pkoco Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 o to bi obrisal pa bi mel za malco :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetbejba Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Blek!! Negnusno! :closedeyes: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetbejba Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Pa še moja čelada! N 103. Kupla sm jo konc poletja. Super je!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
monsterogi Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Moji dve,Nolan N 30 model od bivše...N100 flashback Model jet vintage "možganarca" in integralka model Darth Vader :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Nolan N84 :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
*KAYA* Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Evo pa še moja: ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 tole je pa moja čelada :D ...sam do Bohinja pa nazaj v LJ sm šu :wacko: Daj ne frajari :P Šk.Loka-Železniki P.S.:Ista čelada še vedno na moji glavi-samo opereš in je kot nova :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Puse Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 te čelade schubert pa nolan so tolk drage jao :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 te čelade schubert pa nolan so tolk drage jao :S :slap: Katero si pa imel v mislih, da je tako draga? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 (popravljeno) Oprostite! Čist zajebal... BRIŠI :topic: Popravljeno November 18, 2008. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 te čelade schubert pa nolan so tolk drage jao :S :? Ajd, Schubert je res malce dražji, Nolan pa je občutno cenejši. Pravzaprav je Nolan zelo ugoden in glede na to kaj za dan denar dobiš, poprodaja, ima fenomenalno rezmerje cena/kvaliteta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
splashxxx Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Pa še moja Nolan N102, s katero sem opravil začetniških 2k km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Puse Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 :slap: Katero si pa imel v mislih, da je tako draga? :hmm: preprosto so preveč drage...js sm dou 75€ za svojo MDS čelado pa je še preveč dobra :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 preprosto so preveč drage...js sm dou 75€ za svojo MDS čelado pa je še preveč dobra :trance_33_sleep: ja čist odvisn za kašn motor je predobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 stari dobre čelade načeloma morajo koštat 300€+ da so res dobre sam to morajo imet ti plastičarji, ker ko se oni razfukajo se dobr razfukajo rečmo ti k maš APN res ne rabš met tok dobre čelade isto pr čoperju rabš bolj čelado zarad policajov pol pa vidš čefote k so na cestakih pa brez čelade :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 preprosto so preveč drage...js sm dou 75€ za svojo MDS čelado pa je še preveč dobra :trance_33_sleep: Ko se boš fajn stresu s čelado za 75 evrov, ti bo mogoče jasno zakaj je za zaščito glave priporočljivo dat malo več :yes: Če pa jo imaš za na moped, potem pa za silo bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 aja, pa pozabu sm še krosovce oni se tud dobr lahk razfukajo pa brez zamere :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juresag Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 ja čist odvisn za kašn motor je predobra. Ne za kakšn motor ampak kakšn bicikl. Ker upam da si noben pri zdravi pameti ne gre za motor kupit čelade za 75 EUR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 tud manj (braincap2) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Mislim da za dobro čelado ni veliko dat 300€. To je nek minimum. Višje ko pa so hitrosti, več se zahteva od čelade. Za moped mislim da noben ne bo kupil čelade za tak denar, do takrat ko bo prvič ružil z glavo po tleh. Potem pa tudi 300€ kar naenkrat ni več veliko.... Sam pa sem mnenja da je čelada zadnja stvar, pri kateri se da kaj prišparat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Aha, ce me nekdo naplahta in dam min. 300€ za celado, ki je sicer vredna 200 €...Se pocutm bolj varnega... :headbang: :headbang: ah, ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 stari dobre čelade načeloma morajo koštat 300€+ da so res dobre sam to morajo imet ti plastičarji, ker ko se oni razfukajo se dobr razfukajo rečmo ti k maš APN res ne rabš met tok dobre čelade isto pr čoperju rabš bolj čelado zarad policajov pol pa vidš čefote k so na cestakih pa brez čelade :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Žare, jaz čelade nimam zaradi policajev. Le zaradi česa že? Večkrat sem se že zalotil, da dajem čelado na glavo, ko parkiram motor iz dvorišča v garažo. Saj vem, kaj si hotel povedati. Folk kupi stroj za 10-15 jurjev evrov, potem pa kupijo čelado za 50 evrov. Ali pa nedenejo očala in ledvični pas pa gasa. Btw, z mojo imava Nolan 100E. Lepo sedi na glavi, je pa malo glasna nad 100/uro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Aha, ce me nekdo naplahta in dam min. 300€ za celado, ki je sicer vredna 200 €...Se pocutm bolj varnega... :headbang: :headbang: ah, ja... Falil si bistvo....ampak čelada, ki ima recimo polno ceno 500€ je verjetno boljša od tiste, ki je 100€, ali ne? Če te pa nekdo naplahta, pa ni kriva čelada ampak ti ki si se pustil naplahtati. :headbang: Lahko pa še vedno kupiš čelado, ki je sicer vredna 400€ pa daš za njo 300€, če se zmeniš za kak popust..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Falil si bistvo....ampak čelada, ki ima recimo polno ceno 500€ je verjetno boljša od tiste, ki je 100€, ali ne? Če te pa nekdo naplahta, pa ni kriva čelada ampak ti ki si se pustil naplahtati. :headbang: Lahko pa še vedno kupiš čelado, ki je sicer vredna 400€ pa daš za njo 300€, če se zmeniš za kak popust..... :whistle: Smesn mi je, d si napisal, da je 300 € minimum...S tem se ne strinjam.... Seveda pa imas prav, da je verjetno vecja cena garancija za boljso kvaliteto (ne zmeraj) pa tud pr celadi ni za sparat... Moja nolanka je stala 215 € pa ji popolnoma zaupam :worship: ...le glasna je.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Aha, ce me nekdo naplahta in dam min. 300€ za celado, ki je sicer vredna 200 €...Se pocutm bolj varnega... :headbang: :headbang: ah, ja... In kako ti oceniš koliko je čelada vredna? Res povej, me zanima, da ne bom naplahtan naslednjič, ko bom kupoval čelado in bo na listku napisana cena višja od 300€ schuberth&co.zadvestoevrov.press :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se