Skoči na vsebino

Vtisi iz dnevnih voženj v letu 2009

Brrrm

Priporočene objave

Kaj pa unga k je posebi sam za deklce boš pa kr zatajil :P ?

Nope, mam prevezavo na službeno cifro narejeno :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In potem vse tiho je bilo... :evilgrin:

Aha, zdej je pa šefica pršla :D . Pa brez zamere, mal zajebancije mora bit ;) .

Popravljeno . Popravil bikez
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha, zdej je pa šefica pršla :D . Pa brez zamere, mal zajebancije mora bit ;) .

Js pa zamere kva je sploh to :-P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js pa zamere kva je sploh to :-P

Nikol ne veš, kva se v ženski glavi plete (kak zahrbten plan <ahttp://www.motosvet.com/tabla/uploads/emoticons/smile.png' alt=':)'> ).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem imel lepo, prijetno furco:

lj--vič--horjul--gorenja vas -- škofja loka -- medvode -- pirniče -- gameljne -- trzin -- mengeš -- domžale -- lj

Fuuuul lepo med horjulom in loko.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!

Včeraj sem se po skoraj dveh mescih od padca zopet vsedel na motor. Sicer ne na svojega cestaka, ampak na kolegovega D monster 900.

Krajša furca do jezerskega. Občutek za motor je seveda zginil in potrebno je bilo kar nekaj privajanja, in še kar nekaj ga bo treba da bo

strah popolnoma izginil (no popolnoma ne sme izginit :) . Bi pa opozoril vse motoriste da furate za užitek ne pa da na vsak način hočte prehitet

pred seboj vozečega. Včerejšna izkušnja - voznik TDM-e ki je iz serpentine prehiteval šleparaja direkt na mene in moj pas - moram rečt da ga v ovinku tud vidu nisem, ti pa povem da si imel srečo da ni bilo to dva mesca nazaj, ker bi ti prletu nasprot po ušesu in bi šla obadva rakom žvižgat! ZAto pa fantje vozte počas, ker le tako se da v večini situacij normalno in brez panike odreagirat! Drugač pa fino je blo - prvih 100km - se pravi letos skupaj 800.

Pa po pameti!

LP Rok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

malo :topic: , ampak vseeno...

.... ti pa povem da si imel srečo da ni bilo to dva mesca nazaj, ker bi ti prletu nasprot po ušesu in bi šla obadva rakom žvižgat!...

če bi ti letel po ušesu, bi že zdavnaj prehitel "ta trenutek" in do srečanja verjetno sploh nebi prišlo.

Počasi in Predvsem previdno pa še vedno in povsod.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:wacko:

Žal se ne morem kaj hvalit, pa vsaj vsaki dan do službe in nazaj, za kaj več ni cajta... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Logatec-Postojna-Ilirska Bistrica-Rijeka-Novi Vinodolski-Senj-Karlobag-Starigrad Paklenica-Obrovac-Bjelopolje-Plitvička jezera-Slunj-Karlovac-Delnice-Prezid-Babno polje-Cerknica-Laze-Logatec-Vrhnika

670km

post-15712-1241807171_thumb.jpg

post-15712-1241807222_thumb.jpg

post-15712-1241807266_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Igorr
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes od doma do logatca po AC - potem pa Idrija- Tolmin- Bovec- Predel- Italija- Kranjska Gora- Jesenice - Kranj- pa dam!

Kolk je blo Km- jev pa ne vem ker mi je to nepomemben podatek!

LP Rok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sva z Laro šla na furco Brežice-Ce. "Prijetna" vožnja po "policijskem poligonu". V KK se je začelo, na vsake xy km kontrola, helikopter v zraku. Malo iz KK pri Boštanju nas ustavijo, češ da sva prehitevala po polni. Kdooooo midva? Nikdar, bila je prekinjena :rolleyes: No 5 min besednega dvoboja (javljali iz zraka) in smo šli vsak na svojo stran samo z opozorilom :D

Ob cca pol8 v KK, rdeča R1. Dobro da si stisnil po bremzi, ko ti je policaj pokazal da bolj počas. Sekundo kasneje in bi imel lepo sliko zadnjega konca motorja za spomin :evilgrin:

Skratka, uspešno sva preživela "1. linijo fronte" :D:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sva z Laro šla na furco Brežice-Ce. "Prijetna" vožnja po "policijskem poligonu". V KK se je začelo, na vsake xy km kontrola, helikopter v zraku. Malo iz KK pri Boštanju nas ustavijo, češ da sva prehitevala po polni. Kdooooo midva? Nikdar, bila je prekinjena :rolleyes: No 5 min besednega dvoboja (javljali iz zraka) in smo šli vsak na svojo stran samo z opozorilom :D

Ob cca pol8 v KK, rdeča R1. Dobro da si stisnil po bremzi, ko ti je policaj pokazal da bolj počas. Sekundo kasneje in bi imel lepo sliko zadnjega konca motorja za spomin :evilgrin:

Skratka, uspešno sva preživela "1. linijo fronte" :D:D

Frips a "Lara" vozi novega CBR600RR? Če je pol sm vaj vidu, k sta se počasi mimo bajte peljala za ene tremi avti (tu pred Boštanjem, k se Sava pokaže :) )

ajd

(mene k so takole s helikopterjem spremljali iz Sevnice v Krško bi menda koštalo 600€ pa 12 točk ali še raje kaj več...jao! Sm celo policaje v civilnem avtu s premalo bočne razdalje po polni črti prehitevu :wacko:...kaj še vem kaj. Pa je na srečo bil policaj bajker pa smo se shendlali za 150€, če plačam takoj torej borih 75€ - men se zdi fer :) )

Popravljeno . Popravil suhi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Frips a "Lara" vozi novega CBR600RR? Če je pol sm vaj vidu, k sta se počasi mimo bajte peljala za ene tremi avti (tu pred Boštanjem, k se Sava pokaže :) )

ajd

Jp, bo držal :grim . Je šlo bl počas, ker enga kviska že izkoristla danes hehehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz danes od doma do Dovja, na popti sem se zalimal za eno hondo (ni blo težko pri 130 km/h na AC :whistle: in potem lepo počvekal z možakarjem v Dovju. Mater lep motorček., Dalje čez Ljubelj k sosedom, pa po stranskih cestah do Goličke in dalje do Jurija, MB na kebap (jebiga) pa v Letuš na blajfraj, pa do nazarij in nazaj do doma. cca 540 km :OK:

Kolk je življenje lepo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes se odpravim prvič na turco. Kot vednočez Jezersko, lepo počasi. Malo pred mejo iza ovinka nasproti pripeljeta dva motorista. Ko me je prvi zagledal, je očitno mal na bremzo stisnu in je padel. Jaz zavijem čisto na desni rob. Za las je šlo, da ni še mene odnesel. No k sreči je samo padel brez posledic zase in motor.

Ampak potem nekako ni šlo več... Sem šel samo do železne kaple obrnit, pa v vsakem ovinku sem videl nekoga, ki leti proti meni...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes popoldanska furica: Dom - Jezersko - Pavličevo sedlo - Luče - Podvolovljek - Kamnik - Kranj - Tržič - Bled. :worship:

:angry: .emti, se nekaterim mudi na Jezersko. Pa po tisti zrukani cesti.. :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi2 pa mimo Zbilj in Šk. Loke do Železnikov... tam pa obvoz za Boh. Bistrico... cca 30km McAdamama :). Pol pa mal ob Bohinjslem jezeru posedet, na Bled na kremšnito, pa mim Kranja dam.

Hmm, pa nobenih kopsov nisva srečala (pa tud če bi jih... a so bli vsi v KK :)), sva pa zato srečala ene 100 motoristov, tko da me kar mal leva roka boli :)

Popravljeno . Popravil scht@bec
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj Brežice - LJ (AC) - Po - Žus in nazaj. Zelo prijetna furca, fajn dan in družba. Danes podobna relacija, s tem da sem šel čez NM - Kočevje - Ribnica - Cerknica - Planina - Po - Črni kal.

Sam cesta Dvor-Kočevje več ni za nikam :rtfm: obup!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Današnja tura: Maribor-Dravograd-Ljubelj-Jesenice-Vršič-Bovec-Predil-Trbiž-Kranjska gora-Korensko sedlo-Osojsko jezero-Celovec-Golica (gor, na vrhu obrnil zaradi preteče nevihte)-Dravograd-Maribor.

Z malo sreče sem ostal suh: na Golici obrnil, ker je v smeri Eibiswalda že deževalo, po Dravski dolini pa sem se peljal, ko je bila nevihta že mimo. Seveda je bilo povsod okrog jasno in sonce.

Vršič danes opoldne in Osojsko jezero.

post-17732-1241975329_thumb.jpg

post-17732-1241975356_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravne, Wolfsberg, Weinebene - bilo kr sveže na vrhu, Deutschlandsberg, Radlpas, Muta, ena popoldanska.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj: Lendava-MB-Radlje-Golica-Jezersko-Pavličevo Sedlo-Črna na Koroškem (ene 15km McAddam :whistle: )-Dravograd-Golica-Radlje-Dravograd-Velenje-Celje-MB-Lendava 630km

Danes: Lendava-MB-Celje-Kamnik-Kranjska Gora-Vršič-Bovec-Tolmin-Logatec-LJ-MB-Lendava 680km

Vreme super, motoristov miljon :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!