mig72 Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 VREME BO !! Sm naroču :naughty:
trebor Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Kaj si naročil ? Že nekajkrat so tvoje naročilo stornirali . Upam, da si naročil hladno in deževno vreme, in da boš (bomo) dobili ravno kontra :naughty:. LP Robert
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 mene pa zanima, če je kaka varianta, da se ljubljančanom prepove na motosvet hodit? To seveda ne bi veljalo za ljubljančanke... Balistični, T-boy, DESIM in 1 other 2 2
zverac Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 mene pa zanima, če je kaka varianta, da se ljubljančanom prepove na motosvet hodit? To seveda ne bi veljalo za ljubljančanke... Vapo, nedolgo nazaj sem se pogovaral z nekim Celjanom o Mariborčanih, pa mi je rekel (da ga citiram): "Ma pusti tote Mariborčane, oni so čisto navadni avstrijski Šipterji. Sedaj pa bi rad vedel, koliko, če sploh, je v tem resnice. Brez zamera, pa lp Jest
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 (popravljeno) Vapo, nedolgo nazaj sem se pogovaral z nekim Celjanom o Mariborčanih, pa mi je rekel (da ga citiram): "Ma pusti tote Mariborčane, oni so čisto navadni avstrijski Šipterji. Sedaj pa bi rad vedel, koliko, če sploh, je v tem resnice. Brez zamera, pa lp Jest Hja, po neki teoriji bi lahko to celo držalo. Če samo sebe pogledam.....vsaj 2x mesečno sem v Avstiji, tekoče govorim nemško, pohištvo po navadi kupujem v Gradcu v Ikeji, Dunaj poznam bojle kot ljubljano, pa še sladoled mam ful rad... Hja, bi znalo bit. Ampak konc koncev me boli k***c kaj sem, glavno da me majo Ljubljančanke rade! Popravljeno Oktober 21, 2009. Popravil vapotek SCORPIONS, bajkr88 in DESIM 1 2
MoTo G_P Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Hja, po neki teoriji bi lahko to celo držalo. Če samo sebe pogledam.....vsaj 2x mesečno sem v Avstiji, tekoče govorim nemško, pohištvo po navadi kupujem v Gradcu v Ikeji, Dunaj poznam bojle kot ljubljano, pa še sladoled mam ful rad... Hja, bi znalo bit. Ampak konc koncev me boli k***c kaj sem, glavno da me majo Ljubljančanke rade! Mislm da še nism slišu do zdej po lublani, kako motoristko, da bi se drla tvoj nick po centru...Al se sam takt k si ti u lj?? SCORPIONS 1
trebor Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Hja, po neki teoriji bi lahko to celo držalo. Če samo sebe pogledam.....vsaj 2x mesečno sem v Avstiji, tekoče govorim nemško, pohištvo po navadi kupujem v Gradcu v Ikeji, Dunaj poznam bojle kot ljubljano, pa še sladoled mam ful rad... Hja, bi znalo bit. Ampak konc koncev me boli k***c kaj sem, glavno da me majo Ljubljančanke rade! Vapo, a sploh znaš najti pot v ljubljano :naughty:, ali te kar samo obrne proti severu k jodlarjem . LP Robert SCORPIONS 1
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Vapo, a sploh znaš najti pot v ljubljano :naughty:, ali te kar samo obrne proti severu k jodlarjem . LP Robert Prej me je resda malo jebalo najt pot, ampak odkar mam Garmina ni panike....saj veš kaj je Garmin, a ne? SCORPIONS 1
Guest nera Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Mislm da še nism slišu do zdej po lublani, kako motoristko, da bi se drla tvoj nick po centru... Zase govori SCORPIONS 1
MoTo G_P Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Zase govori hahahahahhha...zj si me pa nasmejala... ke pa si bla to u centru, dejansko na prešercu? :naughty: SCORPIONS 1
mig72 Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 dobro jutro vsem,a vas kej vreme daje :naughty:
maus Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 mene pa zanima, če je kaka varianta, da se ljubljančanom prepove na motosvet hodit? To seveda ne bi veljalo za ljubljančanke... vse se da zrihtat prijatu prepustim ti ljubljančanke... če nauš diru drugje dobro jutro kwakiland
trebor Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Prej me je resda malo jebalo najt pot, ampak odkar mam Garmina ni panike....saj veš kaj je Garmin, a ne? Lepo, da si se naučil uporabljati to tehnično napravo . Dokler jih pa ni bilo na tržišču, pa nisi našel poti v kotlino, ker nisi znal odpreti zemljevida :naughty:? Ko boš prišel kdaj k nam, ti bom z veseljem pokazal kako se uporablja zemljevid. Pa kakšno pivo bova spila , ali dva, tri, ...:beer1: LP robert
casper7 Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 A je kdo pivo omenju hehe....dons jih bo več :evilgrin: .... Lp.
Carp Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 v nedeljo zgleda da bo vreme držalo bo treba še mal gume segret za naprej bomo pa še videli
mig72 Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 gume mamo nove tko da bo v nedeljo treba na probo do obale
Bojanv Objavljeno Oktober 24, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2009 Hja, po neki teoriji bi lahko to celo držalo. Če samo sebe pogledam.....vsaj 2x mesečno sem v Avstiji, tekoče govorim nemško, pohištvo po navadi kupujem v Gradcu v Ikeji, Dunaj poznam bojle kot ljubljano, pa še sladoled mam ful rad... Hja, bi znalo bit. Ampak konc koncev me boli k***c kaj sem, glavno da me majo Ljubljančanke rade! Ja, ljubljančanke imajo res rade kake nenevarne živalce.... Mucke, hrčke, kužke na baterije (potem ne veš kje mu je glava in kje rit ), same nenevarne stvari. Zvečer pa jo dajo spat v stajico... za ostalo rabijo moške... lp bv
mig72 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 ekola nedelja je mimo,pa tud neki kilometrov z novo gumo po obali.kje ste se pa ostale žabce skrivale kva kva kva, a ste bli na maratonu
trebor Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Na žalost doma. Nč bat, bomo vse not prnesl, hehe.
vapotek Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 za ostalo rabijo moške... Ja, saj...
maus Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 ekola nedelja je mimo,pa tud neki kilometrov z novo gumo po obali.kje ste se pa ostale žabce skrivale kva kva kva, a ste bli na maratonu jaz sem bil tudi na morčku ... sm pa ene par žab zbou Ja, saj... mausa
Carp Objavljeno Oktober 27, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2009 ekola nedelja je mimo,pa tud neki kilometrov z novo gumo po obali.kje ste se pa ostale žabce skrivale kva kva kva, a ste bli na maratonu nč maraton, smo bli v nedeljo popoldan kar v piranu pa akvarij majo prenovljen
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Kaj zaj žabari, keri bo dal v nedeljo za pir, če pridem dol? Aja, pa seveda pričakujem ustrezen sprejem!!! Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil vapotek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se