da te opozorijo na metek ... sj veš ... Mirko i Slavko
Snečer Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 pred 5 minutami, Spasku pravi: Ni nujno če je v glavi vse poštimano meni je bla Dragstar boj nevarna (premalo konjev v kritičnih situacijah naprimer večkrat se mi je zgodilo da je bedak popeštal gas ko sem ga prehiteval in potem nisem vedu al ga bom prehitel al bom uspel se postavit pred njega ali bom izdelal ovink po prehitevanju itd... močnejši motor je bolj varen če ga znaš uporabljat vse je u glavi. o motorjih se menimo, takih, ki se jih da normalno upravljat čoper je pa druga skrajnost, "nevozno" out of the box zato pa pravim, da že z nakupom, izbiro tipa motorja, znamka itak, veliko narediš oziroma poveš, kaj boš delal v prometu... maus 1
Spasku Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 5 minutes ago, maus said: nehi za mano ponaulat To je zato ker se nisi potrudu pisat več in si me prehitu za 0,000001 sek maus 1
maus Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 pred 1 minuto, Spasku pravi: To je zato ker se nisi potrudu pisat več in si me prehitu za 0,000001 sek mam tut hitrejši mopedek Spasku 1
ukica Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 10 minutes ago, Snečer said: človek je enak, jaz se naboju ne uspem izognit, kamnu pa morda Cestitam, primerjas hruske in jabolka. A kamen leti proti tebi, ali od tebe da se mu izognes?
Spasku Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 7 minutes ago, Snečer said: veliko narediš oziroma poveš, kaj boš delal v prometu Moj nima dosti konjev 125 se mi zdi sam ti povem ko ga ovijem znori pa ne divjam se vozim normalno po predpisih skozi vasi max 10 vec izven 100 razen tam kjer ocenim da je sigurno,in še tam vozim z rezervo niti nimam več let za noret in ni boljšega občutka za mene ko pridem domov s prijatlji vsi celi in zdravi. thumper 1
Snečer Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 Pravkar, ukica pravi: Cestitam, primerjas hruske in jabolka. A kamen leti proti tebi, ali od tebe da se mu izognes? mimo mene leti, ko se mu izognem, ko leti proti meni saj nekako si dojel, kaj sem hotel povedati, a ne?
Snečer Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 pred 3 minutami, Spasku pravi: Moj nima dosti konjev 125 se mi zdi sam ti povem ko ga ovijem znori pa ne divjam se vozim normalno po predpisih skozi vasi max 10 vec izven 100 razen tam kjer ocenim da je sigurno,in še tam vozim z rezervo niti nimam več let za noret in ni boljšega občutka za mene ko pridem domov s prijatlji vsi celi in zdravi. želim veliko varnih sezon tudi v prihodnje Spasku, thumper in maus 2 1
maus Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 (popravljeno) pred 2 minutami, Snečer pravi: želim veliko varnih sezon tudi v prihodnje a men pa ne .. js sm lahko tvoj prijatu Mirko .. te bom opozoril na zrno ? pa še začetne so iste ... Sneči ... pazi metek... hvala Maus ... rešu si mi žiulenje Popravljeno November 2, 2020. Popravil maus MARE 65, Spasku in thumper 3
Snečer Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 pred 3 minutami, maus pravi: a men pa ne .. js sm lahko tvoj prijatu Mirko .. te bom opozoril na zrno ? pa še začetne so iste ... Sneči ... pazi metek... hvala Maus ... rešu si mi žiulenje ti že vse znaš in veš, razen Mitas, ja tudi tebi in ostalim želim varne in uspešne sezone thumper 1
Spasku Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 26 minutes ago, maus said: mam tut hitrejši mopedek Ti mene nisi še prehitu z tojim hitrejšim mopedom jaz tebe pa ja na rajdah ko si še kadil ker zdaj ne kadiš kao samo dekoracija škatla na mizi aj ni tvoja thumper in maus 2
maus Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 pred 3 minutami, Snečer pravi: ti že vse znaš in veš, razen Mitas, ja tudi tebi in ostalim želim varne in uspešne sezone Nikoli ne veš vsega in sranja se dogajajo ... tako na motorju kot peš ... že skoraj 55 let hodim, pa se še vedno včasih kje spotaknem Mitas pa ne vem in ga nočem vedeti hotel sem samo povedati, da je lahko raketa ali pa jajčk od motorja nevarn in opasan po život Pravkar, Spasku pravi: Ti mene nisi še prehitu z tojim hitrejšim mopedom jaz tebe pa ja na rajdah ko si še kadil ker zdaj ne kadiš kao samo dekoracija škatla na mizi aj ni tvoja js ne dirkam .. samo po homologaciji gledam, kjer pri meni piše, da je najvišja hitrost 298 km/h ... valda da bom verjel DAMI34 1
Spasku Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 6 minutes ago, maus said: 298 km/ Samo a ni 299 Km si preplaču moped za 1Km
thumper Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 pred 9 urami, Snečer pravi: zato pa pravim, da že z nakupom, izbiro tipa motorja, znamka itak, veliko narediš oziroma poveš, kaj boš delal v prometu... eh ni čisto vse res.. meni je ratal zadnjič s klasiko ki ma 70 konjev v 2s naredit tri črtice - 2 črni in eno rjavo.. pred 8 urami, maus pravi: ... že skoraj 55 let hodim, pa se še vedno včasih kje spotaknem hotel sem samo povedati, da je lahko raketa ali pa jajčk od motorja nevarn in opasan po život čak mal - ti mulec ??? Spasku in MARE 65 1 1
maus Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 pred 1 uro, thumper pravi: čak mal - ti mulec ??? neki časa je vseeno trajalo, da sem shodu in šu v promet Spasku in thumper 2
MARE 65 Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 pred 2 urami, maus pravi: neki časa je vseeno trajalo, da sem shodu in šu v promet Ampak kar se Maus nauči to Maus zna... Spasku, maus in thumper 3
maus Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/voznico-mopeda-prevozil-traktorski-prikljucek-umrla-na-kraju-nesrece.html niso samo izstrelki in super športni motorji nevarni Voznico mopeda povozil traktorski priključek, umrla na kraju nesreče
Snečer Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 pred 5 minutami, maus pravi: https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/voznico-mopeda-prevozil-traktorski-prikljucek-umrla-na-kraju-nesrece.html niso samo izstrelki in super športni motorji nevarni Voznico mopeda povozil traktorski priključek, umrla na kraju nesreče Citiraj Na križišču sta se srečala 23-letni voznik traktorja in 69-letna voznica neregistriranega mopeda, ki je izgubila nadzor nad vozilom. Pri tem je padla na vozišče, traktorski priključek pa je zapeljal čez njo. Zaradi hudih poškodb je umrla na kraju nesreče. tu je bilo marsikaj drugega nevarno
maus Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 pred 5 minutami, Snečer pravi: tu je bilo marsikaj drugega nevarno Kaj še ? ... če bi šel moped hitreje, se ne bi srečala ? Če ne bi divjala, bi se lahko ustavila ? .. ne razumem kaj je bilo še nevarnega tukaj ?
maus Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 pred 2 urami, nejc74 pravi: khm, mogoče norčevanje iz 69 letnice ni ravno najboljši način dokazovanja. sploh se ne norčujem iz starejše gospe, ki se je vozila brez dovoljenja in brez zaščitne opreme in je zelo tragičen primer.. samo povedati sem mu hotel, da stereotip o cestakih vedno ne drži, kar je naletelo na tudi tragični dogodek iz Radovljice. Spasku in MARE 65 2
Snečer Objavljeno November 29, 2020 Opozori Objavljeno November 29, 2020 Tale nesreča včeraj...ma pustili bi jih pri miru... https://www.zurnal24.si/slovenija/podrobnosti-nocne-nesrece-motoristov-voznik-umrl-drugi-hudo-ranjen-odsel-357573 Citiraj V prometni nesreči, ki se je okoli 3. ure zgodila na območju Orehovice v občini Zagorje ob Savi, sta bila udeležena motorista. Pri padcu z motorjem je eden umrl na kraju, drugega pa so odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana. Citiraj Policist ju je poskušal ustaviti Pojasnjujejo še, da je policist na območju Zagorja nekaj minut pred nesrečo zaznal vožnjo dveh oseb na motorju, ki sta bili brez čelad in ju poskušal ustaviti. "Med ustavljanjem z modrimi lučmi so v isti smeri dohiteli še drugo motorno kolo, na katerem sta bili prav tako dve osebi brez čelad (ponesrečena motorista). Med vožnjo je policist oba motorja izgubil z vidnega polja in ju ni uspel ustaviti. Policist je z vožnjo nadaljeval, ter nato v kraju Orehovica naletel na nesrečo," neverjeni nočni dogodek, ko je terjal novo smrtno žrtev na naših cestah, opisujejo na ljubljanksi policijski upravi. Ob tem dodajajo, da osebi na motorju, ki ju je zaustavljal policist, še niso našli. Več okoliščin nesreče trenutno še ni pojasnjenih in znanih, zato intenzivna preiskava nesreče še vedno poteka, dodajajo. Banko so oropali, ob 3. zjutraj, verjetno nasesani... In to je treba za vsako ceno preganjat, da se je zgodila nesreča... IF7, ligenjček, DAMI34 in 3 others 2 3 1
izibajker Objavljeno November 29, 2020 Opozori Objavljeno November 29, 2020 pred 2 urami, Joker pravi: Ko sem ponoči slišal tuljenje motorja mimo hiše sem mislil da sanjam. Na žalost nisem... A ni v tem kraju tista "mamljiva ravnina" predno se začne vzpon proti Trojanam?
KARMEN1 Objavljeno November 29, 2020 Opozori Objavljeno November 29, 2020 Jaz pa sem slišala, da so se mu policaji zabili od zadaj, v motor ?. thumper, Snečer, GregorM in 1 other 4
Spasku Objavljeno November 29, 2020 Opozori Objavljeno November 29, 2020 8 minutes ago, KARMEN1 said: Jaz pa sem slišala, da so se mu policaji zabili od zadaj, v motor ?. Po mojem lažejo tako zgodbo bi še otroci v vrtcu napisali.Tako so ubili na krasu otroka ki se je vozu z avtomatikom brez tablic ko so ga preganjali je priletel v domači zid. zaznal vožnjo dveh oseb na motorju, ki sta bili brez čelad in ju poskušal ustaviti. "Med ustavljanjem z modrimi lučmi so v isti smeri dohiteli še drugo motorno kolo, na katerem sta bili prav tako dve osebi brez čelad (ponesrečena motorista). Med vožnjo je policist oba motorja izgubil z vidnega polja in ju ni uspel ustaviti. Policist je z vožnjo nadaljeval, ter nato v kraju Orehovica naletel na nesrečo thumper in KARMEN1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se