skofk Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 sej zakon pista sm ku nep blu gokardu gor da enp tuk gume blu pa bi blu ok Mene ta guma ni nič motila
domi46 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Mene ta guma ni nič motila mene pa tu mot tu bi mogel za cev dan za kupet pa sm motorji gor brez gokardu al pa mobi krog spet odprt :naughty:
norc 16 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 mene pa tu mot tu bi mogel za cev dan za kupet pa sm motorji gor brez gokardu al pa mobi krog spet odprt :naughty: Nevidim poante, saj se menjavaš lepo vsakih 20 minut, več ko 20 minut ti tak težko gume zdržijo če se vredi pelješ. Toto gumo pa bi ti glih tak nabiralo gor če bi se tisit dan vozli karti ali ne. Pač greš po vsaki 2-3 vožnji takoj ko so še gume vroče z nečim pa to dol povlečeš.
Jure Objavljeno Avgust 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) Preprosta rešitev.. Će se pelješ dovolj hitro, ti odvečno gumo od kartov sproti dol meče Mi smo enkrat vozili takoj po državnem prvenstvu, pa še eni treningi so bili par dni prej, tako da je bilo res ogromno gume.. Pa nekateri nismo imeli nobenih težav, so se gume sproti "pucale", drugi so pa tudi po 1cm odvečnega mesa nabrali na session . Torej, več gasa pa bo Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil Jure
Jamesdean8 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) LP Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil Jamesdean8
PLAYGAME Objavljeno Avgust 14, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2009 Minimoto, pitbike,supermoto,starodobnik trening na dan 13.08.09
PLAYGAME Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 (popravljeno) še en on board filmček treninga dolg 8min Popravljeno Avgust 15, 2009. Popravil PLAYGAME
no_name Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Bil včeraj v deželi račk. Na pisti ene 6 supermotov, 3 cestni motorji pa 1 skuter. 1 cestni se je pa "odstranil" že takoj za "fruštek", ko je pretiraval z cestnimi gumami. Sam sem vozil z metzeler M3 pa sem opazil da je nekje v 10 krogu začela zadnja popuščati. Skratka bil je super dan Slike so slabe...
Schmid87 Objavljeno Avgust 19, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2009 petek, sobota ali nedelja.. bi šu kdo?
PLAYGAME Objavljeno Avgust 19, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2009 jutri trening četrtek od 9 do 16.00h, mislim da bomo samo motorsiti, približno nas bo 10kom
tomazinjo Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Mi lahko kdo malo opiše kakšna je razlika med Marofom pa Racelandom?Na Marofu sem bil, na Racelandu pa še ne...
Jure Objavljeno Avgust 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Mi lahko kdo malo opiše kakšna je razlika med Marofom pa Racelandom?Na Marofu sem bil, na Racelandu pa še ne... Raceland je še enkrat krajši, bolj zaprt in počasnejši od Marofa Je pa vseeno kul za it kdaj pa kdaj pogledat, asfalt je dober in fajn drži.. Pa postava piste je podobna, imaš ciljno, potem je proga speljana okoli tako kot na Marofu, potem pa se začne notranji zaprt del. Top speed je cca 100km/h na ciljni, dva malo hitrejša ovinka, potem se začne pa prekladanje. Pejt probat
Jure Objavljeno Avgust 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 TRENING z lastnim vozilom, dnevno, od 9h-16h (kart, moto, minimoto, supermoto,): 25€ TRENING z lastnim vozilom, poldnevno, od 9h-13h ali 13h-16h (kart, moto, minimoto, supermoto,): 20€
gsx750f Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Najboljš da greš sam probat. Sem bil s kolegom do sedaj enkrat n mi je bilo kar všeč. Če maš čas manj kot en dan, pa da imajo med tednom trening je kar OK. Je enako tehnična pista, kot Marof s ca 25% nižjo hitrostjo. Dolga ca 1km, na koncu ciljne dosegu 100kmh izletne cone manjše/ožje s kar nekaj peska. Rahlo v 3D (za ciljno) Se da pa vseeno testirat občutek mesta drsnikov, tačk, ... Ta teden imajo v četrtek trening (9:00 - 16:00) in greva s kolegom s Z750 drugo polovico časa dol (prikolica - polna). Sicer laufa le ob vikendih izjemoma med tednom. Mislm, da ti ne bo žal. Pa še maratona ti ne bo treba ponavljat:). Se vidmo:naughty: Mi lahko kdo malo opiše kakšna je razlika med Marofom pa Racelandom?Na Marofu sem bil, na Racelandu pa še ne...
Jure Objavljeno Avgust 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Je enako tehnična pista, kot Marof s ca 25% nižjo hitrostjo. Samo v tem delu bi te popravil.. Hitrost je v povprečju ziher več kot 25% nižja od Marofa.. Pa tudi pri Marofu je tudi v notranjem delu par kratkih ravninc, tu je pa iz ovinka v ovinek nonstop.. Skratka Marof če se ne motim je blizu 2km dolg, Raceland pa pol toliko, število ovinkov je pa približno isto, tako da že iz tega je lahko razbrat, da je Raceland še precej bolj zaprt in počasnejši.
fbevc93 Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 kdo ma trening v četrtek ? sm mislu it dol takrat furat..
gsx750f Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Jure hoj, Malce bi te popravu: Marof je dolg 1,6km Raceland pa 1,0__ km Na Marofu sem na koncu dosegel 120 kmh na Racelandu 100kmh Isti motor iste gume isti šofer Pa se vidmo kdaj, pa na uro pogledamo, na konc pa še kak pir. LP Samo v tem delu bi te popravil.. Hitrost je v povprečju ziher več kot 25% nižja od Marofa.. Pa tudi pri Marofu je tudi v notranjem delu par kratkih ravninc, tu je pa iz ovinka v ovinek nonstop.. Skratka Marof če se ne motim je blizu 2km dolg, Raceland pa pol toliko, število ovinkov je pa približno isto, tako da že iz tega je lahko razbrat, da je Raceland še precej bolj zaprt in počasnejši.
gsx750f Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Nism vprašal. Prejšnjič je blo v petek, pa so bli 3x super moto racerjev na treningu in nekaj "dijakov" s 125. Vmes za pavzo hje pa en M3 driftu. Raceland tel 041 379 333 kdo ma trening v četrtek ? sm mislu it dol takrat furat..
Jure Objavljeno Avgust 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 (popravljeno) Jure hoj, Malce bi te popravu: Marof je dolg 1,6km Raceland pa 1,0__ km Na Marofu sem na koncu dosegel 120 kmh na Racelandu 100kmh Isti motor iste gume isti šofer Pa se vidmo kdaj, pa na uro pogledamo, na konc pa še kak pir. LP Pri meni je razlika precej večja, Raceland okoli 100 top speed, Marof cca 145 po števcu, povprečna hitrost se mi pa tudi zdi precej manjša na Racelandu. No ampak nima veze, hotel sem samo povedat, da je če potegneš črto, Raceland znatno počasnejši od Marofa.. Vsaj zame. Kar pa ne pomeni, da tudi Raceland ni zabaven Glede ure ni problema, piru se bom pa raje izognil, rajši eno Zalo Popravljeno Avgust 25, 2009. Popravil Jure
fbevc93 Objavljeno Avgust 26, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2009 Nism vprašal. Prejšnjič je blo v petek, pa so bli 3x super moto racerjev na treningu in nekaj "dijakov" s 125. Vmes za pavzo hje pa en M3 driftu. Raceland tel 041 379 333 sm poklicu, in je odprto za trening z lastnim vozilo 9-16, sepravi tak do med vikendom.. tak da vrjetno gremo pelat gor:OK: a ti prideš gledat al furat ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se