Rokxy Objavljeno Maj 6, 2012 Deli Objavljeno Maj 6, 2012 me urejevalnik neki jebe, uglavnem pripeta je še moja garmin ruta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 6, 2012 Deli Objavljeno Maj 6, 2012 Prevozil z motorjem to avtocesto pred dvema letoma. Res je odcep Bolonja - Firence malo slabši in bolj zavit. Pač pelješ malo bolj na izi. Prideš pa malo hitrej, če je čas problem. Že pred leti sem vozil po Italiji in resnično so tedaj bili vozniki precej divji. Ko sem se vračal domov s Toskane, je bila potovalna hitrost po italijanski avtocesti okoli 120 - 150. Pri prečkanju meje na SLO sem zgrožen ugotovil, da sem ovira na cesti. Tudi Italijani niso več kar so bili. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Maj 6, 2012 Deli Objavljeno Maj 6, 2012 (popravljeno) hvala vsem za nasvete! se najbolj nagibam temu, da spokam do bolognje po AC, naprej pa levo ali pa desno od nje.. v kakšnem smislu te svari, kakšna katastrofa? mislim, da so ti že odgovorili:) Popravljeno Maj 6, 2012. Popravil svarun13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Maj 7, 2012 Deli Objavljeno Maj 7, 2012 hvala vsem za nasvete! se najbolj nagibam temu, da spokam do bolognje po AC, naprej pa levo ali pa desno od nje.. mislim, da so ti že odgovorili:) sej glih to je to, kar nas loči med sabo..... ti bi šel iz slo do bolonje po avtocesti, jest pa živ ne ker je že v avtu dolgočasno...... dočim vožnja preko hriba v firence je lahko čist ok tud za motor čeprav bi sam izbral kakšno drugo varianto recimo iz imole al pa faenze...... kar se pa divjih ita voznikov tiče: po mojih izkušnjah redko kateri slovencelj v avtu zapelje desno na rob, ko za sabo zagleda luč motorja, v ita redkokateri ne.... na brzino se boš pa ja navadu, matr, sej si motorist al koko? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Maj 7, 2012 Deli Objavljeno Maj 7, 2012 Prevozil sem to cesto pred 3 dnevi... ko sem se vračal iz 6 dnevnega potovanja po toskani.. ta del ac pa je bil bol počasen saj se pelješ navzgor in sta samo 2 pasa, tovornjaki pa se včasih peljejo tudi samo 50-60km/h... tako da nastanejo zastoji, tuneli so malo temnejši ampak to me sploh ne moti. Najboljše je da padeš v njihov sistem vožnje, avtomobilisti so navajeni motorjev in skuterjev tako da se kakor je mogoče kar odmikajo in tudi sam se moraš kdaj odmikat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Maj 25, 2012 Deli Objavljeno Maj 25, 2012 Alora sem se za fernetiči spravil na avtocesto do bolgnje, potem pa kot je predlagal kolega zgoraj ss 64 do pistoie.. nazaj pa isto.. drugače pa toskana je res lepa pa res je velik dobrih cest, se je splačalo it dol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CHHD Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Hai, Katera je boljša izbira ceste ( asfalt, panorama, promet...) Bologna - Firence: SS 64 ali SS 65. Thanks in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CHHD Objavljeno Avgust 20, 2012 Deli Objavljeno Avgust 20, 2012 Hai, Kje ste korenjaki motoristi ? Še nobenga odgovora. Kaj se vsi pelete po banu iz Bo do Firenc ? Thanks za morebiten odg. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 20, 2012 Deli Objavljeno Avgust 20, 2012 Lej, ss 64 nič posebnega razen prečudoviti spust v Pistoio. Vseskozi se voziš v dolini. Druge nisem prevozil, pa bi jo rad. Predlagam, eno cesto v eno smer drugo pa v drugo. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brotherr6 Objavljeno Avgust 20, 2012 Deli Objavljeno Avgust 20, 2012 Hai, Kje ste korenjaki motoristi ? Še nobenga odgovora. Kaj se vsi pelete po banu iz Bo do Firenc ? Thanks za morebiten odg. Pejt po s64 to je testna cesta za Ducati ,glej da te ne sname dol ,ko prleti mimo ,smo se pred let preganjal z njimi so pravi norci. To je če se ti ne mudi drugače je pa naj bolje iti po ac ,je tudi dosti razgibana vrjemi ti nebo dolgčas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CHHD Objavljeno Avgust 20, 2012 Deli Objavljeno Avgust 20, 2012 No, pa je neki odg. Po banu sem se pelu namanj 15 x . Imam ga puni ....., pa zmeri slabš je. Še zmeri nevem za katero SS se bom odloču. Grem samo dol. Nazaj v Ancono - Split in po magistralki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urbii Objavljeno Avgust 21, 2012 Deli Objavljeno Avgust 21, 2012 Hai, Kje ste korenjaki motoristi ? Še nobenga odgovora. Kaj se vsi pelete po banu iz Bo do Firenc ? Thanks za morebiten odg. Zdravo, no mi smo šli po tejle poti...http://tinyurl.com/btpqxyd lp Urban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno April 8, 2013 Deli Objavljeno April 8, 2013 AC Bologna -Firence....je res adijo pamet..tisti, ki pravi, da ni tako, se tam še ni peljal..avtocesta zavita v hrib, čez tunele, brez odstavnih pasov, avtobusov in tovornjakov malo morje, norih italjanov še več, no na prelazu, se še kdaj ulije, kot iz škafa..tako da poleg vsega..postane vse skupaj še drsališče....ko sem bil na tej poti, ja...je deževalo...zame dosedaj ena najbolj adrenalinskih voženj..videlo se ni nič, napol mrak, tovornjak pri tovornjaku...odstavnega pasa nikjer....če motor crkne...hm...raje ne pomislim... Tako da...po desni, ali po levi..to je to...razen...če je mogoče všeč komu, kakšna ruska roleta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno April 9, 2013 Deli Objavljeno April 9, 2013 AC Bologna -Firence....je res adijo pamet..tisti, ki pravi, da ni tako, se tam še ni peljal..avtocesta zavita v hrib, čez tunele, brez odstavnih pasov, avtobusov in tovornjakov malo morje, norih italjanov še več, no na prelazu, se še kdaj ulije, kot iz škafa..tako da poleg vsega..postane vse skupaj še drsališče....ko sem bil na tej poti, ja...je deževalo...zame dosedaj ena najbolj adrenalinskih voženj..videlo se ni nič, napol mrak, tovornjak pri tovornjaku...odstavnega pasa nikjer....če motor crkne...hm...raje ne pomislim... Tako da...po desni, ali po levi..to je to...razen...če je mogoče všeč komu, kakšna ruska roleta Se globoko strinjam! Dvakrat prevozil na poti v Livorno.... Prehitevaš kolono šleparjev, ovinek v desno....ne vidiš kam greš, pred tabo se odpira cesta kot v bob stezi in.....naenkrat temno...padeš v tunel....dva metra stran pa meljejo kolesa šleparjev ....Res adrenalinsko! Mi pa vedno hitreje mine kot pa "kotalenje" čez padsko nižino... Če je končni cilj Toskana je bolj pametno vzeti kakšen dan več kot je že bilo rečeno....do Benetk in po V obali dol....pa se še malo ustaviš v Mirabilandiji , blizu Ravene. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 9, 2013 Deli Objavljeno April 9, 2013 Moj nasvet: Po AC do Modene... pogledaš Ferarijev muzej, prespiš in naslednji dan po lokalnih cestah "čez hribe" proti Toskani... malo prometa, lepi razgledi... Nazaj grede sem šel iz Pise do Firenc potem ravno tako čez hribe... Vsekakor se mi ne zdi smiselno vključevat na AC pred Bologno ali Modeno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno April 19, 2013 Deli Objavljeno April 19, 2013 Letos v tednu za 1 maj imam v načrtu potepanje po Toscani. V ospredju je vožnja, zato čim manj ali nič avtocest...v glavnem vožnja v neznano s presenečenji. Verjetno pojdem sam, sem bolj pustolovske narave.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mare1 Objavljeno April 26, 2013 Deli Objavljeno April 26, 2013 Tudi mi nameravamo proti Toscani - bli že lani -. Za morjem ac mimo Benetk , po stari Ravena ,Forli , Meldola pa čez prelaz proti Firencam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mare1 Objavljeno April 26, 2013 Deli Objavljeno April 26, 2013 Potem zanimivosti - pokrajina po Toscani , pa Pissa , činkve tere (lani je tukaj lilo kot iz škafa ) pa še kaj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Še jaz.Naredu sem si furo Ljubljana - Forli ( spanje) - San Marino - Grosseto, tam bi bil 3.dni , obisk Elbe in še česa, potem pa Firenze, po ss64 proti Bologni ( vmes spanje) , pa Ljubljana. Zanima me ruta San Marino - Grosseto kakšna je,najbrž vas jo je veliko prevozilo, ali pa nasvet kje je bolje, in kaj je še za pogledat tu okoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 Dosti nas namerava tja Dol se pa lahko na kufetu dobimo )) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 Dosti nas namerava tja Dol se pa lahko na kufetu dobimo )) Bom eno Turško naročil s hladnim mlekom pa da vidimo kaj nam bodo postregli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Jaz grem 26 .4 prespim v Raveni nato do obale v Hotel pa 4 dni malo okol in nazaj 1.5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
25cm Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Jest tudi 26ga pičim, sam se mi še niti sanja ne kam naj grem! se dobimo na kavi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno Maj 2, 2014 Deli Objavljeno Maj 2, 2014 Ima kdo kak predlog glede spanja v Firencah? Poceni, pa mogoče možnost, da motor potisneš v kak fogleš, da ga preko noči ne odpeljejo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 2, 2014 Deli Objavljeno Maj 2, 2014 http://www.ibis.com/gb/booking/hotels-list.shtml Od 62 eur naprej za sobo...varovan parking/garažo doplačaš Ni džabe, je pa preverjena veriga. MariborBMW 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se