Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Koci, komu si pa dal to štrihat, pa kako si zadovoljen? Se kej vid prah, al pa kaka kapelca kje?

dal sem enmu iz križ (križe) on je drgač avtoličar pr berusu na cikavi in mi je tut tam naredu, je pa dobr narjenu, pridejo u sredo dlikce

Objavljeno

dal sem enmu iz križ (križe) on je drgač avtoličar pr berusu na cikavi in mi je tut tam naredu, je pa dobr narjenu, pridejo u sredo dlikce

zakon .. ka pa nalepke ..kje bos dobu ?

Objavljeno

baha nalepke so že gor in sem jih dal gor ko je on z barvo poštrihu pol je pa še lakeru po nalepkah da se jih ne da spraskat dol :D

Objavljeno

baha nalepke so že gor in sem jih dal gor ko je on z barvo poštrihu pol je pa še lakeru po nalepkah da se jih ne da spraskat dol :D

ja ja sej tko je doro da se nardi .... tud recimo pr rezervoarju .... ce je nalepka samo nalepjena gre lahko dol zarad hlapov itd. ce pa je nalepka cez se prelakirana pa ni mozno to kr jo sciti lak :)

kje si pa dobu nalepke ? si jih kupu original al si jih dal delat ?

Objavljeno

dal sem jih delat tko da zgledajo kokr originalne, no vsaj podobne so, dal sem pa 3k za nalepke

Objavljeno

dal sem jih delat tko da zgledajo kokr originalne, no vsaj podobne so, dal sem pa 3k za nalepke

ma ja ??? matr sam ti dobis vse neki ful pocen ?? presneta sera :P

ma si jih sam narisu ? al so ti oni vse zrihtal ???

Objavljeno

mah jst sm sam v wordu izbral pisavo k je bla najbol podobna original nalepkam in to naprintu na list pa zraven mere napisu in so oni vse nardil

Objavljeno

bravo kociiiiiiii :worship:

Objavljeno

tuki si mal poglejte če bo kdo kej uporabnga najdu...je pa tud za aprilio....

klik

Objavljeno

tuki si mal poglejte če bo kdo kej uporabnga najdu...je pa tud za aprilio....

klik

ej ful je hud tale mito !!!! ..... al pa una rska .... mooo :P

Objavljeno

vem ja zato sm pa pokazu :P

Objavljeno

mene pa zanima kako je glede papirjev mitota..mislm kilowati pa to...

nej en pove za use letnike k res ve...ne kr neki prbijat :D

Objavljeno

Dokler so bli še 7-speed so mel več kilovatov kokr ti lahko vozš pol 6-speedi so mel pa 11kw kar teb pride v poštev. Edino kar lahko nardiš je da peleš motor zablokirat in nato homologirat v koper kokr se jst spomnem k je že bla debata enkrat. Uglavnm zakomplicirano use skup.

Objavljeno

ej ful je hud tale mito !!!! ..... al pa una rska .... mooo :P

a ta mito k ma dva auspuha? toj mito 350 :> masina od yamahe rd(?) 350

Objavljeno

ej Jimi tale lolek se je že zagreu čist za tega mitota...

če je kukr tok normaln... GA KUUUUUPM!!!!!!

Objavljeno

lol pa se zravn radiatorja je, je bla usej na toplem cez zimo :lol1:

Objavljeno

Sam ta mito se mi zdi že od nekje znan kokr da je že biu na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.).... :hmm:

Objavljeno

tud jst sm opazu to z radiatorjem... :D :D

ja sej je že biu en tak ja...sam lani se mi zdi..tazga ma en na gorenskem...od denzija frend

aja pa da se ne bi kdo za njega segreu...ker sm že jst čist vroč... :angry2: :devil: :angry2:

Objavljeno

tud jst sm opazu to z radiatorjem... :D :D

ja sej je že biu en tak ja...sam lani se mi zdi..tazga ma en na gorenskem...od denzija frend

aja pa da se ne bi kdo za njega segreu...ker sm že jst čist vroč... :angry2: :devil: :angry2:

hah risko risko :D dej UBAV ze enkrat motor !!!!! a se ti je javu al ne ?

Objavljeno

čez 10 min se dobim z grčarjem...ti bvse poročpam...k ga je on klicu...

čeprou sploh ne vem zakaj smo se tko zmenil :D

drž pesti zame... :P

Objavljeno

jst sm ga zjutri klicu, pa je meu tip nedosegljivo cifro. Prej k sva se z riskotom dobila, je pa risko poklicu in verjetno gre v soboto gledat motor. motor ma nove dunlop gume, menjane so ploščice, narejen generalni servis...

Objavljeno

TO RISKO!!!!!!! happy for ya :OK:

Objavljeno

A je kej reku kok ma motor km prevoženih?

Objavljeno

rekuu je da ne ve...(ker je to od brata motor)...zvečer ga pokličem in mi bo povedal :D

drugače sem pa kar vesel...

aja mito je pa 6speed :( sm mislu da je 7speed...

ah no sej...važn da je mitoooo :D :D :D :D :D :D :OK: :OK: :OK:

u petk gremo u celje z miljoni pa pištolami...pištole bomo uporabl če bo kej zajebu un...miljone pa če bom kupu :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!