Skoči na vsebino

legalizacije marihuane?

Priporočene objave

Objavljeno
Jaz bi se sam še u kot usedu in debeu gledu :-)

ja saj pred leti si tudi bil od enega piva mehek v kolenih in prebistrih misli ! :rolleyes:

vaja dela mojstra, tovarne pa nesnago ! :grim

pohajmo vsi, mashina in mi, od Kuzmaške ravnine do Sečovljske soline, pohajmo, pohajmo vsi ! :smoke: :whistle:

Objavljeno
:eek: :eek: :eek: :eek:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

povej kolk jih skadiš na dan.... :naughty:

dr.looney :alien1:

Povej ti :glare:

hvala,brejker,besede si mi vzel izpod prstov B)

konc koncev,dr.looney,kaj tebe sploh to briga,a? js sem zagovornica uporabe marihuane,neglede kaj sama pocnem,al kadim al ne, za legalizacijo pa pac nisem...to je to.. ozadje ni tvoj problem in niti ni stvar v katero bi se mel/a za vtikat.. :winkiss:

Objavljeno

..pa ce ma ta tvoj dr. pred imenom kakrsnokoli bliznjo povezavo s slovenskim zdravstvom,bols da ne hodis prevec gledat v to temo al pa raje kak antibiotik vzem :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
ja saj pred leti si tudi bil od enega piva mehek v kolenih in prebistrih misli ! :rolleyes:

vaja dela mojstra, tovarne pa nesnago ! :grim

pohajmo vsi, mashina in mi, od Kuzmaške ravnine do Sečovljske soline, pohajmo, pohajmo vsi ! :smoke: :whistle:

Yes. Lets do it man.

I smoke Marihuana, when I need meditation. :rolleyes: :whistle:

..pa ce ma ta tvoj dr. pred imenom kakrsnokoli bliznjo povezavo s slovenskim zdravstvom,bols da ne hodis prevec gledat v to temo al pa raje kak antibiotik vzem :lol1:

Neke naveze ima sigurno v zdravstu. Navsezanje potem nebi bila Doktor.

Antibiotik?

Ah ona si sama seb recept za apaurin napiše, pa ma mir :P ( nevem če rabš recept zanj)

Popravljeno . Popravil Brejker
Objavljeno
hvala,brejker,besede si mi vzel izpod prstov B)

konc koncev,dr.looney,kaj tebe sploh to briga,a? js sem zagovornica uporabe marihuane,neglede kaj sama pocnem,al kadim al ne, za legalizacijo pa pac nisem...to je to.. ozadje ni tvoj problem in niti ni stvar v katero bi se mel/a za vtikat.. :winkiss:

lej prav malo mi je mar kaj ti počneš s svojim zdravjem, vprašala sem te samo zato, ker take neumnosti kvasiš... :evilgrin:

samo zanimivo je , a ne, taki glasni zagovorniki pa nimate jajc(jajčnikov :naughty: ), da bi povedali kolk jih skadite... :naughty:

@ brejker.

a bi mel apaurin, a travca ni več dost........ :whistle: :naughty: :evilgrin: :winkiss:

Objavljeno
samo zanimivo je , a ne, taki glasni zagovorniki pa nimate jajc(jajčnikov :naughty: ),

da bi povedali kolk jih skadite... :naughty:

@ brejker.

a bi mel apaurin, a travca ni več dost........ :whistle: :naughty: :evilgrin: :winkiss:

Apaurin je zate :blush:

Ker se tresš THCja :glare:

*CITIRAM*Že prej so jo uporabljal, tko kukr dons Prsen (KLEMEN KLEMEN)

@ Dr. Luly: Jajc nimaš ti ker daješ tak občutek kot da maš fobijo proti Marihuani :nono:

Te pa jest povabm, na en romantičen sprehodek... Da prcinva enga soliča :huh: Meni nič, tebi nič :grrr

Boš pol lahko imela statistiko (alpa jo boš od mene izvedla .) )

To je edini način.

Ali pa da se nam pridružiš na Reggae river splash, kjer se pogovarjamo o Kilah :grim :lol: :OK: O:-)

Objavljeno
lej prav malo mi je mar kaj ti počneš s svojim zdravjem, vprašala sem te samo zato, ker take neumnosti kvasiš... :evilgrin:

samo zanimivo je , a ne, taki glasni zagovorniki pa nimate jajc(jajčnikov :naughty: ), da bi povedali kolk jih skadite... :naughty:

@ brejker.

js sm sam svoje mnenje povedala o tem,kolk jih pa skadim pa tebe ne briga ga.dohtarca...ti se kr drz apaurina :naughty: :winkiss:

Objavljeno

Se mi zdi, da si trdila, da ganđa ni škodljiva, kar pa ni ravno res, a ne. :trance_33_sleep:

Objavljeno

No naj razočaram tiste, ki so ZA legalizacijo :smoke: in razveselim tiste ki so PROTI legalizaciji marihuane. Marihuana se ne bo legalizirala pa če je zdravilna, zdravi inpotenco, podalšuje življenje...itd.. Najbolj pa je bosa ta da pomeni legalizacija marihuane manj kriminala. To je tako kot, da bi rekel, da še ena dodatna rezervna guma v avtu pomeni manj prometnih nesreč. :eek:

Objavljeno
Se mi zdi, da si trdila, da ganđa ni škodljiva, kar pa ni ravno res, a ne. :trance_33_sleep:

Mah, na konc dneva - življenje samo je škodljivo. Tisti trenutek, ko nastanemo, se začnemo sicer razvijati, a nek odstotek tega razvoja je tudi 'propadanje'. Na srečo smo toliko kreativni pri reinterpretacijah lastnega stanja, da smo izumili reke, kot je "V vsakem slabem je nekaj dobrega" in podobne, s pomočjo hormonov sreče ter kakih miselnih mehanizmov pa se znamo v lajfu dokaj 'ne sekirati', dokler ni prepozno seveda, ko spoznamo bridko resnico lastne zablode ali smo izpostavljeni mogoti uničenja.

Objavljeno

Ja, maš prav. Dajmo tole naše uničenje in propad še pospešit. Se vsaj predolgo ne bomo matrali (v vsaki stvari je nekaj dobrega, a ne) :trance_33_sleep:

Objavljeno
Ja, maš prav. Dajmo tole naše uničenje in propad še pospešit. Se vsaj predolgo ne bomo matrali (v vsaki stvari je nekaj dobrega, a ne) :trance_33_sleep:

Boli te qrac, vsak naj žvi po svoje. :-) Edin, kar je od teh debat, je pač fajn mal podebatirat včasih - dobr trening za prste in misli, to je pa tut use. Žal.

Objavljeno

Boli te qrac, vsak naj žvi po svoje. :-) Edin, kar je od teh debat, je pač fajn mal podebatirat včasih - dobr trening za prste in misli, to je pa tut use. Žal.

mashina ma prav...kerga boli k**** kaj pocnemo sami s sabo...js nobenmu ne skodujem,tud ce kadim,razen sebi baje al kako ze :rolleyes: ... moja stvar... sicer je pa ta tema o legalizaciji,ne o tem da folk firbca kaj kdo pa kako pa kolk.. vsak po svoje..

Objavljeno

VESNA?!

A ti travo kadiš?

Ja sram te bodi no!

Objavljeno
mashina ma prav...kerga boli k**** kaj pocnemo sami s sabo...js nobenmu ne skodujem,tud ce kadim,razen sebi baje al kako ze :rolleyes: ... moja stvar... sicer je pa ta tema o legalizaciji,ne o tem da folk firbca kaj kdo pa kako pa kolk.. vsak po svoje..

Zarad mene lahko ti kadiš kolikor ti paše in kar ti paše.

Sam ne seri bučk, da to ni škodljivo.

Potrjeno je, da zadeva pomaga pri določenih boleznih in da lajša tegobe, ampak pri zdravem človeku pa definitivno ne pripomore k ohranjanju le tega.

Objavljeno

da ne škoduješ drugim je mogoče delna resnica

res je samo če ne greš za volan

takoj ko se usedeš za volan ogrožaš druge

tko da mladina če boste kej pricinil pejte se raj z motorjem vozt :naughty: :naughty:

Objavljeno

je pa res, da morda posredno škoduješ tudi tisti mulariji, ki bere tvoje zapise o tem tukaj na forumu?

Objavljeno
je pa res, da morda posredno škoduješ tudi tisti mulariji, ki bere tvoje zapise o tem tukaj na forumu?

Upam, da tole ni name letel :unsure:

@Vesna:

Zakaj nimaš potem zelenga Kawasakija?

Objavljeno
Upam, da tole ni name letel :unsure:

Zakaj pa misliš, da bi?

Objavljeno

Pa tista, da škoduješ le sebi je tudi bosa. Dokler se boste zdravili in bo ZZZS to plačeval, gre to tudi na moje stroške !

Objavljeno
Zakaj pa misliš, da bi?

Ker sem mulc in berem njene poste :rolleyes:

Objavljeno
da ne škoduješ drugim je mogoče delna resnica

res je samo če ne greš za volan

takoj ko se usedeš za volan ogrožaš druge

tko da mladina če boste kej pricinil pejte se raj z motorjem vozt :naughty: :naughty:

ma dej ne bodite pametni prevec,sej sem ze povedala..a je kdo kdaj kje prebral da bi kdo povzrocu prometno zarad trave..ne!..ker je nemogoce..mogoce bi pri nas mogl uvest,da vsi vozniki kadijo,vsaj nebi blo takih pizdont**** po cesti,ampak bi vsi pocasi in mirno peljali,haha

mularija bols da kadi travo,kot pa da se zapija po lokalih,se pretepa in pobija z avtomobili,ker majo zarad par 'takratkih' prevec jajc!

Pa tista, da škoduješ le sebi je tudi bosa. Dokler se boste zdravili in bo ZZZS to plačeval, gre to tudi na moje stroške !

kaj a ti mislis da se je zarad trave treba zdravt?hahaha...

dej mal se posluste,kok ste omejeni... mogoce bi blo bols,da bi podobno temo odprli na cast alkoholu,pa me prav zanima kok bi jih spluval pijaco..najbrz noben,ker ga vsi zrete in mislite,da je pametnej,ker to pac drzava tolerira.. pa ce bi vedli,kaj vse zrete z raznimi lekadoli,aspirini...konc koncev tud s kupljeno zelenjavo in sadjem hranite rakca v vas,tko da je kak dzoint milina,sploh pa najbolj naravna zadeva med vsem nastetim..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!