gidl Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 CAGIVA MITO 125, 2005 letnik. A morda kdo že ve če se ga bo dal dobit kje v SLO? Pa cena bi bla dobrodošla, k sem že iskal pa nč najdu.... :hmm: Hvala! :OK: ← cena bo približno 5.400€ nekje februarja se ga bo pa mogoče dalo dobit...kje zveš naknadno...
Mte :) Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 kje si ti to ceno slisu?!? a si tud kej za moc slicu? sam 25kW al tud 11??? :? peace!
jezo-jan Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 Živjo Mene pa zanima ce kdo pozna kaksno spletno trgovino z motorji v Italiji, Hrvaškem, Avstriji ali Nemčiji. Mislim tako kot je pri nas (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) Hvala za odgovore LP Jan
Enzo Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 www.ebay.com pol pa zbereš državo, je za full držav (večjih) .)
jezo-jan Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 Tnx za to res dobra stran pa če še kdo kej ve nej plz napiše LP Jan
Mte :) Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 a kdo ve ce obstaja 11kW... k drgac bo treba kupit 25kW masino :devil: peace
Dolenc™ Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 Mene zanima kolk se kej pozna ispušen ventil, k pr mojmu je crknu servomotor(saj tko se mi zdi) in ga je pol kolega tko nekje za 3/4 odpru. Sam kr dost zgubim in pr pospeških in pr končni. Ene 150-160max dobim. Kolk bi se poznal pr pospeških pa pr moči če bi jst tale ventil do konca odpru al pa kr dol dav?
Erik Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 Itak da bi se poznal. Pri tvojem primeru ta ventil zadržuje pline in s tem izgubiš pri pospeških in hitrosti. Če je ta ventil popolnoma odprt se ti bo moč z primernim izpuhom povečala za kakšnih 15%. Končna okrog 180km/h
Erik Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 a kdo ve ce obstaja 11kW... k drgac bo treba kupit 25kW masino :devil: peace ← Po mojem bi mogla obstajat zarad zakona
Erik Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 Živjo Mene pa zanima ce kdo pozna kaksno spletno trgovino z motorji v Italiji, Hrvaškem, Avstriji ali Nemčiji. Mislim tako kot je pri nas (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) Hvala za odgovore LP Jan ← Uporabi iskalnik, o tem je blo že velik napisanga Da se ne boš preveč mučil: ebay.de, mobile.de, motoscout.de, motorrad.de
Dolenc™ Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 Ja za končno vem kolk bi dobu, sam mene bl za pospeške zanima, pa rečmo kolk bo mev kej moči za v kaki hrib pridet. p.s. A ma kdo kej od mitota za prodat, bi rabu števček za temperaturo pa tist nosilc za spredno masko, uno k podpera vetrobran in sicer na desni strani.
Zok Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 ce znas z menjalnikom in z gasom, bos z odprtim ventilom le pridobil.
Dolenc™ Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 Bom probov da vidm kolk je kej razlike, sej enkrat bom to mehaniku pelov naj mal pogleda. A se da sam servomotor menat al je treba cev ispušen ventil?
Zok Objavljeno November 20, 2004 Opozori Objavljeno November 20, 2004 ce je le servomotor hin, potem se menja le servomotor - ventil in servomotor sta namrec dve loceni komponenti, navadno povezani z eno ali dvema (povezanima) zajlama. .)
Mte :) Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 Po mojem bi mogla obstajat zarad zakona ← kwa pa ce nebojo prodajal te cagive v nobeni drzavi k ma tak zakon?!? <_< kwa bos pol naredu?!? jest bi prou u avstriji kupu, pol bi mu pa placu da mi jo "zablokera" oz. da mi napise v prometno 11kW pa sm zmagu .) peace!
jezo-jan Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 Ja sej pomoje da bo že za SLO blokirana an drugač pa bi mogla bit blokirana v nemčiji (ampak na 80km/h) pa ne vem wka je s kw zihr se bo dala dobit s tolkimi kw al pa jo pol peleš zablokirat pa v avto plus..... LP Jan
Mte :) Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 za slovenijo nebojo delal cagiv ker ni zastopnika <_< :BUA: tko da ce bo v avstriji kej.. pa se to tezko vrjamem... se bo treba pac mau bl potrudit :( peace!
Erik Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 Cela Evropa ima isti zakon A1 do 11kw oz. 15PS, tak da tut avstrijsci ne bodo imeli drugačnega razen če so si zmislili spet kaj novega
Mte :) Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 sej nevem... sam na uradni it. strani od cagive ni nikjer podatka o moci... v katalogu motociklov na motosvet.com je pa napisan da ma 25kW!!!! :( peace!
kađiva Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 Kolikor jaz vem so vse Cagive namenjene za avstrijski,nemški in italijanski trg zablokirane na 11 kW .) Edin men se zdi da za ITA obstaja tud odprta verzija :hmm: Sej tud če pr nas ni uvoznika jo lahko uvoziš in te bo pršlo isto,kot če bi jo pr nas kupil, zdej smo tko v EU :D Sam cena je pa čist previsoka za tak motor :wacko: Jaz bi temeljito premislil ali se splača novo kupit, ker zguba bo velika .) lp cagiva
Mte :) Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 jah miljon pa se pol druzga je res velik... sam so tud vozne lastnosti kr dobre... mogoce clo primerljive ksni 250ki al pa se kej vec... pa ce misles motor kupit za naslednih 5let (do neomejeno-> 21let <_< ) se ti kr splaca... se posebi ce ti use skp nabav fotr :OK: :OK: :OK: men je ql :) se posebi to o 11kW... pa upam da bojo tud to z mocjo u katalogu popravl... k prostornino so ze zajebal :lol1: peace!
kađiva Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 no ja če maš res preveč denarja ne rečem, sam men se to še zmer zdi vsaj 400.000 preveč za to kubaturo .) ne glede na vozne lastnosti in zmogljivosti Pa tud ne vem kolk se ti to splača, če boš čez pet let zanjo dobil mogoče polovico vrednosti nove .) Pa garantiram ti da se boš po dveh sezonah naveličal 125-ke in boš hotel kaj več :grim no ja sicer je pa to tvoja odločitev lp cagiva
Frodo Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Men se tud zdi, da se splača... Ker sem zaenkrat šele 15 let star, ampak bo junija že izpit. Pol se ga ne bom mogu po dveh sezonah naveličat, ker bom zgleda da mogu bit star vsaj 21 za večjo kubaturo. :rolleyes: Tko, da se mi zdi, da se splača nabavt novga če ga nameravaš met 5 let. LP B)
Erik Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Če maš dinar zakaj pa ne, vsaj problemov nimaš kerga rablenga bi vzel
Dolenc™ Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 A kdo kej rihta svojga mitota zdej k je zima? S tem mislem lepotne dodelave :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se