sesir Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 k mogoče kdo ve če tut sam odkupjo motor??? Tudi bubamoto . com odkupi,ce je cena prava!
domi46 Objavljeno Julij 10, 2011 Opozori Objavljeno Julij 10, 2011 ja u r-moto sm dau ocent zdej bi dau pa še u moto hit pa še varjanto majo staro za staro pa bi kr uzev kawasaki er6n kr 125kubiku se zelu slabu prodaja oz zelo zelo zelo počasi gre use skupej Lowrenc, special749 in Fantocci 3
Fazer03 Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 Jebe**i, te spakedravščine pa še google trenslation ne zmore prevesti v neko pametno vsebino - v drugi temi berem o tvojih naporih okoli nakupa ER 6n - ne vem kako si prišel do A izpita ob taki slovnici? Pa malo se "ohladi" s svojimi "Rossi" popadki - ER ni stroj za dirkanje ne po pisti in še manj po slavni cesti Kočevje-Dvor. LP in dober nakup. domi46, roko, aleksandergabriel in 5 others 6 2
domi46 Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 Jebe**i, te spakedravščine pa še google trenslation ne zmore prevesti v neko pametno vsebino - v drugi temi berem o tvojih naporih okoli nakupa ER 6n - ne vem kako si prišel do A izpita ob taki slovnici? Pa malo se "ohladi" s svojimi "Rossi" popadki - ER ni stroj za dirkanje ne po pisti in še manj po slavni cesti Kočevje-Dvor. LP in dober nakup. pač iščem motor s katerim se bom lahku brez skrbi vozu po cest jebat ga če je država dala tak zakon da se blokira lahku sam do 70kw... pa tut nisem reku da je ER stroj za dirkališča sam sem pač tm blizu doma in se dost vozem tm... če ne pa lahku tut svoje nadpovprečno pametne in sevede razvite sive celice kej zadržijo zase.... Fireman, aleksandergabriel, Lowrenc in 2 others 5
halls Objavljeno Julij 5, 2012 Opozori Objavljeno Julij 5, 2012 POzdravljeni!!! Je slučajno kdo hodil okrog in vrgel očke na to mašinco? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6111260
SLVR Objavljeno Julij 5, 2012 Opozori Objavljeno Julij 5, 2012 Jap, jaz sem šel na testno vožnjo z njo ... Če se pravilno spomnim je motor iz uvoza (ITA?), od dodatne opreme ima povišano šipico in ščitnike rok, ohranjena je pa videti kar solidno, kolikor so moje laične oči zmogle sprocesirati. Glede servisne itd. potem nisem spraševal, ker sem imel namen vzeti drug motor, tega sem peljal le za primerjavo. Razočaran sem bil nad serijskim zvokom (precej žvižga in brni), ko sem enkrat slišal mojega z Akrapoviči. Itak pa prodajalec vedno na koncu reče, da je motor zelo lep. Če boš slučajno iskal trgovino - ko prideš po ulici mimo policije zavij desno, strmo navzdol in potem zopet desno - prodajalna je nekako pod cesto, takoj ko se pelješ mimo voznega parka smrkcov ne moreš več zgrešiti. halls 1
a79 Objavljeno Julij 5, 2012 Opozori Objavljeno Julij 5, 2012 POzdravljeni!!! Je slučajno kdo hodil okrog in vrgel očke na to mašinco? http://www.avto.net/....asp?ID=6111260 Jaz sem sel zadnjic gledat ravno tole. Motor je ze kar nekaj casa na prodaj, prejsnji lastnik naj bi bil umirjen 50 letnik, ohranjenost je pa solidna. mene je bolj zanimala menjava za hornetko, vendar se pol nism odlocil za to..
SLVR Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Ti je povedal "ja ma tole pa tole, uno, drugo tretje ... Drugače je pa motor res lep.." ?
Serpent Objavljeno Maj 19, 2020 Opozori Objavljeno Maj 19, 2020 Lepo pozdravljeni. Sem nov na forumu, tudi z motorji imam zelo malo izkušenj. Pred več kot dvajsetimi leti bil nazadnje na motorju. Zanimam pa se za nakup tega motorja: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14416483 je kdo že kaj gledal? Ima kaj več informacij? LP Jernej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se