riderrgirl Objavljeno Januar 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Kje pa prodajajo take čokolade. Bi se še jaz malo pregrešil, čeprav se poletje bliža. lej čist preprosto...kupi čokolado za vse ostalo...uporabi domišlijo... :whistle: :naughty:
motoristek Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 včeraj sem Gorenjko natepaval... :naughty:
bikez Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 včeraj sem Gorenjko natepaval... :naughty: Upam, da obe :)
sayo Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 A je že kdo probal milko FIRE s ČILIJEM :?
riderrgirl Objavljeno Januar 24, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 njam njam... :rolleyes:
SharpNinja Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 A je že kdo probal milko FIRE s ČILIJEM :? Jp, sm me ni pretirano impresionirala, mlečna čokolada je mal presladka za to kombinacijo in čist ubije okus....temne s čilijem so velik bolš....dns sm si prvoščla en košček Lindtove Hot Casis (črni ribez in čili), zlo bliz absolutni zmagovalki višnji s čilijem :worship: TommyP 1
bikez Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Celo en košček .) . Jaz bi umrl, da moram samo en košček pojest, če pa se ponuja kr cela 300g čokoljad z VELIKO KOŠČKI pa v špajzi se hladijo nove :yes: .
riderrgirl Objavljeno Januar 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) Bi kdo?:) Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil riderrgirl
riderrgirl Objavljeno Februar 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 ena takšna bi pasala..zdle.. :rolleyes:
gusti Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Jaz sem pa ravno zmazal eno klasično milko z celimi lešniki. Ni ga čez to!
rdeci_vragec Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Ravnokar ena milka z yogurtom manj na svetu... :whistle: :naughty:
snoopy Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Še čakam da mi jo mati prinesejo... O:-)
SharpNinja Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 (popravljeno) Tkole je zgledala decemberska praznična bera.......stanje danes....sm ena je preminila, je bla dobra :yes: , ostale so na lagerju pa čakajo bolše čase :whistle: Popravljeno Marec 10, 2009. Popravil SharpNinja TommyP 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Tkole je zgledala decemberska praznična bera.......stanje danes....sm ena je preminila, je bla dobra :yes: , ostale so na lagerju pa čakajo bolše čase :whistle: Vzamem komot eno al pa dve od onih edlbiterc muz krenberi, ko maš itak tri iste :-)
riderrgirl Objavljeno Marec 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Sharpy...kdaj boma kej pekle..? :naughty: :whistle:
SharpNinja Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Sharpy...kdaj boma kej pekle..? :naughty: :whistle: Ja jz ne vem kajti čakaš, jz sm že en tedn v pogonu :naughty: .....vsak dan mora pečica pod mus laufat, drgač nism zdrava haha :grim ....dns je blo zelo čokoladno razpoloženje in rezultat so čokoladni čupavci s kokosom :naughty: TommyP 1
SharpNinja Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Vzamem komot eno al pa dve od onih edlbiterc muz krenberi, ko maš itak tri iste :-) Tiste so sm še dve, ena je podlegla mojemu vztrajnemu in dolgotrajnemu obleganju :whistle: ....just can't fight against SharpNinja :krneki: TommyP 1
Guest Brumer Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 V soboto prinesel iz Genove-Avtosalon vrečko Frigor ena naj Švicarskih čokolad(to trdijo Švicarji).Znamko Frigor lahko kupiš samo v Švici sicer vsaj jaz jo nisem še nikjer zasledil.Tudi meni je to čokolada z posebnim enkratnim okusom !! :whistle:
riderrgirl Objavljeno Marec 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Ja jz ne vem kajti čakaš, jz sm že en tedn v pogonu :naughty: .....vsak dan mora pečica pod mus laufat, drgač nism zdrava haha :grim ....dns je blo zelo čokoladno razpoloženje in rezultat so čokoladni čupavci s kokosom :naughty: neverjetna si... :worship: ..komi si domov pršla...pa že na polno pečico laufaš... :eek: ...čupavčki? :naughty: :hmm: sploh ni slaba ideja... :naughty: :OK:
SharpNinja Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 neverjetna si... :worship: ..komi si domov pršla...pa že na polno pečico laufaš... :eek: ...čupavčki? :naughty: :hmm: sploh ni slaba ideja... :naughty: :OK: Sj veš d drgač nism čist zdrava :grrr , tko d so dohtarji predpisal, d morm dozirat vaje z mikserjem vsaj enkrat dnevno :whistle: ......ja točn taki luštni kuštravčki so ratal :OK: .....sm ni skor benga več, tko d bo jutr ponovi vajo s čokolado :naughty: TommyP 1
bikez Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 A je tema zalavfala :hmm: ? Moj lager je empty :grim
riderrgirl Objavljeno Marec 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Sj veš d drgač nism čist zdrava :grrr , tko d so dohtarji predpisal, d morm dozirat vaje z mikserjem vsaj enkrat dnevno :whistle: ......ja točn taki luštni kuštravčki so ratal :OK: .....sm ni skor benga več, tko d bo jutr ponovi vajo s čokolado :naughty: Sharpy...navij gas do konca na mikserju.. :grim .sam da ne boš kej skurla... :eek: :kva1: :evilgrin: A je tema zalavfala :hmm: ? Moj lager je empty :grim tema laufa.. :yes: .lohk prideš lizat čokolado z metlc... :D :naughty:
bikez Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 tema laufa.. :yes: .lohk prideš lizat čokolado z metlc... :D :naughty: Baje sem še jaz dolžan al ja, pa se bojim okol tebe hodit :grrr . Čokolade iz metilic pa že res dolgo nisem lizal :P .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se