speedfighttuning Objavljeno September 26, 2012 Opozori Objavljeno September 26, 2012 Je pri 6/7 speed razlika samo v menjalniku al tudi v čemu drugemu? Rabil bi magnet, nosilec zadnjega bremz cilindra pa mogoče še kakšno malenkost. V račun lahko dam original komplet plastike ali €. Torej za prodat pa imam komplet plastik za Mitota. En set je nedotaknjen in zgleda popolnoma kot nov (ali nikoli ni bil barvan ali pa je zelo zelo dobro pobarvan, vendar je stal par let v garaži, tako, da možno, da ni bil še nikoli barvan). Razlika je tudi v fergazerju, 7 speed ma fergazer 35, 6 speed pa 28... Bom uprašou enga frenda če ma kej od tega kar rabiš Če ma kej ti bom poslau na PM Ti pa mi na PM lahko pošlješ kolko hočeš za tiste komplet plastike in poveš kake barve so al pa kar prilepiš kako slikco
ludiluka Objavljeno September 26, 2012 Opozori Objavljeno September 26, 2012 Moja 7 speed je pa mela 42
speedfighttuning Objavljeno September 26, 2012 Opozori Objavljeno September 26, 2012 Moja 7 speed je pa mela 42 Ja ma ti si meu tovarniški kit, ni bla original
speedfighttuning Objavljeno September 27, 2012 Opozori Objavljeno September 27, 2012 (popravljeno) Evo, kakor sem obljubil sem danes končno poslikal mojo novo ljubico Popravljeno September 27, 2012. Popravil speedfighttuning
Whitee Objavljeno September 27, 2012 Opozori Objavljeno September 27, 2012 Js bi tut mel A je to ena izmed tistih dveh, ki se prodajata na netu?
speedfighttuning Objavljeno September 27, 2012 Opozori Objavljeno September 27, 2012 Js bi tut mel A je to ena izmed tistih dveh, ki se prodajata na netu? Res je, ampak te morem popravit, se je prodajala vendar se ne več, ker je že cel teden v moji garaži Tko da če bi jo mel pol bejži čimprej iskat tisto tadrugo, preden bo še tista prodana
Whitee Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Mah zdej se mi ne splača, ko sm glih kupo hyosunga, mogoč me pa drugo leto premami, čeprav sem že letos večkrat resno razmišljal o njej.., pa še dnara ni za eno fajn ohranjeno
speedfighttuning Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Mah zdej se mi ne splača, ko sm glih kupo hyosunga, mogoč me pa drugo leto premami, čeprav sem že letos večkrat resno razmišljal o njej.., pa še dnara ni za eno fajn ohranjeno Jah, eno fajn je res težko dobit...js sm jo iskal več kot 1 leto, da sm dobu eno dobro zrihtano...
zyabo Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 Mogoče kdo ve kaj bi to blo narobe da mi svečka crkne če motorja dolg ne prižgem? Na strelišču mi je reku da ker mam napačno svečko (imel sem napačno temperaturno vrednost, s kratkim navojem) pol mi je dau NGK B10ES in dons hočem pržgt motor po ene 3 tednih in ne vžge, dam drugo svečko vžge. whiteghost a menjaš hyosunga za mojga mitota? Sm boš mogu še par stvari zrihtat. speedfighttuning ker letnik pa je tvoja cagiva pa kok si dau zanjo?
Whitee Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 Odvisno kaj bi pomenlo teh par stvari
zyabo Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 - to iz svečko je neki narobe, k sm napisu v zgornem postu - spredna leva vilca pušča - k daš do konca gas ga mori (obrati ostajeno na mestu) - spredne ploščice za bremzo je treba zamenjat, jih mam že doma Drgač so pa nove gume gor, ležaji na predni feltni, nov akumulator, nove zadne ploščice, pol leta nazaj so bli v mašini zamenjani ležaji na gredi, lamele sklopke in vse dihtunge ker je motor dolg stal in je začel puščat, bat je še za ene 10k km, ma večji celindr pa bat, izpušni ventil je skoz odprt ker elektronka od ventila ne dela.
speedfighttuning Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Mogoče kdo ve kaj bi to blo narobe da mi svečka crkne če motorja dolg ne prižgem? Na strelišču mi je reku da ker mam napačno svečko (imel sem napačno temperaturno vrednost, s kratkim navojem) pol mi je dau NGK B10ES in dons hočem pržgt motor po ene 3 tednih in ne vžge, dam drugo svečko vžge. whiteghost a menjaš hyosunga za mojga mitota? Sm boš mogu še par stvari zrihtat. speedfighttuning ker letnik pa je tvoja cagiva pa kok si dau zanjo? Moja je še tista tamočna, modelno leto 95, kupljena in registrirana pa 96 Dal sem 1200, je pa motor narejen komplet na novo: nov bat, cilinder, ojnica, ležaji na gredi, lamele v sklopki, nove zavorne ploščice spredaj in zadaj, gume skoraj nove, novi ležaji na prednji in zadnji feltni, novi ležaji od zadnje nihajke, itd. Ma pa večjo dizo in zato boljše polnjenje, tako da nad 7500 rpm ko se ji vtrga gre še malo bolj kot original Drugače pa mam zdej čez zimo v planu še menjavo semeringov in olja v prednjih vilcah, ter menjavo vseh tekočin, tako da bo motor potem skorej kot iz trgovine
sesir Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Moja je še tista tamočna, modelno leto 95, kupljena in registrirana pa 96 Dal sem 1200, je pa motor narejen komplet na novo: nov bat, cilinder, ojnica, ležaji na gredi, lamele v sklopki, nove zavorne ploščice spredaj in zadaj, gume skoraj nove, novi ležaji na prednji in zadnji feltni, novi ležaji od zadnje nihajke, itd. Ma pa večjo dizo in zato boljše polnjenje, tako da nad 7500 rpm ko se ji vtrga gre še malo bolj kot original Drugače pa mam zdej čez zimo v planu še menjavo semeringov in olja v prednjih vilcah, ter menjavo vseh tekočin, tako da bo motor potem skorej kot iz trgovine Ja pa prebarvan je
Whitee Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 A si kupo tisto, ki je še zdaj vedno na netu iz 05 območja? Al je tisto ena druga?
speedfighttuning Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Ja pa prebarvan je Tudi prebarvan je ja, prebarvan je bil pred začetkom prejšnje sezone Ampak pelje se normalno, nič ne trese, lepo drži smer itd. tako da ni bil barvan zato ker bi bil karamboliran ampak so bile le plastike popraskane , ostalo pa ni bilo poškodovano. Če bi bil razbit bi se itak med vožnjo pokazalo, ampak pelje se kot iz trgovine, tako da je vsekakor vreden tega denarja A si kupo tisto, ki je še zdaj vedno na netu iz 05 območja? Al je tisto ena druga? Možno da še ni odstranu oglasa ja. Kaj zdej, a boš zamenju Hyosunga z Zyabotom za Cagivo?
Whitee Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Ko ti ne veš kak me mika, sam mi more prvo na pm odpisat mal info o motorju. Jeba so zdej te napake, tist z vilcami se že porihta sam drugo :closedeyes: Sej če bi meu dost denarja bi takoj vzel, pa bi ga lepo čez zimo zrihto:)
speedfighttuning Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Ko ti ne veš kak me mika, sam mi more prvo na pm odpisat mal info o motorju. Jeba so zdej te napake, tist z vilcami se že porihta sam drugo :closedeyes: Sej če bi meu dost denarja bi takoj vzel, pa bi ga lepo čez zimo zrihto:) Tiste probleme s svečko možno da dela kabel od svečke, če tista kapca ki pride nataknjena na svečko ne tesni dovolj pol je lahko to vzrok......se da poštimat Kar se tiče tistega problema ko daš gas do konca ko ga zamori, to je najverjetneje kriv razštelan fergazer......pripelješ enkrat motor do mene, ti naštelam fergazer tko kot je treba in je problem rešen Za puščanje vilc so krivi slabi semeringi, naročiš nove na ebayu za 10 EUR in je problem rešen Tko da use te napakice se da odpravit, samo volja je potrebna Sploh pa če sm prou razumel bi ga on zamenju za Hyosunga, tko da pol ne rabiš denarja
Whitee Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Ja no sej če bi tole šlo bat za bat bi blo še uredu. Glede okvar me je pa strah ravno tega, da se jih bo potem pokazalo še več, kot jih je omenjenih, ampak jebat ga to ti je cagiva in za hitrost je treba potrpet
speedfighttuning Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Ja no sej če bi tole šlo bat za bat bi blo še uredu. Glede okvar me je pa strah ravno tega, da se jih bo potem pokazalo še več, kot jih je omenjenih, ampak jebat ga to ti je cagiva in za hitrost je treba potrpet Če lepo delaš z njim ni dosti problemov Ti pa povem da če boš zamenju Hyosunga za mitota ti ne bo žal
Whitee Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Vem to js, sam ko sem prebiro temo nazaj, kakšne težave so me je kar malo minilo, ampak je pa res odvisno od vzdrževanja. Še preden sem kupil hyosunga, sem že gledal cagive pa aprilie sam ko ni blo nč vredu, pa sm pol vzel to kar je blo najboljš, pa tudi vidim, da nisem čisto nič zgrešil, zato bi mi bilo v primeru menjave kar malo hudo, sploh zaradi videza večih kubikov, kot jih motor dejansko ma. No zdej sm se pa kr izpovedo :grim Še ena stvar je če ma ta cagiva spet več kot 11kw je problem.
speedfighttuning Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Vem to js, sam ko sem prebiro temo nazaj, kakšne težave so me je kar malo minilo, ampak je pa res odvisno od vzdrževanja. Še preden sem kupil hyosunga, sem že gledal cagive pa aprilie sam ko ni blo nč vredu, pa sm pol vzel to kar je blo najboljš, pa tudi vidim, da nisem čisto nič zgrešil, zato bi mi bilo v primeru menjave kar malo hudo, sploh zaradi videza večih kubikov, kot jih motor dejansko ma. No zdej sm se pa kr izpovedo :grim Še ena stvar je če ma ta cagiva spet več kot 11kw je problem. Če vzdržuješ tko kot je treba dela kot urca Sej mito zgleda kot da ma še več kubikov kot tisti Hyosung Kar se pa kw tiče pa poiščeš eno ki ima v prometni 11 kw in je
zyabo Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Ja problemov je povhn, vsaj pr men. Pozabu sm še napisat da senzor za temepraturo ne dela. V prometni je napisan 11kW. Speedfighttunig kdaj teb sklopka prime? Men prime čist nakonc, skor k ročko že spustim in to ni v redu, kej dost pa ne morm štelt kukr unga šfravfa k je na ročki. <- no še en problem , ni jih konc
ludiluka Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Ja problemov je povhn, vsaj pr men. Pozabu sm še napisat da senzor za temepraturo ne dela. V prometni je napisan 11kW. Speedfighttunig kdaj teb sklopka prime? Men prime čist nakonc, skor k ročko že spustim in to ni v redu, kej dost pa ne morm štelt kukr unga šfravfa k je na ročki. <- no še en problem , ni jih konc Pol maš še lamele od sklopke za zamenjat Drugače pa jst nisem mel nobenih problemov sem pa naredu z mitotom 35000km ko sem ga prodal je mel okoli 41000 km
speedfighttuning Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Ja problemov je povhn, vsaj pr men. Pozabu sm še napisat da senzor za temepraturo ne dela. V prometni je napisan 11kW. Speedfighttunig kdaj teb sklopka prime? Men prime čist nakonc, skor k ročko že spustim in to ni v redu, kej dost pa ne morm štelt kukr unga šfravfa k je na ročki. <- no še en problem , ni jih konc Uf, ti maš pa kar dosti problemov s tem tvojim mitotom, očitno maš enga usega pre**kanega Meni sklopka prime takoj ko začneš spuščat ročico....če ti prime prou na koncu pol maš zanič lamele...če si jih menjal (kot praviš) pol te je tisti ki ti jih je menjal kar fajn nategnu in ti dau kake stare lamele notr, ker če so lamele nove sklopka prime takoj ko začneš spuščat ročico...js mam nove lamele, tko da vem kako prime sklopka z novimi lamelami Drugače pa maš za štelat tudi pr mašini, ne samo pr ročki, tko da lahko probaš tudi tam se malo poigrat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se