Skoči na vsebino

Vtisi iz dnevnih voženj v letu 2009

Brrrm

Priporočene objave

Skoda da nisi slikal nasega Luko Marko Groslja, ki je tudi tekmoval tam in zasedel 5 mesto! Sicer pa lepa fura po A!

lp Anze

Imam še nekaj slik. Kaj je pa fural ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Trebnje - Skofljica - Velike Lasce - Cerknica - Planina - Postojna (tank) - Logatec - Vrhnika - Ivancna (AC) - domov..

Na ridah sem bil nebogljen (bil prvic) , v Ivancno prpeljal glih po nevihti (drift po mokri cesti ene 2x), pol pa se mi je se ptic v levo rokavico nabil....Res razgibana in polna adrenalina fura..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SEOI-NAGE -Vidlu sem te v soboto na vrhniki pri zegnanju. Sam sem skor zihr,da sem vidu tvoj motor v ljubljani? Ok,res da je blo to lan sam okej :)

e moj SEOI-Nage..prej al kasneje pride vse na dan...si se mi prodal moj istrijan...e porko dijo :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kr nism mel motorja od 2. avgusta 2008 0d 10:30, vtisov iz dnevne vožnje nemorm opisat. unbelieveble. tud če tega motrja nism še vajen, in sm totalno zarjavel, je blo fajn. Postojna-ilirskabistrica-postojna. Born again!!!!

Popravljeno . Popravil Cartman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no da še sam dodam kak vtis...tak začetniški...ker lepo počasi in zmerno nabiram svoje prve kilometre...predvsem na krajših popoldanskih turah...v vsakem slučaju sem ugotovil da so vožnje velik bolj prijetne med vikendi ko na cesti ni toliko pločeine...ne vem ampak jst počas začnem ošpice dobivat predn sploh iz mesta pridem...pa nekak opazujem te ljudi v pločevini in se mi zdijo vsi prenapeti...al pa utrujeni...al pa ne vem kaj je s folkom ampak se mi zdi da so čist preveč naspidirani...no da se ne bom oddaljil od teme...pol k si zunej mesta je še kr cool...predvsem mi je bla všeč zadnč tura od ljubljane prek logatca in kalc na col...pa pol nazaj proti črnemu vrhu godoviču in čez hotedršico do logatca...en tak luštkan krogec..v bistvu dost hitr pa lepa cesta in narava...pa kr precej motoristov ki lovijo popoldanski veter v laseh he he...danes pa jo mahnem prot postojni...mogoče mal v rakov škocjan pa prek cerknice pa rakitne nazaj (sam tisth par km makadama me mal mot čeprov tut ni tak hudič...počas se daleč pride pravjo....vreme pa tut bo zgleda:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, danes prvič ena turca z novim motorjem sign0021.gif- malo sem se odpeljal čel Ljubelj k sosedom, jodlarjem; potem pa še malo po naših cestah. Ene 170 km.

Opazil tudi, da predvsem švabski bajkerji hodijo že na veliko hodijo k nam - srečal sem tako sigurno ene pet skupin s po 10 do 50 motoristov cool0016.gif. Pismo, prehitevaš jih 5 minut. Ceste na relaciji pa sicer dokaj prazne happy0022.gif

Pa še ena fotka (bil brez fotkiča, tole revšno pa zmore mobitel)

post-6668-1242997169_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola,

včeraj sem uspel samo gume ulaufat, ker sem lahko registriral Lubico šele ob 18 uri, danes pa na zaresno furco - prvi problem je nastopil že pred odhodom, ko se nisem mogel odločit al bi šla v hribe al na morje :wacko: ker je zadeva ostala neodločena, sem se odločil za oboje :-)) tako sva z Lubico najprej v rahlem drncu odpeketala skozi Kalce, Idrijo in Tolmin proti mojemu slapu na Sella Nevei, od tam pa bi šla še na morčka.. pa se ni izšlo čisto po planu, hvalabogu :P

najprej naju je malce pohladila nesreča motorista v unem tazayebanem desnem ovinku tik pred Tolminom (k sreči najbrž ni blo hudo, saj je rešilec odpeljal nesrečnega motorista brez sirene in ni besno divjal v bolnico), potem sva pa še v Kobaridu zavila zaradi zaprte ceste (najbrž prireditev) na nekakšen obvoz, kjer sva zaman iskala smer za Bovec; je bil pa zato nekakšen Robič (Ivo?? Nino?? nek tretji?? nisva mela pojma, kr sem zemljevid pustil doma), ki je bil zgleda nekje v smeri prehoda Uccea, kar nama je blo tud OK - ker so bili neki črni oblaki so v smeri Bovca, pa še Robiča bova vidla :-)) in sva ga vidla, pa ni bil nič posebnega, ni bil Ivo, niti Nino, nič ni zapel, le cesta naprej je bila vedno bolj žalostna, dokler nisva bla kar naenkrat v Italiji - ampak ne tam kjer sva hotla.. OK, nazaj, ene 15 km nazaj je bil en odcep na sever, morda pa ta pelje kamor si želiva?? in sva šla pogledat...

Borjana, Breginj... ful hudi ovinki in krasno speljana cesta, le kvaliteta je začela pešat z vsakim kilometrom, asfalt se je drobil v makadam, gozd, skozi katerega je šla cesta pa vedno bolj temačen... večinoma tretja, včasih druga, 40, 30 km/h... še dobro da sem imel tako fajn potovalen motor, s kakim SS motorčkom bi nastradal k žuti :whistle: po ene 15 kmjih se je gozd odprl - in prikazala se je, seveda, Italija... OK, očitno tle vse ceste peljejo v Italijo :-)) mal sem bil žalosten ker se tle ne pride na Ucceo (pa sem potem doma na karti videl da SE pride, ampak precej km kolovoza - drugič, z enduro :-))

in sva spet obrnila in nazaj v civilizacijo: zaradi tehle ljubkih soloriderskih ovinkov v Kobaridu namesto za Bovec zavijeva za Novo Gorico, Kras in proti morčku... vmes me dohiti nekaj SMSkov, footprintov pravi da je že štartal, se vidiva v Kozini... u pišuka, kje sem pa jst?? v Divači... kolk je ura?? aha, mu grem nasproti in res malce pred Senožečami ju zagledam, pomaham, on pa suvereno pomaha nazaj... in z gasom mimo :slap: obrnem in ga ujamem po nekaj kmjih (hja, K7 je res K7, ampak K5 je pa K5 :P ) ko ga pocukam me le spozna in greva na črpalko v Kozini na sladoled (beli Max(im), mmmmm :-)) nato opaziva da sva lačna, zato gasa do Izole, seveda na poti tja ne spustiva talepih ovinkcev na Črnem Kalu, Lubico je ja treba stestirat če dela bp :P po odlični pizzi pri Guštu hitro čez cesto na sladoled, kar se izkaže za čisto tragedijo, saj imajo letos skoraj same nove okuse, midva pa sva samo dva... na koncu se s težko muko odločim za Sirovo Torto in Čokolado s Chillijem... mmmm je blo dobr :-))

sredi razmišljanja o drugi rundi mi pogled zatava na črno nebo... črno nebo... črno nebo??? ČRNO NEBO!!!! pišuka, nevihta gre!!! hitro se oblečeva in gasa proti domov (črnokalski ovinki so k sreči še suhi, hehe); najprej zgleda kot da se bova nevihti izognila, nato, malo pred Postojno, zavijeva v temo... kapljice... pa še Lubica je žejna, bo treba tankat... ja nč, bova pač mokra

a ko se je Lubica v Postojni napila (14,76l za 266 kmjev) se začne počasi jasniti, v Kalcah je že krasen sonček, zato hitro skočiva še odvozlat vse ovinke do Stare pošte in nazaj (dokaj sveže nasute bankine - pesek na nekaterih ovinkih, pazite!!) in potem končno domov

pod črto: 522 odličnih, zabavnih kmjev, fajn družba, sladoled, pizza... ja, lajf je lep :D

zdej pa šibam spakirat za jutrišni Marof :-))

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepih 272 km, Celje-Kamnik-Černivec-g. grad- Logarska-čez Pavličevo sedlo v Avstrijo- Golica na šus:-)) Dravograd- čez Dolič-Vitanje-Stranice-Vojnik-Celje...Uf, je pasalo.... :worship:

post-22639-1243082233_thumb.jpg post-22639-1243082242_thumb.jpg

post-22639-1243082251_thumb.jpg post-22639-1243082259_thumb.jpg :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ljubljana-Celje-Sl.Bistrica-Maribor-Sl.Bistrica-Rogaška Slatina-Brežice-Šentjernej-Novo Mesto-Dvor-Kočevje-Dvor-Žužemberk-Ivančna Gorica-Ljubljana

460 km :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes do Grobnika in nazaj... zelo vročih 700+km B)

btw en model je v prvem krogu dirke prav grdo poletel po zraku, motor je tudi totalka razbit. Rešilec ga je odpeljal, upam, da ni kaj hujšega :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes bil na gorenskem, bled, bohinj, pokljuka, rudno polje(brrrrrrr mraz), bled( obvezna kremšnita) in nazaj domov, vreme slabo, ceste pa obupne, tko da me ta del gorenske dolg ne vid več :naughty: :naughty: , sramota za slovenijo :headbang:

ps: prometa pa tolk, kot da v sloveniji ni recesije in da je benzin najcenejši v eu :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rudno polje, eno samo gradbišče, upam da bodo tud cesto do bleda zrihtal

post-2241-1243177335_thumb.jpg

post-2241-1243177407_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bled - Litija - Brestanica - Podsreda - Maršalat (Kumrovec) - Podčetrtek - Celje - Vransko - Tuhinjska dolina - Kamnik - Kranj - Tržič - pa domov.

Od Šmarja pri Jelšah do Vranskega imel spremstvo ene 10-12 Italijanov, predvsem na Bavarcih tipa GS.

A se samo meni dogaja..npr skozi Tuhinj dohitim mulca cca 20 let v Cliotu, in tip bi kar dirkal, kar nekaj bi tekmoval in potem te z enih 90-100 km/h pajsne sredi naselja, mimo znaka šole...itd. Seveda v eni roki mobitel, v drugi čik, kdo pa vozi???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole furco smo z malo prilagoditve odpeljali - Google Maps-idejna zasnova by Gody). Odlicna furca raztegnjena na dva dni,da smo malce spoznali lepote Krasa z motorjem in probali marsikatero dobroto od tam. Vreme super, druzba odlicna, gostitelji tudi in nobenih presenetljivih ali cudnih dogodkov na cesti. :OK:

post-5882-1243187356_thumb.jpg

post-5882-1243187378_thumb.jpg

post-5882-1243187411_thumb.jpg

post-5882-1243187430_thumb.jpg

post-5882-1243187454_thumb.jpg

post-5882-1243187578_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ooo tisto kraško dvorišče pa mi je kr znano....@vuk76 a ste tam prespali tudi?...kako se ti je zdelo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ooo tisto kraško dvorišče pa mi je kr znano....@vuk76 a ste tam prespali tudi?...kako se ti je zdelo?

Jp, smo prespali tam(pri Živicovih). Meni se je zdelo odlicno;sobe porihtane u nulo, hrana odlicna, vino & visnjevec tudi...gostitelja ga Boža in g. Bojan zelo prijazna in ustrezljiva. Sli smo na slepo tja, odsli pa zelo zadovoljni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes lušna turca klik :)

Igorr in suzuki tenx za družbo in super odpeljane krivine :D

post-17572-1243194388_thumb.jpg

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola,

ja, res je blo luštno danes, lepih (in športnih!!! matr Igorr... :P ) 588 kmjčkov, kljub povečani vlagi na zadnjih kilometrčkih :OK: carja, hvala za prijetno družbo :worship: bomo ponovili po sezoni, pa z Miss Piggy :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MP-NM-Dvor-Kočevje-Dvor-Žužemberk-Trebnje-MP......ljuštn je blo, prva furca letos.....zeeeeelo :OK: , Walle pa ni slb, sm smešn je pa še zmer :grim , sladoled je bil tud fajn, edin tik pred domom je blo treba mal prevedrit v Trebnjem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes lušna turca klik :)

Prav lepo smo se imeli. Že takoj na meji mi je dan polepšala moja hrvaška carinica :wub: (tista, ki ima hudo dober okus za izbiro mopedov). Cesta vseh cest je še vedno taka kot mora biti. Če bi bilo malo manj prometa danes na njej, bi bilo vse skupaj res že pravljično. Ob prihodu v Paklenico; zna se- pršut, lignji in skok v vodo. Brez tega ne gre. :OK:

Nazaj grede sicer manjše nevšečnosti z gostim prometom (Avstrijci in Nemci imajo bojda neke praznike) in še dobro, da je našo jezo na severne sosede (kako si upajo zabasati the Cesto?!) ohladil dež od Bloške police do doma. Z mušic opranim kombinezonom sem prikarjolal domov nasmejan do ušes (in mislim, da tudi ostali del ekipe nič manj). :)

podčrto.press == 580km

post-15712-1243201949_thumb.jpg

post-15712-1243201969_thumb.jpg

post-15712-1243201986_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Igorr
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!