1965 Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 šuška se, da bo letna okoli 50-60 € ... :whistle: :xx: :grrr :grrr :grrr :grrr :nono: :nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 Meni se nobena vinjeta ne splača, ker me je do zdaj na leto prišla cestnina 5€. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buzdovan Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Ehm...kaj pa če kupiš letno, nalimaš in čez 5 mescev prodaš avto? :D Prej so pisali da nalepka velja do xx datuma, sedaj bomo pa pisali, da je vinjeta velja do xx datuma :D Od kupca avtomobila bos poskusal iztrziti nekaj tudi za vinjeto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Od kupca avtomobila bos poskusal iztrziti nekaj tudi za vinjeto. To mora biti urejeno tako kot je za primer razbitja stekla v Avstriji in verjetno je tudi za primer prodaje. Nova nalepka pač. Vse ostalo je kraja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Še, ko so bile nalepke za tehnični, so ti v primeru razbitja stekla (če si imel stekla zavarovana), dali novo nalepko na stroške zavarovalnice. Za vinjete,po moje, naši sploh niso poštudirali na to možnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buzdovan Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 To mora biti urejeno tako kot je za primer razbitja stekla v Avstriji in verjetno je tudi za primer prodaje. Nova nalepka pač.Vse ostalo je kraja! Zakaj? Saj na nalepki ni podatkov o lastnistvu (ali pac?). Za eno leto ima to vozilo placano avtocesto in zdravo. Se najmanj kolobocij bo tako, da ti kupec placa razliko do izteka veljavnosti, ti pa (ce kupis novo vozilo) kupis novo nalepko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Zdajle sem na Valu 202 slišal, da naj bi bila cena letne vinjete 50-60 € in polletne 30-40€! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Zdajle sem na Valu 202 slišal, da naj bi bila cena letne vinjete 50-60 € in polletne 30-40€! :naughty: super, se bom kr naroču :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 To je predlog ministrstva za promet podan vladi. To bosta edini vrsti vinjet. Kamioni bodo plačevali po istem sistemu. Tista polletna bi bila za na motor kar primerna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 mi ko se velik vozimo, bomo kr letno za mopija :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 ... To bosta edini vrsti vinjet. ... Slišal isto. Kje pa je 10 dnevna??? :unsure: Ali bo za tujce zastonj? :headbang: Meni bi se splačalo - za avto. Glede na vse slišano se mi zdi tako nizka cena tipični predvolilni populizem. Slej ko prej bo potrebno zakrpat tole luknjo in seveda bo to iz naših denarnic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Slišal isto. Kje pa je 10 dnevna??? :unsure: Ali bo za tujce zastonj? :headbang: Meni bi se splačalo - za avto. Glede na vse slišano se mi zdi tako nizka cena tipični predvolilni populizem. Slej ko prej bo potrebno zakrpat tole luknjo in seveda bo to iz naših denarnic. in dnevna ??? 11,00 € ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 V bistvu bi tujci potem morali kupit polletno. :naughty: Za Švaba, ki se enkrat na leto zapelje od jesenic do kopra in nazaj je to kar draga zadeva. So pa na ta račun lahko celoletne vinjete cenejše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 MO: ob uvedbi vinjet se bom odpovedal Slo. AC. :whistle: Sj bodo cnej kt pa v Avstriji !Bravo vlada ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 V bistvu bi tujci potem morali kupit polletno. :naughty: Za Švaba, ki se enkrat na leto zapelje od jesenic do kopra in nazaj je to kar draga zadeva. So pa na ta račun lahko celoletne vinjete cenejše. Ali pa se bo SLO izognil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Ali pa se bo SLO izognil. Kr nej se bo vsaj manj guzve na cest! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1965 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Kaj pa če bi uvedli VINJETE za vinske ceste :beer2: , ki jih je v Sloveniji že kar nekaj. Ceno zanje določimo glede na količino popitega vina, lahko tudi na okoliš ( dolenjski, štajerski, primorski ). Prepričan sem, da zanimanja ne bi manjkalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Tudi 10 dnevne bi morale bit.. Pa čeprav po 10-15 eur, kar je glede na ceno letne še vedno ogromno.. Ne zdi se mi fer do tujcev, da morajo za 1 izlet kupit polletno.. Kot, da bi jaz moral za 1x v Avstrijo tudi nabavit to.. Vem, da bi se mi zdelo bedno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Tudi 10 dnevne bi morale bit.. Pa čeprav po 10-15 eur, kar je glede na ceno letne še vedno ogromno.. Ne zdi se mi fer do tujcev, da morajo za 1 izlet kupit polletno.. Kot, da bi jaz moral za 1x v Avstrijo tudi nabavit to.. Vem, da bi se mi zdelo bedno.. V Švici imajo samo letne . Pa naj še večkrat pridejo k nam, da bodo izkoristili vinjeto :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Tudi 10 dnevne bi morale bit.. Pa čeprav po 10-15 eur, kar je glede na ceno letne še vedno ogromno.. Ne zdi se mi fer do tujcev, da morajo za 1 izlet kupit polletno.. Kot, da bi jaz moral za 1x v Avstrijo tudi nabavit to.. Vem, da bi se mi zdelo bedno.. Švicarji so pa res bedniki... :whistle: Autobahn tolls: In Switzerland you pay an annual motorway tax, even if you're only using the motorways for an hour or two. A vehicle sticker, or vignette, must be displayed on the windscreen by all vehicles. Of course, if you don't need to use a motorway you don't need to pay, although it's difficult to cross the country without doing so. Jaz pa sem mnenja, da bi tujci morali plačati še več, za državljane Slovenije pa bi avtoceste morale biti zastonj... :naughty: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Sj bodo cnej kt pa v Avstriji !Bravo vlada ! Prav to so hoteli slišati, zato pa je bilo toliko špekulacij s ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Dober link, (mal ga je sicer zj*) . Me pa zanima, ali so vinjete v Švici tudi za motorje ali ne . (mogoče piše ampak nisem bral :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 V Švici imajo samo letne . Pa naj še večkrat pridejo k nam, da bodo izkoristili vinjeto :whistle: Glede na to, se potem tujci pri nas ne bi imeli kaj kurčit. Mislim da je sedanji predlog min. za promet za nas domačine fenomenalen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Novica na porttalu motosvet http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3913 Polovična cena vinjete za motoriste? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1965 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 matematika + jesenske volitve = cena vinjete. :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se