Skoči na vsebino

Vtisi iz dnevnih voženj v letu 2009

Brrrm

Priporočene objave

Piz..,mojo je danes izsilila ena 74 letna starka,tko da je padla in se zaletela,k sreči pri majhni hitrosti,in so samo odrgnine :worship:

Pa kdo daje takimi še izpite :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravne-Velenje-Arja vas-Vransko-Kamnik-po isti poti nazaj do Celja-Vojnik-Vitanje-Dolič-Dravograd-Lavamünd-Klopinsko jezero-Pliberk-Ravne-Ivarčko-Ravne

Skupaj lepih 336km, edino v Kamniku me je opralo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj je padla vožnja po jadranski magistrali. Nič policajev, še manj prometa.Prelepo.

Definitivno ponovitev zelo kmalu.

a je blo mogoče 12 aprila, ker neki časa sm vozil za temle ducatiom po obvoznici do zadnjega tunela v rjeki in se mi zdi da ga je vozila punca in potem sm šou mimo vas v cerkvenici :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a je blo mogoče 12 aprila, ker neki časa sm vozil za temle ducatiom po obvoznici do zadnjega tunela v rjeki in se mi zdi da ga je vozila punca in potem sm šou mimo vas v cerkvenici :lol:

Ja to je od punce Monster, bo držalo tud 12.aprila je blo.

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes je že padlo lepih 200km - Ljubljana po AC do Logatca-Ride-Postojna-Pivka-Ribnica-Divača-Senožeče-Razdrto-Postojna-Ride 2x gor pa dol-Logatec-Vrhnka-AC Ljubljana. Ma blo je super, malo vmes med Ribnco in Divačo zvijugana cesta a prazna in se je dalo lepo peljat. Policajev je blo čuda, ene 2x so me merili, za enkrat zgleda da bo šlo gladko :). Pol na Ridah me je pa en na sicer prekrasni beli CB 1000 R hotu šolat pa mu nekak ni uspel :whistle:

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stranska vas, Toško Čelo, Dobrova, Šujica pa sm pa tja...

Dokaj prijetnik 20km ulavfavanja gume (po sred je že za po stran pa rabmo sonce počakat)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na vreme, sem včeraj verjetno naredu zadnjo furo v aprilu. Dugač pa....Bled - Bokšendorf* - Predil - Bovec - Baška grapa - Soriška - Bohinj -Bled. Na Primorski strani so ble ceste :worship:

*= bolj znano ime za Rateče

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jz sm si tud dans na hit prvoščil ko se je začelo sončno vreme kazati :) Pa sm pičil - Sevnica-Trebnje-Žužemberk-Kočevje-Livold-Črnomelj-Metlika-NM-mal po AC do Škocjana-čez Bučko nazaj v Sevnico - dobrih 200km, lepe tri urce vožnje kr brez postanka, k je blo tak fajn se vozt :winkiss:

Zdej bo pa mnde res skoz sam še dež...no vsaj mal smo pa le že užili!

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Današnji vtis samo 20minutne vožnje.. OBUP!! Gneča totalna, folk voz kt da bi biu sam na cest.

Se lotm prehtevat kolono ki je vozila za traktorjem ..še dobr da dost ob stran..sta mi kr dva butnla vn, očitn d brez pogledat k me še pol k sm žlajfala nista vidla :slap:

Na predelu kjer je blo zoženje ceste sm bla na prednosti, avti pa kr vn..in to en za drugim!! Očitn sm danc nevidna :hmm: in bom raj mau moped spucala :wub: Bo bl varn..pa še to dvomim d bi blo, če neb mela bajto dost stran od ceste :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Logatec-Rovte-Škofja Loka-Kranj-Jezersko-Pavličevo sedlo-Logarska dolina-Mozirje-Braslovče-Prebold-Marija Reka-Trbovlje-Hrastnik-Zidani Most-Krško (Raceland)-Kostanjevica na Krki-Novo Mesto-Dvor-Kočevje-Sodražica-Cerknica-Laze-Logatec-Vrhnika

442km

Takole, vaja #1 za Dolomite je mimo. :OK:

post-15712-1241200181_thumb.jpg

post-15712-1241200199_thumb.jpg

post-15712-1241200239_thumb.jpg

post-15712-1241200364_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Igorr
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Logatec-Rovte-Škofja Loka-Kranj-Jezersko-Pavličevo sedlo-Logarska dolina-Mozirje-Braslovče-Prebold-Marija Reka-Trbovlje-Hrastnik-Zidani Most-Krško (Raceland)-Kostanjevica na Krki-Novo Mesto-Dvor-Kočevje-Sodražica-Cerknica-Laze-Logatec-Vrhnika

442km

Takole, vaja #1 za Dolomite je mimo. :OK:

Danes sem nameraval po tvojih "stopinjah", pa me je dež pregnal domov - prišel do Braslovč. 270 km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Logatec - Cerknica - Babno polje - Delnice - Križpolje - Saborsko - Drežnik Grad - Željava - Vrelo Koreničko - Otočac - Senj - Rijeka - Ilirska Bistrica - Postojna - Logatec, 516 kilometrčkov pa še nekaj po opuščenem letališču :D

post-17572-1241290597_thumb.jpg

post-17572-1241290641_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes izlet do Louisa v Graz - 250 km. Z motorjem sem bil prvič,

zato se zahvaljujem motoristu, na Hondi Varadero, ki me je vodil po stari cesti.

Dohitel sem ga na mejnem prehodu, nato pa sva skupaj vozila do Louisa.

Pred vhodom sva se rokovala in ugovila, da imava enako ime.

Pozdrav soimenjaku še enkrat. Potem se nisva več videla. Odšel je pred mano.

Nazaj grede do MB brez problemov, nato pa na obvoznici v Spodnjih Hočah srečanje z avtomobilom.

Vozil sem na levem pasu, ko me je vozilo z desnega pasa oplazilo pri prehodu na moj pas.

Očitno sem mu bil v mrtvem kotu. K sreči nismo hitro vozili in sem uspel obladati motor.

Žal pa sem ostal brez desnega ogledala.

Voznik očitno tega ni opazil saj sem ga moral uloviti in s troblenjem in blendanjem pripraviti,

da je zavil s ceste in ustavil na avtobusni postaji v Spodnjih Hočah.

Po opravljenih formalnostih s policijo sem nadaljeval pot domov po avtocesti, saj se je pripravljalo k dežju.

Danes sem torej imel srečo.

Upam, da je ne bom več potreboval.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

postojna, škofije, trst, proti veneciji na gorico, ajdovščina, razdrto in domov... pred in za črnimi oblaki, močil pa na zadovolstvo prou nič :P

zakon turca :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dva dni zamujam. Vršič v soboto 25.04.09

Včeraj sem se tudi sam podpisal na snežno steno na Vršiču! Nato smo jo v družbi Nemških skuteristov potegnili do Trente (kofe). Pa naprej do Predela, proti Trbižu in domov (ne na Kokrici pri Kranju smo se ustavili v VIVI in malo prigriznili - če ste v našem koncu priporočam ta lokal)! Napravili smo 230 km! Moti me samo to, da z vsake fure pridem prestreljen - itaq radarske kontrole. Malo pod Mojstrano je en zaselek ob lepi ravni, široki cesti. Srečo sem imel, da je pripeljala mimo kolona motoristov in so vsi mahali SLOW DOVN (hvala fantje za opozorilo :worship: ) Trije policaji pa so nam mahali iz zasede in ploskali.....radar jim je kazal 45. Na tako bolno foro sem letos že padel.....125€ + 3 kazenske točke, na podobnem odseku......

Inkasantstvo za moje pojme - na tem odseku bi mirno lahko postavili znak 70! Tako pa....s prijatelji se nagibamo se v to smer, da se bomo vozili po Italiji, Avstriji itd! Nekako sem živčen na motorju, ko stalno čakam na zasedo plavih! Zamnimiva je tudi opazka, da nisem videl nobenega plastičarja - raketaša na cesti. Izgleda, da se le nekaj premika! Novice zvečer tega žal ne potrjujejo - zopet smrtna.....

Kljub temu sem preživel čudovit dan v družbi svoje boljše polovice in Erika! Tomaž pa živčno čaka papirje iz Italije - potem pa bo ekipa popolna in pripravljena za nova potovanja...

LP prestreljeni Mare!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hude sline ste mi naredili z Vršičem. Pa sem še jaz probal:

Vrhnika-Logatec-Idrija-Most na Soči-Bovec-Trenta-Vršič-Kranjska Gora-Jesenice-Kranj-Kamnik-Črnivec-Gornji Grad-Mozirje-Prebold-Marija Reka-Trbovlje-Litija-Bogenšperk-Ivančna Gorica-Dvor-Kočevje-Sodražica-Cerknica-Logatec-Vrhnika

505km

post-15712-1241378298_thumb.jpg

post-15712-1241378421_thumb.jpg

post-15712-1241378490_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Logatec - Cerknica - Babno polje - Delnice - Križpolje - Saborsko - Drežnik Grad - Željava - Vrelo Koreničko - Otočac - Senj - Rijeka - Ilirska Bistrica - Postojna - Logatec, 516 kilometrčkov pa še nekaj po opuščenem letališču :D

post-17572-1241290597_thumb.jpg

post-17572-1241290641_thumb.jpg

kje pa se nahaja to letališče?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hude sline ste mi naredili z Vršičem. Pa sem še jaz probal:

Vrhnika-Logatec-Idrija-Most na Soči-Bovec-Trenta-Vršič-Kranjska Gora-Jesenice-Kranj-Kamnik-Črnivec-Gornji Grad-Mozirje-Prebold-Marija Reka-Trbovlje-Litija-Bogenšperk-Ivančna Gorica-Dvor-Kočevje-Sodražica-Cerknica-Logatec-Vrhnika

505km

Stari a maš ti VFR za v garažo :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kje pa se nahaja to letališče?

, nato pritisni Statistics & Data in ti odpre zemjlevid s točno lokacijo, samo povečaš :)
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!