Grut Objavljeno Marec 27, 2018 Deli Objavljeno Marec 27, 2018 pred 7 minutami, bobi1001 pravi: Pelu sem se ......pelu s tanoumo ja hvala ks me puklicu...pa na Viru sm biu .... maus, bobi1001 in dr.looney 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Marec 30, 2018 Deli Objavljeno Marec 30, 2018 Sprasujem se, kaj se je zgodilo s @sesir-jem, da se v vec temah nenadoma strinja s @Snecer-jem? V starih casih je vse, kar je napisal popljuval do konca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 30, 2018 Deli Objavljeno Marec 30, 2018 pred 3 minutami, maxxa pravi: Sprasujem se, kaj se je zgodilo s @sesir-jem, da se v vec temah nenadoma strinja s @Snecer-jem? V starih casih je vse, kar je napisal popljuval do konca. Tudi sam sem se spraševal...res zanimivo! Predvidevam,da je nehu po ženskah pljuvat...hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Marec 31, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2018 (popravljeno) S sinom kupujema prvi becikl. Izbira je bila enostavna. Popravljeno Marec 31, 2018. Popravil JamesTheMan skalar36, 3nity, Ninč. in 12 others 12 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 Džajič mali...ve ka dobro...Al si le ti poslušal @maus in kr ninja... maus, bobi1001 in J.a.m.e.s 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 pred 47 minutami, JamesTheMan pravi: S sinom kupujema prvi becikl. Izbira je bila enostavna. Izbral mali al ti? Se je maus kaj okoli tvoje sukal? maus, sesir, J.a.m.e.s in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 (popravljeno) Tamau je za glavo višji od sovrstnikov tak da ziher ni mausov. Drugač je pa sam izbral, ga ni bilo treba prepričevat. Tuhtam le, da bi mu zadnjo bremzo dol poštaufal. Popravljeno Marec 31, 2018. Popravil JamesTheMan pik1, notranc, .... in 6 others 1 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 (popravljeno) pred 10 minutami, JamesTheMan pravi: Tuhtam le, da bi mu zadnjo bremzo dol poštaufal. To pa nikakor ne smeš...zadnja na biciklu mi kot otroku nudila veliko užitkov... Plus nuja za po zadnji vozit...hehe Popravljeno Marec 31, 2018. Popravil sesir pik1 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 niso moji prsti bli v vsaki marmeladi v Sloveniji in bližnji okolici dopoudne ceu dan skaku .... med drugim zamenju gume na Afli ... popoudne pa še nekaj opraukou. Trenutno čakam da se kosilo servira na mizi in da vključim keramiko na najvišje obrate dr.looney, bobi1001, VS800 in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 . ... vse zajčke sem polimal Kawalir, DAMI34, VS800 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 pelu, pelu čez par minut Kawalir, VS800, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 . ... zviram se v savni ... ... in se psihično prpraulam ... VS800 in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 alpi80, bobi1001, notranc in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 počivam med prej pa pol (čeprav bi to bl u eno drugo temo pasal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 . ... najskofitajm Quest, DAMI34 in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Martinčkamo bajkr88, Erik99, pik1 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 (popravljeno) Ravno končal z plastelinanjem zimskega seta 16" od avta ... razlika je očitna Popravljeno April 5, 2018. Popravil Danilo D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno April 6, 2018 Deli Objavljeno April 6, 2018 Ob 27. 3. 2018 ob 11:01, lucif3rka pravi: Uuu, a se kdo na 2 al pa 3 cilindre javi? Če se prav spomnim, so boljše vibracije Khmmmm. Moj moped ima tri cilindre... dr.looney in lucif3rka 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno April 6, 2018 Deli Objavljeno April 6, 2018 47 minutes ago, gretzky said: Khmmmm. Moj moped ima tri cilindre... (Lastna) hvala se ... Kako gre že naprej? Če ne ponujaš zraven te informacije še enega od sedežev. gretzky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno April 6, 2018 Deli Objavljeno April 6, 2018 pred eno uro, lucif3rka pravi: (Lastna) hvala se ... Kako gre že naprej? Če ne ponujaš zraven te informacije še enega od sedežev. Samo povem, da ima moj moped mašino s tremi cilindri. In kaj pomeni 120° motorna gred v primerjavi s 180° kot pri večini drugih motorjev, glede na tehnična znanja najbrž tudi veš. Ob tej informaciji pa seveda ponujam tudi sovoznikov sedež, da se lahko dvomljivci/dvomljivke sami prepričajo o vibracijah, ki ob tem nastajajo. Če pa ima radovednež/radovednica vozniško dovoljenje A kategorije in če tej osebi zaupam, se lahko presede za krmilo, pa se bom zadaj peljal (in seveda tudi držal) jaz. p.s.: To ni hvala, pa tudi pod mizo se ne valjam, nisem še nič spil. Samo povem dejstva. ...., lucif3rka, C eagle in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dark Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Uživam zadnje smučarske dni... bajkr88, alpi80, notranc in 7 others 7 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Nič Bmflar, gretzky in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Režem eno Marcovo sliko iz cajtnga u prafaktorje. Vudumagijapress maus, bajkr88, sesir in 6 others 1 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 žalostn sm ...., Bmflar in gretzky 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 2 urami, maus pravi: žalostn sm maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se