ak Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Mislim, da scena ne oz ne bi smela prejudicirati tudi glasbenega okusa.... Veliko je mlajših motoristov, ki imajo bolj odprte glave za vse zvrsti glasbe. Motor+usnje+pivo+rock IMHO ni celotna moto scena. Mogoče je kdaj bila, zdaj pa mislim, da se to spreminja oz. bi se moralo. Meni osebno so tudi motozbori postali že dolgočasni.... Zelo rad imam klasiko, dobro vino in elegantne obleke... Sam menda na Moto zborih ne morm glih tega pričakovat - kaj misliš?
marijan Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 samo kolikor poslušam današnjo mladino so vedno bolj za kravjo muziko, ki je menda cool, vsaj tako pravijo in na koncu še rodeo s kravami, to bi lahko bila prihodnost.... :oops: :oops:
Brrrm Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 samo kolikor poslušam današnjo mladino so vedno bolj za kravjo muziko, marijan, saj kraji tam gori pri tebi so lepi in prijazni, samo, kot zgleda, civilizacija se pa tja gor bolj počasi prebija :lol:
Ales Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Na srečanja grem, zaradi druženja,pitja,.... Muzika pa samo da je rock,metal ali podobno, pa če glih na večih srečanjih iste skupine igrajo, ni panike!! Saj itak ne grem vsak dan na srečanja, tak da ne slišim istih bendov vsak dan. :D 8)
AREA Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Mene pa ne dokler bo rock & metal...torej bom hodo samo na take zbore, ki ne bojo masovke, ampak nas bo samo par iz foruma al pa kod drugod.
klimbra Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Mene pa samo slečene plesalke še privabijo.......če jih ne prespim seveda :drinking: :drinking: :drinking: :sleeping: BTW.....zakaj pa O.S.T. ne naročajo???????????? :twisted: :D :D :D
Pervy Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 jaz na zbore hodim iz istega razloga kot na forumska srecanja - zaradi druzbe! Rock in njegovi derivati morejo bit zato ker te ta muzika nabije z energijo (mam rad blues in se kak jazz ampak bi verjetno hitro zaspal za mizo) in ker jo pac vecina ljudi poslusa. tudi kaksno elektroniko vcasih poslusam (2xletno- D'm'B. RAVE NE!!!!!) ampak na zboru bi me motila sploh z monotonim TUC TUC. a kdo od vas kdaj vprasa katera skupina bo na FS igrala in se potem odloci ce pride ali ne :wink: :roll: ? vazno da je druzba, pir in v ozadju zvok el. kitare.
hotschko Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 .... in, če bi imeli na zadnjem forumskem na Ivarčem jezeru pravo glasno Rock muziko (DJ ali bend), sigurno ne bi na koncu ostalo 7 soloriderjev, bladzo in sod piva... ampak 30 motosvetovcev in noben sod piva .. :D ... druženje motoristov brez muzike no good ... bo treba tudi za te stvari poskrbeti na prihodnjih FS-jih ... :D
Lucky Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Mene pa ne dokler bo rock & metal...torej bom hodo samo na take zbore, ki ne bojo masovke, ampak nas bo samo par iz foruma al pa kod drugod. Eh, še dolgo bo čakal! :roll: :wink:
LuCy Objavljeno September 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2002 Jaz se popolnoma strinjam, da je muzka bolj za ozadje in da ponavadi ne gremo tja samo zaradi nekega benda, je pa definitivno boljše vzdušje, če je na odru kak dober bend - sam da žge!!! In pol se LuCy čist strga.... :lol: Ko bom pa enkrat imela svoje prevozno sredstvo, pol pa itak ni panike, če ni kul se pač obrneš in greš domov pa nažgeš musko po svojem okusu.
moto rider Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 A perspektive? Po moje jo ni. Ista lajna. Jaz sem se jih naveličal že v komunizmu. Novodobni so malce drugačni (erotika ipd.) Pa tudi riti so postale ena dugi podobne. Preveč pijače, dokazovanje, kdo je večji utrganec, ista muska in maček ob zori. To je zanimivost za novopečene motoriste. Ali pa smo nekateri prestari. Kakorkoli že, zadeva je postala monotonija. V to sem prepričan. Svet se vrti že od praskupnosti naprej. In zagotovo se bo tudi v prihodnje. Bolje kakšen dober izlet in fešta s kolegi.
Jurij Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 U,tole pa je iz naftalina.. :D ker nisem pri takem denarju in zraven kake organizacije moto zborov lahko le podam kak predlog al pa dva, pa jih lahk kak organizator proba zrihtat: Hank Davison Band Squirrel Nut Zippers Atomic Fireballs mal več zabavno/nagradnih/družabnih iger - bolj kot so odfukane rajš se jih odfukanci udeležujemo. seveda ne vsi v razne blatne kopeli in podobne igre, po katerih greš lahko sam še pod tuš al pa bohnedaj nove obleke kupit ponavad sam kake srečelove, štante z usnjem/opremo/kičem in šank+gasilske klopi vidiš. dejavumejbi? gasilska veselica, če ne bi folk z motorji prišel? (no,pa striptiza tud lih ni na gasilskih...razen na afterpartyih.. :lol1: ) drgač pa bom tud še na kak zbor z Rattlesnake al pa Demolišni al pa Let3 al pa kakimi dobrimi rokerji z veseljem prišel. če bo pa švoh muzka in švoh program - če ne bom mel kaj druzga tam za počet bom šel pa tolk prej domov. še zmeri je odločitev o obisku stvar posameznika. po moje je perspektiva v tem, da se naredi neko stvar zanimivo z novimi poruntavščinami in še neslišanimi/videnimi bendi (ok-ki so recimo 1x na 10 let v bližini SLO, pa ne ravno AC/DC, ker si jih (razumljivo)ne more mben zbor privoščit)
Dave Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 ...mal več zabavno/nagradnih/družabnih iger - bolj kot so odfukane rajš se jih odfukanci udeležujemo. seveda ne vsi v razne blatne kopeli in podobne igre, po katerih greš lahko sam še pod tuš al pa bohnedaj nove obleke kupit ... ← Do sedaj se nisem zares dozivel, da bi se kar trlo prostovoljcev za take in drugacne igre... mogoce si pa samo ti tolk odfukan?
Ice Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 AC/DC ne igrajo po motozborih, srecanjih, festivalih ali podobno, temvec samo na lastnih koncertih. BTDT.
pirrulz Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 AC/DC ne igrajo po motozborih, srecanjih, festivalih ali podobno, temvec samo na lastnih koncertih. BTDT. ← ja so pa pred enimi petimi leti al pa malo več v Moškanjcih pri Ptuju nažigali Motorhead. mislim da so zbor organizirali road Warriorsi.
Incubation Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 Nej pa Motorhead namest njih pridejo! :yea2: :yea2: Pa Metropolis bi tud lahk kdaj na kkšnmu zboru zašpilal! Rock in metal nej kr ostaneta! Se pa strinjam d bi blo lahk več družabnih igr... Pa najlepši/najgrši najbol predelan motor... Aja pa prosm, prosm ne več deebeelih striptizet - beri tankov- !
Ice Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 :lol: yep, smo se (lenny, phil in moja malenkost) rezali ko zmesani od brnika do MB in moskanjcev in naslednji dan nazaj. :grim
pirrulz Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 @ Ice: hehehe....rispekt :yea2: :yea2: pa kterega leta je to že točno blo? daj pomagi malo :grim
pirrulz Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 (popravljeno) aha, torej mi tistega nekaj RAM-a v buči še kar dobro dela. :grim lepe danke Ice. ...da malo pogledam link...JA,JA, JA, to je to :yea2: ..heheh..Lemmy na fliperju - baje da je čisto nor na njih... dober žur je to bil, ni kaj. Popravljeno Januar 10, 2005. Popravil pirrulz
gebre Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 ... Aja pa prosm, prosm ne več deebeelih striptizet - beri tankov- ! ← Jest s tem nimam ravno velikih problemov, vedno že prej dol padem :oops: in jih pač ne dočakam :) .
SiR Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 :lol: yep, smo se (lenny, phil in moja malenkost) rezali ko zmesani od brnika do MB in moskanjcev in naslednji dan nazaj. :grim ← pa ne mi reč, da ste si vice govorl? :D
kađiva Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Jest s tem nimam ravno velikih problemov, vedno že prej dol padem :oops: in jih pač ne dočakam :) . ← :lol1: :lol1: :lol1: sej bol da si že prej dol padu, bi lahko še kakšne želodčne težave dobil :grim :SS
pirrulz Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: sej bol da si že prej dol padu, bi lahko še kakšne želodčne težave dobil :grim :SS ← S striptizetami so same težave. ..khm... :blush: Oziroma, bolj natančno: z redarji so težave, če slučajno hočeš striptizeto kam odnest. :blush: Popravljeno Januar 11, 2005. Popravil pirrulz
kađiva Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Ja ne vem glede tega, sam vem pa da kakšnih povodnih konjev ni preveč užitek gledat na odru :SS primer: letos v Škofji Loki :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se