Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

a ti res ne vidš auspuha....ker auspuh ni velik...ampak je preveliiiiiik :D

men je grd...k je predolg za ta motor...pou metra prevelk :BUA:

.....

Photoshop dela cudeze...sem vido pol auspuh je blo treba sliko osvetlit.

Sam auspuh je cist mim vdarjen....

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno
' date='24 Feb 2006 @ 00:14' post='649279']

heh moj stari izpuh ma gor :D

ocitno ni noben photoshop ......

drgac pa mhm .... kdo ti bo pa gledu motor ? :D itk je za plastikami ...

Objavljeno

on je pomoje mislu da je uporabu PS da je osvetlil sliko...

Objavljeno

Pa sej se je točno ta že enkrat prodaju. Tipček je napisu da ma 160 kit pa še neki da nikol ni bil zariban

Objavljeno

hjooo folk. Samo kritizirate. Kaj mojga Mitota ste tudi tak kritizirali ko je bil na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) :? :? :cry: :cry:

PS: meni pa je avspuh svetovni...kje se ga da kupit ???

Lp. Jimi

Objavljeno

ej jimi kje si biu takrt k smo šli gledat unga mavrica edition...da bi vidu kakšn polom je...če je motor zjeban pa u kurcu...pol ga lahko kritiziraš...če bi biu pa lep pa zrihtan...hm kaj bi blo pa pol???

POL BI BIU PA ŽE U MOJI GARAAAAŽIIIIII!!!!! :P

Objavljeno

Tud tistga bi se dal lepo uštimat, sam mal drag je bil za svoje stanje.

Objavljeno

Pomoje sn se takrat jaz z mojo lepotico vozo :D. Samo na sliki nea tak slabo zgleda. Takrat ko ga je prvič prodajal sem skoraj šel po njega samo nisem finančno prišo skozi.(takrat še nisn hodo v Avstrijo delat :D )

Pa foter mi je zaj mitota zapečatil... :angry2: ...ker nimam izpita. Zaj pa delam malo stylinga :D

Ps: bom malo slike objavo

Lp. Jimi

Objavljeno

tale >>oranžn<< je isti motor k un črn k je biu(k je meu kit pa k mu je vsakič neki druzga mankal)....sam zdej je ta k prodaja prebarvu feltne na modro...da se kao ne bi opazl... :)

Objavljeno (popravljeno)

A RES??? Mater....maš pa oko kot sokol. :D

Jaz sn moga kar dobro kupo, čeprav mi je prvi dan ko sn ga domov pripelo zatajil pol pa mi stal 2 mesca v garaži :BUA: . Glavno da je zaj pripravljen na sezono.

Popravljeno . Popravil Jimiboni
Objavljeno

In kaj je blo narobe da ti je že prvi dan zatajil :?

Objavljeno

Zalilo mi ga je ko sn se pelo...pol pa je bla svečka poševno not zašraufana pa so bili navoji na glavi fuč. Pol mi je foter navoje nove zrihto. Kaj pa je bla največja jeba pa so bila tesnila.....več kot mesec sn si jih rihtaval..noben mi jih ni zrihtal...skoraj sem obupal...samo hvala bogu mam jaz takega fotra ki je šel v avstrijo pa naročo tesnila in čez tedn sn se že odpelo za testno vožno(150 je šlo :P)

Objavljeno

JAo, da ti že prvi dan crkne :wacko: Nazaj k prodajaclu bi ga pelu pa bi ga napi*du :grim

Objavljeno

Mitofreak kdaj boš pa prodau? razočaru si me sm mislu da se boš letos še vozu z nami :glare: pa brez zamere weerus :P

Objavljeno

jah sej to je bl tko :? :?

to je rezervaaaaa.... :(

Objavljeno

A ti še zmer nč nisi najdu? to je pa že smola pomojem boš mogu začet razmišlat o kaki RS :OK:

Objavljeno

risko dej nabav ze enkrat motor ! :) ce ne ... kupi za letosnjo sezono rsko .... in pol za drugo ko jih bo vec kupi cagivo ..... :)

Objavljeno

ce bom, ga bom tkrt k dobim izpit za 25kW toj pa 1.6 ...bom se se z vami vozu hehe, sam ce bo sreca ne s 125ko :>

Objavljeno

ja sej zdej že o rski premišljujem...

sam bom počaku mal še na kšnga mitota....če ne pol bo pa rs padla... :blink:

Objavljeno

ja sej zdej že o rski premišljujem...

sam bom počaku mal še na kšnga mitota....če ne pol bo pa rs padla... :blink:

ola ola :P

Objavljeno

to je beseda :D

Objavljeno

če hočeš rsko ti jo jaz prodam

Objavljeno

ej tole je pa offtopic!!!!

ej norc16 se mi2 na msnju zmenva :D

Objavljeno

Boš vsaj hitrej do motorja pršou če boš RS kupu

Objavljeno

kup si motor ne pa rs-ko al pa mitota :closedeyes: :topic:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!