riderrgirl Objavljeno Marec 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Baje sem še jaz dolžan al ja, pa se bojim okol tebe hodit :grrr . Čokolade iz metilic pa že res dolgo nisem lizal :P . no fajn še en več ko se me boji.. :D :huh: pa še kr si na dolgu ja... :yes: (300 g) :D
SharpNinja Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Sharpy...navij gas do konca na mikserju.. :grim .sam da ne boš kej skurla... :eek: :kva1: Ja nekje pa morm,sj je kr uredu substitut :grim , edin mal mal obratov ma pa je zgleda res preveč v rdeče polje zabijal k je krepnu dns zjutri O:-) (riderca, ti bi bla lohk vedeževalka, sm drugič mal prej povej .) ), tko d sm mogla čokoladne kukije z luskinicami bele čokolade na roke mešat :whistle: TommyP 1
riderrgirl Objavljeno Marec 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Ja nekje pa morm,sj je kr uredu substitut :grim , edin mal mal obratov ma pa je zgleda res preveč v rdeče polje zabijal k je krepnu dns zjutri O:-) (riderca, ti bi bla lohk vedeževalka, sm drugič mal prej povej .) ), tko d sm mogla čokoladne kukije z luskinicami bele čokolade na roke mešat :whistle: Ja no vidiš :D sm ti rekla da pretiravaš... :grim ....sicer pa ročna dela niso slaba... :whistle: :winkiss:
SharpNinja Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Včer dopolnila svojo zbirko z lindtovo tatemno s pomarančo....yumi :P ....hvala .) ......drgač pa dns se čokoljad cedi v potokih :naughty: :2 črna gozdička, začinjeni temni čokoladni trikotniki, medene čokoladne kocke pa še kak kokosov medaljonček se pomoč v čokolado vmes.... :whistle: TommyP 1
bikez Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 2 črna gozdička Hmm, kaj bi to blo :hmm: O:-) :xx:
Mutika Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Hmm, kaj bi to blo :hmm: O:-) :xx: :whistle: :P
SharpNinja Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 :whistle: :P Hehe Muti, good one :OK: @bikez: lohk prideš mal podrvart po Schwarzwaldu hehe...nož tavelk, vilce pa krožnik rabš :naughty: Dns je pa v planu totalno čokoladna pita....pa še kj vrjetn, k treba tele čokolade razne se znebit :whistle: TommyP 1
bikez Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 @Mutika: Pa to sta rjava in ne črna gozdička, za rjavo sem tud jaz isto mislil :whistle: :evilgrin: @SharpNinja: A za Schwarzwald se rabi tudi bištek :unsure: ?
SharpNinja Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 @SharpNinja: A za Schwarzwald se rabi tudi bištek :unsure: ? Ja zrd mene lohk tud kr z roko :rolleyes: ....sm lohk si mal kultiviran čprov s tam iz sosednje jame :evilgrin: :lol1: TommyP 1
riderrgirl Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Hmm, kaj bi to blo :hmm: O:-) :xx: Ti si pomoje čist preveč bliz nuklearke doma. :grim ..to škodi :huh: možgančkom..veš.. :grim :whistle: :winkiss:
bikez Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Ja zrd mene lohk tud kr z roko :rolleyes: ....sm lohk si mal kultiviran čprov s tam iz sosednje jame :evilgrin: :lol1: Kdaj pa jaz nisem bil kultiviran ? Ja prov, bom pa z roko jedu, če mi še enga talerja pa vilc ne prvoščiš :glare: . Upam, da maš saj kak potok blizu, da se bom po obedu malo umil :P . Ti si pomoje čist preveč bliz nuklearke doma. :grim ..to škodi :huh: možgančkom..veš.. :grim :whistle: :winkiss: Ne bo držalo :nono: , čisto zares najbolj škodi gonadam :grim , možganom skoraj nič. P.S. Evo zate še ena :kava: :kva2:
riderrgirl Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) Kdaj pa jaz nisem bil kultiviran ? Ja prov, bom pa z roko jedu, če mi še enga talerja pa vilc ne prvoščiš :glare: . Upam, da maš saj kak potok blizu, da se bom po obedu malo umil :P . Zdej boš pa še naravo osnaževal? :unsure: :D Ne bo držalo :nono: , čisto zares najbolj škodi gonadam :grim , možganom skoraj nič. P.S. Evo zate še ena :kava: :kva2: :D tebi res seka.... :yea1: :OK: Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil riderrgirl
bikez Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 :D tebi res seka.... :yea1: :OK: A se spomneš Serpentinška. Žensko je treba zmatrat, k konja, da ji ne hodjo bedarije po glavi .... Zgleda, da isto velja za dece :whistle:
SharpNinja Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Kdaj pa jaz nisem bil kultiviran ? Ja prov, bom pa z roko jedu, če mi še enga talerja pa vilc ne prvoščiš :glare: . Upam, da maš saj kak potok blizu, da se bom po obedu malo umil :P . Ne d ne prvoščm, sm pomivat se mi ne lup :whistle: , sploh je pa vsake kaplce čokoladke škoda, d bi jo voda odplaknla :grim ....tk d se boš mogu polizat haha :rolleyes: PS:pa k tko rad tegale Serpentinška citiraš, sj veš kwa je reku, sm d je črn pa z drevesa prleze pa je fajn :whistle: ...torej če si nekultiviran pa od črne čokolade....hit na drevo :lol1: TommyP 1
bikez Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 (popravljeno) Ne d ne prvoščm, sm pomivat se mi ne lup :whistle: , sploh je pa vsake kaplce čokoladke škoda, d bi jo voda odplaknla :grim ....tk d se boš mogu polizat haha :rolleyes: Saj zastopim,... verjetn bi blo zanimivo :) PS:pa k tko rad tegale Serpentinška citiraš, sj veš kwa je reku, sm d je črn pa z drevesa prleze pa je fajn :whistle: ...torej če si nekultiviran pa od črne čokolade....hit na drevo :lol1: Seveda, sosedovo je boljše kot pa domače (velja za oba spola :whistle: ) Popravljeno Marec 21, 2009. Popravil bikez
riderrgirl Objavljeno Marec 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 Seveda, sosedovo je boljše kot pa domače (velja za oba spola :whistle: ) :grim sam odvisno spet kaj maš za sosedovo... :whistle: . :)
bikez Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 :grim sam odvisno spet kaj maš za sosedovo... :whistle: . :) Hmm, :hmm: O:-) :xx: -> Schwarzwald (da ne bo pomote, to je mišljena čokolada :D ) .
riderrgirl Objavljeno Marec 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 Hmm, :hmm: O:-) :xx: -> Schwarzwald (da ne bo pomote, to je mišljena čokolada :D ) . seveda kaj bi pa lahko drugega bilo... :whistle: :unsure: :D
bikez Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 seveda kaj bi pa lahko drugega bilo... :whistle: :unsure: :D Zakaj mam tak feeling, da mi ne verjameš :doze: ? Res sem si poželel čokolade, pa je ni :cry: .
Mutika Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 Eeeeh, moški ... mali cepetavčki! :whistle: :D
riderrgirl Objavljeno Marec 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 Eeeeh, moški ... mali cepetavčki! :whistle: :D a ne Muti več al manj so si podobni.... :D . :yes: .) ....Bikez odpri usta bomo vlivali not... :D :whistle:
riderrgirl Objavljeno Marec 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 :yes: ... ubogi bikez. ne ne ne. :grrr .tkole mu ne bo hudega... ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se