paris2 Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 Po moje je največja napaka se motorju odpovedat ko dobiš otroka in kasneje spet na motor usest z mislijo da obvladamo... ...a kaj kmalu sledi bridko razočaranje ko nimamo več grifa za motor in cesto. Po moje je vseeno motor obdržati in vse učiti že od malih nog kaj se sme in česa ne.
Lowrenc Objavljeno December 12, 2008 Opozori Objavljeno December 12, 2008 Seveda je treba pomislit tudi na to, da se v tem času gradi hiša, obnavlja stanovanje in je denarja na pretek :whistle:
KUŠČAR Objavljeno December 13, 2008 Opozori Objavljeno December 13, 2008 Seveda je treba pomislit tudi na to, da se v tem času gradi hiša, obnavlja stanovanje in je denarja na pretek :whistle: Sej na bank dajejo posojila,na stanovanskega je še man obresti. :P Šala vem kako je to.
Mutika Objavljeno December 13, 2008 Opozori Objavljeno December 13, 2008 Hja, otroci ... prehitro zrastejo. :wub: :cry: Potem pa gredo svojo pot in če je to na motorju, nas stisne pri srcu. Pa čeprav smo že vse življenje tudi sami motoristi, kajne? :unsure:
KUŠČAR Objavljeno December 13, 2008 Opozori Objavljeno December 13, 2008 Hja, otroci ... prehitro zrastejo. :wub: :cry: Potem pa gredo svojo pot in če je to na motorju, nas stisne pri srcu. Pa čeprav smo že vse življenje tudi sami motoristi, kajne? :unsure: To ti pa dam čist prav. Ne veš dokler nimaš svojih, jaz mam sicer še mejhna pa bosta tud tedva kmal zrasla. :hmm:
Lady Guzzi Objavljeno December 14, 2008 Opozori Objavljeno December 14, 2008 No, mi bomo pa mel froca konc februarja. Nekoč motorista? Upam, bo v familiji ostal! Ga bomo tudi mi naučil vrednot pucanja motorja. :naughty:
Senna Objavljeno December 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 27, 2008 Še moj cukrček, sem glih varuška ta vikend in čez novo leto :worship:
bmwslo Objavljeno December 27, 2008 Opozori Objavljeno December 27, 2008 (popravljeno) Še moj cukrček, sem glih varuška ta vikend in čez novo leto :worship: A ni zdelje mal premrzlo, da tazga lušnega otroka v vodo pustiš :whistle: Popravljeno December 27, 2008. Popravil bmwslo
Dadi Objavljeno December 27, 2008 Opozori Objavljeno December 27, 2008 Hja, otroci ... prehitro zrastejo. :wub: :cry: Potem pa gredo svojo pot in če je to na motorju, nas stisne pri srcu. Pa čeprav smo že vse življenje tudi sami motoristi, kajne? :unsure: o kako si zadela prave besede, mam dva, 14 in 13 let, hčerko in sina, še nimata želje po motorju, začuda, si pa kar mislim kako mi bo :unsure: , nimam pa namena jima kakorkoli branit motorja, samo skrbi pa bodo vedno ostale, takle mamo starši, šele sedaj vem kako je bilo mojih strah ! Glavno, da ju naučim pozitivizma v lajfu, strpnosti ter previdnosti na cesti, pa bo ! Quest 1
Senna Objavljeno December 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 27, 2008 A ni zdelje mal premrzlo, da tazga lušnega otroka v vodo pustiš :whistle: Da mal skomine naredim.Ah sej še ni ledu,tko da komot na kamnih sedi :whistle:
bmwslo Objavljeno December 27, 2008 Opozori Objavljeno December 27, 2008 Da mal skomine naredim.Ah sej še ni ledu,tko da komot na kamnih sedi :whistle: :lol1: No mojadva sta že skor od doma. Hčera že, mulo se pa zdej nekaj z vojsko spogleduje in je tako tudi čez teden odsoten. Če sem čisto odkrti, je lepo ko pridejo domov ampak čez teden je pa tudi blažen mir doma. Ja za na motor nista ravno navdušenca, čeprav tamlad ima motor, a se bolj malo furata. Upam, da je previden :krneki:
Senna Objavljeno December 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 27, 2008 Ja moja pa že tut bajka mal :worship:
TONTO Objavljeno December 27, 2008 Opozori Objavljeno December 27, 2008 Ja moj je pa kar PETARDA 46 :worship: :whistle:
jny007 Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Zdej bi bil pa že skor cajt, ker se dolgo časa nisem nič javil...da vam pokažem našega mulca :) lp :D
viky Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Moja dva sta stara 13 in 11, oba rada na motorju. Čim hitrejš-tem boljš (letemo drvemo se nč ne bojemo!!!) Upam, da me nekoč (se bolš sliš kot čez par let) ne bo pobralo od skrbi....
Leony Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 (popravljeno) Luštna tema :winkiss: Če bo moj tak, k je mami.. Pol me bo skoz za njega skrbelo :whistle: To mamo itak že v krvi, hehe. Mu pa ne bom nič branila, sej mora vse probat. Zej je bil star 2 leti. Da bi se pa odpovedala vožnji z motorjem, k sm dobila otroka.. Ni šans. Z avtom se lah isto zaletiš, pa je lah tud tragično. Najbol da v bajti ostanemo, pa naročamo prek katalogov :krneki: Popravljeno Marec 12, 2009. Popravil Leony
GorazdH Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 pa še neki bi dodal tako, ker je polna luna. če greš sam z motorjem se sam fentaš. če pelješ celo svojo familjo v avtu fentaš še njih. več žrtev je v avtomobilskoh nesrečah...sploh v kakem verižnem trčenju. torej res, v bunker 10 metrov pod zemljo in samo preko kataloga. :whistle:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 (popravljeno) pa še neki bi dodal tako, ker je polna luna. če greš sam z motorjem se sam fentaš. če pelješ celo svojo familjo v avtu fentaš še njih. več žrtev je v avtomobilskoh nesrečah...sploh v kakem verižnem trčenju. torej res, v bunker 10 metrov pod zemljo in samo preko kataloga. :whistle: A dej ne nabiji ... V Sloveniji je cirka 43.000 motociklov in cirka 50 mrtvih, kar pomeni 0,12 procenta. V Sloveniji je cirka 1.000.000 avtomobilov in cirka 214 mrtvih (v letu 2008), kar pomeni cirka 0,02 procenta. Faktor je torej 'šest'. (to je površna ocena iz podatkov 'iz glave'). Podrobni podatki na www.policija.si - v razdelku Statistika in . Da o poškodbah ne govorimo ... Motorizem JE nevaren, pa če si še tako zatiskamo oči. Iskati uteho v lažeh je brezveze. Pač živimo bolj tvegano ... Popravljeno Marec 12, 2009. Popravil mashina Ghost_R1 in Alla 2
vapotek Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Iskati uteho v lažeh je brezveze. Maš prav, raje jo iščimo v alkoholu. :P simonsi in Ghost_R1 2
Pervy Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Maš prav, raje jo iščimo v alkoholu. :P ali v alkoholu in drogah, uteha zagotovljena :whistle:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Maš prav, raje jo iščimo v alkoholu. :P ali v alkoholu in drogah, uteha zagotovljena :whistle: Ali pa med parom čudovito oblikovanih ženskih jošk :-) Ghost_R1 in Alla 2
JEJŽ Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Jaz ful mislim na malega med vožnjo. Komaj čakam, da bo dovolj star in bo imel svoj motor pol pa skupaj takiii gas!
1965 Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Maš prav, raje jo iščimo v alkoholu. :P Da o raznih boleznih, ki pošteno sekajo po naši populaciji ne govorimo... Moja famlija 3 otroci + žena. Ni enostavno :hmm: , a kaj ko ćloveka vseeno nekaj vleče. Smrt bomo vsi dočakali, tu ni dileme. Ali bo to na motorju ? Morda. Da bi se s tem preveč belili glavo, nima smisla. Vseeno prava mera previdnosti na cesti ne škodi. :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se