vapotek Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Toti bo tak začo počasi šiptarsko šprehat. Kaj še ne obvlada maternega jezika al kaj? :? Ghost_R1 1
Mutika Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Valda ti bom dal! :D Cena? Sitnica....15 eur na krog+1000 eur varščine. :evilgrin: Meni pa nisi o nobenih varščinah govoril ... krog dobim for free, kajne? :rolleyes: Kak te lahko pustiš, da te avto spizdi? :? Postavi se v vrsto. B) Toliko o skromnosti ... :whistle: !
vapotek Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 krog dobim for free, kajne? :rolleyes: Zate ni to nikoli vprašljivo, ker vem, da znaš vozit... :whistle: Ghost_R1 1
oks Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Kak te lahko pustiš, da te avto spizdi? :? Saj ji ne pustim, samo jo imam rad ves čas pod kontrolo, da mi slučajno ne zaluta.
gregorius Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Same lape so te :rolleyes: ........sicer pa se boš lahko v petek malo izprso :evilgrin: .....Onega Picassoja pa kar šibaj iz vrste v vrsto. Toti bo tak začo počasi šiptarsko šprehat. Mirdita, Picasso, mirdita..... :whistle: bom vedno za tabo v vrsti, tak da ti bom lahko tepke stisko.
gregorius Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Kaj še ne obvlada maternega jezika al kaj? :? pervert, in daj si že enkrat rečt, da ne smeš tega delat s svojo mamo
sqo Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 otroci.. cez ene 10-12 let :D predvidevam? zaenkrat sem se jaz otrok v familiji :)
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 (popravljeno) Djte jo na eno ornk dieto, pa manj futrat, pa bo mogoče še prav luštna deklina ... (pa glih jst govorim, k mam 136 kil) Popravljeno Oktober 7, 2008. Popravil mashina Ghost_R1 in Alla 2
DESIM Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 ...simči... :krneki: ... ...se vidmo na cest... :unsure:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Jah, mal sm zajebu pa preveč gobc stegnu, tko kpač u enih situacijah prsti prehitijo mozak. Mislu, da smo v eni bolj blesavi temi, šele pol mi je klik nardilo, tko k že kdaj prej ... Qrc, zdaj je, kar je ... verjetn me boš zbou naslenč, k se vidmo. No, hotu sm pač povedat, da ... eh, sj nima veze. Đabe se vadim. Zajebu pač. Se opravičujem. Alla, Ghost_R1 in thumper 3
vapotek Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 ...stara 20.. 20 pa že kadi? Zdaj pa sam še reči, da ma fanta, pa ven hodi, pa kaki pir spije, pa je to to... Katastrofa današnja mladina!!! :krneki: Ghost_R1 1
vapotek Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Zajebu pač. Nič novega Se opravičujem. Ni sprejeto :P Ghost_R1 1
Pirurirc Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Odkar mava Lučko se samo še vozim z motorji. Pa še to je full bolš. Na treningih mam boljše čase in na dirkah boljše rezultate. V šali rečeno "če rodiva dvojčke bom prvak". Lučki so ušeč moto t- shirts
motofrik Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 :krneki: ..uf, a tako se bojiš zanjo? Ja, no, saj še leto-dve, pa bom tudi jaz takole skakal okoli. Sem ji že kar povedal, da fant mora imeti motor, potem se bomo pa naprej pogovarjali. :whistle:
ELO Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 evo, jaz imam 15mesečnega sineka ter 7 mesecev nosečo ženo. motor sem si pa kupil pred 4 meseci... večina znancev negodovaje pravi da sem teslo, ki si je podpisal smrtno obsodbo. starši pravijo da sem neodgovoren... sam pa menim da imam ravno sedaj dovolj dobre razloge da vozim po pameti. tako z avtom kot z motorjem... med vožnjo (motorja) se načeloma skušam koncentrirati predvsem na dogajanje na cesti ter moje užitke. me pa včasih stisne, ko se sinek stisne k meni predno grem od doma... tako kadar grem z motorjem kot tudi takrat, ko grem z "varnim" avtom... koneckoncev pa sem si motor kupil predvsem zase in za mojo dušo. zato, ker si ob vsem delu ki ga opravljam zaslužim imeti tistih pet ur na teden samo zase... kakorkoli, strah in tesnoba znata biti učinkovito zdravilo preventive...
Guest pmali Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Otroke je treba zgodej navadit na delo in vrednote (ne me prjavt da iskoriščam mladoletne otroke za sužensko delo)
gregorius Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 do snega še pol pa mir do spomladi...
ProdriveR Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 Vidm,da znajo bit otroc pol tut koristni? :D
impulz Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 ite glejat trenjo. very entertaining bi reku moj kolega :lol1: z takimi bučkami k jih tam prodajajo pa bi lahk že kšno juhico skuhal.
ELO Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 evo, jaz imam 15mesečnega sineka ter 7 mesecev nosečo ženo. žena od prejšnjega četrtka ni več noseča :) imava hčerkico Kajo, četrto članico družine. sedaj imam kar nekaj razlogov, da bom na cesti še previdnejši kot sicer... nehati pa pač ne mislim, uživam v motorizmu! je pa res da že kar lep čas vozim po pameti, brez pretiravanj in tveganj. nekih nevarnih in presenetljivih situacij že dolgo nisem imel... (potrkam po lesu...) pa srečno!!!
Mutika Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 žena od prejšnjega četrtka ni več noseča :) imava hčerkico Kajo, četrto članico družine. sedaj imam kar nekaj razlogov, da bom na cesti še previdnejši kot sicer... nehati pa pač ne mislim, uživam v motorizmu! je pa res da že kar lep čas vozim po pameti, brez pretiravanj in tveganj. nekih nevarnih in presenetljivih situacij že dolgo nisem imel... (potrkam po lesu.. .) pa srečno!!! Iskrene čestitke! :worship:
KUŠČAR Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 žena od prejšnjega četrtka ni več noseča :) imava hčerkico Kajo, četrto članico družine. sedaj imam kar nekaj razlogov, da bom na cesti še previdnejši kot sicer... nehati pa pač ne mislim, uživam v motorizmu! je pa res da že kar lep čas vozim po pameti, brez pretiravanj in tveganj. nekih nevarnih in presenetljivih situacij že dolgo nisem imel... (potrkam po lesu.. .) pa srečno!!! Še iz moje strani čestitke.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se