Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Izgleda, da me je Pupa usekala , ker vidim dve zvedici... nope,looney po drobovini brklari ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 CESTITAM!!!!!! Ampak to nisem bila jaz, to je bilo tvoje rinjenje!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Ampak to nisem bila jaz, to je bilo tvoje rinjenje!!! ...v pupo ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Ampak to nisem bila jaz, to je bilo tvoje rinjenje!!! -------------------------------------------------------------------------------- ...v pupo Treba je bit vztrajen!!!
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 stojimo vsi za teboj ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Ti kar vztrajaj, mogoce se ti bo pa splacalo!!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 ak,ti se en bager posodim?! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote:Ti kar vztrajaj, mogoce se ti bo pa splacalo!!!! kisses Pupa Tole je blo pa zihr Ice-u namenjeno
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Ne, tebi AK!!! Njemu že ne, k se tako grdo do mene obnaša, pa laži širi naokoli o meni!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 pupa,pejt se mal pod mrzu tus postavt. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: pupa,pejt se mal pod mrzu tus postavt. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? zakaj, saj sem cisto umirjena, samo unih smile-jev se mi ni dalo pritiskati. AK, naj ti ne bo nerodno, ker ce je tebi nerodno, potem je tudi meni zelo kisses Pupa
A_je_to Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Hmm vidim da pupina naklonjenost do mene ugasa in je nasla novo tarco _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Ah A_je_to, sicer ne vem o kaki naklonjenosti tocno govoriš. ampak sem že napisala vceraj v enem topicu, da vas imam vse rada. Izjeme seveda potrjujejo pravila, pa naj te se potolažim, da nisi med izjemami. Vsem, ki ste redni rineži v forumu (tudi tebi Ice), pošiljam koš kisses Pupa
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 ... in mi smo tega zelo veseli ... lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: Zaradi mene lahko, samo mislim, da on ne bo vec hotel!!!! kisses Pupa 18:24:57 Želi, da bi Ice še poskušal .... quote: Ne, tebi AK!!! Njemu že ne, k se tako grdo do mene obnaša, pa laži širi naokoli o meni!!! kisses Pupa 18:41:05 ne želi vec, da bi Ice še poskušal Pupa, a si ti slucajno Tehtnica... Nikakor se ne moreš odlocit? Ejkej
Ice Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 23:58:in se neki sec pa kos ......go figure....women ----------- FTW
pupa Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 Ce mam pa tiste dneve v mesecu, pa me malo mede!!! Ne AK, nisem tehtnica, ampak oven!!! kisses Pupa
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote:Ne AK, nisem tehtnica, ampak oven!!! kisses Pupa Horoskop za Pupo 26.07.01 Splošno Pred vami je silno živahen dan, poln možnosti za zabavo in za navezovanje novih stikov. Ne bodite izbircni, pa boste marsikoga spoznali. Ljubezen Ves dan se bodo pojavljale številne možnosti za navezovanje stikov z zanimivimi ljudmi, tudi s predstavniki nasprotnega spola, ki vam bodo všec. Zdravje Zjutraj se boste zbudili z mocnim glavobolom. Pomagala vam bo že kava z limono. Ejkej
dr.looney Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: Pupa, a si ti slucajno Tehtnica... Nikakor se ne moreš odlocit? Ejkej ejkej maš ti kej proti tehnicam te lahka jes mal zvagam.... dr.looney
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: ejkej maš ti kej proti tehnicam te lahka jes mal zvagam.... dr.looney Sm hotu neki napisat kaj lahk zvagaš (pa je prevec vulgarno)... Pravzaprav nimam nic proti tehtnicam, sam se odlocit ponavadi ne morte (ce pa je ženska tehtnica, še tolk bolj zakomplicarno ...) Al grem Gogiju, al grem vudumedik izvajat, al grem s sesalcem letat, al ..... Ejkej
dr.looney Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 ....al grem pa ej keja pikat.... ja sigiurno to.. ej keja grem pikat vidiš kok hitr se lahk odlocim dr.looney
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 ejkej ne seri! glih smo se te navadl,pa de te spet "posprav".....bi blo mal skoda ----------- FTW
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se